ببینید سرویس شما نامحدوده ، پس ساعات رایگان برای اون تعریف نمی شه و فرقی نمی کند که شما حد متعارف دانلود ( 30 گیگ) با سرعت بالا رو درچه ساعتی دانلود می کنید.نقل قول:
Printable View
ببینید سرویس شما نامحدوده ، پس ساعات رایگان برای اون تعریف نمی شه و فرقی نمی کند که شما حد متعارف دانلود ( 30 گیگ) با سرعت بالا رو درچه ساعتی دانلود می کنید.نقل قول:
بنقل قول:
تنها در صورتی که ترافیک رو اضافه خریداری کرده باشید یا از پارس انلاین هدیه بگیرید به دوره بعدی منتقل می شود
می خواستم بدونم برای آنلاین بازی کردن ، پینگ از چقدر نباید کمتر باشه؟
لطفا راهنمایی کنید :11:
سرعت روزانه 128 با 512 فرق می کنه؟
البته میدونم هر دو رو 4مگ شیرند
من موندم 128 بردارم یا 512، دانلود شبانه هم دارم
با سلام
آیا با سرعت 512 بطور میانگین نصف شبها میشه با سرعت 300 دانلود کرد؟
پینگ کلا هرچی کمتر باشه بهتره...مثلا اگه بخوای بازی رو که سرور هاش تو اروپا هست رو بازی کنی...من با مخابرات پینگ 110 120 هم داشتم از اروپا...البته بعضی دوستان بهتر هم داشتم...و با پارس کمتر از 150 پیش نیومده زیاد...حالا با اروپا شما زیر 200 بگیری خوبه...تا 250هم قابل قبوله...ولی دیگ ه بیشتر از لذت بازی کم میکنه..نقل قول:
می خواستم بدونم بالا بودن SNR به چه عواملی بستگی داره؟ لطفا راهنمایی کنین .:11:
کیفیت سیمهای مخابرات. سیم کشی ساختمان شما . شرایط جغرافیایی آب و هوا ( تاثیر روی فرکانسها) و مهم تر از همه فاصله شما تا مرکز مخابراتنقل قول:
وجود تلفنهای بیسیم بدون اسپلیتر
داش من 512 دارم الا 3 روزه گرفت. والا شبا سرعت کم و زیاد میشه 90 kb هم میشه :sq_14::sq_3: 300 هم میشه من صبح ساعت یک ربع به 7 دیدم 300 و خورده ای بود :sq_25:نقل قول:
یه چند روزیه پینگم خیلی افتضاح شده :sq_3:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود
دوستان من از سرویس 256 پارس استفاده میکنم . میتونم بدون مراجعه و ارائه مدرک شرکت , سرویس مورد استفاده رو از طریق اینترنت به 1 مگ ارتقا بدم ؟! :31:
یه سوال :
الان تو حالت 5 روز رایگان هستم................سرویس 128 نامحدود رو تمدید کنم رو ترافیک مصرفی این نامحدوده تاثیر میذاره؟؟؟؟
منظورم اینه که مثلا من تو این پنج روز 2 گیگ دانلود میکنم.......بعد پنج روز میرم و سرویس نامحدود 128 میگیرم.......این دوگیگ که تو اون پنج روز مصرف کردم از اون بیست گیگ نامحدود کم میشه؟؟!؟!؟!
گرفتین چی شد؟
بله کم میشهنقل قول:
ترافیک منفی میخورید
من خودم از همین روش سرویس 1 مگ رو گرفتم :46:نقل قول:
پس یعنی نیازی به ارائه مدرک یا مهر شرکت و از این جور مسائل نبود ؟! فقط سرویس رو ارتقا دادین ؟!نقل قول:
اگه اینطوری باشه که عالی میشه :31:
بله ، همه این ظاهر سازی ها فقط فقط حرفه.نقل قول:
من اول سرویس 128 محدود داشتم ، ولی الان یه 2 ماهی میشه که سرویس 1 مگ رو گرفتم.
