نخیرنقل قول:
ویندوز 7 التیمیت 319 دلار
Printable View
نخیرنقل قول:
ویندوز 7 التیمیت 319 دلار
نرم افزارهایی وجود داره که به کمک اون میتونیم از محیط دسکتاپ فیلم بگیریمنقل قول:
اگر دوستان دانای تاپیک لطف کنن و با ضبط فیلم و توضیحات با صدای خودشون، چند کلیپ چند دقیقه ای
در مورد قابلیتها و قسمتهای مهم ویندوز هفت ارایه بدهند خیلی واسه سایر دوستان مفید خواهد بود
یک کلیپ 4 یا 5 دقیقه ای مربوط به یه موضوع مهم در ویندوز هفت خیلی آپلودش کار سختی نیست
این ایده خیلی خوبیه
بسیاری از دوستان از جمله خود من تازه کار هستیم و هیچی نمیدانیم
ممنون از لطف دوستان:11:
سلامنقل قول:
کتابهای اموزشی در این مورد خیلی هست.حتی تو خود اینترنت هم کتابهای الکترونیکی در این مورد وجودداره که می تونید از اونا استفاده کنید.
من ویندوز سون رو نصب کردم سرعتش خیلی نسبت به XP پایینتره به نظر دوستان که اینقدر از سرعتش تعریف میکنند مشکل ایا سخت افزاری هست یا نه ؟
2 گیگ رم دارم و سی پی یو هم دو هسته ای 3000 هست
مشکل چیه ؟
ببین شاید سما ویندوزتون رو عوض کردین خوب فقط c فرمت شده
شاید ویروسی پشت درایوهای دیگه مونده که همین که بازش کردین بلافاصله شروع به کار کرده
خب هاردتون چیه ؟نقل قول:
ببینید شما باید سرعت سیستم رو بعد از اجرای نرم افزار با xp بسنجید نه سرعت باز شدن نرم افزار رو . چون سرعت هارد خیلی تو این کار موثره . مثلا رونتر شدن بازی چیزیه که همه تو 7 می بینن و نمیشه انکارش کرد . شما می تونید از ویندوز 64 بیتی هم استفاده کنید که سرعتش بالاتره .
7 نصب کردم و xp هم دارم.
مشکل اینه که خیلی از نرم افزارهایی که توی xp فعالن توی 7 باز نمیشن. هیچ پیغامی نمیده ولی باز نمیشن.
برای اینکه اجرا بشن مجبورم دوباره روی 7 نصبشون کنم ولی بعدش قضیه برعکس میشه. یعنی تو 7 فعال میشن و توی xp کار نمی کنند.
ویندوز 7 رو هم از همین بسته کوانتوم p30 نصب کردم.
سلام...
منم همین چند وقت پیش ویندوز 7 داشتم ولی نسخه آزمایشی بود ...
مشکلات زیادی داشت مثلا اصلا معلوم نبود اینترنتش کجاس!!! البته بعد از یه هفته گشتن توش بالاخره پیدا شد!!!
درضمن از کارت --- هم پشتیبانی نمیکنه!!
الان یه ویندوز xp دارم صد ارزش اون رو داره !!!!
اون قیمت پک کامل و DVD و حمل و نقل به دم در خونه ـت هستش... آخه کدوم خری میره 120 دلار واسه یه DVD و پک و آوردن در خونه ـش میده...؟؟؟!!!!نقل قول:
نسخه کاملاً اصل و دستکاری نشده (هم 32 و هم 64) روی شبکه های تورنت هست و میشه مفت دانلود کرد (نسخه Retail و OEM هر کدومو بخواید) و بعد زد رو یه DVD که نهایتش 50 سنته و نصبش کنی و میشه تا 60 روز مفتی ازش استفاده کرد...
بعدشم میری microsoft.com/genuine و بهت میگه ویندوزت اکتیو نشده و بهت پیشنهاد میکنه سریال خالی بخری و قیمت سریال Windows 7 ultimate فقط 199 دلاره...
یعنی مایکروسافت واسه یه پک و DVD و شیپمنت در خونه ـت 120 دلار میگیره... مگه آدم مغز خر خورده...؟ عسک :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:20:
سلام برنامه ای نیست که جایگزین برنامه دایمون تولز در ویندوز هفت بشه؟