مدل هاردم a80 سیلیکون پاور هست تا به حال امتحان نکردم اما خب هارد سیستمم از36درجه بیشترنمیره حالاهارد اکسترنال نمیدونم تا چقدر باید باشه همین 36مشکلی اجاد نمیکنه برای اکسترنال؟نقل قول:
Printable View
مدل هاردم a80 سیلیکون پاور هست تا به حال امتحان نکردم اما خب هارد سیستمم از36درجه بیشترنمیره حالاهارد اکسترنال نمیدونم تا چقدر باید باشه همین 36مشکلی اجاد نمیکنه برای اکسترنال؟نقل قول:
دمای 36 درجه خوبه و مشکلی نداره .نقل قول:
زمانی که هارد رو به ----- برای ضبط قرار میدم ارور میده مشکل از کجاست؟
چه اروری میده ؟ (اروری که داده را اینجا بنویسید) .نقل قول:
eror conectنقل قول:
روی PC یا لپتاپ تست و بررسی کنید که آیا مشکلی از لحاظ شناسایی شدن و یا کارکرد آن دارد یا ندارد ؟نقل قول:
احتمال بعدی به خاطر نوع فرمت پارتیشنهای هارد هم میتونه باشه ، بعبارت دقیقتر ----- ممکنه فرمت NTFS را شناسایی نکنه که در اینصورت باید به صورت FAT32 فرمت بشه .
از لحاظ کارکررد مشکلی نداره NTFS بهتره به طور کلی یاFAT32?نقل قول:
حالا که حرف از دما زدید هارد من my book exs... از وسترن هست دماش ثابت 36 وقتی توش فایل ریختم (البته زیاد بود و چند ساعت کار میکرد حدود 400 -450 گیگ)
دمای اون رفته رفته به 46 و گاهی به 47 میرسید مشکلی نداره؟(از 47 بیشتر نمیشد و برمیگشت به 46 )
دوستان من یه هارد یه ترا میخوام بگیرم واسه آرشیو کردن فیلم و سریال ممکنه در آینده هم ویندوز روش نصب کنم..
طول عمرش و سرعتش برام مهمه..تو رنج 300-350 چی پیشنهاد میدین؟
توصیه میکنم اگر به مدت طولانی از هارد استفاده میکنید و اگر به مدت طولانی هارد در حال read و write هست حتماً از فن استفاده کنید . هر چه دمای کاری پایینتر باشد بهتر هست (البته نه نزدیک به انجماد) . خودم که my book دارم در کپی های سنگین با استفاده از فن دمای هارد حدود 40 الی 42 هست .نقل قول:
اگر هارد اینترنال میخواهید میتونید سیگیت barracuda 7200.14 بخرید . برای یکترابایت مدل نامبر آن ST1000DM003 هست که 64MB cache و SATA 6.0Gb/s هست و سرعت مناسبی هم دارد .نقل قول:
اگر خودتون نصب میکنید دقت کنید که سیستم را بطور کامل خاموش و از برق بکشید و همچنین در هنگام نصب به برد روی هارد دست نزنید موقع پیچ و نصب کردن کردن هارد دقت کنید که برد هارد به بدنه کیس برخورد نکنه . موقع حمل و نقل دقت کنید که ضربه وارد نشه .