امروز بردم باتری ساز دستگاه زد گفت که قطعی داره و باید نو بخری ،اصرار داشت اوربیتال اتمی بخرم ،من گفتم صبانقل قول:
از نوع ابی میخوام ،که نداشت ،به نظر شما چی بخرم ؟
Printable View
امروز بردم باتری ساز دستگاه زد گفت که قطعی داره و باید نو بخری ،اصرار داشت اوربیتال اتمی بخرم ،من گفتم صبانقل قول:
از نوع ابی میخوام ،که نداشت ،به نظر شما چی بخرم ؟
سلام نمیدونم جاش اینجا هست یا نه - ماشین من رانا هست - 10120 کیلومتر کار کرده - خودم از کارخونه گرفتم صفرکیلومتر - مدل 91 ( خیلی کم باهاش کار کردم) - تا حالا هیچ مشکلی نداشته - اما الان یه دو روزی هست بوی بنزین بدجور گاهی اوقات میاد تو ماشین - کسی علتش رو میدونه؟
کفی صندلی عقب را بالا بزنید ببینید تمام اتصالات و پمپ در جای خودش فیکسنقل قول:
هستند ممکنه از جنت های پمپ بنزین این بو ایجاد بشه
سلام . بهترین باتریها , باتریهای اتمی هست که احتیاج به آب اسید و شارژ اولیه و سرویس و اینها نداره و آب اسید هم ازش نشت نمیکنه ( اگر نشتی داره پس مرغوب نیست ) . بهترین مارک AC DELCO امریکا هست که بعضیهاش 6 سال گارانتی تعویض داره . آلمانیهای اصل هم خوبه . دوستانی که در ایران هستند راهنمائیتون میکنند که کدام براند بهترهنقل قول:
دوستان لطف کنن جواب بدننقل قول:
من اسفند صبار با گارانتی گرفتم (405)نقل قول:
اگر اتمی گارنتی دار گیرت اومد بگیر وگرنه اسیدی گارانتی دار بین 130-140 جنس خوبشه
اتمی بدون گارانتی بالای 200 هست، ممکنه به 8 ماه هم نرسه (اگر باتری فروش باتری اتمی گارانتی دار داشت ازش در مورد خرابیش بپرسید).
اسیدی هم میگن سوراخ میشه اصلا امکان نداره بدون دلیل سوراخ بشه.
سلام .نقل قول:
اگر دنده اتوماتیک باشه که اصلاً نمیشه با هل روشنش کرد اما اگر دنده رو در N ( خلاص ) بذارید میشه با هل دادن یا بکسل ماشین رو جابجا کرد .
برای دنده معمولی اگر موتور ماشین سالم باشه و باتری هم با وجودِ ضعیف بودنش به اندازه برق دادن به پمپِ بنزین و کامپیوتر و انژکتورها و شمعها برق داشته باشه , با یک هلِ سه چهار متری ماشین روشن میشه و ضرر قابل ذکری هم نداره . البته باید همه ی وسائل برقی از جمله چراغها خاموش باشه موقع هل دادن تا برق ضعیفتر نشه . چون پمپ بنزین همیشه قبل از استارت زدن روشن میشه تا فشار بنزین پشت انژکتورها بره بالا وگرنه انژکتورها نمیتونند سوخت بپاشند چون انژکتور کارش فقط باز و بسته کردنِ مسیر سوخت هست و اگر پمپ فشار تولید نکنه انژکتور سوخت نمیپاشه .
دنده ی مناسب هم دنده 2 هست اما اگر زمین لیز یا لغزنده باشه ( برف , ماسه , آب شل و غیره ) ممکنه با دنده دو چرخها کشیده بشه روی زمین و ماشین روشن نشه و مجبور بشین از دنده 3 استفاده کنین که نیاز به سرعتِ بیشتر داره ( قبل از برداشتنِ پا از روی کلاچ ) .
اگر هم در سرپائینی بود و بشه با سرعتِ بیشتر ماشین رو روشن کرد دنده 3 بهتره .
البته بعضی از ماشینها مثل ماتیز که بدنه ی ظریفی داره اگر موقع هل دادن به جاهای ضعیف بدنه فشار بیارید ممکنه له بشه ( بره تو ) .
پس باید دستها رو جای محکم بذارید مثل لبه ی ستونهای عقب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا اینکه با بکسل روشنش کنین .
اما هیچ چیز بهتر از سیم رابط (اشتراک ) نیست
اما باید بسیار مراقب باشید که سیم مثبت به مثبت و منفی به منفی وصل بشه وگرنه ممکنه باعث سوختن سیستمهای الکترونیکی مثل رگولاتور دینام و کامپیوتر و غیره بشه .
http://contentinfo.autozone.com/znetcs/content/how-to/en_US/0996b43f/80/a0/11/2e/f16-35.gif
http://www.aa1car.com/library/jumpstart.gif
http://new.volvocars.com/ownersdocs/1998/1998_SV90/images/4_13a.jpg
http://www.goodhousekeeping.com/cm/goodhousekeeping/images/JumpDiagram.JPG
جمله ای از یک دلال ، برای چپوندن ماشین به خلق الله !نقل قول:
اینی که می گن اشتباهه نظرشون در این باره هست که ممکنه چون بصورت ضربه ای موتور می چرخه ممکنه تسمه تایم دندانه رد کنه و خسارت بزنه که البته اگه درست و با احتیاط با هل روشن کنند و تسمه تایم سالم باشه مشکلی پیش نمیادنقل قول:
در کل بهتره که این کار عادت نباشه
باتری ها معمولا صفحه هاشون از بین میره و عمرشون تموم میشهنقل قول:
باتری پلمب که با نام اتمی می شناسیم ( بدلیل اینکه باتری ایرانی اتمیک که تازه مثل این ها نبود اولین بار شناخته شد)
این باتری ها نیاز به نگهداری ندارند و فقط نباید خالی بشند یعنی در صورت عدم اسن=تفاده باید بست باتری رو بر داریم
74 امپر متناسب ترین برای خانواده 405 و مارکی که برای من چندین ساله خوب جواب داده دلکور هست که 220 حدودا قیمت داره