من از رییس مخابرات شنیدم که طرح کمپینا برنمیدارننقل قول:
Printable View
من از رییس مخابرات شنیدم که طرح کمپینا برنمیدارننقل قول:
کسی امار حدودی از طرح های جدید داره؟
میخوام برا شرکتمون هم نوروزی رو فعال کنم ولی الان گفتید طرح جدید گفتم شاید اونا بهتر باشن برا همین مردد شدم
به دوستم گفتم 2 مگ رو بگیره دیروز باهاش صحبت میکردم فعال شده بود گفتم سرعتت چند هست گفت بالای 350 کف کرد!!!
اینجور که دستم اومده توی بعضی مناطق سه مگ بستن بعضی جاها 2 مگ برا اون احتمالا سه مگی هست (منطقه مخابراتیش با من فرق میکنه) حالا این خط بستنشون به چه چیزی بستگی داره خدا میدونه ظاهرا فیبر های نوری رو 2 مگ بستن بقیه رو بیشتر چون منطقه خودمون پیش شماره های روی فیبر نوری رو روی 2 بستم بقیه رو روی سه اینجوری که مسئولش میگفت دوستم هم میدونم فیبر نیست و با توجه به سرعتش حداقل روی 3 بستن
من فقط حدس زدم که ممکنه طرح جدید بدن. اخه وقتی مهلت طرح کمپین تموم شه دیگه فقط طرح زرین میمونه باسه همین گفتم شاید دوباره طرح بدن بیرون. الان من خطم dlc هست ولی باز رو 2 مگ بستن. فک کنم اینکه 2 مگ ببندن یا 3 مگ بستگی به بالا یا پایین شهر بودن داره و یا شایدم قرعه کشی میکنن میدن :n19:نقل قول:
فکر کنم dlc ها رو روی 2 ببندن و معمولی ها رو روی 3 حالا برا چی نمیدونم ممکنه به خاطر امکانات باشه که خوب مسخره هست چون فیبر نوری ظرفیتش بیشتر هست یا ممکنه به قول یکی از بچهه ای که توی همین تایپیک گفت چون خطوط معمولی رو شرکت ها هم میدن میخوان حالت رقابتی داشته باشه سرعت بیشتر میدن ولی فیبر چون در انحصار خودشون هست و ما مجبوریم بگیریم هر چی بدن مشکلی نداره
دوستان من قبلا طرح زرین برام ب مدت یک ماه فعال شده بود همون اوایل راه اندازیش و بعد قراردادم رو فسخ کردم .. تماس ک گرفتم با 2020 گفت ک چون خطم dlc هست و قبلا هم استفاده می کردم میتونم برم مخابرات و برای طرح کمپین اقدام کنم ..
ولی مث اینکه انقضای این طرح ها تا 6 اردیبهشت هست .. ب نظرتون میرزه من برم واس دو هفته فقط فعال کنم و آیا امکان تمدید این طرح ها ب نظرتون وجود داره ؟ چون الان از مبین نت استفاده می کنم و خیلی افتضاح شده و شدیدا ب نت پرسرعت احتیاج دارم واس کارم ..
ی سوال دیگه اینکه قبل رفتن ب مخابرات لازمه از طریق سایت ثبت نام کنم و اونجا مدرکی چیزی باید ببرم ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید ♥ ♥
اون 6 اردیبهشت تاریخی هست که مثلا این طرح تموم میشه ولی خود طرح رو وقتی درخواست میدی 6 ماهه یا یکساله هست
نیازی هم نیست بری مخابرات از داخل پنل میتونی درخواست بدی
خود کارشناس مربوطه گفت ک باید مراجعه کنم اونجا .. چون من مشترک قدیمی مخابرات بودم قبل از طرح زرین و وقتی که اون طرح ها برداشته شد و طرح زرین جایگزین شد منم وارد این طرح شدم ولی هیچ وقت ثبت نام انیترنتی براش انجام ندادم ..نقل قول:
بعد اینکه این طرح ها این قیمت هایی ک گذاشتن یک ماهه یا دو ماهه ؟ یعنی مثلا 27 تومان واس 1 مگ هر دو ماه ی بار میاد روی قبض ؟
میشه ی توضیح بدی ..
منم دقيقا مثل شما بودم ولی خودم از طریق پنل ثبت نام رو انجام داد البته مهم نیست بالاخره اونجا هم بری انجام میده ولی خوب از پنل هم میشه
قیمت ها یک ماهه هست برا مثال اگه طرحی رو زده 10 تومن دوماهی 20 تومن توی قبض میاد
سلام من یه 1 مگ بدون ترافیک 6 ماهه فعال کردم اومد تو پنلم زیر طرح زرین یه علامت تعجب هم جلوش بود بعد همون موقع با 2020 که تماس گرفتم پشتیبانی اولی که برداشت گفت هنوز نیومده تو پنل
بعد یه شماره داد تو مایه های 269684
گفت زنگ بزن بگو فعال کردم واسم درستش کنید البته دیروز بود که تعتیل بود بعد زنگ زدم بر نداشتن دوباره زنگ زدم 2020
این دفه یه آقایه بی اعصاب برداشت گفت باید فعالسازی بشه 1 هفته وایسا بعد زنگ میزنیم الان میخوام ببینم واسه شما چقد طول کشید؟
با تشکر از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز از توضیحایی که به بقیه دادی خیلی چیرا اومد دستم.
برای من دو روز کاری طول کشید زنگ زدن رفتم مخابرات دوباره قرارداد امضا کردم بدبختی حتما باید صاحب خط را ببری تا امضا کنه.نقل قول: