برای شما چقد طول کشید وصل شه ؟ واسه من هنوز وصل نشده .نقل قول:
سرعتش چطوره؟
Printable View
برای شما چقد طول کشید وصل شه ؟ واسه من هنوز وصل نشده .نقل قول:
سرعتش چطوره؟
آقا این سایتش کجاست
آدرسش کجاست
تعرفش چطوره؟
این چه مسخره بازیه؟؟
این همه پول بهشون میدیم بعد سرعتمون اینه....؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:2:
سرعت 30
اکانت 64 پارس آنلاین...
الان یعنی این سرعت کمه !!!!نقل قول:
اگه بخوانسرعت واقعی رو بدن که از نصف اینم افتادی ! :31: من الان تست کردم سرعت دانلود یه بار اومد 1.15 (:8:) یه بارم 0.2 (:19:)
درود
من تازه 2 روزه adsl128 با ترافیک 3گیگ گرفتم خطم 773 هست سرعت از ساعت 12 شب به بعد افتضاحه مودم ام از خودشون گرفتم مدل tp-link td8811 سرعتم همین الن 10kbs هست در ضمن چجوریاست شماها همه امروز بالای 1mbs براتون تو speed test زده یعنی من.....چیکار کنم بعد از این همه انتظار که adsl خیر سرمون بگیریم که:41:...دوستان راهنمای بکنن سپاسگذار میشم:20: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL]
سلام
آخه این چه وضعیه؟! هان؟!
زنگ زدم اندیشه میگم یه هفته هست واسه سرویس 128 سه گیگ ثبت نام کردم. میگن مخابرات گفته پورت ازاد نداریم و تازه این هفته (همینی که توشیم!) پورت ازاد میشه و وصل شدنش میمونه واسه هفته ی بعدترش یعنی چیزی حدود 20 روز باید معطل بمونم.
در هر صورت اومدم اینجا تا باهام همدردی کنید تا بتونیم با این قضیه کنار بیام!
فلکه ی گاز کافی نت کهربای 2 سرویسش رو از پارس انلاین میگیره. 50 گیگ. من هر بار رفتم اونجا سرعت بالای 180 بود. دو روز پشت سر هم صبح رفتم سرعت 220 بود. البته تا 230 هم میرفت.
کسایی که پارس انلاین دارند از سرعتشون راضی هستند؟ سرعتشون چقدره؟
من مودم asus AM604 گرفتم 46 تومن البته 4 پورته. خوبه؟
این یعنی چی؟نقل قول:
اگه منظورت شاتل هست تو این صفحه پست exir رو بخون هم آدرس محلش و هم سایتش هست تو سایتش هم تعرفش هست
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=175202&page=518[/HTML]
آقا این یه جای کارش میلنگه مشکل از اندیشه نیست چون خط 7 بالاترین سرعتو دارهنقل قول:
خیلی چیزها ممکنه مشکل ایجاد کنه ولی برای شروع اگه به خط تلفنت اسپلیتر وصل نکردی یه دونه از اندیشه بگیر وصل کن و به پشتیبانی اندیشه هم زنگ بزن بگو خطت رو یه چک بکنن که مشکل نداشته باشه
برای شما تنها کاری که میتونم بکنم همون همدردیه که گفتین چون من پارس نیستم اینم همدردی :10:نقل قول:
البته تابستونه و خیلی ها adsl میگیرن واسه همینه که میگن فعلاً پورت آزاد ندارن امکان داره پارس هم همینطوری باشه البته پارس پول نصب رو حتماً میگیره و حدود 10 تا 15 هزار تومنه ولی تو اندیشه پول نصب رو میتونی ندی و کاراش رو خودت انجام بدی این رو هم باید در نظر گرفت
منم خط 7 هستم به نظر شما سرعتم درسته یا باید بیشتر باشه ؟
128
پروردگارا وایمکس را به ما برسان :42: