قسمت عكسها دقيقا منظورت كدوم قسمته؟نقل قول:
من يه جا فقط يادمه كه تابلوهاي نقاشي رو بايد تغيير وضعيت مي دادي كه اونجا بايد طوري تغيير وضعيت بدي كه مجموع آدمايي كه دارن قرباني ميشن (با طناب دار و گيوتين و غيره) 6 تا بشه.
Printable View
قسمت عكسها دقيقا منظورت كدوم قسمته؟نقل قول:
من يه جا فقط يادمه كه تابلوهاي نقاشي رو بايد تغيير وضعيت مي دادي كه اونجا بايد طوري تغيير وضعيت بدي كه مجموع آدمايي كه دارن قرباني ميشن (با طناب دار و گيوتين و غيره) 6 تا بشه.
Resident Evil 4 Information
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Developer: Capcom Production Studio 4
Publishers: Capcom (GCN, PS2, Wii) Ubisoft (PC)l
Designesr: Shinji Mikami (director) Hiroyuki Kobayashi (producer)l
:Release Dates
:GameCube
US: January 11, 2005
JA: January 27, 2005
EU: March 18, 2005
:PlayStation 2
US: October 25, 2005
EU: November 4, 2005
AU: November 11, 2005
JA: December 1, 2005
:PC
EU: March 2, 2007
AU: March 1, 2007
US: May 15, 2007
JA: June 7, 2007
:Wii
JA: May 31, 2007
US: June 19, 2007
EA: June 29, 2007
AU: July 5, 2007
Genres: Action-adventure
Third-person shooter
Survival horror
Mode: Single player
:Ratings
ESRB: M (Mature)l
CERO: D (17 and up, censored version)l
BBFC: 15
USK: 18
+PEGI: 18
+OFLC: MA15
Platforms: GCN, Wii, PS2, PC Windows
Message Source: Wilipedia
Edited by: Resident
نقل قول:
:11:
ok حل شد:27:
دوستان اين غول سالازار كه همه ميگن كدومه؟
خب یا سالازاره یا مجسمه اشه دیگه
آره همون كه آرام جان گفت.نقل قول:
ولي بيشتر اون غول آخريشو ميگن كه با يه موجودديگه قاطي ميشه و يه غول خفن درست ميكنه !!
اصولا اين بشر با 50 سانت قد پدر ما رو درآورد تو اين بازي :31:
ok مرسي (خيلي وروجكه)
سلام
ببخشید من از کجا بفهمم که چند درصد از بازی رو رد کردم ؟
در پایان هر مرحله یک صفحه میاد که درصد هایی هم داره ولی من شک دارم که اون باشه اگه میشه کمک کنید چون دوبار پشت سر هم نوشت 51 درصد .
نقل قول:
اون درصدها مربوط به درصد نشانه گيري و خوردن تير به هدف هست. اگه دوست داري ميتوني براي بالا رفتن درصد نشانه گيريت از اسلحه مين پرتاب كن استفاده كني. چون بعد از تقويت كردن خود گلوگه ها خوشون ميرن دنبال هدف. ولي بايد دقت كني كه فاصله لازم رو با هدفت حفظ كني تا خودت در اثر گلوگه هاي انفجاري مين پرتاب كن، صدمه نبيني. موفق باشي
آقا یعنی یک دونه لینک مستقیم واسه ی دانلود این بازی وجود ندارد
دوست من شاید بتونی از لینک زیر دانلود کنید.
به جای ستاره ها danlod . com را بنویس.کد:www.***********/archives/2006/11/resident_evil_4_pc.php
آقا یکی به من کمک کنه.من تا اون قسمتی که باید بری تو کابین و با غول کرم بجنگی و کابین ها رو جدا کنی مشکلی ندارم(اونجا که بهت 30 ثانیه فرصت میده).ولی بعدش که با طناب میپره و دوباره غوله بهش حمله ور میشه،وقتی دمو تموم میشه لئون تو صحنه نیست،فقط غوله رو نشون میده که هی چپ و راست میره.کیبرد هم کار نمیکنه.تو رو خدا کمکم کنید که دارم دیوونه میشم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راستی وقتی لئون میاد با بیسیم صحبت کنه بازی error میده،واسه همین زود دکمه Esc رو میزنم تا بازی رو ادامه بده.مشکل این چی هست؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما اينجا مطرح كن شايد بدونن بچه ها:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=114448
Alisma جان مرسی که اینقدر زود جواب دادی.من یه سوال دیگه داشتم و اون این بود که از کجا میتونم نسخه اول resident evil رو پیدا کنم.چون دلم خیلی براش لک زده و میخوام دوباره بازی کنم.ممنون میشم.
منم دقيقا همين مشكلو داشتم اگه از ترينر استفاده ميكني توي اين قسمت استفاده نكن مشكل از ترينرته :46:نقل قول:
خواهش مي كنم redblood عزيز. اون نسخه فكر كنم ديگه ناياب شده باشه با اين حال اگه نت پر سرعت داري برو بخش دانلود بازي شايد لينكشو بچه ها داشته باشن:
کد:http://www.forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=103
از Alisma و Maggy_P عزیز واقعا ممنونم.لطف کردید.
redblood جان مشکل ارور بازی با زیاد کردن virtual memory حل میشه . اگه بلدی این کار را بکن اگر هم نه بگو تا طریقه زیاد کردنشو بهت بگم.
بابا اين اويل 4 اپشن داره يا نه؟ چرا نميشه تو اپشنش نميشه دكمه هاشو تغيير داد؟
چي كار كنم بتونم اويل رو easy برم اخه فقط نرمال داره
فکر نکنم بخش easy داشته باشه . اما یه قسمتی به نا SetupTool داره که میتونی ابعاد و کیبور را تنظیم کنید.
اويل 4 فقط دو حالت داره نرمال و سخت... آسون نداره:46:نقل قول:
پس چطور من دارم با easy ميرم جلو saveها هم مينويسه easy:20:نقل قول:
خوب اگه داره پس من نديدم من همش يا با نرمال ميرم يا با سختش:31:نقل قول:
بابا :11:professionalنقل قول:
همچينم تشويق نداره چون من با ترينر ميرم:31::31:!!!!!!!!!!نقل قول:
soliman جان سلام.اگه میشه طریقه افزایش virtual memory را برام بنویس،چون خودم بلد نیستم.ممنونم از توجهت.:11:نقل قول:
کسایی که اقبلا این بازی رو تموم کردن.
به نظرتون بهتره با پولمون اسلحه ها رو تون آپ کنیم یا نگه داریم اسلحه های جدیدی که میده بخریم؟
من الان punishrرو دارمred9هم اومده اونو بخرم یا پانیشرو تون آپ کنم؟
اگه با ترينر ميرفتي بهتر بود اونوقت هم ميتونستي آپ كني هم ميتونستي اسلحه ي جديد بخري اما حالا كه داري بدون ترينر ميري بهتره اون اسلحه هايي كه خيلي برات كاربرد دارن ( مثل مسلسل) رو آپ كني بعدش هرچي از پولت موند اسلحه بخري:46:نقل قول:
بهتره ببینی که اسلحت ارزش خرج کردن داره یا نه.میتونی مشخصات اسلحتو از طریق گزینه Examine چک کنی،بعد با اسلحه ای که می خوای بخری مقایسه کنی ببینی کدوم بهتره.باید در نظر داشته باشی که محدودیت جا هم داره،پس سعی کن اسلحه هایی با قدرت و سرعت شلیک بیشتر بگیری و ضعیفارو بدی بره.(البته امکان افزایش ظرفیت تو مراحل بعد هست،برا اونم پولتو نگه دار که خیلی به دردت میخوره) به نظر من برای پانیشر خرج نکن،Red9 خیلی قوی تره.تا میتونی اسلحه هایی مثل شاتگان و ماین ترور رو تیون کن.ولی باز خودت ببین با کدوم اسلحه حال میکنی.نقل قول:
راستی چیدن سلاح ها هم مهم هست تا از جای بیشتری استفاده کنی.میتونی از کلید F برای برداشتن سلاح استفاده کنی و با Shift بچرخونیش.
مگی جان سلام.من اون قسمت غول رو بدون ترینر نمینونم رد کنم.با اینکه تا غول سالازار از ترینر استفاده نکردم تونستم ردش کنم،ولی تو این قسمت موندم.چیکار کنم؟
مرسی از جواباتون.
راستی این بازی چیت کد یا...
ببخشید من دیر اومدم تو این تایپیک سرچم که درست کار نمیکنه .میشه واسم بزارید؟؟:20:
سرچ تایپیک هم کاملا سالم و هیچ مشکلی نداره فقط بستگی داره که کاربر طرز استفادش رو بلد باشه یا نه!نقل قول:
این بازی برای PC ترینر و برای PS2 گیم شارک و کدبریکر و... داره.
برای ترینر به تایپیک مربوطه و برای گیم شارک و کدبریکر و ... هم به تایپیک مربوطه برو و درخواست بده. (آدرس ها رو هم می تونی با سرچ پیدا کنی)
Resident Evil 4 Chainsaw Controller
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع: Wikipedia
سلام
عجب اره برقي جالبيه !!
فكر كنم وسط بازي جوگير شيم بزنيم سر بغل دستيمونو قطع كنيم باهاش !!!!
این اره برقی رو کاپکام ساخته؟
باید خیلی خوش دست باشه.
اين اره برقيه چرا اين طوريه؟:31::31:
آره موافقم. من یک ماه پیش یه بار که داشتم پروفشنال اویل PS2 رو بازی می کردم همچین رفته بودم تو بهرش که انگار واقعی بود. آخه:نقل قول:
توی اون حوالی روستا بودم (اصلا یادم نیست کجاش) که یهو سه چهارتا گانادو اومدن و یکی از اون عقبی ها یه داس پرت کرد طرفم..........:27:.......:27:.........:27:.... ......... من هم توی واقعیت (دیدی وقتی به سمتت یه چیزی پرت میشه با کله جاخالی میدی...!) من هم همون طوری جاخالی دادم.:46:
خونده بودم هااااا............. ولی اصلا یادم نمیاد.نقل قول:
خب مگه باید چجوری باشه.....؟؟؟؟؟!!!!!!! :10: می خواستی شبیه جاروبرقی باشه.....!!!!!نقل قول:
نه منظورم اين بود چرا دكمه هاي دسته رو داره:31:نقل قول:
خب دسته بازی هستش دیگه! دسته دکمه داره دیگه! مگه شما فکر کردی چیه؟نقل قول:
سلام دوستان
امیدوارم مشکل من رو حل کنید خیلی تو کف بازی ام.
من dvd بازی رو نصب کردم . بازی بالا میاد . دمو های اولش رو نشون میده که تو ماشین دارن میرن بعد یه loading میاد بعد گیر میکنه به C++ گیر میده .
مشکلش چیه؟:41: