سلامنقل قول:
يعني شما ريكاوري كنسول رو در منوي بوت ندارين؟اگه منظورتون اينه بايد اينكارو بكنين
تو run بنويسيدi386\winnt32.exe /cmdcons :\* كه به جاي ستاره اسم cd_rom رو بزاريد و سي دي ويندوز رو هم كه تو cd_rom گذاشتين.
موفق باشيد.
Printable View
سلامنقل قول:
يعني شما ريكاوري كنسول رو در منوي بوت ندارين؟اگه منظورتون اينه بايد اينكارو بكنين
تو run بنويسيدi386\winnt32.exe /cmdcons :\* كه به جاي ستاره اسم cd_rom رو بزاريد و سي دي ويندوز رو هم كه تو cd_rom گذاشتين.
موفق باشيد.
دوستان من کامپیوتر پسر داییم دچاره مشکل بسیار عجیبی؟!!
بعد از اینکه ویندوزش عوض می کنم بعد از چند مدت سرعت ویندوزش بسیار می یاد پایین؟؟
می گفت که یک نیم ساعت یک بار طول کشیده که وارد ویندوز بشه!!!
این در حالی که بازی ها مثل قبل به راحتی اجرا می شن و همچنین برنامه ها ولی سرعت اینستال نرم فزارها هم کم شده.
می گید مشکل از چی می تونه باشه؟؟
(ویندوزش هم sp3 xp هست)
شما با يه انتي ويروس خوب و اپديت شده اسكن كنيد.در ضمن يه كم برنامه هاي start up رو كمتر كنيد بببينيد ويندوزشون زودلود ميشه.نقل قول:
دوستان عزیز، هر چیزی رو خواهشاً فقط به ویروس، ربط ندید. (البته ممکنه به خاطر ویروس باشه، اما همیشه ویروس نیست) این جور اتفاق ها معمولاً به خاطر Conflict یا ناسازگاری قطعات سیستم (اون هم به مرور زمان) به وجود میاد. که همش به خاطر اینه که فروشندگان قطعات کامپیوتری متاسفانه بیشتر به فکر سود کردن هستند تا به فکر Match بودن قطعات. یعنی اینجوری --> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوستان من کامپیوتر پسر داییم دچاره مشکل بسیار عجیبی؟!!
بعد از اینکه ویندوزش عوض می کنم بعد از چند مدت سرعت ویندوزش بسیار می یاد پایین؟؟
می گفت که یک نیم ساعت یک بار طول کشیده که وارد ویندوز بشه!!!
این در حالی که بازی ها مثل قبل به راحتی اجرا می شن و همچنین برنامه ها ولی سرعت اینستال نرم فزارها هم کم شده.
می گید مشکل از چی می تونه باشه؟؟
(ویندوزش هم sp3 xp هست)
این هم نتیجه اش --> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خود من، دو سال توی مجتمع کامپیوتر پایتخت کار می کردم. توی پاساژ به اون بزرگی متاسفانه کمتر از ده نفر هستن که از سخت افزار، چیزی سرشون میشه. شاهد انواع و اقسام Bug ها و مشکلات سخت افزاری هم بودم.
(اما بهترین حالت برای عیب یابی قطعات اینه که توی مغازه، حضور داشته باشید که بتونید مشکل رو حل کنید. چون اونجا انواع و اقسام قطعات برای تست کردن وجود داره. بگذریم ...)
مشکل این دوستمون می تونه به خاطر یه سری چیزا باشه. از اونجایی که بعد از هر بار نصب ویندوز، دوباره این مشکل براش پیش میاد، چند تا حالت داره :
1- ممکنه بعد از نصب ویندوز، دقیقاً نرم افزار یا بازی خاصی رو نصب می کنه که فایل های سیستمی ویندوز رو خراب می کنه.
2- ممکنه مشکل ناسازگاری قطعات داره که ترجیحاً باید توی یک مغازه ی کامپیوتری بررسی بشه.
3- احتمال داره ایشون، مشکل خرابی قطعات داشته باشه. (همونطور که می دونید، قطعات Remark متاسفانه خیلی زیاد هستن و خیلی زود هم از کار میافتن)
4- احتمال داره سی دی ویندوزی که ازش برای نصب ویندوز استفاده می کنید، کلاً مشکل داشته باشه.
5- و گزینه ی آخر هم اینه که از آنتی ویروس Update شده استفاده نمی کنه.
توصیه ی برادرانه ی من به شما اینه که محض رضای خدا هم که شده، آنتی ویروس هاتون رو همیشه Update نگه دارین.
برای خرید قطعات هم بهتره همیشه از یک تحصیل کرده (فوق لیسانس به بالا) کمک بگیرید.
موفق باشید.
نقل قول:نقل قول:خوب معلومه پایتخت که جای خرید PC نیست !نقل قول:
توی پاساژ به اون بزرگی متاسفانه کمتر از ده نفر هستن که از سخت افزار، چیزی سرشون میشه
با توجه به این که این تاپیک مربوط به مشکلات نرم افزاری هست ،اولین گمان متوجه Clean بودن سیستم میشه !
حتما توی تاپیک اورژانس سیستم های آلوده مطرح کنین
از جواب کاملتون ممنوننقل قول:
دوست عزیز از آنتی ویروس که فک نکنم باشه چوم که همیشه آپدیت هست!!
نمی دونم چه اتفاقی براش افتاده اوایل که اینجوری نبود یک سالی از زمان خریدش گذشته؟؟؟
نمی دونم مشکلش از چی می تونه باشه.
یادمه یک بار bios رو آپدیت کردم مال اون می تونه باشه؟
آخه مشکل عجیبش از این هست که یکی دو روز اول بعد از نصب ویندوز سرعت بالایی داره بعدش داغون می شه؟؟؟
windows man 7 hast har 2 sat taghrivan rest mishe mal chi hast?
سلامنقل قول:
اينجا مطرح كنيد.
]کد:http://www.forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=308
خب یه راه بهتر و تمیزترش اینه که یک بار دیگه براش ویندوز نصب کنی (با CD ویندوز متفاوت) و بعد از اون هم مثلا به مدت یک یا دو هفته، هیچ نرم افزار و بازی ای براش نصب نکنی. ضمن اینکه به اینترنت هم حتی Connect نشی. بعد از این کار، ببین باز هم مشکل براش میاد؟نقل قول:
اگر باز هم اون اتفاق براش میافته، مشکل نرم افزاری نیست. حتی به خاطر Bios هم می تونه باشه.
اگر مشکل، سخت افزاری بود، توی تاپیک خودش مطرح کن.
موفق باشی.
هیچ کدوم از پاساژها و مغازه ها جای خرید نیستن. مگر اینکه صاحبش با سواد باشه یا شما اطلاعات کافی رو داشته باشید.نقل قول:
خوب معلومه پایتخت که جای خرید PC نیست !
مرسی/ :11:
دوستان راه حلی هست که ویندوزی که مثلا توی درایو C نصب کردم را به درایو دیگه ای منتقل کنم
بدون ویندوز عوض کردن
اگه امکان داره لطفا راهنمایی کنید
با تشکر