امروز به من هم زنگ زد اون خانم ! شماره اشتراک خواست که بهش ندادم ، خیلی ممنونم !
مودم به اسم خودم نبود ، ریسک نکردم بهونه بدم به دزد نت های کلاهبردار بی وجود .
شماره من رو هم از همون شکایت به دست آورده
Printable View
امروز به من هم زنگ زد اون خانم ! شماره اشتراک خواست که بهش ندادم ، خیلی ممنونم !
مودم به اسم خودم نبود ، ریسک نکردم بهونه بدم به دزد نت های کلاهبردار بی وجود .
شماره من رو هم از همون شکایت به دست آورده
:n04:نقل قول:
چرا ندادی!!! خسته نباشید پس واسه چی شکایت میکنی. :n02:
با منم تماس گرفتن طرف گفت شناسه اشتراکت واس شکایتی که کردی درست ثبت نشده ! مشکوک میزنن
سلامت باشی ! اگر بخوان کاری کنن واسه همه اجرا میکنن ، یعنی اینقدر خرن نمیدونن همه ناراضی شدند؟نقل قول:
من ریسک نکردم ، اگر بخوان ترتیب عمل بدن برای همینه میدن نه اینکه زنگ بزنن شناسه بپرسن .
حیف اونموقع که زد زدن خواب بودم و گیج ، وگرنه 4 تا بارشون میکردم
من مودم رو نگه میدارم تموم بشه بعدم شوتش میکنم پشت بوم همسایه ! دیگه حوصله ندارم اعصاب خودمو بیشتر ازین خراب کنم.
اگه به کسی زنگ زد بگید بیاد تایپیک پی سی ورد رو ببینه به جای این قرتی بازی ها !
با منم تماس گرفتن چند دقیقه پیش شماره شناسه رو تا بش گفتم خدافظی کرد! یعنی اصلا نذاشت شکایتمو تلفنی بگم
رفتم صفحه شکایت رو دوباره چک کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیدم شماره شناسه رو که اینجا وارد کردیم چه نیازی بود بیان دوباره بگیرن؟؟ کاراشون خیلی بی نظمه
یکی از دوستان من هم که داخل این تایپیک پست نزده الان بهم گفت تا شناسه رو داده قطع کردن.نقل قول:
اگه بخوان برگردونن به قبل !!!! برای همه اینکارو میکنن نه هر کسی که شکایت کرده ، نه هر کسی که شناسه داده
اینا بعدا شناسه هارو جمع میکنن و به همون سازمان مقررات رادیویی ارجاع میکنن که بله ، ما بررسی کردیم شکایت مشترکینمون رو !
تموم شد و رفت
موضوعی که جالبه اینه که ما هممون تو یک روز شکایت نکردیم که تو یک ساعت با همه تماس گرفتن .
اگه تماس گرفتن واقعیت رو بگید .
بگید ما مبین نت گرفتیم که شب ها بتونیم دانلود کنیم باش. به همون کیفیت بد هم راضی بودیم طرح شبانه رو برگردونید و الی دیگه تمدید نمیکنیم. لااقل حرفتون رو بزنید
یعنی شما انتظار داشتی تماس نگیرن ؟:n27:نقل قول:
این شکایت که تو سایت مبین نت بود . تو سازمان رادیویی ثبت نمیشه که بخوان به اونا جواب پس بدن .
بنظرم فقط خواستن اطلاعات رو چک کنن و فشار زیادی روشونه شاید طرح رو برگردونن. شما هم اشتبا کردی شماره شناسه رو ندادی میگفتی من از یکی خریدم به نام خودم نیست ولی من شارژ میکنم .دزدی که نکردی بترسی.
داداشم ، حرف رو به کسی باید زد که حرف بفهمه ، یعنی باید با آدم حرف زد نه حیوان چهارپانقل قول:
خر حرف نمیفهمه ، باید با ترکه بهش بفهممون چکار کنه !
بهترین کار اینه تمدید نکنید ، صد دفعه همه گفتیم ان شاله همه سر حرفمون بمونیم !
شاعر میگه :
چونکه با کودک سر و کارت فتاد ، پس زبان کودکی باید گشاد
با کودک باید به زبون خودش حرف بزنی تا بفهمه ، زبون این دزدها چیه؟ به همون زبون میفهمن نه حرف خوش و مودبانه
نه انتظار نداشتم تماس بگیرن ! الان هم بعید میدونم چیزی به جیب ماها بره ازین تماس !نقل قول:
من تو سایت مبین نت اصلا شکایت نکردم ، فقط در سایت تنظیم مقررات شکایت کردم .
اینکه به همه در یک زمان تماس گرفتن علتش جز این نیست که سازمان تنظیم مقررات تمام شکایات رو یکجا ارجاع داده به مبین نت .
حالا شناسه هارو جمع میکنه ، تماس هم که گرفته ، دوباره برمیگردونه به همون سازمان که بله رسیدگی شد و همه چی به خیر و خوبی تموم شد.چیزی هم جیب من و تو نمیره
دزدی نکرده بودم ولی به مشتری که برسه قانون مدار میشن ! طرح دو مگ دارم که نیاز به مجوز داره
قبلا اعتماد کردم به این ها ، دیدم چه طوری تو کاسه ملت میزارن
جدی میگی!!! :n04:نقل قول:
وای خدا باز مبین نت سرمون رو کلا گذاشت؟؟
پس اگه فقط تو سازمان رادیویی شکایت کردی اینا خواستن شماره ها اشتراک رو بر گردونن که الکی بگن شکایت ها رسیدگی شد!! ؟؟
اگه اینجوره که یک شکایت دیگه مینویسیم این سری دیگه رکب نمیخوریم.
بزار من کد پیگریمو تو سازمان مقررات بزنم مشخص میشه شکایت بررسی شده یا نه
ادیت : نتيجه بررسي شكايت : شكايت شما با موفقيت ارسال شد و در دست بررسي است
همینطور که گفتم mehr جان این تماس از طرف خود مبین نت بوده نه ارجاع شکایات سازمان مقررات به مبین نت.
دوستان من کاری ندارم که کیفیت بعد این تغییرات چطوری میشه. اما اکثر شما فقط به فکر خودتون هستید. شب ۲ میشه، میندازید رو دانلود،میگیرید می خوابید، اما بقیه که واسه دانلود نمی گیرن اصلا ساعت ۲ به بعد نه می تونن گیم بزنن، نه می تونن درست حسابی پیج بالا بیارن. اشکمون در میاد که یه پیج بیاد بالا. بازم می گم منظور من این نیست که بعد این تغییرات سرعت درست میشه، اما خداییش من که تو اهوازم ساعت ۲ به بعد هیچ کاری نمی تونم بکنم.
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk
خوب عزیز اکثر مشترکین مبین نت فقط بخاطر دانلود رایگان شبش رفتن این همه پول مودم دادن. که بتونن سریال و فیلم هاشون رو دانلود کنن .نقل قول:
ادیت کردم : حق با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست . واقعا مبین نت نباید بیشتر ظرفیتش اشتراک میداد .
حالا هم بیاد ظرفیت هاشو افزایش بده چرا باید از جیب مشتری بزنه
دوستان فرم ثبت نام ۱ گیگ رایگان رو پر کردم یه ایمیل برام فرستاد یه لینک فعالسازی توش بود ، اما پیام کد فعالسازی رو به موبایلم نفرستاد!
الان چند ساعتی گذشته.
دوباره ثبت نام کنم؟!
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
این مشکل مبین نت هست وقتی اشتراک میده باید ظرفیت این رو داشته باشه که حتی تمام مشترکین با اخرین سرعت به طور همزمان بتونن دانلود کنن چه روز چه شب و کیفیت هم کم نشه.اگه چنین ظرفیت و توانایی نداره نباید مشترک جدید بگیره یا باید ظرفیتش رو افزایش بده.فک کن من برا 512 دارم ماهی 63 تومن میدم با این کیفیت پایین و قیمت بالا,کجای دنیا ایجوریه؟!نقل قول:
عزیز من فقط در سایت تنظیم مقررات شکایتم رو ثبت کردم.نقل قول:
اول به شماره موبایلی که دادم زنگ زدن که من خواب بودم جواب ندادم ، بعد همون لحظه زنگ زدن خونه که بیدارم کردن.
اصلا و ابدا در سایت مبین نت شکایتی مطرح نکردم ، مودم هم که به نام خودم نیست ، در نتیجه شماره های من رو فقط از طریق سایت مقررات رادیویی و همون شکایتی که اونجا کردم به دست آوردن.
من حتی اون 1 گیگ که اسمش رو هدیه گذاشتن هنوز نگرفتم و شایدم اصلا نگیرم.
تماس از طرف مبین نت بوده درسته ! ولی شماره من رو همون سایت مققرات رادیویی به مبین نت داده
من توی این چند ماه که دزد نت گرفتم همش با دانلود منیجر IDA دانلود میزدم به خاطر محیط خوب و راحتی که داره ، سرعتم تا 250 میرفت.نقل قول:
الان چند شب هست با نسخه جدید IDM دانلود میزنم، سرعتم 280 الی 320 !!!
اگه همین 4 ساعت رو نگه داره شبی 3 گیگ میزنم .
دادا به منم یه شماره از مبین نت دزد زنگ زد که این بود02183869000که من خواب بودم جواب ندادم
حیف که خواب بودم اگر جواب میدادم ناموس براشون نمیزاشتمنقل قول:
بالاخر دیر یا زود اینم محدود میکنن مثل همین تغییر ساعت شبانه که چند روز پیش چند ساعت مبین نت قطع شد و طرح رو اجرا کردن. وقتی اجرا شد با همین سرعتتون میتونید فقط 2 شب واسه دانلود بزارید 6 گیگ میگیرید و تمام و طرحتون تموم میشهنقل قول:
رفتی داخل سایت سازمان رادیویی کد پیگیریتو بزنی؟ چی نوشته جلوش؟ برای من که نوشته هنوز در حال بررسی میباشد ! واسه شما چی نوشته ؟نقل قول:
راستی این صفحه بحث و بررسی مبین نت تا حالا 1 میلیون بازدید داشته از زمان ایجاد تاپیک :دی یک میلیون فوش :n01: اینم امار دقیقش مشاهده ها: 1,010,888
با سلام.
دوستان ساعت 7 با من تماس گرفتن شناسه اشتراک و خواستم بهشون دادم بعد گفت تکرار میکنم ببینید درسته ،بعد تا اومدم حرف بزنم قطع کرد!
من فقط تو سایت تنظیم مقررات شکایت کردم (100% شماره منو از اونجا اورده) و اونجا با اسم خودم شکایت کردم ولی مودم به اسم دوستمه.
تو سایت هم پیگیری کردم نوشت : نتيجه بررسي شكايت : شكايت شما با موفقيت ارسال شد و در دست بررسي است
مال همه این طوریه.نقل قول:
داداش برای من نوشته :كاربر گرامي شكايت شما براي اپراتور ارسال شد و در دست بررسي مي باشدنقل قول:
من برای بار سوم میگم ، حتی یکبار هم به مبین نت زنگ نزدم که شماره من رو داشته باشه ! شماره ها و متن شکایت هایی که داخل سایت مقررات رادیویی ثبت کردیم برای دزد نت ارسال شده و شماره من رو از همون شکایت به دست آورده .
در مورد مطلب اول که فرمودید ، من از همون روز حساب کردم که شبانه نداره ، الانم هر غلطی خواست بکنه دیگه دستم به جایی بند نیست ، اونا حرص میدن به انداره کافی ، حالا بیام خود خوری هم کنم؟
طرحم تموم بشه میزارمش کنار ، حتی اگه بیاد 2 تا 8 بکنه میزارم کنار .
چقدر باید پول نت بدیم ؟ مگه چقدر درآمد داریم ؟
میرم همراه اول میگیرم 11 شب تا 8 صبح 3 تومن ! نت هم نمی خواهم دیگه .
دانلودهایی هم که میزنم همش ارشیو میشه اصلا استفاده نکردم ! فقط میزنم دانلود چون پولش رو دادم.
