یعنی ارزشش بیشتره مخابرات...؟ پینگش کمتره؟
البته قیمتا یه جورایی با من قیمت مخابرات حساب میکنه فن آوا....از این حیث خوبه...ولی کیفیت هم مهمه////
Printable View
یعنی ارزشش بیشتره مخابرات...؟ پینگش کمتره؟
البته قیمتا یه جورایی با من قیمت مخابرات حساب میکنه فن آوا....از این حیث خوبه...ولی کیفیت هم مهمه////
من فکر کنم شما هم داری سرو صدا میکنی ولی از جهت دیگری! ایشون که هست هر روزم هستن حالا یکروز نیان طبیعیه شما از وقتی نماینده امدن کم خیلی کم اومدی و دیگه تقریبا پستی ندادی ولی من بودم تایپک هم نگاه کنی هر صفحه ایشون هستند و پست دادن نماینده که فقط تبلیغاتی حرف میزنه مشکل هم باشه همیشه میگه تماس بگیرید من اینجا مشکلاتی زیاد گفتم که زیرکانه جواب ندادن آخرین مشکل کمبود پهنای باند بود در ساعت شلوغی و بیشتر وقت ها ولی گفتن نداریم گفتم اگه نداری چرا سرور داخلی سرعت خوبه ولی سرور خارجی سرعت زیر 40 گفتن تماس بگیرید بلاخره در این مملکت بی درو پیکر هر روز گرونی نامحسوس داریم ولی صاف وا میستند و تو چشمات زل میزنن میگن گرونی نداریم خوشحال و خندان از وزیر تشکر میکنن ولی اگر روزنامه اقتصادی بخونی یا برای منزل خرید کنی گرونی هر دقیقه رو کامل لمس میکنی و میسوزه بدجورم میسوزه اینجا وزیرم جوابگو نیست کم بیاره پست های که جواب داده پاک میکنه(شبکه های اجتماعی)بعد شما دلت خوشه به یک نماینده فروش شهرستان از این بالاتر هم کاره نیستند بزرگان مملکت فقط دروغ میگن خودشون به اون راه میزنن ایشون فقط تبلیغ میکنن مشکلی باشه زنگ بزنید زیاد برای جواب دادن پستت عجله نکن برای تبلیغات میاننقل قول:
درسته خب! :n02: شاید دقت نکردید فن آوا روز 0 هم داره با این حساب کنی میشه 30روز دیگه.نقل قول:
متاسفانه من که قبلا از پارس استفاده میکردم پارس یک پروفایل برای Game بود که پینک رو کمتر میکرد اما مقداری سرعت کم میشد میتونید به آقای قلی زاده بگید نظرتون رو به تهران منعکس بدهد.نقل قول:
سلام بر شمانقل قول:
بله لطفا با پشتیبانی تماس بگیرید و بهشون بگید پروفایل Game بزارند. باید اینترلیو سرویستون درست بشه.
قطعا تلاش می کنیم همواره رضایت مشترکین مهمترین هدف ما باشه.نقل قول:
سیاست شرکت فن آوا به این صورته که شما اگر سرویس اضافه بر قرارداد به مدت ۵ روز رو فعال کنید میاد براتون ۵ روز رو محاسبه می کنه و از سرویس بعدی شما کسر میشه، حتی اگه شما یک روز هم بیشتر استفاده نکنید. در این خصوص در حال مذاکره با مدیریت فروش و گروه نرم افزار هستیم که مشکل رو برطرف کنیم. انشاا... تلاش می کنیم به زودی هم اون مشکل و هم مشکلات دیگه اکانتینگ مثل محاسبه کردن ساعت ۱۲ رو برطرف کنیم.نقل قول:
بله در بعضی شهرها ارائه میشه. داریم تلاش می کنیم در مشهد هم فعال بشه. نیاز به بعضی زیر ساخت ها داره.نقل قول:
سلام کدوم شهر هستید؟نقل قول:
متاسفانه شاید منظورمو درست بهتون عرض نکردم.نقل قول:
پشتیبانی سرویس شمانیاز به تغییرات و فیدبک همون لحظه داره. برای همین عرض کردم با پشتیبانی تماس بگیرید تا تغییرات بدیم ببینیم تو چه شرایطی سرویس شما بهتر میشه.