سلام دباره
کسی نگفت این سوال منو... این گوشی های 5800 که میگند کشارت تی وی کار نمیکنه و سرعتش پایینه و ... جریانش چیه؟
میگن چینیه اصل نیست... از این طرفم که شما میید همشون چینیه تو بازار ... فرقشون چیه؟
Printable View
سلام دباره
کسی نگفت این سوال منو... این گوشی های 5800 که میگند کشارت تی وی کار نمیکنه و سرعتش پایینه و ... جریانش چیه؟
میگن چینیه اصل نیست... از این طرفم که شما میید همشون چینیه تو بازار ... فرقشون چیه؟
کمک در مورد خرید گوشی
سلام به اساتید موبایل
راستش می خواستم 5800 بگیرم چند تا سوال داشتم
از کجا بدونم تقلبی از این چینیا نیست؟
سوال کردم دیدم یا مجارستان دارن یا چین با لایسنس فلاند کدان را بگیرم بهتره؟؟
از کجا بفهمم گوشی ویترینی نبوده بسته گوشی از کجا بفهمم آک بند هست؟؟
بعد اینکه قبل عید بگیرم بهتره یا بعد تعطیلات؟؟
سوال کردم گفتن دیگه تو بسته کابل تی وی جلد گوشی اینا نیست می خواستم بدونم صحت داره؟؟
الان تو بسته گوشی 5800 چیا هست؟؟
هر نکته ای که بفهمم گوشی نو هست و بسته بندی قبل باز نشده می خواستم به من بگید منون می شم سریع بگید تا گوشی را بگیرم ممنون ممنون
از بار کد گوشی می شه چیزی فهمیم باید عدد کد نوکیا چند باشه؟
یک چیزه دیگه از کد imme باید چه عددی باشه تا بدونیم اصله و اینکه به من گفت مغازه داره چین لایسنس فلاند کد گوشی باید چند باشه تا بدونم اصله و اینکه گوشی اک بند چه بر چسبی داره؟>؟؟ ممنون می شم کمک کنید مثل همیشه تا بگیرم آیا رو گوشی یا جعبه نوشته چین لایسنس فلاند یا نه کمک کنید ممنون
--------------------------------------------------------------------------------
ممنون از راهنماییون بسته چسن خاصی داره که بدونم آک هست و اینکه اسم گارانتی چی هست ؟؟ به من گفت فروشنده چین تحت نوکیا کجای جعبه یا گوشی این تحت نوکیا لایسنس نوشته ممنون؟؟؟ چسب بسته شکل خاصی داره؟؟ منون فقط اینکه یعنی نوشته چین کنارش لایسنس فلاند آخه اگه فقط چین بنویسه چطور بفهمم که چین لایسنس فلاند یا لایسنس چین یا اصا از این تقلبی نباشه؟؟
دوستان بگید لطفا که با چه گارانتی بگیرم یا اصلا بسته چه بر چسبی داره آکش مرسیییییییییی
فردا می خواستم بگیرم 290 گفت کل فروشم می شناسم اگه بگید چطور چین لایسنس فلاند با لایسنس چین تشخیص بدم که از همه جا می تونم بگیرم و قضیه این چین تقلبی چیه از کجا بفهمم و چی نوشته مرسی جدیدا نمی دونید داخل بسته چیا داره و اینکه فکر کنید ممنم دوستتون هستم راهنمایی کنید تا چیز خوب بگیرم مرسییییی
راستی می شه واکنش ویبره لمسی را قطع کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی نمیدونست؟!!نقل قول:
در 5800 میشه فارسی تایپ کرد؟
بله می شه اگه زبان فارسی از زبان های فریمور باشهنقل قول:
اگه نباشه بهتره با فریمور فارسی فلش کنی.
سلام دوستان
من می خواست این گوشی رو بخرم یک نفر که این گوشی را داشت گفت ال سی دی گوشیش رنگ قاطی کرده جریان چیه؟
چندتا سوال ، هرکی بلده لطفا کمک کنه . مرسی
در صفحه اول 5800 فقط دو icon هست برای انتخاب یکی شماره گیری و دیگری contact آیا راهی وجود داره که بطور دلخواه هر آیکنی که خواستیم رو روی صفحه اول نوکیا 5800 قرار بدیم ؟
مثلا یکی برای ساخت مسیج ، یکی برای رفتن به بلوتوث ، یکی برای رفتن به قسمت زنگ ساعت موبایل و ...
بعضی مواقع روی یک گزینه که با دست یا قلم کلیک میکنی گزینه پایینی انتخاب میشه ! با اینکه دقیق روی گزینه مورد نظر کلیک کردم اما گزینه پایینی انتخاب میشه ، یا بعضی مواقع رو بعضی گزینه ها که کلیک میکنی چندبار باید کلیک کرد تا تایید بشه ! آیا این مشکل برای همه گوشیا هست یا مال من فقط اینطوریه ؟! در حالی که توی قسمت تست سنسور صفحه اون چهار تا نقطه رو خیلی راحت با کلیک کردن قبول میکنه
lcd گوشی هم مدتی هست که وقتایی که زنگ میخوره گوشی یا زنگ ساعت موبایل بصدا در میاد 80% موارد روشن نمیشه !
در مورد سوال اول:نقل قول:
شما برای این کار باید Homescreen رو فعال کنید و هر قسمتی که دوست دارین به صفحه ی اصلی اضافه کنید
برای فعال کردن به آدرس زیر در گوشیتون برید
menu/settings/personal/homescreen/homescreen bar/shortcuts bar
در مورد سوال دوم
ماله منم اینجوریه ولی با قلم مشکلی ندارم و خیلی راحت رو هر گزینه ای می زنم میره
و اینکه بعضی جاها چند بار باید زد درسته تو بعضی از بخشها دبل کلیک و بعضی جاها یه کلیک کار می کنه
بچه ها یه مشکل الکی
بعضی اوقات که sms مساد سا زنگ میزنن صفحه روشن میشه و نشون میده
ولی هیچ کار نمیکنه
حتی برعکسش هم میکنم صدا رو قطع نمیکنه
برای شما هم همچین شده تا به حال؟!
یه جای شولوغ باشه آدم نه میتونه صدا رو قطع کنه نه چیزی!×! ضایس
شاید درجه 3 باشه.این 5800 هایی که توی بازار هستند به گفته یکی از کاربران نمیدونم همین سایت بود یا موبایلستان درجه 2 هستندنقل قول:
فکر کنم با جف میشد دقیقا یادم نیست ولی فکر کنم یک جا اموزشش رو دیدمنقل قول:
مال بعضی ها از جمله خودم وقتی زیاد برنامه روش نصب میکنم قاتی میکنه و خاموش روشن میشه از وقتی اپدیت کردم مشکل کمتر شدهنقل قول:
مال خود من هم همینطور شده زنگ برام میاد ولی به هیچ طریقی نمیتونم جواب بدم.اخرین بار یکشنبه هفته قبل بودنقل قول: