بله منظورم تقریبا همین بود اما ربرا من edit text فعال نشد !!یه سوال دیگه هم داشتم من می خوام این هیدر فقط برا چند صفحه باشد چه جوری باید این تنظیمات رو انجام بدم؟؟
Printable View
بله منظورم تقریبا همین بود اما ربرا من edit text فعال نشد !!یه سوال دیگه هم داشتم من می خوام این هیدر فقط برا چند صفحه باشد چه جوری باید این تنظیمات رو انجام بدم؟؟
بايد سكشن ايجاد كنينقل قول:
و اين سوال چندين بار تكرار شده مي توني روش ايجاد سكشن را تو پست هاي قبلي مطالعه كني
خنده تنها زباني است كه همه ملتها آن را ميدانند
---------- Post added at 11:13 PM ---------- Previous post was at 11:10 PM ----------
مي شه بيشتر توضيح بديد چه جوري مي خواي فصل بندي كنينقل قول:
اگه منظورت فهرست بندي جواب تو پستهاي قبلي موجوده
من نمی تونم سکشن بندی رو پیدا کنم می شه مجدد توضیح بدین؟؟
اینجا ایجاد سکشن رو برای شماره صفحات توضیح دادن,شما باید به جای شماره صفحه این کار رو برای هیدر انجام بدید.نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3741929&postcount=21
سلام
چطور میتونم توی یک سند Word تمام لینک ها رو پاک کنم ؟
متن رو انتخاب کن...نقل قول:
روش راست کلیک کن بعد پایین گزینه Remove HyperLink رو بزن.
سلام.
دوستان، من دارم پایان نامه ام رو تایپ میکنم.
میخوام به طور پیوسته، صفح رویی متن، بسم الله، تقدیر و تشکر و بخش اعلام نمره داخل سند قرار بگیره. ولی شماره نخوره. بعد از اون میخوام فهرست عناوین رو داشته باشم و این بخش به صورت حروف الفبا نامگذاری بشه. بعد یک صفحه که عنوان فصل بزرگ داخلش نوشته شده باشه و اصلاً شماره صفحه نخوره. بعد از اون خود فصل باشه که از صفحه 1 شماره بخوره (یعنی صفحات قبلی حساب نشن) و ادامه پیدا کنه تا انتهای فصل. بعد باز یک صفحه که عنوان فصل بعدی بخوره روش و شماره نخوره. و مجدداً متن فصل بعدی که شماره اش از شماره آخرین صفحه فصل قبل به بعد ادامه پیدا کنه (یعنی در واقع عنوان فصل دوم توی تعداد صفحات شمارش نشه) و به همین ترتیب.
یک کار اینه که سندی بسازم که حاوی متن هر فصل باشه، و بعد به صورت دسی صفحاتی رو میانش بگذارم و همین طور عنوان و بسم الله و ... رو هم در سندهای جداگانه بسازم و بعد همه رو پرینت بگیرم .
حالا میخوام ببینم میشه به صورت یکپارچه همه این ها تو یک فایل قرار بگیرند، و شماره ها هم به این کیفیتی که گفتم باشند؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
چیکار کنم این ارور با هر بار باز شدن نیاد اون جایی که میگه میرم ولی بازم نشد
ضمنا سریالشم پریده کجا وارد کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطوري مي تونم فهرست مطالبم رو ايجاد كنم ؟ يادمه توي 2003 مي شد با كليد تب به صورت خودكار مي شد فهرست ايجاد كرد ولي الان با 2007 اصلا نمي دونم چطوريه ؟ مثل زير منظورمه
مقدمه ****************************************** 10
و يه چيز ديگه چطوري مي تونم از صفحه مثلا 10 به بعد شماره صفحهبزارم ؟الان كه ميزارم واسه همه صفحات شماره صفحه ميزنه بايد چكار كنم ؟
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5175278&postcount=4968