دوست عزیز ورژن مودمت دقیقا چیه؟ مثلا E8372h-510 یا E8372h-607 ویا... و اینکه ظاهرا این مودم ussd ساپورت نمیکنه درسته؟نقل قول:
Printable View
دوست عزیز ورژن مودمت دقیقا چیه؟ مثلا E8372h-510 یا E8372h-607 ویا... و اینکه ظاهرا این مودم ussd ساپورت نمیکنه درسته؟نقل قول:
نقل قول:
سلام
تفاوت سرعت نسبت به موبایل ایا احساس میکنید ؟
یا فرقی نداره
این مدل ها که نوشتین با هم هیج تفاوتی ندارن جز باندهای فرکانسی که پشتیبانی می کنند. مثلا اون 510 از باند فرکانسی 1800 در حالت LTE پشتیبانی نمی کنه یا .... با توجه به باندهای فرکانسی که اپراتورهای موبایل در ایران خدمات LTE را روی آنها ارائه می کنن بهترین زیر شاخه وینگل E8372 که در حالت LTE از فرکانس های 1800، 2100، 2600، 900 و 800 همزمان پشتیبانی می کند مدل E8372h-153 هستش که چند ماهی است در ایران فروخته می شود و همه این مدلها مثل دانگل E3372 که تنها تفاوتش نداشتن وای فای هستش از کدهای USSD پشتیبانی می کنند(اگر احتمالاً به دلیل قدیمی بودن نسخه فرمور بخش ورود کدهای USSD در کنترل پنل مودم دیده نمی شه با آپدیت فرمور و اینترفیس WEBUI مسأله حل میشه).نقل قول:
ضمناً عملکرد این دو مدل مودم یو اس بی هووای به دلیل بهره گیری از فناوری Receive Diversity(این فناوری سبب بهبود سرعت دریافت از طریق گردآوری سیگنال های ضعیف از آنتن های مختلف موبایل و ترکیب آنها با یکدیگر می شود) در بسیاری از شرایط نسبت به گوشی ها بویژه در داخل ساختمان ها برای اتصال به شبکه های نسل سه و چهار بهتر و چشمگیرتر است. هر دو مدل وینگل E8372 و دانگل E3372 از CAT4 خدمات LTE پشتیبانی می کنند که بیشنیه سرعت دانلود و آپلود 150 و 50 مگابیت را در اختیار می گذارند.
من هنوز دیروز مودم رو خریدم و دیشب اولین شب دانلود با این مودم بود . :n02:نقل قول:
در مورد ساپورت ussd فکر نمیکنم اما فکر کنم باید با آپدیت پشتیبانی کنه .
اون ورژن دقیق رو کجاش نوشته من ندیدم ! .
من تا قبل دیشب با 3G گوشی و Hotspot دانلود می کردم . در این مورد چون همزمان تست نکردم نمی تونم نظری بدم . اما فکر میکنم بین سرعت مودم هایی مثل E3372 و E8372 و 3G گوشی تفاوتی نباشه . حالا اگه دوستانی که تست کردن در این مورد نظرشون رو بگن ممنون میشم .نقل قول:
تریجی یا فورجی ؟نقل قول:
درود
دوستان نظرتون چیه در مورد این که به پشتیبانی پیام بدیم برای این که بسته 6 ساعته بذارن 2 تا 8 صبح ؟ :n01:
خداییش خیلی اعصاب خرد کنه ساعت 5 دوباره بیدار شم یه بسته بگیرم :n35:
خب برای چی بیدار بشی میتونی دو تا بسته سه ساعته پشت سرهم فعال کنی، خودش خودبخود بعد اتمام بسته اول از بسته دوم استفاده میکنه
در مورد ussd که فکر کردن نمیخواد :biggrin: اگه تو webui قسمتی بنام ussd نداره که این قابلیتو نداره دیگه..نقل قول:
اون مدلشو هم تو قسمت داخلی مودم نوشته مثل این
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا؛ فیرم ویر و webui برای هر ورژن فرق میکنه به همین دلیل پرسیدمنقل قول:
من یه فریمور برای E8372 پیدا کردم نوشته از ussd هم پشتیبانی میکنه ولی خودم هنوز تست نکردم
سلام دوست عزیز اگه ممکنه برای فروش این انتن اطلاع بدهید محل سکونت اگه تهرانه من هم یکی میخوام
دوستان من با آبفون وصل می شم به 4g اما می نویسه lte و سرعتم از 50 کیلوبایت بیشتر نمی شه می خواستم ببینم lte همون 4g هستش ؟
بله همونه. سیگنالتون چقدره؟ توی جاهای دیگر هم تست کنید اگر اونجا خوب بود مشکل اون نقطه می تونه باشه
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
سیگنالم 3-4 از 5 هستش
به نظرم پاسخ این پرسش چندان دشوار نیست. هر یک از این زیر شاخه های وینگل E8372 با توجه به فرکانس هایی که پشتیبانی می کنند برای بازارها و کشورهای خاصی طراحی شده اند و طبیعی است که اینترفیس WEBUI و همچنین فرمور هر زیر شاخه بسته به ویژگی های های شبکه نسل سه و چهار اپراتورهای بازار هدف اختصاصی کدنویسی شده است.نقل قول:
در مورد یکی از دانکل های 3G D-link که در کنترل پنل اون جایی برای کدهای USSD وجود نداشت با آپدیت فرمور پشتیبانی از کدهای USSD اضافه شد و در مورد این مدل از وینگل E8372 هم در چند سایت روش های محتلفی برای افزودن درگاه ورود کدهای USSD معرفی شده مانند این یکی که به صورت ویژه برای مدل E8372h-153 اراته شده است.
