عرض کردم که این بحث تاپیک جدا می خواد.
و عرض کردم که برای چیزای غیر ضروری مثل ایمیل دوم.
و البته این موضوع ه مایکروسافت در ویندوز جاسوسی می کنه بحثی اثبات نشده هست. اما این که اوبونتو میاد رسما می گه که اره ما اطلاعات شما رو داریم جمع می کنیم خیلی ضایع هست
ورود ۲ مرحله ای وقتی خودش به همه چیز دسرسی داره مثل اینه که پولتو بزاری بانک. بقیه مردم عادی نمی تونن پولتو بدزدن ولی دولت هر لحظه عشقش بکشه پولتو ورمیداره بدون اینکه بفهمی
در مورد اسکایپ هم دوست دارم بیشتر مطالعه کنم اگر لینکی دارید بفرمایید. تا جایی که می دونم تمام اطلاعات فرستاده شده رمز گذاری شدست و به خاطر همین معلوم نیست داره جاسوسی می کنه یا نه. (ما فرض رو میزاریم که داره جاسوسی میشه.) به هر حال فرقی نداره بنده که تمام ارتباطات اینترنتیم رو با IRC انجام می دم با i2p
ضمن اینکه من تاحالا نشنیدم که به ایمیل های مایکروسافت حمله بشه (شاید به خاطر کم استفاده تر بودن) ولی گوگل چندین بار شنیدم. مایکروسافت هم 2FA Authentication داره. یه جوری حرف میزنید انگار گوگل مخترع حریم خصوصی بوده.
البته نه این که من چیزی داشته باشم که برای کسی مهم باشه ها! ولی بحث جالبیه. اگه همه ی مردم کاراشونو با tor انجام بدن دیگه هیچ سازمانی نمی تونه بفهمه کی داره چی کار می کنه. فقط می تونه بفهمه چه کارایی داره انجام میشه