یکی از بچه ها چند تا پست قبل گفت عطر ازنیک ، یعنی چی ؟نقل قول:
عطر ازنیک
کدوم عطر ها ازنیک هستن ؟ (ارزوناشون کدوماس ؟)
Printable View
یکی از بچه ها چند تا پست قبل گفت عطر ازنیک ، یعنی چی ؟نقل قول:
عطر ازنیک
کدوم عطر ها ازنیک هستن ؟ (ارزوناشون کدوماس ؟)
امروز باز فارنهایت ابسولوت رو بو کردم.وای چقدر اینبار خوشم اومد:31:هر ادکلنی اگه تو زمان و موقعیته درستش استفاده بشه عالیه:20:
ببخشید دیر جواب دادم. adsl دوره اش تمام شده بودنقل قول:
به نظر من مناسب 25 به بالاست. کلا ادکلن تیزی بود. دقت نکردم پرفیوم بود یا تولیت ولی حدس میزنم پرفیوم بود چون کمی تیره به نظر میرسید.
به نظر من تا 65 تومن ارزش خرید داره
---------- Post added at 03:52 PM ---------- Previous post was at 03:50 PM ----------
خودم هم نمیدونم از کجا خرید. ولی امروز قیمت کردم 110نقل قول:
---------- Post added at 03:53 PM ---------- Previous post was at 03:52 PM ----------
من که برای خودم نمیخواستم. دوستم خریدنقل قول:
ایشی میاکی رو تست نکردمنقل قول:
و ch هم بو من که خوشم نمیاد
لانویت پرفیوم رو اگر بگیری موندگاریش از بقیه بیشتره
---------- Post added at 04:24 PM ---------- Previous post was at 04:22 PM ----------
اطلاعی از این ندارم و نتونستن تستش کنم. ولی از ترکیباتش به نظر میاد اینم باید با حال باشهنقل قول:
مگه سیلور رو گیر اوردی؟
ازنیک به اون دسته از عطرها گفته میشه که موقع بو کردنشون حس تازگی مثل فرو دادن هوای تازه و خنک یا حتی حس آب خنک به آدم دست بده که این دومی تو دسته aquatic, oceanic هم میتواند باشد.نقل قول:
adidas ice dive میتونه تو این دسته باشه. ازاین ارزانتر سراغ ندارم. کار خیلی خوبیه بنظرم.
منم خوشم اومد ازش:31:نقل قول:
اقا فرید از ambre اطلاعاتی داری ؟تو کدوم دسته قرار میگیره؟ من تست کردم خیلی خوشم امد ولی نمیتونم بگم چه بویی میده:20:
تو كه خودت عكس آواتارت(كول واتر) پدر همه عطراي ازونيكه:31:نقل قول:
فكر كنم آكوا بولگاري مثال بهتري باشه براي اين دسته...البته يه فرقي بين آكواتيك و ازونيك هست اونم اينه آكواتيك بيشتر به آب دريا شبيهه اما زونيك به بوي هواي شرجي و مرطوب شباهت داره....بهترين مثال براي عطراي ازونيك عطر Wood wet ocean هستش...
---------- Post added at 03:46 PM ---------- Previous post was at 03:44 PM ----------
ارزونترين و بهترين عطر تو اين دسته عطر Vice از اجمل هستش....اصلا كلا تو عطراي قيمت مناب و در بين همه شون اين عطر vice رو از از همه بهتر ميدونم...خداييش به نسبت قيمتش خيلي عالي و خوبه...من ديگه برا سر كارم فقط ازين ميزنم و همه تو كفشن...اونم تنها با 18 تومن قيمت...حيف كه خيلي كم پيدا ميشه...خداييش اگه خواستي عطر قيمت خوب بخري ازين 2 تا بخري بهتره تا دو برابرشو بدي و مثلا سيلور سنت رو بگيرينقل قول:
الان vice شده 29 تا 31 شما کی 18 خریدی؟نقل قول:
ولی بوی باحالی داره . ولی رو پوست من موندگاری نداره
نه بابا اینقدر نشده.نهایت 22.:31:نقل قول: