نه تا سه درس رو میتونی امتحان ندی، واست غیبت میزنن،
Printable View
نه تا سه درس رو میتونی امتحان ندی، واست غیبت میزنن،
نه مشکلی ندارهنقل قول:
امتحان بده
فقط استاد ممکنه نمره کم بهت بده
اگه استاد حساسی رو حظور و غیاب باشه
.
سلام
یه سوالی داشتم کارت داشنشجویی تمام داشنگاه آزاد ها مثل هم هست؟ و فقط در مهر فرق میکنه؟
ممنون
سلام..کارت دانشجویی که شامل مشخصات دانشجو هست..فقط رنگ و سایزش فرق داره.....مبنای خاصی هم نداره...حتی ورودی های یک دانشگاه هم ممکنه رنگاش فرق دارهنقل قول:
سلام
یه سوالی داشتم کارت داشنشجویی تمام داشنگاه آزاد ها مثل هم هست؟ و فقط در مهر فرق میکنه؟
ممنون
امتحانای فردا یا بهتر بگم امروز دانشگاه آزاد قزوین لغو گردید...
حیف که فردا امتحان ندارم!بخشکی شانس:دی
---------- Post added at 01:25 AM ---------- Previous post was at 01:24 AM ----------
سایت دانشگامون پوکیده...
کد:http://qiau.ac.ir/
سلام دوستان.
من ترم اول هستم. طبق گفته خود استادمون که گفتمی خوام ریاضی 1 رو حذف کنم. تا جایی که من می دونم اگه سر امتحان نری خود به خود حذف میشی ولی یکی از دوستانم میگه ترم اولی ها نمی تونن این کار رو بکنن. خواهش می کنم اگه کسی اطلاعاتی داره بگه.نقل قول:
چون ماشینمو خط انداختید همه رو می اندازم، پس خودتون برید حذف کنید
فرقی نمیکنه ترم چند باشی ، سر جلسه نری ، حذف میشهنقل قول:
.
سلام بچه ها
2 تا سوال دارم.
1-کسی که در قلمچی شرکت میکنه چقدر باید به ترازش اضافه کنه تا انتخاب رشته آزاد کنه؟
2-کسی تراز های آزاد پارسال رو داره؟
نقل قول:
1-کسی که در قلمچی شرکت میکنه چقدر باید به ترازش اضافه کنه تا انتخاب رشته آزاد کنه؟
رشته با رشته خیلی فرق داره توی ریاضی رشته داریم شما تراز آزادت بالای 6800 6900 بشه رشته هم داریم که شما 4900 هم بیاری میتونی قبول شی :دی
قلم چی هم کلا ترازش مهم نیست شما به نسبت به خودت نگاه کن و و ضعی که در کل داری :دی و درصدی که میتونی توی یک امتحان جامع بدست بیاری :46:
این دفترچه های آزاد نیومد؟کی میاد پس؟