LTE نگارش بهینه شده و پیشرفته تر 4G هستش که بسته به تجهیزات نصب شده روی دکل های موبایل و نیز وسایل دریافت(موبایل یا مودم) ممکن است جایی در دسترس باشد و جای دیگر نباشد. مشابه این را در مورد 3G داریم که حالت نرمال و بیسیک با علامت 3G نمایش داده می شود و حالت های بهینه شده و پیشرفته تر که سرعت بیشتر را در اختیار می گذارند به ترتیب با علامت های H و +H و DC یا Dual Carrier شناسایی می شوند. در نسل های پیش از 3 نیز G و E را داشتیم که حالت E نگارش بهینه شده GPRS به شمار می آمد.نقل قول:
دوست عزيز براي دانگل 8372 جهت استفاده از ussd نيازي به تعويض فريم ور و غيره نيستنقل قول:
كافي فقط اپ اندرويد يا ios اون رو نصب كنيد كه در اپ استور و پلي استور موجوده و بنام
Huwaei Hilink
براحتي ميتونيد از اونجا ussd كد و تنظيمات ديگه اي رو انجام بديد.
ممنون بابت اطلاع تکمیلیتوننقل قول:
راستش مشکل من اینه که داداشم با سیمکارت 4G خودش سرعت دانلودش حدودا 1 مگابایت هستش اما من سرهتم از 40 کیلوبایت بیشتر نمی شه
به نظرتون مشکل از چی می تونه باشه ؟
جفتمون هم آیفون داریم
تا جایی که اطلاع دارم خدمات نسل 3 و 4 ایرانسل با برخی از نگارش های iOS اپل مشکل دارند که راه حل هایی برای اون ارانه شده. فکر کنم هم در سایت ایرانسل راهنمایی هایی هست و هم با جستجو از طریق گوگل اطلاعات بیشتری پیدا خواهید کرد. خبر زیر یکی از همین نمونه هاست:نقل قول:
ضمنا یک بار هم سیم کارت های تان را با هم عوض کنید ببینید مشکل همچنان به قوت خود باقی است چون ایرانسل سابقه اعمال محدودیت سرعت بر روی برخی از سیم کارت ها را به دلایل مختلف دارد. شاید مشکل اصلا از گوشی و ... نباشد.
با ارائه فريور جديد ديگه مشكلي نيست و در ios9 بود و حالا كه ٩.٣.١ هست هيچ مشكلي نيست.نقل قول:
این مسأله را از باب تذکر نوشتم تا نگارش iOS دو گوشی را مقایسه کنند شاید مشکل شان ناشی از این تفاوت احتمالی نسخه های iOS دو گوشی باشد. این یک فرض بود که با توجه به اطلاعات مختصری که داده اند مطرح کردم.نقل قول:
سلام.اپ اندرویدش روی گوشیم نصبه ولی اونم قابلیت ussd نداره.شاید نسخه ios داشته باشه.نقل قول:
سلام دوستان من تست 3g با گوشی گرفتم ساعت چهار صبح دانلود حول 8مگابیت بود با انتن فول پیش پنجره خونه،از پنجره که فاصله بگیرم میشه سه و دو تا انتن، دانلود میره رو پنج مگا بیت یا کمتر،این دانگل e3372 رو اگه استفاده کنم و 4gبشه ،سرعت تا چه حد میره بالاتر؟(مصرفم ۲ تا ۸صبحه فقط،روز با وایمکس میرم)رو انتن دهی تاثیر داره دانگل؟و این دانگلو حتما باید بچسبونیش به ورودی usbکامپیوتر یا میشه یا سیم وصلش کرد که بشه دانگلو گذاشت پیش پنجره؟دوستانی که از مودم های ۳g ۴gاستفاده میکنن راهنمایی کنن،اگه میشه بگین با گوشی چقد انتن داشتید و با مودم چقد وضعیت تغییر کرد یاسرعت دانلود چطور شد،ممنون:n01:
نقل قول:
سلام من قبل از همه این دو سایت رو پیدا کردم و به راستین بازار دادم برای اولی که اصلا معلوم نیست چطور طرز استفاده و فلشنقل قول:
برای دومی هم تا نصفه میره وسط فلش ارور میده
مدل E8372 H153 .نقل قول:
گزینه Webui رو پیدا نمیکنم !.