پس میشه بصورت آنلاین به سرویس 1 مگ بدون هیج اضافه کاری دسترسی پیدا کرد . :31:
دستت درد نکنه . اصلا حوصله نداشتم تا نمایندگی برم و بیفتم دنبال مهر شرکت و از این جور حرف ها . :46:
خبر جدید رو شنیدید دوستان شاتل سرعت ارسال سرویساشو افزایش داده لینک خبرش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یه نرم افزار سراغ ندارید که بتونه مودمو سر یه ساعت مشخص اتصالشو برقرار کنه؟اگه من شبا قبل از ساعت 1:45 مودمو اتصالشو برقرار کنم حجمش برام تا ساعت 2 حساب میشه و چون خودم زودتر میرم لالا میخوام یه نرم افزار ساعت مثلا 1:46 ارتباط برقرار کنه.ممنون میشم کمک کنین:46:
امروز ساعت 6:59 صبح
سرویس 512
سلام.بچه ها کسی میدونه سرعته دفالت 1 مگ توی دانلود چنده؟ نه حالته خیلی خوبش نه حالت خیلی بدش.من الان 1 مگ گرفتم یه ذره شک دارم
من خودم هم سرویس 1 مگ دارم. متوسط بین 200 تا 350 دانلودم متغیره ( البته روزها ).نقل قول:
ولی باز هم بسته به نوع منطقه مخابراتی فرق میکنه ولی اگر خطتون رو روی 2 مگ هم بسته باشند نباید سرعت دانلودتون کمتر از 250 باشه.
شبها هم که رایگان هست که بحثش جداست.
این تستو الان از سرور هما تله کام گرفتم
خیلی جالبه ولی روزه اولی که 128 هدیه برام وصل شد سرعتم زیره 180 نمیومد و انتظاره من خیلی بالا رفت ولی از روز دوم رسید به 80-90 ولی یهو تا یه 180 هم میرفت و برمیگشت(نه از اون رفت و برگشت های لحظه ای که درست نیست)
موضوع اینه که خیلی نوسان داره.یهو میبینی 1 ساعت دیگه رفتم یه تست گرفتم،سرعتم روی 180 بود! خطم روی 4 مگ بسته شده.نقل قول:
یه سوال.سرعته ارسال 128 با 1 مگ مگه فرقی نداره؟ من با 128 اپلودم همین 78 بود الان با 1 مگ هم همونه.
بالا بودنش که خوبه اگر پایین باشه مشکل داره البته الان خط من snr 6 و مشکلی هم ندارم.نقل قول:
یعنی خط من کشش نداره سرعت آپ به جای 1024 شده 920 و دانلودم هم 4096 هست .
---------
این پشتیبانی پارس آنلاین توی تغییر سرعت خط خیلی خوب عمل میکنه و منت سر آدم نمیگذاره خط من 2 مگ 512 بود که خودشون 2 مگ 1 مگش کرده بودن ولی چون شک داشتن خط پایدار نباش Down stream رو زیاد نکردن امروز تماس گرفتم گفتم همه سرویساتون 4 مگ و 1 مگ هست گفت بله گفتم خط من رو برای تست افزایش سرعت بدید کردش 4 مگ 512 بعد که دید خط آپ میشه و مشکلی نداره بهش گفتم و تبدیلش کرد به 4 مگ و 1 مگ که تا الان مشکلی نبوده آلبته چون خطم مورد داشت با 1024 آپ نشد و سرعت آپش 920 هست :
معمولا آپلود رو اکثرا روی 512 میبندن ، برای من هم آپلودم رو روی 512 بستن. فرقی هم نمیکنه 1 مگ باشه یا 128نقل قول:
دوستان کسی منطقه پاسدراران داره سرویس ؟
من 3 هفتس سرویس گرفتم
اول 1 مگ ماهی 2 گیگ
بعد دیدم هم سرعتش خیلی نوسان داره هم قطعی زیاد داره کردم 512 ماهی 10 گیگ
هیچ فرقی نکرده و هنوز مشکل داره
یعنی بعضی روزا که همش قطع و وصل میشه بعضی روزا باز خوبه نسبتا
ولی روزاییم که خوبه سرعت حتی توی روز مشکل داره
10 ثانیه میره رو 150 اینا بعد 1 دیقه 0 میشه !
امروز زنگ زدم پشتیبانی با چندتا شون صحبت کردم هر کدوم یه چیزی گفتن
اول گفتن فقط مودم رو خط باشه و تلفن و اسپلیتر و هرچی داری قطع کن که فایده ای نداشت
بعد گفت باید بری پایین ساختمون خط ای دی اس ال رو پیدا کنی مودم رو اونجا بزنی اگه اونجا هم اوکی نبود از مخابرات پیگیری کنیم
یکی دیگشون گفت خطت نویز داره کامل رو 2 هست یه همچین چیزا و مشکل از مودمته قطعا که گفتم من قبل از شما داتک داشتم همچین مشکلی نبود والا
یه تغییراتی هم داد اول رو 2 مگ و بعد رو 1 مگ بست
حالا از ظهر دیگه قطعی نداشت ولی سرعت همچنان افتضاح
الان دوباره زنگ زدم یکی گفت مشکل سرعت کلیه حل میشه
یکیشون گفت مخابرات منطقت مشکل داره کلا نمیدونم چک کنم ببینم مشکل چیه
الان من هیچ جواب درست درمونی نشنیدم
حالا میگم یکیشون بیاد هفته دیگه ببینه درست میشه یا نه و الا کنسل کنم
چون قبلا 1 سال داتک داشتم مشکل قطعی بود بعضی وقتا ولی خیلی کمتر از این
ولی اونم خیلی وقتا بخصوص شبا سرعتش داغون بود
ولی خیلی وقتام عالی بود واقعا !
در کل همه از پارس آنلاین خوب میگن خودم تعجب می کنم
نمیدونم شایدم مشکل از مخابرات یا خط خودمه !
مودمت رو به حالت بریج کانفیگ کن و بعد دانلودمنیجرت روتنظیم کن که خودش سر ساعت وصل بشه و شروع به دانلود کنه اکثرا همین کارو میکنن حتی میتونی بایوس سیستم رو تنظیم کنی که سر ساعت مورد نظر روشن بشه من که همین کارو میکنم و یازده دورازده میرم لالا سیستم خودش روشن میشه و شروع به دانلود میکنهنقل قول:
نقل قول:
از
System Scheduler
دوستانی که سرویس 1 مگ دارن , راضی هستن ؟! دریافتی چقدره ؟!
من 2 سال کامل 1 مگ داشتم و کاملا راضی بودم هر شب 4.5 گیگ دانلود داشتم، تا اینکه بد شد و به زور به 2 گیگم میرسید...نقل قول:
عوض کردم با 128 !!!
سلام
کسی نامحدودشو داره؟؟سرعتاش خوبه؟؟
زنگ زدم به شرکتش گفت اول کار سرعتتون خیلی بالاست بعد نسبت به حجم دانلود و......سرعتتون کاهش پیدا میکنه!!!!!!
قضیه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟
کلا فایده داره یا نه؟؟
ممنون
تست سرعت روي موبايل(ايپاد)
سرعت واقعي اينه!
اينم تست روي موبايل توي امريكا(دشمني كه هيچ غلطي نميتونه بكنه)
يه تست ديگه پارس انلاين رو موبايل
سرعت دانلود: 0/06مگابيت
اپلود: 0/60 ! مگابيت
از سرورهاي ايران تست نگيريد مگه بجز سايتهاي دانشگاه و تعدادي دولتي چه سايتي درايران هست، فقط از امريكا، المان هلند و چند كشور ديگه تست بگيريد،
اكستنشن flagfox واسه firefox يا مشابهش واسه chrome رو نصب كنيد بعد پرچم كشور هاستينگ رو نشون ميده(اينارو واسه تازه واردها فقط گفتم)
چند روزه سرعت خراب شده معلوم نیست سراسریه یا استانیه
یکی به ما میگه این SNR چیچیه ! :sq_3:نقل قول:
نویز خط هستشنقل قول:
هرچقد عدد بالا تر باشه بهتر هستش و اگه پایین باشه بد میشه
بهترین حالتش بالای 20 هستش و بدترین حالتش زیر 10
موفق باشید
آره چند روزیه منم سرعتم خیلی افتضاح شده .....نقل قول:
برادر من نرم افزاری میخوام که اتصال به اینترنت سر ساعت مشخص برقرار کنه نه اینکه شروع به دانلود کنه.در ضمن بایوس کامپیوترم قابلیت روشن شدن در زمان مقرر رو نداره و اگه قبل از ساعت 1:45 اتصال اینترنت برقرار باشه دانلود بین ساعت 1:45 تا 2 پام حساب میشه.دوستان اگه نرم افزاری سراغ دارن کمکمون کنن که سر یه ساعت مشخص بشه اتصال به اینترنت برقرار کردنقل قول:
دوستان کسی میدونه این ترفند 1:45 و 7:15 توی اصفهان کار میکنه یا نه؟
دیشب گزاشتم 3 تا فایل 500 مگی دانلود بشه 8 پا شدم دیدم وسطه فایل دومی گیر کرده.معلوم نیست نصفه شبا چه غلطی میکنن