دوست عزیز من تهران هستم...
موندم فن آوا جمع آوری بشه 2-3 هفته یا بیشتر صبر کنم مخابرات بگیرم یا 1 مگ همین فن آوا را بگیرم....
Printable View
دوست عزیز من تهران هستم...
موندم فن آوا جمع آوری بشه 2-3 هفته یا بیشتر صبر کنم مخابرات بگیرم یا 1 مگ همین فن آوا را بگیرم....
داداش من باز شما نا خواسته داری بیخودی شلوغش می کنی!!!!نقل قول:
همه جا همینجوری هست که موقع تخلیه هیجی نمی خوان!!!!
این نماینده اگه می خواد واسه اینه که طرف از اومدن و حضوری در خواست دادن و تخلیه خط پشیمون بشه!!!
عزیز جان شما فن اوا بمون!!!!همش ماله خودت !!!!!
تعجب می کنم اگه واقعا مشترک فن اوا هستی باید به جا این حرفا به فکر کیفیت خط باشی نه اینکه بیای به بقیه به خاطر اعتراضشون خورده بگیری!!!! این کارت بو داره!!!
این سیستم شمارش زمان دوره سرویس هم مشکل داره که این دوستمون گفت من دیگه حوصله گفتنشم ندارم!!!!!ولی درسته و تایید میشه !!!!
اما در مورد اینکه هنو تخلیه نکردم دلیل به شهرستان بودنم بود!!!!مطمئن باش تخلیه می کنم اونم نه حضوری میرم دفتر خدمات بنده خدا مسئولش گفت بیا درخواست بده تخلیه می کنیم!!!
اما از اینکه یکی بیاد بگه براست فعاله ولی سرعت محدود باشه همیشه و من و بقیه دوستانو پشت کوهی فرض کنه بدم میاد!!!!
برای شما و شرکت فن اوا ارزوی موفقیت می کنم!!!
همه شرکت فن اوا ماله خودت!!!!
یعنی خدایی چه پشتیبان هایی توی فن آوا هستن ، من به علت اینکه مکالمه با وایبر و شبکه های اجتماعی انجام میدن و گه گاهی بازی آنلاین گفتم زنگ یزنم پشتیبانی گفتم پروفایل روی Game بگذارند بعد طرف هیچی نگفت رفت روی دو مگ گذاشت بعد دیدم پینگ دو برابر شده خلاصه دوباره زنگ زدم همون نفر قبلیه بود گفتم چرا پینگ رفته بالا میشه توضیح بدهید چه پروفایلی برای گیم میگذارید ؟ میگه نمیشه توضیح بدیم ! (تو دل خود مگفتم عجب گاوی که نمیتونه دو کلمه بگه!)طرف گوسفـــند تشریف داره خوب اگر نمیشد همون اول میگفتی یک سری بی سواد تو پشتیبانی تهران نشستن پاسخ میدن واقعا که !حالا بنده از پشتیبانی مشهد تقاضا دارم یک توضیح بدهند که پروفایل که پینگ کم میکنه به چه صورت میبندند ؟ و آیا آپلود بالاتر از 512 هم میشه بسته شود ؟
روز صفر نداره که تو همون تاریخ ساعت ۱۲ شب قطع میشهنقل قول:
الان خودتون بگین اون درسته چون واسم ۲۹ روز بعدش قطع میشهنقل قول:
والا تا جایی که من همیشه دیدم روز 0 اینترنت وصله و 12 شبش قطع میشه.نقل قول:
اگر 30 روز مینوشت پس باید روز 1، 12 شبش قطع میشد که اینطور نیست و روز 0 قطع میشه پس درستش 29روزست!
البته ممنون میشم ازتون اگر لطفا به کسی توهین نکنیم. متاسفانه شاید اون همکار ما هم به دلیل سیاست بخششون نتونستن به شما توضیح کافی بدهند. و من عذر می خوام.نقل قول:
در خصوص سرویس Game هم عرض کردم باید انیترلیو تغییر کنه. که خب طبعا پروفایل سرویس شما هم عوض میشه و اجتناب ناپذیره.
آپلود بالاتر هم متاسفانه در مرکز مخابراتی شما فعلا مقدور نیست.
سلام
فن آوا پشتیبانی گیم داره؟
سرویس نامحدود 512 برنز چطوریه؟ بعد از دانلود 21 گیگ سرعت خیلی پایین میاد؟
سلامنقل قول:
نماینده مشهد خودشون اینجا هستن و میتونن بررسی کنن واست
یکسری از مراکز تهراننقل قول:
مشهد هم فکر میکنم چند صفحه قبل همکارمون و نما ینده مشهد گفت چند مرکز داره این اتفاق میفته.
گرگان هم فعلا برای چند مرکز درخواست دادیم و منتظر تخصیص پهنای باند هستیم .
طبیعتا باید شهرهای دیگه هم باشه