چه عجب چشم ما به جمال نقشه اصفهان تو سایت ایرانسل روشن شد !!
ولی دروازه شیراز آنتن میده یا خیلی جاها دیگه ولی تو این نقشه ثبت نشده !!!
چه عجب چشم ما به جمال نقشه اصفهان تو سایت ایرانسل روشن شد !!
ولی دروازه شیراز آنتن میده یا خیلی جاها دیگه ولی تو این نقشه ثبت نشده !!!
1000% تاييييييييييييييييييييييي يد ميشه :8::8::8:نقل قول:
این نقشه اصفهان اصلا درست نیست ! جنوب اصفهان کاملا انتن داره اما اینجا حتی جزو مناطق آبی نیست ! منطق آبی نقشه هم که آنتن میدن و شبکه کار میکنن ! اگه واقعا از نظر اینا مناطق زرد رنگ شبکه کامل و رسمیه باید گفت باید به همون Tci درب داغون رای داد! این چه شبکه ی رسمیه که موقع تماس کاهش شدید آنتن وجود داره و توی خونه هم که میری باید قید آنتنا بزنی؟! به نظر من سمت جنوب اصفهان و منطقه ی صفه و دروازه شیراز شبکه بهترین کیفیتا داره اما اصلا حتی آبی نیست! به نظر من بهتره این نقشه را توی سایتش قرار نده به نفع خودشه ! البته جای امیدواری هست که اصفهان بالاخره نقشه دار شد اما با توجه به این نقشه این ور رودخونه هیچ وقت بحثی از افزایش کیفیت شبکه نخواهد بود ....
من منظورتونو از این نفهمیدم!نقل قول:
این که از همون اولم همین بود...این نصف شهرم نیست!
به نظر میاد کامل باشه!؟
باز صد رحمت به همون اصفهان!
واقعا آدم نقشه مشهد و تبریزا که می بینه آه از دلش بلند میشه ! عجب پوششی دارن ! اونوقت اصفهان و شیراز ....
وحید جان درست میگه ... منزل ما در مناطق تحت پوشش نقشه هست ولی وقتی تو خونه می ری و شماره گیری می کنی کاهش شدید آنتن داره و اصلا نمیشه صحبت کرد . اگر معنی تلفن همراه این هست می خواهم صد سال سیاه نداشته باشم . حالا Tci به کنار ولی صد رحمت به اسپادان و تالیا . مثلا تالیا تو خونه ما 3 خط آنتن بیشتر نداره ولی راحت میشه صحبت کرد .
اگر پوشش شیراز هم واقعا این باشه فکر کنم ایرانسل قصد شوخی با عزیزان شیرازی را داشته . آخه این هم شد پوشش شبکه !!!!>>> واقعا که ....!!!
تورو خدا جواب بدین این نقشه رو از کجا آوردین بابا تو این صفحه اصلا نقشه شهر اصفهان نیست :5:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آدرس اون صفحه اصلی رو بذارین که بزنیم وارد شیم به خوده نقشه .
درضمن نقشه شیراز همون قدیمیه.
آقا تو تبریز پوشش کامل هست ولی ما مشکل کاهش آنتن موقع تماس اصلا و ابدا نداریم.
فکر کنم پوشش کامل به این معنا نباشه که آنتن مجازی بده.
می خواستم ببینم ایرانسل تو اصفهان خوب خط میده یا نه؟ منظور از سیم کارت بدون انقضا چیه؟
سلام...
آقا شاهین لطفا یه کمکی بکنید...
من یه ایرانسل دائم دارم که 45 هزار تومن هم قبضش رو پرداخت کردم اما کد شناسه رو یه اشتباه کردم! قرار بود درستش کنن حالا نه تنها درست نکردن بلکه قطعش هم کردن!):
یه ایرانسل اعتباری هم دارم که خیلی بد شماره میگیره! یعنی باید 100 بار کال رو بزنی تا یکبار شماره بگیره همش همین شماره میگیره یا قطع میشه یا بوق اشغال ارور میده و شماره نمیگیره!):
چرا اینطوری شده؟! من تهرانم. کی درست میشه؟
حالا که هم نقشه اصفهان وشیراز رو دیدید خودتون قضاوت کنید که شیراز با اون یه ذره منطقه زرد رنگش رسمی شده یا اصفهان ؟
با این آنتن دهی افتضاح ایرانسل تو شیراز و کلا فارس باید لا اقل 5سال طول بکشه تا اینجا رسمی بشه...