نقل قول:
در لیست پشتیبانی E8372 نیست .
Web UI یا Web User Interface همون کنترل پنل تنظیمات مودم هست که معمولا در نشانی 192.168.1.1 یا مشابه اون در دسترس هستش.نقل قول:
در لینکی که من معرفی کردم و ظاهرا شما هم جایی دیگر ارائه کردین تنها یک فایل 7 مگابایتی هست که بدون دستبرد در فرمور تنها Web UI یا همون یوزر اینترفیس را آپدیت می کنه. این مودم را مدتی در اختیار داشتم اما دوستی اون رو از من خرید و من همچنان از مدل E3372 که تابستان پارسال خریدم استفاده می کنم بنابراین الان وینگل E8372 را در اختیار ندارم تا ببینم با آپدیت Web UI چه تغییراتی اتفاق می افته و چه امکاناتی احتمالا اضافه میشه.نقل قول:
نقل قول:
مهم نیست بازم کار میکنه
سلام عزیز اگه داری من هم یکی میخوام اگه تهران ساکنی
لطفا مباحث مربوط به مودم رو در تاپیک خودش بحث کنید. ussd ربطی به ایرانسل نداره که:n01:
تجهیزات ال تی ای ثابت یا همون TD-LTE در چند سایت ایرانسل بندرعباس نصب شده و این خبر خوبیه چون ایرانسل داره تو شهرهای که قبلا وایمکس نداشته هم تجهیزات ال تی ای ثابت نصب میکنه.
دلیلش اینه که ایرانسل برای TD-LTE مجوز کل کشور رو گرفته و مثل پروانه وایمکسش فقط محدود به 7 تا استان نشده.نقل قول:
تست بنده با ZyXEL 3604 ... استیم هم در حال آپدیت بازی است و نوسان سرعت به دلیل عدم پر کردن پهنای باند با IDM به دلیل داشتن پهنای باند برای برنامه های دیگر است.
این هم پینگ 4.2.2.4 و 8.8.8.8 در حال دانلود برای دوستانی که درخواست داشتند.
در نهایت با یک بسته 3 ساعته حدود 46 گیگابایت ترافیک دریافتی داشتم ( تمامی موارد قرار داده شده برای دانلود ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم تست به صورت Hotspot در زمان دیگر :
ادامه :نقل قول:
دوست عزیز مدل مودم شما را تازه دیدم خیلی خوب میشه توی تاپیک مودم کمی در موردش و امکاناتش توضیح بدهید، لینک تاپیک مودم بالاتر هست
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
از لحاظ پروانه فعالیت بله ولی ایرانسل الان داره روی چندین پروژه به طور همزمان کار میکنه و اینکه اگه توی شهرهای که قبلا وایمکس نبوده هم تجهیزات ال تی ای ثابت نصب نکنه کسی چیزی نمیگه و اعتراضی نمیشه اما میبینم که چندین پروژه را با مدیریت کامل و باسرعت پیش میبره که این جای بسی خوشحالی داره.نقل قول:
TD-LTE که گفتین چی هست در موردش یکم توضیح میدیدنقل قول:
با ظهور شبکه نسل چهارم یا همون LTE یک نسخه دومی بوجود اومد که TD-LTE نام گرفت. این تکنولوژی در واقع TD SCDMA مختص چین بود که تکامل یافته بود.نقل قول:
حالا فرق TD-LTE با FD-LTE که در حال حاظر ایرانسل ارائه میکنه در چیه؟ در FDD یک بسامد برای ارسال و دریافت استفاده میشود به این معنی که یک محدوده فرکانس ارسال و محدوده دیگر دریافت رو انجام میدهد اما در TD یک فرکانس فقط برای ارسال و دریافت مورد استفاده قرار میگیرد که این باعث پویا تر شدن شبکه و تسریع در جوابگوی درخواست کاربر میشود.
در حال حاظر هم بخاطر اینکه TD از تک فرکانس استفاده میکند و این به نفع اپراتور و کشور مورد نظر از لحاظ فرکانسی است مورد استفاده قرار میگیرد.
در ایران هم بزودی این تکنولوژی جایگزین وایمکس منسوخ شده میشود.
به نظرم کارش درستهنقل قول:
زیرساخت کابل مسی در کشور ضعیفه
دارم از این فرصت استفاده می کنه