-
20 پيوست (پيوستها)
-
10 پيوست (پيوستها)
-
واقعا شما برای این ماشین سنگ تموم گذاشتید .واقعا به شما استاد عزیز خسته نباشید میگم.من هم گاهی روی شورلت نوای خودم کارهایی میکنم البته قطعا نه به تمیزی و حساسیت شما .نوای من دنده ای بود که به تازگی ان را اتومات کردم و لوازمی هم که خریدم مربوط به یک موتور 6 سیلندر قرمز کامارو بود و پس از خرید و شستشو گیربکس را خرد کردم و صفحات ان و همه واشرها را عوض کردم. و توربین هم که ظاهرا مشکلی نداشت و باید نصب میشد تا معلوم میشد چطور هست . پس از نصب گیربکس که البته خیلی هم سخت بود چون این کار را روی زمین و داخل پارکینگ منزل انجام دادم داخل ان روغن بهران ریختم و دنده هم روی فرمان نصب شد و در مرحله تست همه چیز خوب بود فقط قدری شتاب کم بود و در دور پایین صدای خفیفی از توربین شنیده میشد و از یک لوازم فروش در شوش که پرسیدم میگفت باید توربین را با توربین 400 عوض کنی تا شتاب بالا بره. البته صدای خفیف توربین اصلا مشکل زا نیست فقط شتاب قدری کم است نسبت به شورلت نوای 58 که قبلا داشتم.حالا نظر شما استاد عزیز (جناب کامارو) چیه ؟من از دور استال توربین چیزی نمیدونم که بالا تر باشه شتاب بیشتره یا پایین تر و توی سایت ای بی موتورز توربینهای مختلفی دیدم که دور استال انها از 1800 rpm تا 3000 rpm بود .با این تفاسیر اگر توربین را با 400 عوض کنم به نظر شما شتاب بهتر میشه؟
-
سلام به همه
کامارو 70 تا 73 کسی سراغ نداره که نیاز به باسازی داشته باشه
-
واقعا اون آقایونی که میگن ماشینهای امریکایی قدیمی تر نباید تردد کنند باید بیان ببینند امثال دوستمون آقای کامارو با چه عشقی داره ماشین رو بازسازی میکنه...ماشینی که بعد بازسازی مطمئنا خیلی بهتر از ماشینهای امروزی و به ظاهر مدرن بهتره...آقای کامارو مطالب مفیدت رو همیشه میخونیم و یاد میگیریم..انشال... چرخش همیشه برات بچرخه...
-
از لطف تمامي دوستان گرامي سپاسگزارم.
در مورد توربين اونقدر كه شما در موردش تحقيق كرديد من پيگيري نداشتم. اما تجربه به من نشون داد كه بيشترين عامل كم بودن شتاب در مدلهاي اتوماتيك بخاطر فرسودگي توربين بوده.
متاسفانه چون توربينها بصورت يك محفظه بسته و يك تكه ساخته شده، امكان بازديد و بررسي مقدار فرسودگي قطعات اون وجود نداره و تنها بايد از روي كارايي و توان اون و احتمالا صداهايي كه ازش شنيده ميشه متوجه شد كه سالم هست يا نه؟
من تا اونجايي كه ديدم، توربينهاي 350 هم شتاب و كارايي خوبي دارن منتها اگر واقعا سالم باشه. يكي از علائم خراب بودن و يا ضعيف شدن توربين وجود صدا در اون هست كه شما اشاره كرديد.
يك توربين سالم نبايد صدايي داشته باشه و اگر داشت اين علامت ضعيف شدن اون بوده و بايد تعويض بشه. اين صدا تقريبا شبيه صداي كشيده شدن يك جارو روي زمين هست كه بصورت متناوب تكرار ميشه. اگر در حالت توقف ماشين و موتور روشن، از نزديك به صداي توربين گوش كنين و چنين صدايي از اون شنيده بشه ،يعني ضعيف كرده.
زماني كه كامارو داشتم اين وضعيت پيش آمد و همين صداي ( فش فش) از توربين شنيده ميشد و ماشين نميتونست با قدرت كامل از حالت سكون ،شتاب بگيره و به قول معروف بكسواد يا تيك آف رو نصفه نيمه انجام ميداد.
وقتي يه توربين نو خريدم( در واقع توربين بازسازي شده در امارات) مشكل حل شد و ماشين ميتونست با قدرت بالايي شتاب بگيره. اين وضعيت دقيقا مشابه همون ضعيف شدن ديسك و صفحه در خودروهاي دنده اي است كه باعث كم شدن قدرت و شتاب ميشه.
