دوست عزیز فایر والت رو خاموش کن بعد توی کاسپر اسکی برای اطمینان برنامه sxe رو در کاسپر جز برنامه های سالم قرار بده تا دیگه نیازی به خواندن کاسپر در برنامه مذکور نشوید اینجوری این پیغام رو نمیدهنقل قول:
Printable View
دوست عزیز فایر والت رو خاموش کن بعد توی کاسپر اسکی برای اطمینان برنامه sxe رو در کاسپر جز برنامه های سالم قرار بده تا دیگه نیازی به خواندن کاسپر در برنامه مذکور نشوید اینجوری این پیغام رو نمیدهنقل قول:
سلام بازم
من حالا چند مپ دانلود کردم بدونه هیچ مشکلی بازی میکنم ولی در حین انلاین بازی کردن این ارور رو میده مربوط به نصشه ddust 2 هست چیکار کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان ، اسپمر و عزیزان گرامی !
اگه دیدین پستی چیزی پاک شده ،
بدونید به خاطر این بوده که درخواستتون رو تکرار کردین .
پس خواهشا وقتی یه سئوال میکنید دیگه تکرار نکنید .
با تشکر .
سلام دوستان :
من یا بهتره بگم ما ( من و چندتا از دوستام ) قصد داریم یه گیم سرور قوی تو ایران راه بندازیم .
از کلیه دوستان اهل گیم و بخصوص گیم های آنلاین می خوام که هر ویژیگی که یه گیم سرور چه از لحاظ سخت
و چه نرم افزاری باید داشته باشه و همچنین موارد ضعف و کاستی که تا حالا با اون تو گیم سرور های ایران و
خارج با اون مواجه بودن رو واسم ایمیل کنن با تشکر از تمام دوستان ..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به امید یه گیم سرور ایرانی اما مطرح در سطح جهان .
نقل قول:
hamid.wireless@gmail.com
دوستان مشکلم حل شد
با سلام توی مرحله سوم کانتر زیرو باید چی کار کنم
صدری جان یه عکسی ، یه توضیحی چیزی !:دی
یکمی بیشتر توضیح بده که مرحله چطوریه .
سلامنقل قول:
یه وایرلس میخواد بعد از لحاظ سخت افزار سیستم profermanc زیاد بالا نمیخواد باشه. نرم افزار هم طبق رواج از AMx استفاده میکنند.
حدودا ماهی هم 70 تا 100 هزینه داره.
جواب به بعضي از دوستان كه مي خوان باني ياد بگيرن:
من باني رو اين طوري تا حدودي ياد گرفتم!
بايد خيلي تمرين كنيد تا به زمين ها آشنا بشيد و هروقت كه مي خوريد زمين كرول موس رو بزنيد بالا و ...!
Duck و Jump رو روي اون غلطك موس قرار بديد ( فكر كنم همون بهش بگن كرول )
با چرخوندن كرول موس به بالا بريد جلو (w) و بعدش ديگه كليد جلو رو ول كنيد و فقط با كليد a و d كار كنيد
هر موقع كه مي پريد موس رو بچرخونيد به طرفي كه حركت مي كنيد
مثلا وقتي مي پريد، كليد d رو بگيريد و بعد موس رو به طرف راست بچرخونيد بعد دوباره همين كاررو بر عكسشو انجام بديد و به طرف چپ بپريد!
فكر نكنم به صورت تئوري بشه خوب به كسي ياد داد!
اين باني رو يكي از فاميلامون كه اومده بود به من ياد داد
ولي فكر كنم اين طوري تا حدودي آدم يك چيزايي دست گيرش بشه
========================================
من الان پست هاي Mahdi_mbi جان رو خوندم، خيلي كامل توضيح داده بود و نكات خوبي رو هم گفه بودن!
نمي دونم چرا بعضي از دوستان در پست هاي بعدش گفته بودن خوب متوجه نشدن !
(همون طور كه گفتم نميشه به صورت تئوري كامل باني رو ياد داد !)
دوستان اصلا" این بانی چیه و به چه دردی میخوره من خیلی تلاش کردم نمیتونم ولی بازم تلاش میکنم