-
"كاسياس" ركورد زد
-------------
يكر كاسياس با گل نخوردن در ديدار اسپانيا برابر استوني ركورد جديدي در فوتبال اسپانيا از خود بر جاي گذاشت.
كاسياس شنبه شب در مقدماتي جام جهاني 2010 در ديدار اسپانيا برابر استوني كه 3 بر صفر به سود ماتادورها به پايان رسيد با بسته نگه داشتن دروازه خود ركورد 692 دقيقه گل نخوردن فرانسيسكو بويو و آندوني زوبيزارتا را شكست .
كاسياس اكنون با ركورد 709 دقيقهاي خود تاريخ ساز شده و تيم ملي كشورش نيز 25 بازي است كه شكست نخورده است. آخرين باري كه كاسياس دروازه خود را باز شده ديد به ديدار اسپانيا برابر يونان در يورو 2008 و گل آنجلوس كريستياس برميگردد.
اكنون سنگربان اسپانيايي ميتواند با بسته نگه داشتن دروازه خود در ديدار چهار شنبه شب برابر بلژيك ركورد بينظير خود را افزايش دهد.
-
شوستر: "رونالدو" اولويت نخست ماست
---------------------
برند شوستر از "كريستيانو رونالدو" به عنوان اولويت نخست خود در فصل نقل و انتقالات سال آينده ياد كرد.
سران رئال مادريد در فصل نقل و انتقالات تابستاني به شدت خواهان جذب كريستيانو رونالدو هافبك پرتغالي بودند اما با تمامي تلاشهاي انجام شده اين بازيكن حاضر به پيوستن به كهكشانيها نشد.
با اين حال، سرمربي آلماني رئال مادريد مصمم است تا سال آينده يكي از بهترينهاي فوتبال جهان را در سانتياگو برنابئو ببيند.
وي به روزنامه ماركا گفت: او اولويت شماره يك من است. از سران رئال انتظار دارم كه براي جذب كريستيانو از تمام توان خود استفاده كنند. اگر سران منچستر
قيمت خود را در 90 ميليون يورو اعلام كنند بايد اين مبلغ را پرداخت كنيم. با پيشنهادهاي كم نميتوان رونالدو را جذب كرد. من از باشگاه ميخواهم با مبلغ درخواستي يونايتدها موافقت كنند.
-
كاناوارو: در رئالمادريد ميمانم
--------------------
فابيو كاناوارو مدافع تيم فوتبال رئالمادريد اعلام كرد كه آيندهاش در اين تيم رقم خواهد خورد.
درحالي كه شايعاتي در خصوص بازگشت كاناوارو به ايتاليا مطرح شده بود، وي در گفت و گو با روزنامه آس اظهار داشت: "با آرامش فصل را سپري ميكنم و در پايان در خصوص مسائل با سران باشگاه گفت و گو
خواهم كرد. همه ميدانند كه قصدم اين است كه با رئال تمديد كنم. دوست ندارم اينجا را ترك كنم، زيرا در مادريد احساس راحتي و آرامش ميكنم."
درحالي كه روز شنبه شايعههايي مبني بر بازگشت مدافع ايتاليايي به باشگاه نخست خود ناپولي به گوش ميرسيد، كاناوارو در گفتوگو با روزنامه AS اسپانيا گفت: قصد دارم قراردادم را تمديد كنم. من بسيار صبور هستم و تا پايان سال براي گفتوگو با سران باشگاه به انتظار مينشينم.
مرد سال فوتبال جهان در سال 2006 اضافه كرد همه دنيا ميدانند كه من مشتاق امضاي قرارداد جديد هستم و قصد ترك اسپانيا را ندارم. اينجا احساس فوقالعادهاي دارم و خانوادهام در مادريد كاملا خوشحال هستند.
كاناوارو خاطرنشان كرد: من 100 درصد رئالي هستم. از علاقه هواداران نسبت به خودم آگاه هستم و هدفم قهرماني در اروپا به همراه اين تيم است. پس از آن شايد چمدانهاي خود را ببندم و از اين تيم جدا شوم.
اين اظهارهاي كاناوارو اورليو دلورانتيس رييس باشگاه ناپولي را تا حدي زيادي نااميد كرد و به نظر نميرسد مدافع 35 ساله ايتاليايي به اين زودي قصد ترك برنابئو را داشته باشد.
---------------------------------
دمت گرم!ایول به فابیو...خیلی حال کردم نمیره....
-
بارسلونا و رئال مادريد به دنبال بازيكنان جوان - "هرنانس" در بارسا، "دنتينيو" در رئال
--------------------------
باشگاههاي بارسلونا و رئال مادريد به دنبال هافبك و مهاجم هستند.
هرنانس و دنتينيو دو هافبك باشگاه سائوپائولو و كورينتيانس برزيل اكنون جزو اولويتهاي دو رقيب ديرينه اسپانيايي هستند. هرنانس كه در سائوپائولو توپ
ميزند تابستان امسال در آستانه پيوستن به تيم گوارديولا قرار داشت و تنها عاملي كه سبب نپيوستن او به بارسا شد، قيمت درخواستي سران سائوپائولو بود. با وجود اين، هرنانس هنوز هم جزو اولويتهاي بارسلونا براي جذب هرچه سريعتر است.
از طرفي سران رئال مادريد و رامون كالدرون رييس اين باشگاه قصد جذب دنتينيو مهاجم باشگاه كورينتيانس را دارند.
دنتينيو تنها 19 سال سن دارد و با وجود پيشنهادهايي از ايتاليا و انگليس، در انديشه پيوستن به قوهاي سپيد است.
-
شوستر، پودولسكي را نمي خواهد
----------------
در حالي كه در روزنامه هاي اسپانياي شايعه به خدمت گيري لوكاس پودولسكي، توسط شوستر
سرمربي رئال مارديد قوت گرفته است، سرمربي ژرمن قوهاي سپيد آن را تكذيب كرد.
برندشوستر، سرمربي كهكشاني هاي در مصاحبه با روزنامه ورزشي ماركا، ضمن تحسين عملكرد پودولسكي مهاجم ملي پوش بايرن اخبار احتمال حضور او را در جمع مردانش شايعه خواند.
شوستر گفت: اگر چه منكر توانايي هاي لوكاس نيستم اما او پس از جدايي از ال.شالكن دچار عدم اعتماد به نفس و ترديد شد. پودولسكي هنوز خيلي جوان است و نياز دارد جنگيدن و مبازه براي حضور فيكس
درتركيب تيم هاي بزرگ را بياموزد.
وي افزود : همانطور كه مي بينيم درتيم صاحب نامي چون بايرن بازيكن فيكس نيست پس در رئال هم نمي توان به موفقيتش چندان اميدوار بود. اما مطمئنم او توانايي و استعداد بالايي در فوتبال دارد و با تلاش
بيشتر موفق تر از اين خواهد شد.
-------------------
شوستر دیوانههههههههههههه!
-
نفرت کاسياس از صحبت درباره رقابت با تورس
------------------
دروازه بان ملي پوش تيم فوتبال رئال مادريد اظهار داشت از اينکه درباره رقابتش با مهاجم ليورپول براي
کسب توپ طلاي اروپا بحث مي شود،ناراحت است.
"ايکر کاسياس" سال خوبي را پشت سر گذاشت؛سالي که با قهرماني رئال مادريد در لاليگا خاتمه يافت.ضمن اينکه او به عنوان کاپيتان نيز جام قهرماني يورو 2008 را بالاي سر برد.
اين دروازه بان ملي پوش در ادامه روند خوب خود در بازي چند روز پيش مقابل استوني رکورد شکني کرد و مدت زمان بسته نگه داشتن دروازه اسپانيا را به 710 دقيقه رساند.
تمامي اين مسائل باعث شده است تا از کاسياس به عنوان يکي از شانس هاي کسب عنوان مرد سال فوتبال اروپا ياد شود.
البته در اين ميان نبايد از درخشش "فرناندو تورس" نيز به سادگي عبور کرد؛مهاجمي که در نخستين فصل حضورش در ليورپول بسيار درخشان ظاهر شد و در جام ملت هاي اروپا نيز يکي از بهترين هاي ماتادورها بود
و گل قهرماني تيمش را به ثمر رساند. به همين خاطر تورس نيز يکي ديگر از کانديداهاي کسب توپ طلاي اروپا است.