در مورد توربينهاي 400 احتمالا به دليل حجم بيشتر روغني كه داخل اون در گردشه و همينطور سطح بالاتر مقطع تماس روغن هيدروليك با پره هاي توربين، انتقال قدرت بيشتر انجام ميشه و توان بالاتري رو منتقل ميكنه. اما بايد ببينيم كه اين كار ميتونه مشكلاتي را هم بوجود بياره يا نه؟چون به هر حال مدلهاي 350 و 400 براي گيربكسهاي خودشون ساخته شده.
-
با تشکر از جنابعالی بخاطر جواب کامل و خوبتون.پس با نکاتی که شما فرمودید توربین من انقدر هم وضعیتش بد نیست چون در حالت ایستاده و با موتور روشن هیچ صدایی نداره و ان صدایی هم که عرض کردم فقط در دنده 1 و ان هم تا نیمه دنده 1 شنیده میشه.البته دیروز که میخواستم ترمز های چرخ عقب را چک کنم به یک اشکال روبرو شدم و ان هم این بود که ترمز یکی از چرخهای عقب تقریبا قفل شده بود و من نمیدانستم . خلاصه با ازاد کردن سیم اصلی ترمز دستی و کلی زحمت و صرف وقت حدود 3 ساعت تونستم کاسه چرخ را ازاد کنم تازه لنتها جوری در کاسه قفل شده بودند که لوازم متصل به انها از جا درامدند و کم مونده بود که لنتها با کاسه چرخ بیان بیرون خلاصه با بازدید سیلندر ترمز چرخ متوجه نشتی ان شدم. البته ناگفته نماند که این اشکال احتمالا علت اصلی شتاب پایین ماشین بوده. با بازدیدی که از سیلندر ترمز شد تصمیم به تعویض گرفتم و امروز 2 عدد سیلندر ترمز اصلی با مارک بندیکس گرفتم به قیمت هر عدد 13000 تومان که فروشنده میگفت که اینها از قبلی قویترند چون قطر سیلندر کمتر است. که البته من تا حالا لنت شورلت جانزده بودم و به همین علت به عکسهای صفحه 471 که شما زحمت ان را کشیده بودید مراجعه کردم ولی متاسفانه بعضی باز نمیشدند . البته سیلندر های جدید گردگیر از بیرون میخورند که در عمل فرقی ندارد. البته میخواستم عکس هم قرار بدهم که متاسفانه بلد نبودم و اگر راهش رو بگید که خیلی ممنون میشم .با تشکر از شما نتیجه را بعدا مینویسم.
-
در مورد اون صدا در دنده يك، بعضي از گيربكسهاي اتومات اين صدا رو دارن و بخاطر دنده هاي مربوط به دنده يك هست كه صدا ميده و ظاهرا با يه سنگ زدن ميشه درست بشه منتها چون كلا دنده يك در مسافت خيلي كوتاهي كاربرد داره و مثل دو و سه در مسافتهاي طولاني ازش استفاده نميشه چندان اهميتي براي رفع اين صدا قائل نميشن و كلا مشكلي هم ايجاد نميكنه مگر اينكه خيلي حساس باشيد. اين صدا بيشتر شبيه ناله با يك تُن زير هست كه با كم و زياد شدن مقدار فشار روغن و سرعت ميتونه كم و زياد بشه. در يه مورد خاص كه من ديدم شبيه صداي يك روح در فيلمهاي وحشتناك بود!!
و اما مورد ترمز ها..
من سيلندر ترمزهاي عقب رو كامل عوض كردم و مارك اون CONI_ SEAL بود كه سايز مورد استفاده در مدلهاي بيوك و نوا و كامارو در يه اندازه و 15.16 بود. قيمت هر كدام هم 18000 تومان بود البته پارسال!
بنديكس هم مارك خوبيه و من الان لنتهاي ترمز عقب پژو را با اين مارك ميفروشم و خوب جواب داده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه عكسهايي كه گذاشتم به دليل پشتيباني بد سايتهاي آپلود پاك شدند و ديده نميشه اما همه اونها رو دارم . در مورد چرخهاي عقب هم اين تصاوير را دوباره ميگذارم و مربوط به سوار كردن لنتها و سيلندرهاي نو و تمامي فنرها و خارها است ..سوالي هم داشتيد در خدمتم.
براي قرار دادن تصوير در اينجا ميتونيد با كليك كردن روي آيتم تصوير( كه تصوير يه درخت نقاشي شده در بلاي محل تايپ ،سوم از سمت چپ) آدرس تصوير خودتون رو وارد كنين( اگر در سايت ديگه يا آپلود كرديد) و يا مستقيما از سيستم خودتون انتخاب كنين.
متاسفانه تصاوير باز هم ديده نميشه در حاليكه هم از طريق آدرس آپلود و هم مستقيما از طريق خود انجمن تصوير را وارد كردم.الان در وضعيت ويرايش ديده ميشه اما در كلوپ نميشه ديد!!
به مديريت گزارش دادم..
-
-
1 پيوست (پيوستها)