hd هم هست یعنی روی مادربردش خروجی hdmi هم داره من چون ps3 داشتم خیلیم باهاش حال میکردم ولی خوب بازیاش گرونه و تعویضم حال نمیده بعضی بازیها رو آدم دوست داره داشته باشه در ضمن آرکید تنوع رنگ داره یا فقط سفیده ؟ ممنون از راهنماییتون
hd هم هست یعنی روی مادربردش خروجی hdmi هم داره من چون ps3 داشتم خیلیم باهاش حال میکردم ولی خوب بازیاش گرونه و تعویضم حال نمیده بعضی بازیها رو آدم دوست داره داشته باشه در ضمن آرکید تنوع رنگ داره یا فقط سفیده ؟ ممنون از راهنماییتون
دوست عزیز xbox 360 اصلا تنوع رنگ نداره.آرکید و پرمیوم سفیده و الیت مشکی.البته می تونین خودتون بدنه ی جدا(که خیلی هم مدل های متنوعی داره) برای xbox360 تهیه کنید و به جای بدنه ی اصلی از اون استفاده کنید که البته توی ایران زیاد پیدا نمی شه و قیمتش نسباتا گرون هم هستنقل قول:
موفق باشید دوست عزیز:10:
ممنون ، این GamerScore ها به چه دردی می خورن؟نقل قول:
برای Xbox Live ؟
نقل قول:
با نظرت موافق نیستم دوست عزیز این برد حدود 7 ماه هستش که تو بازار دنیاس و تا حالا هم مشکل چندانی نداشته(منظور سه چراغه شدن به خاطر گرما)
علت اینکه میبینی الیتش فعلا تولید نمیشه به خاطر اینه که کلا فروش الیت کمتره چون 120 gig کلا زیاده و نمی صرفه
پرمیومش هم داره مثه ارکید تولید میشه ولی تو بازار دوبی نیستش تازه ms دیگه اینقدر هم ضعیف نیس که این همه
خرج یه برد جدید کنه و هنوز هم به اون اطمینان نداشته باشه
سلام بر تو اي دوست ...نقل قول:
بپر اينجا همه چي داره !!! :27:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=3606890#post3606890
آره ديگه يه جور كل كل بين دوستان بيده !!!نقل قول:
ارزش خاصي نداره !!! ولي وقتي يه بازي مثل Gears رو بكني 1000 يا Call of duty كلي با خودت حال ميكني ديگه ...
سلام دوستان من میخوام بدونم برای ایکس باکسم از چه نوع دیسکی اتفاده کنم ( پلی باکس ملزی یا تیگیت یا ورباتیم ) لطفا راهنماییم کنید من تازه یه ایکس باکسجاسپر گرفتم و دو تا بازی که دیسکش پلی باکس بود تموم کردم ایا برای دستگاه ضرر داره یا نه بعد به من بگین چند ساعت در روز میتونم بازی کنم که دستگاهم سالمبمونه لطفا یه توضیح دقیق همه جانبه بعد من برای کنسولم فن نگرفتم ایا باید حتما بگیرم چون چند نفر گفتند که نگیر چون احتمال داره دستگاه رو خراب کنه بعد اگه خواستم فن بگیرم چه مدلیش رو بگیرم بهترین مدل قربان شما
مبارکت باشه دوست عزیزنقل قول:
بهترین دیسک واسه استفاده همون تی گیت و ورباتیم هستش و شما تا میتونی از پلی باکس استفاده نکن چون واسه لنز دستگاهت ضرر داره(البته با داشبورد جدید تقریبا بی ضرره ولی بازم بهتره استفاده نکنی)
شما هر چه قدر میخوای بازی کن فقط هر 2 یا 3 ساعت که بازی کردی یه استراحتی به دستگاهت بده و تا میتونی هم دستگاهت رو زیاد پشت سر هم خاموش روشن نکن و دستگاهت رو هم تقرببا تو یه محوطه بازی بذار تا هوا جریان داشته باشه
چون برد شما جاسپر هستش نه 12 ولت کن و نه فنی چیزی واسش بگیر فقط درست استفاده کن حله
در مورد ضرر نصب فن واسه دستگاهت هم راس میگن کلا توصیه نمیشه
سلام.من امروز با سایت شما آشنا شدم البته 5 روز پیش یه ارکید جاسپر خریدم.سایت بسیار خوبی دارین می خواستم از دوستان بخاطر اینهمه زحمت تشکر کنم.اگر امکانش هست دوستان منم راهنمایی کنن که هارد 120 از کجا 80 تومان بخرم. ممنون
باتشکر از جوابت دوست عزیز من 3 تا بازی با دیسک پلی باکس مالزی استفاده کردم یعنی به لنز دستگاه فشار اوردم اگه دیگه استفاده نکنم حله بعد وقتی کارم بادستگاه تموم شد ایا چیزی بکشم روش برای گردوخاک بعد من چطوری مبتونم بفهمم داشبوردم جدیده یا نه و فایمور دستگاهم چندهنقل قول:
سلام.من جواب سوالات رو میدم:
1-بله منم خودم تو کرمانشاه هستم که این جا طوفان خاکه حتما باید روش دستمال بکشم چون دوده و خاک یکی از دشمن های
اصلی xbox360 هستند.
2-فهمیدن داشبورد جدید اسونه میتونید برید به تاپیک داشبورد جدید یه عکس هست اگه همون بود داشبورد جدید ولی اگه اون نبود و صفحه ای بود،داشبورد قدیمیه و توصیه میشه که اپدیتش کنید.
3-فریمور هم ببر NEXTGEN بهت میگه.
موفق باشید.