سلام
تو خیابون سهروردی جنوبی ، خیابون اورامان ی مغازه کوچیک هستش اسمش یادم نیست تقریبا تمام محصولا هلیکس رو داره
سلام
تو خیابون سهروردی جنوبی ، خیابون اورامان ی مغازه کوچیک هستش اسمش یادم نیست تقریبا تمام محصولا هلیکس رو داره
3602 پایونیر خوب هست بگیرم ..جواب میده؟؟قیمتش هم مناسبه 160 هزارنقل قول:
سلام مخلصم همچنین.بدون شک rs10 گلیدن.تو خریدش شک نکن.نقل قول:
ار همه نظر بهتره مهمترینش متریال بهتر و همچنین پارامتر بهتر هست.همین ووفر کاغذ/فومش باکیفیت ترین بیسها رو اجرا میکنه در مقابل پروپیلنها.
در مورد پخشتون متاسفانه یک جفت خروجی کم داره.باید دو جفت کامپ رو موازی و به بک جفت خروجی ببندی و خروجی باقیمانده هم برای ساب استفاده کنید.
سلام.نقل قول:
هر سه مدل جزو عالیها هستند.فقط ساختار متریال و قدرتهاشون متفاوت هست.
زیرو که sq محض هست و باید با آمپلیهای خوب مثل ماسکنی بسته بشه.
sqx وsql هم هردو 2 اهمی قدرتی و در کل sound quality level هستند. اگر قدرت بیشتر در کنار کیفیت دوست دارید این دو انتحاب فوق العاده ای هست.اگر اهل ولوم دادن نیستید و با ولوم پائین موزیک گوش میکنید بدون شک zero165 انتخاب ایده آلی می باشد.
من هم یدونه در حد سراغ دارم اگر آکبند 'گیر نیاوردی بگو با فروشنده کانکتت کنم.تو pmنقل قول:
با درود:
بنا به فرموده آقای حمید خان که آمپ با پدر مادر دار بگیر
امروز یه آمپ 2 کانال برند MASSIVE گرفتم
می خواستم ببینم مورد تائید می باشد؟
با تشکر
درود دوستان
وقت بخیر
پایونر 185 سونی A100u فیلیپسce133 کدوم رو پیشنهاد میکنید
اگه پیشنهاد بهتری دارید بفرمایید.
سپاسگذارم
سلام بنده عرض کردم.نقل قول:
بله مسیو آمپهای خوبی میزنه.چند گرفتی و چه مدلی؟آک یا دست دو؟
نو گرفتم 500 وات 275000 ت
یک عدد راکی R150*2 خریداری شد.نقل قول:
نسبت به 527 بهتره؟
این مدلش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی هم جواب منو بده لطفانقل قول:
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
سلام.حمید اقا...می شود در مورد این امپلی فایرها یک توضیحی بدهید .چطوری هستند کیفیتشان در مقابل بقیه امپلی فایر هانقل قول:
با سلام :
آقا حمید من عرض نکردم که "شما" گفتید حتما آمپ برند مسیو بگیرید
منظورم ایم بود که طبق راهنمائی شما گفتید اگر آمپ می گیرید یه آمپ درست و حسابی بگیرید
من هم با مشورت فروشنده آمپ مسیو گرفتم
با تشکر از راهنمائی
سلامنقل قول:
بله بهتره مبارک باشه
نظر من رو میشنوی خیر.هم ضعیفه هم کلا جالب نبیست.خواهش میکنم برای چندمین بار اگر وارد سیستم بازی میشین برای آمپ و اکسسوریدست و دلباز باشین.پولاتون رو دور میریزین بعد....:n27::n28:نقل قول:
سلام.نقل قول:
من خیلی با مسیو کار نکردم فقط چند سال پیش تو یکی از همایشهای یکی از فرومهای معروف یه مسابقه SQ بود در مورد سیستمهای صوتی که از بنده و یک نفر دیگر از دوستان به عنوان داور دعوت شده بود. یه 206 بود که کلا سیستم مسیو داشتت اون زمان این ماشین اول شد در مقابل برندهای پایونیر mtx آلپاین ،کدنس و دیگه یادم نیست چیا بودن.برای همین از مسیو خاطره خوبی در ذهنم هست.ولی اینکه کاملا اشراف داشته باشم و تست کامل از محصولاتش کرده باشم خیر اینگونه نیست. اما چیزی که مشخصه اگر هنوز همون کیفیت سابق رو حفظ کرده باشهو به بیراهه نرفته باشه برند خوبیه.
