منظور کل این 7 8 روز بود , نه فقط این 1 ساعت:21:نقل قول:
Printable View
منظور کل این 7 8 روز بود , نه فقط این 1 ساعت:21:نقل قول:
ایشالا همین باشه که میگی. فقط دوستان محض اطمینان قبل از خواب حتما دانلود منیجرها رو جوری تنظیم کنن که 7 دی سی کنه، چون به احتمال خیلی زیاد دیگه ساعت هفت فردا صبح (8 فروردین) رایگان تموم میشه، روزهای تعطیل هم هست، معمولا تا لنگ ظهر میخوابیم، ساعت 11 ظهر بیدار میشیم میبینیم به به چه ترافیک توپی ازمون تموم شده!:31:نقل قول:
خیالت راحت رایگان بوده و هیچ مشکل فنی در کار نبودهنقل قول:
الان هم با بخش پشتیبانی انلاین صحبت میکردم گفت قرار بوده تا همین امشب رایگان باشه.....
گفت فردا با امور مشترکین تماس بگیرین(منظور از امور مشترکین همون بخش فروشه آیا؟)
فکر کنم همون بخش فروشه، چون اگه پشتیبانی بود که نمیگفت فردا زنگ بزنید، میگفت همین حالا زنگ بزنید. حالا برای چی زنگ بزنیم؟ چی بگیم؟نقل قول:
بپرسیم ترافیک رایگان تا کیه؟ البته اگه فردا هنوز داشت رایگان حساب میکردنقل قول:
نقل قول:
میگم خداوکیلی اگه میخوان بازم رایگان کنن زودتر بگن تا بریم 1 اکانت رپید و 1 هارد بخریم:27:
سلام !! :31:
چی چی ادامه داشته باشه :31: .... خدا کنه امشب تموم شه بابا ، من دیگه دارم بالا میارم از بس سرچ کردم و دانلود کردم ، از کارو زندگی افتادیم بابا :31: .... فکر کنم آخرش پاورم بسوزه !!! :31:
ساعت 7 صبح می فهمیم که هنوز ادامه داره یا نه !!!
ولی من که ازشون پرسیدم ( تو چت آنلاین) گفت تا امشبه !!!
بی انصافها خدانشناسها این چه بیعدالتیه بعد از 7 روز هنوز هم کنتور نمیندازه که پس منی که پارس دارم چه خاکی بسرم بریزم که 1 بایت هم مجانی نداره که هیچ دولا پهنا هم حساب میکنه
کی بی انصاف و خدانشناسه ؟؟نقل قول:
شاتل یا پارس ؟؟؟:31:
من امروز سرویس جدیدم شروع شده یعنی 8 فروردین و دوره جدید شروع شده و دوره قبلی تمام شده و الان نوشته:
حداکثر میزان استفاده : a( 2560MB )2.5GB
مصرف دوره :a ( 0MB )0GB
شارژ نکردم سرویسم را اگه صبح قطع نشه خوبه:31: