تا 8 تیر عکس پلاسماهای پاناسونیک burn in شده دانشگاهمونو آپ میکنم، امروز رفتم دیدم هنوز همونطوری بودن، دوربین دیجیتالم همرام نبود فقط.
Printable View
تا 8 تیر عکس پلاسماهای پاناسونیک burn in شده دانشگاهمونو آپ میکنم، امروز رفتم دیدم هنوز همونطوری بودن، دوربین دیجیتالم همرام نبود فقط.
جناب parham511 عزیز من چندبار از شما درخواست کردم لطفا در چهارچوب تاپیک پست بزنید الان این پستو شما برای بار سومه دارید تو تاپیک میزنید و مثل آگهی های بازگانی که وعده به زودی.... میده شما هر چند وقت یکبار میاین یک پست میزنید میگید به زودی در این مکان عکسهای .... نصب میشود.... سری قبل هم عنوان کردید مدلهایی که شما دیدید سری VT30 و ST30 نبودن حالا اگر میخواین یه تاپیک مربوط به مدلهایی که شما درشون اشکال دیدین ایجاد کنید و در موردش صحبت کنید فقط لطفا از این به بعد تو این تاپیک فقط و فقط در مورد مدلهای ST30 و VT30 صحبت کنید.
با تشکر.
من نگفتم نصب میشود،
من در جواب آقایی که می خواستن به عنوان مونیتور از تلویزیون پلاسماشون استفاده کنن گفتم این اتفاق برای تصاویر ثابت توی دانشگاه ما افتاده، اونم در مدلهای 2011 پاناسونیک X30 و U30
بعد یه نفر گفت:
منم آدرس دادمو گفتم چشم اینجا عکساشو میذارم.نقل قول:
کسی هم چیزی نگفت تا الآن که شما داری میگی آگهی بازرگانی نده.
تو یه تاپیک دیگه میزارم، شما هم بی زحمت این آگهی بازرگانیو پاک نکن تا اون آقای مولتی یوزر یا متعصبی که هرچی خواست گفت این پستو ببینه و تاپیکو پیدا کنه.
با تشکر فراوان.
این پستی که شما داری نقل و قول میکنی برای 40 روز پیشه همون موقع هم شما تشریف آوردی جواب دادی.اینم لینک همون پستی که قبلا این مسئله رو مطرح کردی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ظاهرا شما هر 30-40 روز یه بار یادت میوفته بیای پستای قبلیو دوباره جواب بدی!
الان به نظر خودت چه دلیلی وجود داره که شما یه دفعه یاد راهنمایی 40 روز پیش افتادی!؟ الان 8 تیره!؟ حتما تا 8 تیر یکی دوبار دیگه ام شما باید تشریف بیارین بگید " تا 8 تیر عکس پلاسماهای پاناسونیک burn in شده دانشگاهمونو آپ میکنم"
منم الان بالای سه تا LCD و LED ال جی سراغ دارم Burn in شدن همشونم کاربرد خونگی داشتن که ظاهرا باید عکس بگیرم بیام تو تاپیک ال جی هر 30 روز یه بار بگم در تاریخ فلان عکس LED های ال جی Burn in شده رو آپ میکنم!
همین پستی که شما مرحمت کردیو لینکش کردیو بخون توش نوشتم الآن فرجه هامه و مشهدم، تا 5 تیر (بقول شما 40 روز دیگه) که امتحانام تموم شد عکساییو که behzad habib خواستو میزارم دیگه!
مشکل چیه الآن؟
آگهی بازرگانیو، اینکه 40 روز به 40 روز یادت میوفته چیه؟!! من همون موقع هم گفتم تا 40 روز دیگه نمیتونم.
بعدم ال جی چه ربطی بمن داره الآن؟
خوب بزار عکساشو دوستان استفاده کنن.
من تاپیک ال جی 2012 رو زدم که کشته مرده ال جی نیستم، عین بعضی دوستان.
شما باید قانون 5 ،بخش راهنمایی و کمک از قــوانـــین انجمن لــوازم صــوتـی و تـصویـری رو که میگه:
محدود کردن پیشنهاد ها به یک برند خاص، یا برندهای تحت پوشش یک شرکت خاص، فعالیت تبلیغاتی محسوب می شود و با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
رو تذکر بدی، نه اینکه بگی چون یکی گفته عکس بزار و من گفتم باشه، حالا منو تهدید کنی که اگه من بزارم شما هم از ال جی عکس میزاری،
خب بزار، ال جی بمن چه ربطی داره اصلا؟؟!
Parhm جان شما چرا اینقدر با جناب Alucard بحث میکنی. خب حق با ایشونه. عزیزم، هر موقع عکس گرفتی بیا بزار. دیگه این همه روز شماری لازم نیست
رایان جان آخرش چکار کردی؟ رفتی؟ نرفتی؟نقل قول:
خوب که شما تهرونی. ما که شهرستانیم اگه TV مون خراب شد دیگه دستمون به جایی نمیرسه! VT30 ما یه راست میره تو سطل زباله.
+
تو همین هفته دو تا مورد عجیب دیدم. داشتم فوتبال یورو 2012 از الجزیره الریاضیة 10+ می دیدم که گوشه راست پایین تصویر VT30 پیام داد که سیگنال 3D شناسایی شده و 3D رو فعال کنید!
ولی شبکه که 2D هست! 3D را که فعال کردم عجب عمق خوبی داشت. بخصوص تو نماهای نزدیک. زیاد فرقی با 3D اصلی نداشت!
دیشبم داشتم از شبکه خوزستان کوچه اقاقیا میدیدم باز همین پیام اومد!
حال نداشتم عینک بزنم تست کنم.
اما دقیقاً نمی دونم چرا این پیام میاد؟! فکر کنم تو صحنه هایی که دوربین فوکوس می کنه و عمق 2D خوبی داره و میشه 2D به 3D خوبی داشت این پیام رو میده.
اوکی !! 40 روز پیش یکی اومده سوال کرده شما لطف کردین اومدین جوابشو دادین بازم ممنون!! الان وسط این پستهای 20 صفحه آخر هنوز 5 تیر ماه یا 8 تیرماه یا روز X نشده یه دفعه شما یاد 40 روز پیش اوفتادی!؟ یک سری از یوزرهای دیگه هم به این کار شما اعتراض دارن...
من مسئول حفظ نظم این انجمن هستم و شما داری با بعضی پستهات نظم انجمن رو به هم میزنی دلیلش بی ارتباط بودن پستهای شما به موضوع انجمن و شکایت بقیه کاربرها علیه شما هست من که نمیتونم هر دو سه روز یه بار بیام اینجا بگم آقایون و خانمها خواهش میکنم مودبانه بحث کنید الان مشکل Burn in شدن پلاسماهای مدل X30 و U30 دانشگاه شما به دلیل کاربرد نا صحیح ربطش به تاپیک VT30 و ST30 چیه!؟
توی تاپیک VT50 و ST50 چندتا پست از شما هست که در مورد ال جیه؟ ربط اونا به VT50 و ST50 چیه!؟
مصداق قانون شماره 5 انجمن ظاهرا به پستهای شما بیشتر نزدیکه.
نقل قول:
من طبق مفروضات شما فن پاناسونیکم! اوکی! حتما Cnet و HDTVtest و AVSforum و AVforums و Digital vesrus و Flatpanels HD و Digital trends و hdtelevizija و What hifi و Trusted reviews و Home theater magazine و tech radar و T3 و HDguru و Home cinema choice و EISA و .... از نظر شما همشون بالاتفاق فن پاناسونیکن !نقل قول:
شما دیدی من بیام تو تاپیک ال جی یه پست بدم 10 نفر اعتراض کنن؟
تا حالا چندتا از این پستها شما تو تاپیکهای دیگه دادی؟
اگه کسی اومده تو تاپیکهای دیگه کار شمارو تکرار کرده بهش اخطار دادم پس حتما فن بقیه برندها هم هستم!! ماهی چند نفر تو پستهای خصوصی از من راهنمایی میخوان و من براساس نیاز و بودجشون و تمایل شخصیشون اغلب بهشون برندهای سامسونگ و ال جی پیشنهاد میکنم حتما فن سامسونگ و ال جیم هستم!! HDTV Shootout 2011 برند شارپ رو به عنوان بهترین تی وی سال انتخاب کردن تاپیکشو من ایجاد کردم حتما فن شارپم هستم!
خلاصه اصلا دلیلیم نداشت که بهت توضیح بدم ولی چون کاربر فعالی بودی نخواستم یه ضرب برم سر اخطار فقط خواستم بگم که حواست باشه.
من اگه 1) جواب بدمو دلیل بیارم، شما چتو ادامه می دی، اگه 2) بگم عکسارو تو یه تاپیک دیگه میزارم مثل همون چیزی که همون اول هم گفتم شما بازم بحثو ادامه میدی، اگه 3)جواب ندم هم که اون آقایی که گفت عکس بزار و همه هم تایید کردن پس فردا میاد همینجا و میگه حرفاش دروغ بود و عکس نذاشت.
شما بگو این منطقه؟؟!
برای اینکه علیه من تشکر جمع کنی هم لازم به اینهمه جست و جو و وقت گذاشتن نبود بخدا، لازم نیست پستای منو گلچین کنید تا اذهان رو بر علیه من تشویش کنید اگه هدفتون نظم تاپیمه واقعا!
نا سلامتی اینجا تاپیک پاناسونیکه و شما هرچی بگی Like خواهد شد بدون احتیاج به این کارا.
اون پستی که از من گذاشتید و توش نوشتم ال جی، کاش پست قبل و بعدشم می خوندید و متوجه میشدید منظور اون بحثهارو، چون من یه پلاسمای سامسونگو به یه بنده خدا که بودجه کم داشت معرفی کردم اونجا، اون پست من که گذاشتید اینجاست، همه میتونن ببینن، اول تا آخرشو بدون گلچین:
مطمئن باشید همون زمانم بین 3 بعدی ال جی و کنتراست، زاویه دید بالا، دقت رنگ و ... ST50 گیر بودم خودم اگه نه حوصله اینجا اومدنو کل کل کردن با فروشنده هارو نداشتم همون زمان و اینکه بخوام واسه ST50 صبر کنم.
متاسفانه حوصله، وقتشم ندارم بیام تلافی کنمو پستها و تاپیکهای ایجاد شده توسط شما رو هم لیست کنم تا ثابت شه شما هم فن پاناسونیک هستی چون تو ادبیاتم اینکارو اهانت به شما میدونم.
اینم بگم؛ وقتی من یه حرف با سند و مدرک میزنم و کسی به ناظرین گزارش میکنه بدون حتما فروشندست و زورش گرفته و یه کاربر عادی با یه عکس کفرش در نمیاد، میتونه اون عکسو نبینه یا اون پستو نخونه.
موفق باشی، دیگه نمیتونم جواب این چتو بدم تا 5 تیر، اینجا هم تبدیل به چت روم شد که زشته، اگه خواستی پاک کن همه پستارو. نمی خوام باعث اذیت شدن دوستان بشه اینهمه بحث متفرقه که پیش اومد، از آقای پونل، که تاپیکشونو نا خواسته به حاشیه بردم عذر می خوام، و همینطور از همه دوستانی که کاربرن، نه فروشنده ها.
اصلا v20r رو نخرید چون همه چیزش بسته است و هیچ امکاناتی نداره.کیفیتش هم توی مدلهای ال سی دی پاناسونیک هست که خیلی از این بالاتره
پونل جان من چهارشنبه تونستم شماره دفتر نمایندگی پاناسونیک رو گیر بیارم که به نوعی کارشون نظارت رو خدمات پس از فروش پاناسونیک هم میشه.خلاصه زنگ زدم و حسابی اعتراض کردم از وضعیت موجود و .....نقل قول:
خانومی که با من صحبت می کرد خیلی خوب برخورد کرد و بعد از پرسیدن در مورد نمایندگی ای که من برای تعمیر باهاش تماس گرفته بودم گفت که بعد از پیگیری در حدود 2 ساعت دیگه باهام تماس می گیره.
بعد از 2 ساعت زنگ زد و گفت که مشکل من نهایت تا اواسط هفته دیگه حل میشه.من بازم اعتراض کردم و درخواست سریع تر شدن روند تعمیر تلویزیونم شدم که این خانوم بمن گفت ما سعی خودمون رو می کنیم ولی قولی نمیدم که سریعتر انجام بشه.
حالا از شنبه هر روز بهش زنگ می زنم تا ببینم چی میشه.