طي چند روز اخير در رسانهها موضوع رقابت اين دو بازيکن بزرگ مطرح شده است،اما کاسياس از زاويه ديگري به اين موضوع نگاه مي کند.او در اين باره به روزنامه AS گفت :من با تورس در اين باره صحبت کرده ام.او
هم تيمي من است و يکي از دوستان خوبم به شمار مي رود و هيچ چيزي مهمتر از اين وجود ندارد.
کاسياس افزود:همه چيز ميان ما روشن و واضح است و اين که گفتم،پايان اين بحث پيش آمده است.
دروازه بان رئال مادريد عنوان کرد:براي من رسيدن به توپ طلاي اروپا يک عقده روحي و فکر دائمي نيست.معتقدم همه چيز درون زمين خوب است و هر آنچه پس از آن رخ مي دهد،اتفاق افتاده است.بهترين چيزي
که در ليست امسال ديده مي شود،وجود چند بازيکن اسپانيايي براي رسيدن به عنوان است.
-
مصاحبه دیارا...
---------------
" محمد ديارا " هافبك مسلمان رئال مادريد توانسته است خود را به عنوان پديده اين فصل رقابت هاى لاليگا معرفى كند.
اين هافبك جنگنده در ميان ناباورى به يكى از بازيكنان ثابت رئال مادريد تبديل شده است. حضور در تركيب اصلى تيم پرمهره رئال مادريد كار دشوارى است
اما ديارا با سعى و تلاش فراوان خود توانسته است به اين مهم دست يابد و يكى از مردان ثابت و اصلى برند شوستر لقب گيرد. هافبك ماليايى كهكشانى ها در گفت و گو با وب سايت " real de " از اهداف خود در فوتبال اسپانيا صحبت كرده است. خواندن اين مصاحبه خالى از لطف نيست.
--------------------------------------------------------------------------------------------
• پس از نتايج خوبى كه رئال در شروع فصل كسب كرده بود، همه منتظر پيروزى اين تيم مقابل اسپانيول بودند چرا رئال مقابل اسپانيول متوقف شد؟
- از دست دادن ۲ امتياز بسيار حساس واقعاً ناراحت كننده بود اما نبايد فراوش كنيم كه ما مقابل يك تيم دست و پا بسته متوقف نشديم. اسپانيول تيم بسيار خوبى است و بازى واقعاً خوبى را مقابل ما به نمايش گذاشت. اسپانيول در سانتياگوبرنابئو شب بسيار سختى را براى ما رقم زد اما اگر از تمام موقعيت هاى خودمان استفاده مى كرديم، مى توانستيم بازى را با پيروزى پشت سر بگذاريم.
• شما اين فصل يك شروع رؤيايى را با رئال مادريد داشته ايد بدون ترديد، شما بهترين بازيكن رئال در رقابت هاى فصل جارى بوده ايد، چه چيزى باعث شده تا اين اندازه باانگيزه و قدرتمند در تركيب رئال بازى كنيد؟
- من فكر مى كنم همان بازيكنى هستم ك در ---- بازى مى كردم. با حضورم در رئال مادريد پيشرفت محسوسى نداشته ام همان طور بازى مى كنم كه در ---- بازى مى كردم. من هميشه در هر تيمى كه بازى مى كنم تمام سعى و تلاشم اين است كه بهترين بازى خودم را به نمايش بگذارم. در ---- اين هدف من بود و الان در رئال مادريد نيز همين هدف را دارم. من همان دياراى ---- هستم اما در اينجا بيشتر از گذشته در كانون توجه مردم و مطبوعات قرار گرفته ام.
• اما با يك نگاه ساده مى توان پى برد كه شما نسبت به سال هاى حضورتان در ليون، خيلى بهتر پا به توپ مى شويد. اين روزها آنقدر خوب بازى مى كنيد كه هواداران رئال شما را با فرناندو ردوندو مقايسه مى كنند.
- بله. انصافاً بهتر از گذشته پا به توپ مى شوم اما باور كنيد نمى دانم چطور اين اتفاق افتاده است. شايد با پوشيدن پيراهن رئال مادريد با اعتماد به نفس بيشترى در ميادين ظاهر مى شوم.
• شما قبل از اينكه ليست فروش رئال مادريد در تابستان مشخص شود به رامون كالدرون گفتيد كه مى خواهيد در برنابئو بمانيد. چه چيزى در رئال ديده ايد كه اين طور مشتاقانه به حضورتان در اين تيم ادامه مى دهيد؟
- جو حاكم بر ورزشگاه رئال مادريد فوق العاده است. همه اعضاى باشگاه از مسئولان و بازيكنان گرفته تا كاركنان عادى، از جو حاكم بر باشگاه راضى اند. ما همديگر را به خوبى درك مى كنيم و به معناى واقعى يك تيم هستيم.
• پس از بازى هاى ملى، رئال مادريد در اولين گام به مصاف آتلتيكومادريد خواهد رفت. پس از شكست ۶ بر يك اين تيم مقابل بارسا، انتظار چه نتيجه اى را مقابل تيم دوم پايتخت داريد؟
- مطمئناً دربى مادريد، بازى بسيار زيبايى خواهد بود. آتلتيكو تيم بسيار قدرتمندى است. شكست ۶ بر يك اين تيم مقابل بارسا يك اتفاق بوده. من تاكنون ۳ بار مقابل آتلتيكو بازى كرده ام. يك برد و ۲ تساوى حاصل اين ۳ بازى بوده است. به اعتقاد من بازى سختى مقابل آتلتيكو خواهيم داشت. آنها با تمام توان مقابل ما صف آرايى خواهند كرد. بازيكنان آتلتيكو با تمام توان و انگيزه مقابل رئال مادريد بازى خواهند كرد. آنها انگيزه زيادى براى پيروزى مقابل ما دارند. آنها مى خواهند به نوعى شكست تلخ خود مقابل بارسا را فراموش كنند. علاوه بر اين قصد دارند باخت خودشان مقابل رئال را در جام كالدرون جبران كنند. ما بايد باخت ۶ بر يك آتلتيكو مقابل بارسا را فراموش كنيم و خودمان را براى بازى با يك تيم قدرتمند آماده كنيم.
• در طول ۷ سال گذشته در هر تيمى كه بازى كرده ايد، قهرمانى را تجربه كرده ايد. اين يك ركورد جالب به حساب مى آيد.
- بله. بايد بگويم شيرين ترين آنها هفتمين قهرمانى من بود. قهرمانى با رئال در رقابت هاى لاليگا واقعاً شيرين بود. اميدوارم، بتوانم هشتمين قهرمانى پياپى را هم به همراه رئال جشن بگيرم.
• مسلماً كار بسيار سختى براى رسيدن به اين مهم خواهيد داشت؟
- بله. همين طور خواهد بود. به نظر من كار ما در لاليگا، حتى مى تواند سخت تر از ليگ قهرمانان هم بشود. اين فصل تيم هاى اسپانيا به بهترين شكل ممكن خودشان را آماده كرده اند. سويا، والنسيا و آتلتيكو تيم هايى هستند كه مى توانند بارسا و رئال را در كورس قهرمانى همراهى كنند اما با اين وجود، رئال مادريد مى تواند به مانند فصل گذشته قهرمان لاليگا شود.
-
سلام :
اقا میگم باز شوستر چش شده مگه مشکل لوکاس چیه من برعکس خییلی ازش خوشم میاد سرعتی نیست که هست -شوت نمیزنه که میزنه-تکنیک نداره که داره-بازیکن خوبی نیست که هست- به دور از حاشیه نیست که هست.
کلا بازیکن خییلی خلاق و خوبیه و رئال واقعا به اون نیاز داره البته اقا کریم هم خوبه اما به دلیل نارضایتی لوکاس به راحتی میشه در زمستان بگیریمش و اگه اقا کریم رو هم در تابستون بگیرم حرف نداره.
-
آرشاوین چی قراره بیاد سانیاگوبرنابئو.....؟
-
ارشاوین امکانش هست باتوجه به اینکه روبینهو نیستش بیاد خییلی خوب میشه.
اما کاش به فکر کاپل بودن این بازیکن اینده خوبی داره حالا ببینید کی گفتم.
در ضمن دوستان اگه کسی میدونه بگه که لیست خریدهای زمستانی کیا هستن؟