بخشید دفترچه های ازاد کی میاد؟ بعد این دفترچه های قلم چی اومده که برا انتخاب رشته کمک می کنه؟
Printable View
بخشید دفترچه های ازاد کی میاد؟ بعد این دفترچه های قلم چی اومده که برا انتخاب رشته کمک می کنه؟
نقل قول:
آقا اینو دیدیم ما هم اضطراب گرفتیم اگه راسته بگید ما هم یه درس بیفتیم
بشینین واسه ملی بخونین اگه به امید آزاد بشینین اونم قبول نمیشین
امروز امتحان شیمی داشتیم. بد نبود. فقط یه اشتباه فاحش داشتم که فکر کردم یه معادله همش جامد هست و گاز در اون نیست (نوشته بود g ولی من ندیدم :دی). 1 نمره به خاطر اون از دست دادم.
پس فردا امتحان زبان داریم که من خیالم ازش راحته. روز شنبه هم اگر خدا بخواد امتحان تعویق افتاده گسسته.
عجب ضد حالی بود این گسسته اولین امتحان بود, به خاطر عاشورا رفت و شد آخرین امتحان. کلی خونده بودیم ها :دی
امروز امتحان شیمی داشتیم. بد نبود. فقط یه اشتباه فاحش داشتم که فکر کردم یه معادله همش جامد هست و گاز در اون نیست (نوشته بود g ولی من ندیدم :دی). 1 نمره به خاطر اون از دست دادم.
پس فردا امتحان زبان داریم که من خیالم ازش راحته. روز شنبه هم اگر خدا بخواد امتحان تعویق افتاده گسسته.
عجب ضد حالی بود این گسسته اولین امتحان بود, به خاطر عاشورا رفت و شد آخرین امتحان. کلی خونده بودیم ها :دی
سلام
من امسال پیش دانشگاهیم
میگم اگه بخوام از الان واسه کنکور بخونم مشکلی نیست ؟
ما امروز فيزيك رو داديم. خيلي آسون بود. فكر كنم 20 شم. پنج شنبه زبان داريم و امتحان دين و زندگي مون كه عقب افتاد رو انداختن يك شنبه. تقريبا مي شه گفت امتحانا بره ما تموم شده. خدا رو شكر همشون هم خوب بودن.
نه دوست عزيز چه مشكلي. با اراده و اميد درس بخون ايشاالله بهترين نتيجه رو ميگيري.نقل قول:
رسم انلاین نمودارهای ریاضی:
دیگه نگران رسم نمودارها نباشین . بعد از رسم هم میتونید اونرو در کامپیوترتون بصورت pdf ذخیره کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://fooplot.com/
برای شروع هیچ وقت دیر نیستنقل قول:
سلام
من امسال پیش دانشگاهیم
میگم اگه بخوام از الان واسه کنکور بخونم مشکلی نیست ؟
یه سوال شیمی 2:
پیوند یونی یه نوع نیروی جاذبه ای هستش یا نه؟
یعنی خود پیوند به معنای وحدت کلمه نیرو هست؟
اگه یکم توضیح بدین روشن شم ممنون میشم
تو کتاب درسی خیلی گنگ گفته