سلام.نقل قول:
بنده هم چیزی نگفتم که ،شما گفتید" به فرموده آقای حمید خان"بنده هم شکسته نفسی کردم :n08:گفتم عرض کردم فرمایشی در کار نیست.:n02:
سلام
من پخش u300 دارم وگوشیم هانر 6 هست نه هدفونم را نه وقتی گوشیم را به پخش وصل می کنم نمی شناسد؟؟؟
نظر من رو میشنوی خیر.هم ضعیفه هم کلا جالب نبیست.خواهش میکنم برای چندمین بار اگر وارد سیستم بازی میشین برای آمپ و اکسسوریدست و دلباز باشین.پولاتون رو دور میریزین بعد....:n27:
خوب اقا حمید ی پیشنهاد خوب بده ؟؟؟ گرون نشه..حالا چه امپلی بخرم که به ضبط x400 باند جی وی سی 7158 خوب بشه ..چون احساس میکنم دوست پژو 405 داره باند و ضبط فابریکی اون از برای من بهتره
اگر عجله نداری صبر کن تا بهت بگم.نقل قول:
سلام دوستان ممنون میشم اگه یه مقایسه ای بین این 2 مدل کامپ داشته باشین.
ادیسان k6
گرند زیرو 650 sq
مناسب برای موزیک ایرانی قدیمی
۲ تا باند بیضی برای پژو پارس می خوام
هر چی ارزونتر باشه ولی ۵-۶ سال کار کنه ، من با صدای بلند گوش نمی دم و یه صدای بی نویز و متوسط کارم رو راه می اندازه
ممنون
سلام صبحتون بخیرنقل قول:
منظورتون دو جفت هست؟
هلیکس e69x
آلپاین spg-69c3
پایونیر 6965v3
جی بی ال gto938
گلیدن mc609
سلام آقا حمید
میخواستم ببینم نظرتون واس استیج جلو چیه؟
ماشینو فروختم ال 90 گرفتم
میخوام یه کامپ بزارم واس جلو با یه آمپ 4کانال پیشنهاد چی میدین
راستی اگی کسی sqx رو خواست میدم
نظرم و spxl helix هست ساب تو مخیمه
نقل قول:
سلام ممنون از جوابت
بله یک چفت واسه عقب پارس
قیمت سه تا رو دیدم از ۱۸۰ تا ۲۰۰ هزار تومن هست ، یعنی شما نظرت اینه که اگر این مارک و مدل ها رو بگیرم از معادل باند ۲۰۰ هزار تومنی سونی یا پایونیر بهتره ؟
سلام به همه دوستان.
من پخش X400 دارم و یه جفت هم E69X توی تاقچه عقب سمند.
آمپلی هم 847f
حالا سوالم اینه که باند گرد واسه درای جلو، توی بازه 200 تا 250 چی پیشنهاد میدین؟ :n41:
من تا حالا از بحثای فروم خیلی چیزا یاد گرفتم؛ ممنون میشم جواب این سوالم رو هم بدین. :n01:
خوب سلام به همه دوستان
من بعد از فک کنم نزدیک دو سال برگشتم دوباره
بچه دار شدن دوری از اینترنت رو هم به همراه داره :n08:
قسمت نشد ریو رو تجهیز کنیم حالا دارم میفروشمش و پروژه خرید L90 دارم.
از اونجایی هم که دوستان زحمت کشیدن هیچی روی l90 قرار ندادن باید آستین براش بالا بزنم.
یه پخش 8019 دارم که ازش راضی ام. و یه بودجه نهایتا سه میلیونی که برای یکسری ملزومات ماشین به علاوه سیستم صوتی میخوام هزینه کنم.
از یه طرف دلم میخواد یه پخش تصویری بگیرم که دوربین عقب رو هم بیارم روش هم اینکه فضای زشت داخل L90 رو بشه قشنگ ترش کرد.
از یه طرف دیگه فکر کنم که پخشی که در حد و اندازه همین 8019 باشه تصویریش باید خیلی گرون در بیاد و میگم همین رو نگه دارم بیخیال دوربین عقب بشم سنسور نصب کنم و هزینه رو صرف کامپوننت یا کواک کنم.
پیشنهاد دوستان چیه؟
به فضای صندوق احتیاج دارم پس بیخیال ساب
تا حد امکان میخوام کامپ یا کواک توی جای موجود نصب بشه و تغییر نخواد
کلا با نهایت 2.5 میلیون (اگر کمتر بشه که خیلی بهتر) چیکار کنم یه کم تندر 90 دلچسب تر بشه
در اندیشه ی کوچولوت هم باش که رو صندلی عقب میخواد بشینه حوصله ش سر نره (نمایشگر پشت صندلی) :n02:نقل قول:
نقل قول:
راستی من فقط پخش خالی دارم و سیستم وامپ و کامپونت و ساب ندارمآیا لازمه این اسپیکرا رو بخرم ؟
- - - Updated - - -
نقل قول:
راستی من فقط پخش خالی دارم و سیستم وامپ و کامپونت و ساب ندارمآیا لازمه این اسپیکرا رو بخرم ؟
سلام به دوستان بزرگوارم ،از راهنمایی های شما حميد آقا و امیر حسین خان ممنونم. برای پارس داشبورد جدید با پخش تصویری پرونيکس قبلا زحمت بهتون داده بودم و از راهنمایی های شما به نتیجه زیر رسیدم
دو جفت کامپ gladen sqx165 برای استيج جلو و عقب
ساب gladen m12 با سيلد باکس 17
آمپ گرند زرو 4125x برای کامپ و jbl gto601 برای ساب
سئوالی که از حضورتون دارم اینکه ایا آمپ ها تناسب لازم را با کامپ و ساب دارند و یک صدای کیفیتی مناسب ، توام با کمی قدرت دریافت میکنم ، یا اینکه بهتر است آمپلی دیگری در نظر بگیریم .
و اینکه سیم پک 4 با باطری اسيدي 74 آمپر مناسب این سیستم هست ؟
ممنون از اینکه در این فروم زحمت میکشید و راهنمایی میفرمائید.سپاس
سلام خدمت همه دوستان. من یه پخش 1853 پایونیر با ی جفت باند ZRS 69.3 300 watts کندنس دارم. برای ارتقا یه ساب Tremor-x124 Earthquake 1250 watts با یه آمپلی 4 کانال MB Acoustics MBA-707 3950 watts با یه خازن 6 فاراد مکسیدر گرفتم. نصابم گین مربوط به باندها رو باز نکرد گفت چون باندات کیفیتیه و آمپت قدرتی برا همین ممکنه باندا بسوزه. قرار شد ی جفت تیوتر بگیرم که با باندام سری کنه و بعد گین آمپ و تنظیم کنه. میخاسم بدونم این کار اشکالی نداره؟؟؟؟ یا کواکسیاله قدرتی بگیرم؟؟؟؟
ی مشکل دیگه اینکه بعضی وقتا سابم قط میشه یعنی آهنگ داره پخش میشه ولی بیس ندارم بعد دوباره درس میشه . ی بارم این جوری شد کلا تا ی روز سابم کار نمیکرد، میخاسم بدونم مشکل از کجاس ؟؟؟ از پخش ؟؟؟؟ یا از آمپ؟؟؟؟ باتشکر
سلام وقتتون بخیر
عذر میخوام اگه سوالم جاش اینجا نیست.
من یه پخش 300uvm کنوود دارم. وقتی رو فلش موزیک جدید میریزم و با پی سی مرتبش میکنم تا اولین موزیک همین جدیده خونده شه ولی وقتی میزارم روی پخش اصلا معلوم نیست کجا میره و مثلا وسطای لیست موزیک پلی میشه.
باید چیکار کنم که وقتی موزیک جدید میریزم رو فلش همون به عنوان ترک اول فولدر پخش شه؟
سلام..
من پخش کنوود 300uvmدارم ویک هدفون سینتیهایزرh215 دارم..وقتی هدفون را پخش نصب می کنم.پخش را پلی می کنم.صدا داخل هدفون نمی اید...چرا؟؟؟؟
نبود کسی که منو راهنمایی کنه؟! :n02:نقل قول:
سلام. وقت بخیرنقل قول:
البته من از متخصصین سایت نیستم. فقط با توجه به اینکه تجربه داشتن و شنیدن صدای اسپیکر هلیکس رو دارم، بخاطر همین پستتونو جواب میدم. به نظر من تو این بازه قیمتی، با توجه به اینکه کواکسیال هلیکس دارین، خرید یک جفت اسپیکر 16.5 سانتی هلیکس مدل Espirit E6X.2 هستش. اگرم بودجتونو 50 الی 60 تومن افزایش بدین، می تونین با 300 تا 310 تومن کامپوننت Canton RS2.160 رو خریداری کنید. که واقعا به قیمتش خیلی خوبه. خوبیش اینه که برند آلمانیه و سبک صداییش هم با هلیکس مچ هستش. من خودم هم کامپوننت هلیکس سری پرسیژن دارم هم این کامپوننت رو. به نظرم ارزش داره کامپوننت بخرین.