نمیدونم این داستان رو شنیدی یا نه :
طرف میره سبزی میخره ، بعد که برمیگرده خونه میبینه یه غورباقه بین سبزی ها میگه قار ... قور
میگه اگه قاری کنی و اگه قوری کنی ، پول دادم واست میخورمت:n02:
حالا حکایت منم همینه ، دیگه نت نمیگیرم ازین شرکت ، هر غلطی میخواد بکنه
من هم اینجا تنها گزینم غیر ازین gprs هست . ده ساله منتظر adsl بودم چقدر پیگیری کردم مخابرات ، فایده نداشته
دیگه باید چکار کنم؟ خودمو دار بزنم ؟ بهش فکر نمیکنم دیگه
مطالب جدیدی به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اضافه کردم... شاید جوابتون رو بگیرید... اگر دوست داشتید بحث رو میتونیم توی تاپیک مربوط به این موضوع ادامه بدیم...:n01:نقل قول:
شما هنوز بیخیال این تاپیک نشدید؟!نقل قول:
من از امشب دیگه همیشه(البته اتوماتیمک) قبل 3 و بعد 7 مودمو ریبوت میکنم تا تو گزارشات کارکرد ثبت بشه از 3 تا 7 بعد ببینم حجم کم میکنه یا نه .
پیشنهاد میکنم شما هم اینکارو بکنید.
سرعت من رو کم کردن بالای 130 نمیره :|
زنگ زدن خونه داداشم شماره رو داده من فقط به سازمان شکایت کردم البته شکایت از قاضی رو پیش قاضی بردیم نتیجه ای نمیده تا چه ساعتی هستن من زنگ بزنم چرا سرعتم روی یک مگ بسته شده :|
به منم وسط کلاس زنگ زدن خیلی پیگیر بودن خونه کسی نیست که ازش بگیریم گفتم نه .. گوشیو کوبید :n24:
عجب پس این شماره برا مبین نت هست!نقل قول:
به من زنگ زده بودن(یه همچین شماره ای بود) ولی من گوشیم سایلنت بود جواب نداده بودم.
دوستان برید به صفحه مشترکین نظر سنجی گذاشتن من که همش رو خیر زدم در اخر هم یه متن براشون نوشتم شما هم بریدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی هر کس توی خود مبیننت شکایت کرده بهش زنگ زدن؟ من فقط به سازمان تنظیم مقررات شکایت کردم و دیگه شکایت دزد رو به خود دزده نکردم.نقل قول:
نقل قول:
این سرشماره مخصوص تهران هست که من هر وقت شماره اصلی اشغال باشه با این به پشتیبانی زنگ میزنم.
امیدوارم خداوند جزای این کاراشون رو بده.
شکایت به سازمان تنظیم انجام شد.
واقعا چقدر این شرکت مزخرف هست. اگر گزینهی دیگه ای داشتم همین الان بدون اینکه طرحم تموم بشه می رفتم.
سلام
امروز با من تماس گرفت خانومه اعصابشم صفر بود! شناسه اشتراکم رو خواست، منم خیلی خشک و جدی یه چند دقیقه معطلش کردم (حفظ نبودم رفتم از سیستم ببینم) و بعد بهش گفتم!
خود سازمان تنظیم مقررات شکایت رو فرستاده مبین نت. اونا هم مثلا دارن رسیدگی می کنن... خدا عاقبتمون رو بخیر کنه :|
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه من ک چیزی نیومده .فک کنم نظر شمارو ک خوندن ،حصاب کار دسشون اومده و بیخیال نظرسنجی شدن ;)نقل قول:
پس چرا کسی به من زنگ نزد با وجود اینکه واسه منم نوشته شکایت شما به موفقیت ثبت شد و در دست برسسی هست!! :(
خیلی عجیبه اینا شناسه اشتراک به چ کارشون میاد ؟
شایدم اسامی شاکی ها رو تنظیم مقررات فرستاده برای مبین نت .. اینم داره چک می کنه کدومشون واقعا مشترک مبین نت هستند یهو یکی الکی نرفته باشه شکایت کنه !
نقل قول:
من فقط به سازمان تنظیم مقررات شکایت کردم و کسی هم به من زنگ نزده. شاید اگه به خود مبیننت شکایت میکردم بهم زنگ میزدن.
دقیقا همین میتونه باشه .:n16: چون تو سازمان رادیویی که همه ما شکایت کردیم شناسه و مشخصات مودم رو ازمون نگرفت و اینا دارن چک میکنن که مطمئن بشن شکایت ها ماله مشترکین مبین نت هست یا نه. فکر کنم دهنشونو سرویس کردیم :n08:تا اینا باشن دیگه کلا برداری نکنن . امیدوارم نتیجه بدهنقل قول:
درود بر شرفت :n16::n02: وای چقدر باحال نوشتی دمت گرم من پوکیدم از خنده :n08:نقل قول: