دوستان آسیاتک قطعی زیاد داره یا نه؟! یه آشنا رو فیبر آسیاتک داره وقت بارون قطع میشه
Printable View
دوستان آسیاتک قطعی زیاد داره یا نه؟! یه آشنا رو فیبر آسیاتک داره وقت بارون قطع میشه
با این SNR , Atten حداکثر سرعتی که میتونم داشته باشم چقدر هست ؟ ... وضعیت خط خوبه ؟
یه نفر میتونه توضیح بده چطوری میشه حساب کرد ؟ ... یا لینکی قرار بده که توضیح داده باشه ؟
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هانی خوش بحالت،عجب کیفیت خط خوبی داری،زیر downstream مقدار maxrate حداکثر سرعتی است که میتونی سرویس بگیری،یعنی شما تا 16 مگابیت میتونی سرعت بگیری در حالیکه سرویس حال حاضر شما دو مگابیتهنقل قول:
مرسی ... هنوز مخابرات تایید رانژه نکرده ... ۲مگ هم احتمالا مقدار پیشفرض میزارننقل قول:
والا واسه خودمم عجیب بود وقتی نوشته max Rate چقدر هست دوستان میپرسیدند حداکثر سرعت چقدر هست ... فکر میکردم باید محاسباتی انجام بشه :)
ممنون
بالاخره فعال شد :)
اولین تست با سرور تهران :
فقط یه نکته برای آیندگان ... اصلا حرف اپراتور های خانم رو قبول نکنید ... تو این ۳ روز که تقریبا با ۷-۸ نفری از پشتیبانی آسیاتک صحبت کردم ... اپراتور های خانم کلا تکذیب می کنند و فقط طبق دستور العمل رفتار می کنند.
حتی امروز صبح یکیشون میگفت کیفیت خط پایین داری و نمیتونم این پهنای باند در اختیارت بزارم ! ... تا اینکه بالاخره اپراتور بعد از ظهر خط رو با سرعت مورد نظر فعال کرد و حتی گفت کیفیت خط خیلی خوبی داری ! : ))
.......... ؟!نقل قول:
دوست عزیز شما چه سرویسی گرفتید؟نقل قول:
سلامنقل قول:
10مگ ولی همین امروز بعد از ظهر فعال شده ... هنوز نمیتونم نظر بدم راجع به کیفیت ...
به گفته خودشون تو روز به سرعت خریداری شده کاری ندارن و سعی میکنن حداکثر مقداری که میتونن خط رو ببندن ...
تو 5 تا استان سرویس میدهنقل قول:
دقیقا همینطوره توی روز پهنای باند برای سرویس های حجمی آزاد هستنقل قول:
کاملا بستگی به کیفیت خطت دارهنقل قول:
کدوم مرکز هستی یه چندتا مرکز هست که پهنای باند تو مرکز ها تا خر خره پرهنقل قول:
سلام
من این چند روزه اومدم اسیاتک و دومگ شبانه رایگان گرفتم .. سرعتش تو روز 200 تا 220 البته دیشب سرعت به زیر 100 میرسید و رایگانش هم میشه 120
واسه شماهم اینجوره ؟ کیفیت خط که خوب به نظر میاد
راستی 1544 هم که زنگ میزنم میگه شماره در شبکه موجود نیست!
Downstream Upstream
SNR Margin (0.1dB): 281 150
Attenuation (0.1dB): 105 60
Output Power (dBm): 12.0 12.5
Attainable Rate (Kbps): 16044 592
Rate (Kbps): 4095 510
پنج شنبه ها ظهر به بعد سرعت اینترنت تو کل کشور بدجور پایین میاد ! واقعا اینو تجربه کردم !
افت سرعت بیشتر مربوط به isp ای هست که ازش سرویس دارید و اینم رابطه مستقیم به تعداد کاربرای منطقه هر شخص بستگی داره
به علت اجرای فیلترینگ شدید همچنین در روزهای تعطیل چون کارهای اداری تعطیل هست بیشتر محدودیت میذارننقل قول:
همچنین ایرانی جماعت باید اینترنت کم سرعت داشته باشه تا نتونه توی واتس آپ و وایبر و لاین بره چرا که مشکلات برای جامعه درست میشه
از طرفی علما خوششون نمیاد که سیستم های اجتماعی فعال باشند چون حرفهایی زده میشه که خوشایندشون نیست وگرنه چطوره که روزهای تعطیل همیشه پهنای باند کشور مشکل پیدا میکنه
از طرفی ایران پهنای باند داره به عراق صادر کنه طی خبرهای روز گذشته اما پهنای باند نداره به یوزرهای خودش بده!!!
آقا من چرا این حرفا رو میزنم ....... خدایا توبه..... منو ببخش....
بله درسته اما نه وقتی که تعداد یوزرها ثابت هست و پهنای باند هم ثابت اما فقط روز های خاص و مناسبت های خاص اینترنت کند میشه!!...نقل قول:
بله این فرمایش شما هم بی ربط نیستنقل قول:
اصفهان ، مرکز خاتم الانبیاء (خیابان رباط) - با پشتیبانی هم صحبت کردم گفتن این مرکز مشکل پهنای باند داریم و خیلی شلوغهنقل قول:
الان تست کردم سرعت حدود 200 هست که باید بیشتر از اینا باشه چون خطم تا 6 باز هست(البته به دلیل شلوغی مرکز سرعت خیلی نوسان داره)
مثلا الان سرعت 200 هست نیم ساعت دیگه یهو میشه 400 یه ساعاتی هم خیلی پایین میاد حدود 100 میشه :n21: فقط صبح زود ساعت 6 سرعت به 500 - 600 میرسه
البته توی تایم رایگان 3 تا فایل میزارم دانلود چند شبه که سرعتم خوبه :n02: حدودا شبی 7 - 8 گیگ میشه گرفت :n31:
ولی وقتی یه فایل میزارم حدود 2.5 گیگ میشه :n13: نمیدونم باگه ؟ چیه ؟ :n31:
آقا نمیدونم چیکار کنم ؟ چند روز دیگه از سرویسم مونده بالاخره برم یا بمونم ؟ :n02:
توی آسیاتک برای دانلود شبانه مجبورم سرویس 10 گیگ بگیرم و ماهی 45 تومن واقعا برام زیاده
آقا سرعتم امروز افتضاح شده !
من فکر میکنم سراسریه کلا adsl , wimax امروز سرعتش داغونه:n34:نقل قول:
این سرویس آسیا تک :
چابک نامحدود برنزی 1024 با امکان تبادل حداقل 40 گیگ درماه
کسی داره؟ سرعتش چه قدره؟ بعد از 40 گیگ محدود میکنه؟ سرعت روز و شب فرق میکنه؟
آقا سمت نامحدود آسیاشت به هیچ وجه نرو که داغونت میکنه!اینو دیگه حتی نمایندگی های فروش هم میگن!نقل قول:
ما دیگه ندیدیم یه شرکت نا محدودش حتی پایین تر از 1به8 باشه بعد محدود ترش هم بکنه :|
یه مشت دزد کثیفن خاک بر سرا! بعد جواب رد از مخابرات پارس آنلاین، های وب و صبانت، آسیاشت گفت ما مشکلی نداریم و صف نداریم! بعد ثبت نام گفتن رفتی تو صف!!!!! الان بعد 29 روز برگشته میگه حالا حالاها باید تو صف باشی! یه مشت دزد کثیف احمق ان اینا
اگر شما همون اول ازشون پرسیدید و اونا گفتن مشکلی نیست بعد الان گفتن باید منتظر بمونید این نشون از ضعف و تقلبه بهتره شما از شرکت دیگه ای بگیریدنقل قول:
سلام
این سرویس سرعتش چنده و بعد از تموم شدن 10 گیگ به چند کاهش پیدا میکنه
حامی نامحدود نقره ای ( با 3 گیگ هدیه سرعت بالا و تبادل حداقل 10 گیگ درماه)
اگه به 1544 زنگ زدی گفتن مشکل از کارشناس نا وارد بودهنقل قول:
ببین حجم رو تقسیم بر تعداد روز میکنی میشه مثلا روزی x مگ تا اون مقدار سرعت برات بازه هر چقدر خطط بکشه اما وقتی اون حجم روزانه تموم شه سرعتت میشهنقل قول:
128/8= 16
16/8 =2
یعنی چیزی که تضمین میشه 2 کیلوبایته !
دوستان کسی خواست برای اسیتک اقدام به ثبت نام کنه به من پی ام بده دقیق راهنماییش کنم
عجب بی وجدانیه این مخابرات 3 هفتس درخواست اینترنت دادم هفته پیش تماس گرفتم گفتم چی شد
این اینترنت ما گفتن پورت خالی نداریم گفتم پس خوب کنسلش کنید گفتن باشه (دروغ دیگه تا کجا):n04::n21:
حالا الان از آسیاتک ثبت نام کردم دیدم تو پنلم نوشته (بوخت اسپلیتر رانژه کشی تکراری است)
یعنی مخابرات مارو اُسکل نگرداشته تا پورتش خالی بشه
سلام دوستان من 5 سال پیش مودم نت گر گرفتم و وای فای نداشت و 5 ساله مشترک صبانتم و امروز رفتم نمایشگاه الکامپ خوزستان و کارشناس شرکت رو گفتم مودم چی بگیرم گفت مودم شما جنسش عالی هست نت گر امریکایی هست و حیف هست عوضش کنید بهتر هست روتر بگیرید و یک روتر تک پورت قرار شد چند روز دیگه برای نصب برای من بیاورند ولی موندم روتر بگیرم یا مودم وای فای ؟ گفت روتر 80 هزار تومانه .......... دوستان چه کنم .
ببین من 4 ماه تو صف این آسیاتک بودم بعد هم نهایتا مجبور شدم فسخ کنم (آخرشم بخشی از پولم رو ندادند) زود فسخ کن برو تو صف یک جای دیگه!!نقل قول:
ممنون از راهنمایی دوستان! مخابرات اعلام کرد ک پورت جدید اضافه کرده میرم همونو میگیرم! شرکت دزد کثیف آسیاشت رو باید تح ریم کرد
4 ماه تو صف ! برا من که 4 روزه وصل شد !نقل قول:
اقا این طرح 37 امین فجر کوفتی آسیاشت نگیرین که پشیمون میشین من 3ماهه 7 گیگ گرفتم 4مگ .... سرعت دانلود 150 تا 200 .... افتضاحه
سلام.
میشه در مورد کیفیت خط من و اینکه تا چند مگ رو ساپورت میکنه توضیح بدین.
ممنون
برای من در کمال تعجب 1 روزه وصل شد به 24 ساعت هم نکشید...نقل قول:
سلامنقل قول:
خط شما تقریبا تا 16 مگ رو ساپورت می کنه و تقریبا رو 5 مگ بسته شده
ممنون از راهنماییتون.از لحاظ نویز مقادیر snr در چه حدودی باشه خوبه؟نقل قول:
تا جایی که می دونم حدودی که شما دارید خوبه و نباید مشکلی داشته باشیدنقل قول:
ولی بیشتر از 5 مگ هم خط می کشه
می تونید با آسیاتک تماس بگیری و درخواست بالا بردن ظرفیت خط رو داشته باشی