البته سمند فکر کنم سایز 10 جا می گیره متاسفانه. مگر اینکه سمند های جدید نسبت به سابق تغییر کرده باشن.
سلامنقل قول:
الان ساب sqx داری میخوای با splxهلیکس عوض کنی؟
لوازم کلا چیا داری؟هزینه؟
سلامنقل قول:
سونی هم یه مدل داره بچه ها میگن خوبه من خودم نشنیدم صداش رو.اما این مدلهائی که عرض کردم همگی بدون آمپ و با آمپ صداشون خوبه البته توصیه اکید میکنم حتما از آمپلیفایر برای درایو کردنشون استفاده کنید.
در مورد سوالی که در پست بعدی کردین اگر بخواهید سیستم کامل داشته باشید بله باید جلو از کامپوننت یا کواکسیال و عقب هم از کامپوننت یا کواک تو صندوق از ساب استفاده کنید.باید ببینید چی لازم دارین.
برای جلو باید یه جفت کوکا 10 بگیرید. هم میتونید هلیکس e4x بگیرید هم از برندهای دیگه.مثلا گلیدن m100نقل قول:
سلام ممنونم از توجه شما:n40:نقل قول:
باکس سابتون باید 30-32 لیتر باشه 17 کمه حواستون باشه.(من جاتون باشم ساب رو rs12 بر می داشتم البته تموم کردن و باید صبر کنید تا بار جدید برسه)
این آمپ گرند که انتخاب کردین برای sqx کمه.باید 150 وات روی 2 اهم بهش بدین.بهترین آمپ rs100c4 خود گلیدن هست
برای ساب 601 خوبه.
پک 4 گیج استاندارد فقط استفاده کنید کانکشن mtx و گلیدن.
باطری 74 هم کافیه.
کابل rca و سیم اسپیکر خوب که مس خالص باشه حتما استفاده کنید.فقط از برندهائی که نام بردم.کابل اسپیکر 2*2.5mm
سلامنقل قول:
آمپ bm رو مخالفم کار اشتباهی کردین.همچنین خازن رو.:n28:چقدر من اینجا نوشتم و نوشتم که خازن نیاز نیست اونم اینا که خودشون مصرف کننده و زالو برقن به جای کمک ضرر هم یزنن.(البته بدبخت زالو باز خیلی خوبه و برای انسان مفیده)مشکل قطع شدن هم ماله آمپتونه.اصلا هم تویتر و ...نبندین اولین فرصت آمپلیفایرتون رو تعویض کنید اون خازن هم پس بدید یا بفروشین.
نقل قول:
سلام حمید آقا. ممنون از راهنماییتون. یکم تو خریدن تجهیزات عجله کردم، الانم میخام آمپ و خازن رو پس بدم ب نظر شما جه آمپی بگیرم که بتونه این ساب و با ی جفت کواکسیال کدنس راه بندازه؟؟؟؟ ماشینمم پراید 131 باتری پرایدم فکر کنم 50 آمپر باشه نیاز به تعویض داره؟؟ اگه باتری و 75 آمپر کنم باید دینام هم عوض کنم؟؟؟
کسی دوستان اطلاعی نداره ؟ :n28:نقل قول:
سلام آقا حميد
والا از فروشش منصرف شدم
الان يه p99 ديدم شايد بخرم
كلا ميخوام برم رو استيج جلو فقط اونم به لطف پي ٩٩ اكتيو 2way
پيشنهاد واس آمپ و كامپ چي ميدين خودم رو مسكوني با ميله لجند بودم
راستي مسكوني as100 4 با گليدن rs100 4 چقد اختلاف دارن از لحاظ كيفيت
بعد پيشنهاد ميشه من spxl رو رد كنم يه ووچه بگيرم ٥.١ يهو
سلام حمید آقا خیلی ممنون از بابت راهنمایی شما و همینطور امیر حسین خان از شما هم ممنونم که قبلا مرا یاری کرديد برای سیستم پارس
اگر بخواهم وسایل زیر را تهیه کنم ، امکان هست که قیمت ، تلفن یا آدرس بدین شیراز هستم ، امکان پست هم هست؟
دو جفت کامپوننت
Gladen sqx 165
ساب
Gladen rs12
سيلد باکس 17 اگر واقعا کم باشه 30 چون فضای صندوق برام مهما
آمپلی
Gladen rs100c4
Gbl gto 601
سیم پک 4 ، کانکشن
سلامنقل قول:
امان از این عجله کردن شما جوونها.:n02:
ببین برای آمپ هرچقدر بیشتر هزینه کنی بیشتر هم نتیجه میگیری.نون اسپیکر رو آمپ میده.کواک و ساب هر کدوم چقدر وات rms نیاز دارن؟باطری رو فعلا دست نزن.اگر کابل برق و منفی 4 گیج خوب کشیدی که هیچ اگر نه حتما اونها رو هم تعویض کن.
سلامنقل قول:
p99 رو تو خریدش شک نکن.:n12:
ماسکنی که دیگه سوال نداره:n02:اتفاقا دیشبب با یکی از دوستان که مدتی بود داشت اغلب آمپلیهای خوب بازار رو تست میکرد صحبت می کردم.قبلا یه as200.2 داشت که خودم برای یکی از دوستان ازش برداشتم.ایشون آمپهای ووچه5.1 هلیکس a4 گرند سری رفرنس الپاین pdx و گلیدن xl250c4 رو تست کرد.در آخر هم یه ماسکنی as200.4 گرفت.گفت واقعا نسبت به هزینه ای که میکنی عالیه.
نظرش در مورئ ووچه این بود که به صدا رنگ میده و وفادار به سورس نیست.گرند که خب خیلی عالیه اما خیلی گرونه.a4 هم بدرد میدرنج و تویتر میخوره و هیجان نداره.اما ماسکنی هم صدای گرمتر و پردیتیلتری داره هم قدرتمنده.خلاصه تو خرید سری as مخصوصا 200.4 شک نکن.
کامپوننت هم من شدیدا zero pro 165.2pp رو پیشنهاد میکنم بعد از اون Dc ش رو.یه ساب هم عقب ببند ببین چیکار میکنه 200.4 برات.:n19:
خیلی تفاوت دارن.راحت 30% ماسکنی بالاتر می ایسته.به نظر من هلیکس رو هم میتونی استفاده کنی ولی من عاشق sqx هستن.واقعاا صدای کیپ و بیسهای نرم و پری میزنه.با 200.4 هم راحت درایو میشه هم میتونی sqx12 بگیری که 640 وات بهش میده رو 4 اهم بریج هم میتونی sqx12ex بگیری که 950 وات رو 2 اهم بهش میده.این به نظرم بهترم هست.نقل قول:
سلامنقل قول:
بله فقط برخی از اجناس موجود نداره شرکت.ان شاءالله تا ایک ماه آینده بار جدید میرسه.
کلیه لوازماتون هم بعد از تهیه از طریق تی پاکس براتوت ارسال خواهد شد.
به نظر من آمپتونم گلیدن کنید تا یکدست بشن.برای rs12 میتونیذ
FD130.2
ML125.2
RC 600.1
رو انتخاب کنید.البته هیچ کدوم موجود نیست.
این نمونه باکس سفارشی گلیدن هست که برای دوستان اماده کردن. سیلد 32 لیتری مخصوص سابهای 12 اینچ گلیدن.قیمت 145 تومن.
سلاموحيدم آقا حميد از شمال sqx ex هم دارم شما خودت واسم گرفتيوالا از هزينه as 200 4 بر نميام چند هست الان؟كامپ زيرو چي اون چنده؟ هرتز لجند خوب نميشه؟
مخلصم وحید جان.اصلا یادم نبود برات قبلا گرفتم. تعداد بچه ها اینقدر زیاده که دیگه بادم نمیمونه براشون چیا گرفتم.:n08:نقل قول:
ماسکنی الان که موجود نیست ولی قبلا فکر کنم 2500-600 بود.کامپ زیرو پی پی هم 2400 و دی سی حدود 1800.هرتز لجند رو من تاحالا نه دیدم نه صداش رو شنیدم.کلا هرتز نگیر چیز جالبی نداره.تو الترو مدیا آدیسان و کانکشن رو من قبول دارم.