بچه ها اگه بخوای چند تا فایلو مارک کنیم و بعد با بلوتوث سند کنیم باید چیکار کنیم ؟
Printable View
بچه ها اگه بخوای چند تا فایلو مارک کنیم و بعد با بلوتوث سند کنیم باید چیکار کنیم ؟
نقل قول:
سلام.
برنامه رسکو اکسپلورر رو نصب کنید از اون طریق میتونید اینکارو بکنید.
با explorer خود گوشي هم ميشه اينكارو كردنقل قول:
انگشت و يا قلم را بر روي فايل اول نگه دار
بعد بكش تا اون فايل اخر كه ميخواهي بفرستي
بعد ولش كن
حالا ميبيني كه چند تا فايل انتخاب شده اند
حالا رو يكي از اينها راست كليك كن(راست كليك در پاكت پي سي با نگه داشتن 1 ثانيه اي موس ظاهر ميشه)
بعد گزينه beam file ... را بزن
نقل قول:
سلام.
با اکسپلورر خود گوشی که وقتی چند تا فایل رو انتخاب میکنی بهت
گزینه Beam File رو نمیده که؟!!:11:
سلامنقل قول:
راست ميگي حواسم نبود
يه اپديت براي explorer ويندوز موبايل وجود داره خيلي چيزها را اضافه ميكنه
حتما بايد اينو بذارم سايت
راستي hes_luckey نيستي؟
گوشيو خريدي غيبت زد ؟؟؟
راستشو بخواید دانشجو شهرکردم شنبه تا پنجشنبه کلاس دارم دسترسی به نت ندارم فقط آخر هفته ها خونم که اونم فقط میام یه سر میزنم و میرم
میبینم که شما هم اینجا هم موبایلستان دارید میترکونید
اون برنامه که امکانات زیادی به explorer خود گوشی رو میده نصب دارم ولی با اونم نمیشه
برم resco رو نصب کنم ,میخواستم واسه دوستام آلبوم نامجو رو بفرستم وقتی بشون گفتم باید تک تک سند کنم کلی تیکه انداختن بهم
حالا میرم درستشون میکنم
راستی رام touch it v16 رو نصب کردید ؟ رام 6.1 با مانیلا هست , من اینو یه دو هفته ای هست که نصب دارم
رام خوبیه فقط به نظرم یه کم مصرف باتریش زاده
ایول!نقل قول:
سلام
راست ميگي حواسم نبود
يه اپديت براي explorer ويندوز موبايل وجود داره خيلي چيزها را اضافه ميكنه
حتما بايد اينو بذارم سايت
یه مشکل دیگه هم هست اینکه Beam File خود گوشی اسم دستگاه های دیگه رو نمینویسه همه رو میگه : Unknown Device!
سرعت رسکو هم خیلی پایین در ارسال فایل.
سلام دوستان ، این دو فایل رو بنصبید و سرعت بازی ها رو مقایسه کنید با تشکر
کد:
http://rapidshare.com/files/303060276/SmartDeviceCab1.CAB.html
کد:
http://rapidshare.com/files/303060236/SmartDeviceCab2.CAB.html
آره اولش اسم همه رو unknown device میزنه ولی چند ثانیه که صبر کنید اسمه بلوتوثا رو هم میارهنقل قول:
نقل قول:نقل قول:
سلام.
در مورد اول که دوستمون جواب دادن و باید یکم منتظر بمونید تا اسم دیوایسهایی که پیدا کرده رو بنویسه.
اما در مورد سرعت رسکو برای ارسال فایل ,سرعتش که خیلی خوبه.شما احتمالا" از برنامه های مدیریت بلوتوس استفاده میکنید (مثل Obex Inbox )اگر اینطوره گزینه Debug رو غیر فعال کنید مشکل سرعت ارسال و دریافتتون حل میشه.:11: