-
در صورت بازگشت فکرى انصاريان به عنوان مهاجم به ميدان مىرود
محمود فکرى کاپيتان ملىپوش استقلال که پس از مصدوميت شديد در بازى تيمملى مقابل سوريه، دو ديدار نخست اين تيم در رقابتهاى ليگ برتر را از سکوى ورزشگاه تماشا کرد پس از رسيدن به بهبودى از اوايل هفته پا به پاى ساير آبىپوشان به تمرين پرداخت تا براى بازى روز پنجشنبه مقابل فجرسپاسى آماده شود.
اما بد نيست بدانيد در صورت بازگشت اين مدافع ملىپوش به ترکيب استقلال، کادر فنى اين تيم تصميم دارد از على انصاريان که در دو هفته نخستين ليگ بهعنوان جانشين فکرى در آخرين نقطه خط دفاعى بازيهاى زيبايى را به معرض نمايش گذاشت، به عنوان مهاجم در خط حمله سود ببرد چرا که اين بازيکن نشان داده از شم گلزنى بالايى برخوردار است.
البته تمامى اين اخبار در حالى به گوش مىرسد که مدافع عنوان قهرمانى باتوجه به مصدوميت سياوش اکبرپور مهاجم سرعتى خود با بحران کمبود گلزن نيز مواجه مىباشد.
-
نه دادکان حق دارد، نه سخنگوى سازمان اين «بدعت» خطرناک است!
«دادکان صلاحيت بازگشت به فدراسيون فوتبال را ندارد و با توجه به عملکرد گذشتهاش هرگز به صحنه ورزش بازنخواهد گشت»
اينها جملات مديرکل روابط عمومى و امور بينالملل سازمان تربيتبدنى است. او ادامه مىدهد: «عملکرد دادکان و برخى همکارانش در فدراسيون سابق به هيچ وجه قابل دفاع نيست، قطعاً اين افراد بايد پاسخگوى کوتاهىهاى خود و خدشهاى که به اعتبار ملت ايران در عرصه جهانى وارد کردهاند باشند»
آخوندى در ادامه صحبتهاى روز يکشنبهاش به نکته ظريف ديگرى نيز اشاره کرد: «سئوال اينجاست که رئيس سابق فدراسيون فوتبال چه جايگاهى دارد که براى رئيس جمهور و... تکليف و شرط و شروط تعيين مىکند؟»
در مورد اين قسمت آخر کاملاً با سخنگوى سازمان هم عقيده هستيم چون هر کسى بايد جايگاهش را بشناسد و از محدوده خود خارج نشود. دادکان حق ندارد براى سازمان، رئيسجمهور و... تعيين تکليف کند، او فقط مىتواند از موضع مدير سابق يک فدراسيون حرف بزند اما در عين حال سخنگو يا مديرکل روابطعمومى سازمان هم مجاز نيست در مورد صلاحيت داشتن يا نداشتن رؤساى فعلى و سابق فدراسيونها حرف بزند و مدعى شود که آنها هرگز به صحنه ورزش بازنخواهند گشت. براساس قوانين بينالمللى حتى رئيس سازمان تربيتبدنى هم نمىتواند در مورد مديران فدراسيونها کهngo محسوب مىشوند چنين رأيى صادر کند، حال چگونه است که سخنگوى سازمان به صراحت چنين حرفى مىزند؟
تا آنجا که ما مىدانيم اينگونه موضعگيرىها در عرف روابط ادارى وجود نداشته و ندارد. اينکه زيردستان مديران رده بالا آزادانه هر چه خواستند بر زبان بياورند و تا مرز تخريب چهره بقيه پيش بروند اصلاً قشنگ نيست و ضررهاى زيادى دارد. صد البته دادکان پارا از گليم خود فراتر گذاشته و چيزهايى مىگويد که نبايد بگويد اما اگر قرار است کسى به او جواب بدهد و در مورد عملکردش حرف بزند بايد در جايگاهى بالاتر قرار داشته باشد. جاى آقاى علىآبادى بوديم با يک تذکر، مانع استمرار اين مصاحبهها مىشديم چون اگر حکم صادرکردن سخنگوها رسم شود و اين دوستان خود را در نقش قاضى و تصميمگيرنده احساس کنند هيچ بعيد نيست دو فرداى ديگر سخنگوى فلان فدراسيون يا نهاد از ادبياتى مشابه براى رئيس سازمان استفاده کند، پس بهتر است قبل از آنکه به آن روز برسيم اين بدعت را از بين ببريم.
-
عابدزاده مربى تيمملى اميد شد
عابدزاده دروازهبان و کاپيتان سابق تيمملى فوتبال کشورمان به عنوان مربى دروازهبانهاى تيمملى اميد برگزيده شد.
در جلسهاى که ديروز باحضور رنهسيموئز سرمربى تيمملى اميد و محمد پنجعلى و داريوش مصطفوى و نيز اعضاى کادر فنى تيمملى جوانان برگزار شد احمدرضا عابدزاده به عنوان مربى دروازهبانهاى تيمملى اميد به کادر فنى معرفى شد. او از امروز کارش را با تيم اميد شروع مىکند و دروازهبانهاى تيمملى اميد را تمرين مىدهد.
-
دويست هزار دلار، طلب الونگالونگ و ساها از پرسپوليسىها
همانطور که مىدانيد ديروز الونگالونگ و ساها در محل باشگاه پرسپوليس حاضر شدند و با تسليم درخواست کتبي، مطالبات مالى خود را خواستار شده و اعلام کردند تا زمان دريافت پول نه در تمرين شرکت مىکنند و نه در هيچ مسابقه رسمى حاضر مىشوند. در ارتباط با مبلغ مطالبات اين دو بازيکن يکى از نزديکان باشگاه پرسپوليس گفت: الونگالونگ و روبرت ساها روى هم دويست هزار دلار از باشگاه طلبکارند که اين مبلغ بابت حقوق ماهيانه و پيشپرداخت فصل پيش و اين فصل است.
اين مقامآگاه خاطرنشان کرد: الونگالونگ و ساها روى هم نزديک به پنجاه هزار دلار تاکنون پول گرفتهاند که بيشتر اين مبلغ هم به باشگاههاى قبلى اين بازيکنان رسيده است. با اين حساب باشگاه پرسپوليس براى راضى کردن اين بازيکنان براى بازگشت به تمرينات بايد دويست هزار دلار فراهم کند چون اين بازيکنان طبق قراردادى که با باشگاه دارند مىتوانند در صورت عدم پرداخت مطالبات مالى خود، قراردادشان را يکطرفه فسخ کنند و يا به مقامات فيفا شکايت نمايند.
-
تأکيد دنيزلى به کاپيتان باقري، خودت را براى فينال آماده کن
مصطفى دنيزلي، سرمربى ترکيهاى پرسپوليس قبل از سفر به ترکيه براى حضور در شبکهcnn به کريم باقرى کاپيتان تيمش تأکيد کرد خودش را براى حضور در بازى فينال جام حذفى آماده کند. باقرى بهرغم رهايى از بند مصدوميت، در بازى رفت و در ديدار مقابل برق شيراز به ميدان نرفت و حتى روز گذشته هم با سرخپوشان تمرين نکرد. اما دنيزلى از باقرى خواسته است با توجه به حساسيت بازى برگشت فينال جام حذفى از روز چهارشنبه در تمرين سرخپوشان شرکت کند تا از لحاظ آمادگى بدنى در حد مطلوب براى بازى فينال برسد.
-
حجازي: نمىخواهم فردا روى سکوها عليه من شعار بدهند!
پيروزى نساجى و حجازى مقابل صنايع اراک و پورحيدرى از نکات جالب توجه هفته دوم ليگ آزادگان بود اما جالب است بدانيد حجازى و پورحيدرى شب قبل از بازى در کنار هم بودند و حتى حجازى شب در اردوى صنايع اراک مانده و در هتل آنها خوابيده است!
سرمربى نساجى در خصوص پيروزى تيمش به خبر ورزشى گفت: بازى خوبى بود، هر چند که شاگردانم موقعيتهاى زيادى را از دست دادند و بايد بيشتر کار کنيم و قدر موقعيتها را بدانيم و اينطور نباشد از هر 7-8 موقعيت گل فقط يکى وارد دروازه حريفان شود. به حجازى گفتيم شرايط نساجى خوب است و مردم مازندران دوست دارند اين تيم به ليگ صعود کند که وى پاسخ داد: من به شخصه از تمام مردم مازندران، مديران و بازيکنان نساجى بيشتر دوست دارم تا تيمم به ليگ برتر صعود کند چون در اين سن و سال همه چيزم را در تهران گذاشتهام و آمدهام قائمشهر و ليگ دسته اول تا نتيجه بگيرم و هيچکس نمىتواند بگويد بيشتر از حجازى روى نساجى و موفقيت اين تيم حساس است.
حجازى ادامه داد: از اول فصل به اين نتيجه رسيديم نساجى که از ليگ دسته دوم تازه به دسته اول برگشته و بازيکن مطرحى نخريده اگر در جمع 6 تيم بالاى جدول باشد موفق بوده و دوست هم ندارم انتظارات بالا برود و چنانچه اين تيم در رده چهارم، پنجم جاى گرفت بگويند حجازى ناموفق بوده است، چون فوتبال به اسم و رسم نيست و گذشت زمانهاى که تيمها به اسم حريفان مىباختند. نمىخواهم توقعات بالا برود و فردا همين شما خبرنگاران با 2 تا باخت از من انتقاد کنيد و مردم روى سکوها عليه من شعار بدهند. از روز اول گفتم ششم مىشويم تا اگر بالاتر آمديم هم خودمان خوشحال باشيم هم مردم، اما خيالتان جمع که تمام تلاشم را مىکنم تا نساجى بهترين نتايج را بگيرد.
-
خليل صالحي:
مشكلات ليگ از نيم فصل بيشتر ميشود
در حاليكه داور چهارم سه دقيقه زمان تلف شده را اعلام كرد اما پس از گذشت دو دقيقه و 57 ثانيه و هنگاميكه ما صاحب ضربه كرنر شديم داور پايان بازي را اعلام كرد.
خليل صالحي مديرعامل باشگاه برق شيراز در گفتگو با گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ با بيان مطلب فوق درخصوص وضعيت اين تيم گفت: در حال حاضر شرايط تيم بسيار خوب است و بازيكنان براي بازي با ابومسلم آماده مي شوند. به هر حال تيم ابومسلم هميشه فوتبال قابل قبولي را در شيراز ارائه داده اما ناگزير هستيم كه پيروز ميدان شويم.
وي درخصوص بازي هفته دوم با پرسپوليس گفت: خوشبختانه همه كارشناسان متوجه شدند كه به خاطر اشتباه غير عمد داور بازي ما مقابل پرسپوليس شكست خورديم اما صحبت من غير از پنالتي به زمان اضافه بازي بود. در حاليكه داور چهارم سه دقيقه زمان تلف شده را اعلام كرد اما پس از گذشت دو دقيقه و 57 ثانيه و هنگاميكه ما صاحب ضربه كرنر شديم داور پايان بازي را اعلام كرد.
صالحي افزود: از آنجا كه تيم هاي هم سطح ما مبلغي حدود يك ونيم ميليارد را هزينه ميكنند و ميتوان ميانگين 50 ميليون تومان را براي هر بازي در نظر گرفت آن وقت چنين اشتباهاتي نه تنها زحمات مربيان از بين ميرود بلكه از لحاظ مالي هم به باشگاه لطمه ميزند. به هر حال ما به اين شرايط عادت كرده ايم.
صالحي در پايان درخصوص ليگ 85 گفت: الان قضاوت در مورد ليگ زود است و اميدواريم هر سال كه به سن ليگ اضافه ميشود مشكلات هم كمتر شود، در هر صورت ما در ابتداي راه هستيم اما احساس ميكنم به خاطر شرايط جدول از نيم فصل دوم مشكلات ما بيشتر شود.
-
بعد از فينال جام حذفي
"محمد پروين" در تمرينات پرسپوليس شركت ميكند
محمد پروين از هفته آينده در تمرينات پرسپوليس حضور خواهد داشت.
به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ طبق هماهنگي به عمل آمده با مصطفي دنيزلي، محمد پروين بعد از بازي فينال جام حذفي در تمرينات پرسپوليس حاضر ميشود. هر چند او اين روزها به طور انفرادي تمرينات خود را پيگيري ميكند اما براي حضور در جمع بازيكنان پرسپوليس بايد به لحاظ فني مورد تاييد دنيزلي قرار بگيرد.
پيش از اين هم آريهان او را براي شركت در تمرينات دعوت كرده بود كه جدايي اين مربي هلندي از پرسپوليس، اين مسئله را به حالت تعليق درآورد.
-
برنامه اردويي سپاهان قبل از رويارويي با پرسپوليس
تيم فوتبال سپاهان براي انجام ديدار برگشت فينال جام حذفي مقابل پرسپوليس، تا چهارشنبه هفته جاري در ورزشگاه نقش جهان تمرين ميكند.
به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ اين تيم پس از تمرينات يك جلسهاي تا روز چهارشنبه، اردوي آمادگي خود را هتل اسپادانا برپا ميكند.
سپاهان و پرسپوليس در ديدار رفت فينال جام حذفي در ورزشگاه آزادي تهران به نتيجه تساوي يك به يك رضايت دادند.
برنامه اردويي پرسپوليس قبل از رويارويي با سپاهان
تيم فوتبال پرسپوليس روز جمعه هفته جاري بازي برگشت خود را مقابل سپاهان در فينال جام حذفي برگزار مي كند.
به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ مصطفي دنيزلي امشب به تهران باز مي گردد و طبق برنامه، تمرينات پرسپوليس را طي روزهاي چهارشنبه و پنجشنبه در ساعت 10 و 30 دقيقه صبح پيگيري ميكند.
اعضاي تيم پرسپوليس ساعت 16 و 20 دقيقه پنجشنبه به اصفهان عزيمت مي كنند و در صورت امكان تمرين سبكي را در ورزشگاه محل انجام مسابقه برگزار ميكنند.
بازي برگشت تيمهاي پرسپوليس و سپاهان ساعت 15 روز جمعه در ورزشگاه نقش جهان اصفهان انجام ميشود.
-
وحيد طالبلو:
فرصت براي حضور در تركيب استقلال زياد است
در هفته اخير خبرهاي ضد و نقيض بعضي از رسانهها حاشيههاي زيادي براي او ايجاد كرده بود، اما او شرايط را خوب توصيف ميكند.طالبلو كه فصل گذشته به اذعان همه كارشناسان فوتبال بهترين گزينه براي سنگرباني تيم ملي به شمار ميرفت، در دو بازي اول ليگ امسال نيمكتنشين بود. او دليل اين امر را معلول عدم حضورش در تمرينات استقلال ميداند و معتقد است تا آخر فصل فرصت براي حضور در تركيب استقلال بسيار است.وقتي از او درباره تيم ملي سوال ميكنيم ميگويد: وقتي مسائل روحي و رواني حل شود ارزشهاي واقعي يك بازيكن مشخص ميشود.
وحيد طالبلو در گفت و گو با گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ درباره مسائل پيش آمده اخير در استقلال صحبت كرده است:
بحثهايي پيرامون اختلاف تو و باشگاه و احظار به كميته انضباطي باشگاه استقلال در مطبوعات مطرح است، كمي در اين باره توضيح بده.
واقعا هيچ مسألهاي بين من و باشگاه نبوده و نيست. من هم هيچ كار غيرقانوني انجام ندادهام كه برخلاف ميل باشگاه و خارج از چارچوب قوانين استقلال باشد. گويا بعضي از دوستان قصد دارند براي من حاشيه درست كنند.
كريم بوستاني در يكي از مصاحبهها عنوان كرده بود كه رحمتي با بازي خوب خود، طالبلو را نيمكتنشين كرده است...
ببينيد من تا يك هفته به آغاز ليگ در تمرينات استقلال حضور نداشتم و در خدمت تيم ملي بودم. پيش از آغاز رقابتهاي ليگ يك جلسه با استقلال تمرين كردم. پيش از بازي با مس كرمان هم به دلايل متعددي با باشگاه اختلاف پيدا كردم و اين اختلاف باعث شد كه از لحاظ روحي و رواني نتوانم در تمرينات تيم استقلال شركت كنم. به همين دليل هم عدم حضور من در تركيب استقلال كاملا منطقي به نظر ميرسد. اما تا پايان ليگ 28 بازي ديگر بايد انجام شود از طرف ديگر بازيهاي جام حذفي و مسابقات ليگ قهرمانان آسيا نيز فرصت حضور را نه تنها به من بلكه به دروازهبان جوان تيم مهيار حسننژاد هم خواهد داد، با دو بازي نميشود حكم صادر كرد كه يك نفر قطعا نيمكتنشين شده است.
يعني عدم حضور تو در دو بازي اخير موجب بروز هيچ اختلافي نشده است و همچنان رقابت سالم طالبلو و رحمتي برقرار است؟
كاملا. همه چيز كمافيالسابق انجام ميشود. يك رقابت سالم بين من و رحمتي وجو دارد. من تمريناتم را انجام ميدهم و تلاش ميكنم هرچه سريعتر شرايط لازم براي حضور در تركيب استقلال را به دست بياورم.
بازي رحمتي در مقابل ذوبآهن و مس را چگونه ارزيابي ميكني؟
با توجه به اين كه در روزهاي آغازين ليگ هستيم بايد گفت كه رحمتي عملكرد بسيار خوبي داشته و من اميدوارم هرچه سريعتر به نقطه اوج خود نزديك شود.
وضعيت قراردادت با باشگاه به كجا انجاميد؟ در خبرها آمده بود كه مشكلات حل شده است؟
تنها توافقي كه بين من و مسئولان باشگاه استقلال صورت گرفته اين است كه من تا انتخاب مديرعامل جديد صبر كنم. با اين حساب همه چيز منوط به انتخاب مديرعامل جديد استقلال است.
وضعيت كنوني مديريت باشگاه تأثيري در عملكرد تيم داشته است؟
شرايط تيم خوب است ولي به هر حال بحران مديريتي در باشگاه در روند عملكرد بازيكنان بيتاثير نبود. بلاتكليفي در وضعيت استقلال به دغدغههاي بازيكنان افزوده است، مخصوصا مسائل مالي و اقتصادي باشگاه از لحاظ روحي و رواني بر بازيكنان فشار ميآورد.
به عنوان بازيكن و يكي از اعضاي باشگاه استقلال، مشخصات يك مدير خوب براي استقلال را چه چيزهايي ميداني؟
براي ما فرقي نميكند كه چه كسي مديريت باشگاه را عهدهدار شود. مهم اين است هر كسي كه به عنوان مدير انتخاب ميشود بتواند در كمترين زمان تكليف مشكلات استقلال را روشن و تيم را از بحران خارج كند.
اگر مديريت جديد بخواهد در كادر فني استقلال تغييراتي ايجاد كند، چه تأثيري در روند كار استقلال خواهد داشت؟
رفتار عاقلانه اين است كه اين اتفاق نيافتد. به نظر من هر مديري كه اين مسئوليت را بپذيرد وقتي با نتيجهگيري كادر فني مواجه شود، گزينه منطقي را انتخاب ميكند.
آيا صمد مرفاوي توانسته در اين مدت در استقلال جا بيافتد؟
در شرايط فعلي همه چيز خوب پيش ميرود و آقاي مرفاوي توانسته در قالب تيم قرار بگيرد و با بازيكنان هماهنگ شود. بازيكنان هم با وي كمال همكاري را دارند. اگر روند تمرينات به همين شكل جلو برود، قطعا موفقيتهايمان ادامه دار خواهد بود.
يك سوال فني، قرار است قانوني در فيفا به تصويب برسد كه طي آن ديگر دروازهبانها از زمين اخراج نشوند، نظرت درباره اين قانون چيست؟
اگر اين قانون به تصويب برسد، حاشيه امنيت دروازهبانها خيلي بالا ميرود و ممكن است به بازيكنان حريف آسيب برسانند. من با تصويب اين قانون موافق نيستم.