دیشب گذاشتم واسه دانلود صبح بیدار میشم میبینم کلا دیس شدم تا ساعت 5 صبح هیچی نرفته
Printable View
دیشب گذاشتم واسه دانلود صبح بیدار میشم میبینم کلا دیس شدم تا ساعت 5 صبح هیچی نرفته
الان مطمئن شدم کار کار خودشونه...شبا روی دانلود که میذارم اولش برا چند لحظه کوتاه سرعش میاد روی 120 به بالا و بعد یهو میاد روی زیر 20!!!!!!!!!
فکر کنم نقره ایی رو محدود کردن چون تو طرح کمپین جدید هم برای نقره ایی می گه سرعت یک مگ هستشنقل قول:
دوستان کسی این مشکله نداشته این دو سه شب؟
من شبا فایل میزارم رو دانلود سرعتش هم خوبه همون 90 کیلو بایت همیشه ولی بعد یه مدت قطع میشه. هم پریشب و هم دیشب موقع اذون نگاه کردم دیدم اصن دانلودام قطع شده . کسی میدونه مشکلش چیه؟
مال منم هی قطع و وصل میشد دیشب و لی من تا صبح بیدار بودم 1 گیگ دانلود کردم از این دزد نت احمق باید اینجوری حجم کشید بیرون طرح من 128 هست مال دوستم 64 جالبه سرعت من با اون کوچکترین تفاوتی نداره یکی دیگه هم برنزی هست با این که برنزی 49 تومن و 128 35 تومن هست حجم هر دو 12 گیگ هست سرعتشون کوچکترین تفاوت با هم ندارد پشتیبانیشون هم که به شاسگول ترین وجه ممکن جواب آدمو میده میگم چرا وصل نمیشه؟میگه اینترنتاینام فیلمن ها..........مخابرات بدترین پشتیبانی اینترنت رو در تاریخ دارد
این مخابرات هرکاری میکنه تا از دانلود رایگان جلوگیری کنه
آخه احمق ها با خودتون چی فکر کردید که سرعت بالای 200 و بعد از ساعت یک میکنید زیر 10 !
فکر کردید ما شوتیم نه عزیز من شماها شوت هستید , شوتی که هنوز گل نشده و سعی داره به هر قیمتی گل بشه
4 شبه که خجالت میکشم به اینترنت وصل شم , این چه وضعیه آخه ؟
3 تا فایل 4 شبه گداشتم برای دانلود هنوز یکی رو کامل نگرفته
مگه من و امثال من دیوانن که بیان روز دانلود کنن و روزی 15 تومان پول بدن واسه دانلود , فکر کردید احمقیم یا پول مفت داریم ؟
کجای دنیا برای دانلود و استفاده از اینترنت اینقدر پول میگیرن و این سرعت مضخرف رو ارائه میدن ؟
دیگه بحث از سرعت و دانلود و پول و اینا گذشته , کار به جایی رسیده که داره با روح و روانمون بازی میشه
انواع ارورها , کانکت نشدن ها , دیسکانکت شدن های فراوان , سرعت مضخرف و .............
واقعا تاسف داره وقتی یه شرکت بزرگ مثل مخابرات خراسان رضوی بیاد انواع ترفند ها رو اجرا کنه برای جلوگیری از دانلود رایگان
این حرومزاده های بی همه چیز دیدند شبانه ماها رو که قبلا داشتیم نمیتونن قطع کنن اومدن از این حقه کثیف استفاده کردند الان چند شبه شبانه علنا و عملا تعطیله بد از بنده برای طرح طلایی ماهی 13 تومن فقط پول شارژ زمانی میگیرن! (جدای از پول حجم و خرج شارژ دزدی) من که راضی نیستم انشالله خرج دوا و درمون باعث و بانیش بشه، ازشون نمیگذرم. مطمئن باشید آه ما هم تو این دنیا و هم اون دنیا دامنشونو میگیره...
واسه منم همینطوره سرعت بالاست یهویی کم میشه
انگار یکی داره شیر رو باز و بست میکنه
خدا ازشون نگذره
بعثت هنوز اوضاعش خوبه دیشب 1.8 گیگ از تورنت گرفتم.
فقط 2شب پیش اینترانت شده بود.
رفته بودم خونه یکی از دوستان پارس انلاین داشت همونی که شرکت آفتاب نمایندگی اش هست سرعت 260 کیلو بیت در ثانیه و شبانه هم داشت
حیف که من فیبر نوری هستم :n14: