درسته ..5700 فارسی کاملا منو هاش و حتی راهنمایهاش فارسی هستند و کاملا از راست به چپ هستند ..نقل قول:
Printable View
درسته ..5700 فارسی کاملا منو هاش و حتی راهنمایهاش فارسی هستند و کاملا از راست به چپ هستند ..نقل قول:
----------نقل قول:
ممنون از رهنمایتون
یه دو سه روزیه که دکمه های کنترل هدفون گوشیم کار نمیکنه کسی علتشو نمیدونه؟شاسی روشن و خاموشش رو هم میزنم ولی باز کار نمیکنه
دوستان سلام
یه مشکلی اخیرا برام پیش اومده که امیدوارم با کمک هم بتونیم حلش کنیم.
وقتی من میرم توی گالری موبایلم اولین پوشه ای که می خوام باز کنم یه خطا می گیره موقع باز کردن عکس ها یه خطای دیگه و عکسی هم باز نمی کنه وقتی هم از گالری خارج می شم بازم خطا می گیره
اولین خطا:
galerry:system error(-1)
دومین خطا:
img.viewer:system error(-1)
سومین خطا:
application closed:gallary kern-exec 3
بنظرتون چی کار کنم؟؟
با سلام..دوستان میخواستم بدونم..PHONE MWMORY O,N خود گوشی کلا چند مگ هست ..و وقتی گوشی را به صورت نو خریداری میشه چند مگ از PHONE MEMROY گوشی خالی هست؟؟؟...ممون میشم کسی توضیح بده!!!
یه سوال دیگه..بهترین حالت اکولایزر دستی برای این گوشی که صدا را شفاف پخش کنه را کسی میدونه..بگه که من تنظیم کنم؟؟؟
در مورد پست بالا منم سوال دارم ..... ممنون میشم اگه کسی امتحان کرده به ما هم بگه ....
اینو امتحان کن:نقل قول:
از سمت چب اولی و دومی تا آخر بالا سومی 5 تا چهارمی 3 تا و آخری رو هم کامل بیارید پایین:5: :8:
نقل قول:
فکر کنم باید حدود 35 مگ باشه ...
سلام بچه ها امروز یه چیز جالب رو فهمیدم و اون موقعی بود که همزمان هم برای یک نفر بلتوث میفرستادم وهم از یکی دیگه داشتم بلوتوث میگرفتم خیلی جالبه مگه نه؟
درضمن Arvin Shayan جان اگه irremot قابل استفاده داری لطفا یجا آپلودش کن ...آخه با این سرعت کم از 6-5 جا گرفتم هیشکدومش جواب نداد!!!!