شما نت 2 مگ داري مايه دار!نقل قول:
ما تست چي بذاريم؟ من كه همون 256 نامحدود تا آخر عمرم مي تونم نامحدود با سرعت 30 دانلود كنم:n08:
Printable View
شما نت 2 مگ داري مايه دار!نقل قول:
ما تست چي بذاريم؟ من كه همون 256 نامحدود تا آخر عمرم مي تونم نامحدود با سرعت 30 دانلود كنم:n08:
یکم بیشتر توضیح می دی دوست عزیزنقل قول:
یعنی چی؟
کیش اوآسیس که یکش شرکت جدا مگه نیست؟
پس آخر دست ضحی کیش نیست یا کیش اوآسیس؟
مخابرات زمانی که من سرویسم رو گرفتم حدود دوسال پیش با اوآسیس کار میکرد بعد از مدتی ضحی کیش هم اومد که هر دو دست همین مخابرات بودن ولی الان اواسیس جدا شده و سرویس دهی اون توسط ماناماد انجام میشه و کسایی که با اواسیس اشتراک گرفته بودن پورتشون منتقل شده به شرکت ماناماد و از این به بعد باید از شرکت پاس ماناماد اقدام به تمدید کنند و برای پشتیبانی به جای 2020 باید 3036 را بگیرند چون 2020 جوابگو نخواهد بود و فقط برای ضحی کیش است.نقل قول:
میخوام بدونم الان مثلاً کسی که سرویس 256 داره 30 تا رو بهش میده؟امروز رو میگم.512 دارها 60 تا رو دارن؟1مگ دارا 120 تا رو دارن؟چون من امروز 240 تا رو ندارم.اصلاً 200 تا رم بم نمیده.کلاً زیر 150 بود سرعت امروز.واسه اینه که میپرسم.
ایمان الان تو با کدومی ؟
من دو سال پیش که سرویس گرفتم همین کیش اُ آ سیس بودم که اگه یادتون باشه اپراتورش همین 3036 بود.بعد از چند ماه همه رو تغییر دادن به ضحی کیش و شد 2020.حالا میبینم نوشته از اول مرداد دوباره برمیگرده به کیش اُ آ سیس.نمیدونم والا.قاطی پاطی شده.فعلاً که من با ضحی کیش تمدید کردم اما ظاهراً اتوماتیک همه ی پورتها رو دوباره میدن به همین کیش اُ آ سیس.واسه همینم سرعتا واقعی شد دوباره.البته اینم بگم که توی سرویسهای کیش اُ آ سیس ضریب اشتراک سرویسهای نامحدود 1به10 و سرویسهای حجمی 1 به 4 هستش.اینم لیست تعرفه هاش:نقل قول:
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
راضی نیستم از سرویس 2048 که گرفتم.البته بازم میگم توی سامانه ی سیترا هنوز روی خطم فعال نشده.شاید فعال شه درست شه.الان اینم:
بچه هایی که مثل خودم 256 نامحدود داشتن و میخوان ارتقا بدن،احتمالاً بهترین انتخاب همون 512 نامحدود باشه.البته هنوز زوده برای قضاوت.سال گذشته که من سرویس حجمی داشتم،سرعت دانلودم توی شب و روز یکی بود.واسه همین راضی بودم.الان این یه شبی که گذشته خوب نبوده،اما هنوز زوده که نتیجه بگیرم.اما هر چی شد اعلام میکنم.اگه بخواد سرعت زیر 200 بهم بده که ماه بعد 1024 تمدید میکنم.اگه از اونم راضی نبودم میرم سراغ همون 512 نامحدود.تا ببینیم چی میشه.
گفتم دوستانه بهتون اطلاع بدم که منتظر نتایج تجربه ی تغییر سرویس من باشین.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز
به نظر من 512 نامحدود میگرفتی بهتر بود - شک نکن 60- 70 تا رو بهت میداد
1مگ دارم 110 رو میده - فقط توی ساعت رایگان یکم نوسان داره
2 مگ دارن دوست عزیزنقل قول: