نقل قول:
سرورهای خارجی هم بد نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نقل قول:
سرورهای خارجی هم بد نیست
RSSI نمایشگر قدرت سیگنال دریافتی است عددش بین 40- تا 80- و بر حسب dbm است (چون یک المان توانی است) هر چه این عدد بیشتر باشد یعنی منفی آن کمتر باشد توان درفتی بیشتر و سیگنال قویتر است. بنابراین 40- قویترین و 80- ضعیف ترین سیگنال دریافتی است.نقل قول:
CINR نیز یک نسبت است .نسبت سیگنال مطلوب(carrier) به نویز (noise) و تداخل (interference) و در واقع همان سیگنال به نویز است که دوستانی که مخابرات خوندند میدونند. این عدد بر حسب دسی بل است و طبیعتا هر چه بیشتر باشد بهتر است.
البته توضیحش مفصله ولی امیدوارم منظور رو رسونده باشم.
:46:
دوستان من با مودم خارجی مبین نت وایمکس دارم (منطقه مون فقط این رو پوشش می داد). امکان ADSL هم نداریم. حالا دوستم که هم خونه ای منه هم اینترنت می خواد و میگه همین مبین نت رو با همدیگه شریک بشیم.
متاسفانه همونطور که می دونید مودم خارجی فقط یک پورت لن داره که خودم استفاده اش می کنم. فکر می کنم اگر بخوایم ایشون هم استفاده کنه باید اکسس پوینت بگذاریم و وایرلسش کنیم، درسته؟
ما اصراری نداریم که حتما وایرلس باشه (در واقع بهتره نباشه). وسیله دیگه ای نیست که بتونه با سیم هم این کار رو بکنه (سوئیچی چیزی)؟
اگر اکسس پوینت هم بگیریم امکانش هست که دوستم مثلا وایرلس استفاده کنه و خودم با کابل؟
ممنون. :20:
بله میشه..منم مودم bm8301 دارم که الان از مودم adsl به عنوان اکسس پوینت دارم استفاده میکنم.. سیستم خودم با کابل-دو تا کامپیوتر و موبایل و.. با وایرلس! :11:نقل قول:
اگر اکسس پوینت هم بگیریم امکانش هست که دوستم مثلا وایرلس استفاده کنه و خودم با کابل؟
اینی که شما میگین رو قبلا در مورد خود لپتاپ عنوان می کردند اون هم در حالتیکه برای مدت طولانی دستگاه روی رانها قرار بگیره.نقل قول:
کلا نمیشه گفت امواج کاملا پاک هستند ولی این وسایل که استفاده می کنیم از هزارتا آزمایش و استانداردهای جهانی سربلند بیرون میاد تا بره تو بازار.اگه بخوایم بخاطر احتمالات و یا مضرات نا محسوس تکنولوژی رو کنار بذاریم که الان همون عصر حجر بود.به تکنولوژی و عصر ارتباطات ایمان داشته باشیم(چیزی که در ایران از نگاه مسئولان فقط سیاسی و کوته فکرانه بهش نگاه میشه متاسفانه)
--------------------------------------------------------------
نقل قول:ممنون از توضیحات دوستان.حالا مقدار CINR در چه رنجی باشه خوبه و آیا فقط روی آپلود موثره یا در دریافت اطلاعات هم تاثیر داره؟نقل قول:
جایی خوندم که نوشته بود bts ها بصورت مخروطی سیگنال میدن و ممکنه هرچقدر به bts نزدیکتر باشیم قدرت سیگنال کمتر باشه.من سرچ کردم نتونستم عکسی پیدا کنم.شکل فرضی این سیگنال دهی چجوریه؟یعنی مثل خود آنتنها قاعده روی زمین قرار داره و سطح زمین بیشتر در پوشش هستشش یا دریافت در ارتفاع بالاتر بهتره؟
کسی می تونه نقشه bts های مبین نت رو بذاره تا حداقل بدونیم در اطرافمون چندتا bts و در چه فواصلی هست؟
---------------------------------
این مودمهای wifi رو که با کابل وصل هستن چجوری میشه از حالت اتوکانکت خارج کرد؟یعنی یک کانکشن بسازم و با اون هر وقت خواستم کانکت بشم.
زیاد جدید نیست ولی کار راه اندازهنقل قول:
از دوستم که تو مبین نت بود گرفتم
کد:http://www.uploadbaz.com/lhfw2ns5j5vf
دورترین BTS که میتونم وصل شم
ممنونم از کمک تون. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
---------------------------------------------------------
بچه ها دارم فکر می کنم که راه دیگه ای که اصلا سیستم وایرلس نباشه هم وجود داره؟
وایرلس اولا یه پول حسابی به خرجی که باید بکنیم اضافه می کنه و دوما امواجش برای تماس 24 ساعته مناسب نیست، یعنی البته دلیل قطعی برای خطرناک بودنش هم وجود نداره، ولی یه جورایی دلم نمی خواد به طور غیرضروری در تماس با این جور چیزها باشم.
چون هر دو تامون عمدتا با PC داریم اینترنت استفاده می کنیم دارم فکر می کنم به یه چیزی مثل سوئیچ و ... که فقط یک سیم واردش بشه و از اون ور دو تا سیم ازش خارج بشن که یکی بره اتاق من و یکی اتاق ایشون.
نقل قول:
با چی باز میشه این فایل؟