نه دوست من نمیشه اینکار رو کرد ....
Printable View
نه دوست من نمیشه اینکار رو کرد ....
نقل قول:
سامان جان گوشی من موزیکاله ولی فکر میکنم
اگه73 عادی باشه
میشه
multi media
key
رو واسه شروع هر برنامه ای
تنظیم کرد
نمیشه ؟
ولی عکسی که ghibish گذاشتن مربوط به موزیکال بود،فکر کنم برای همین سامان جان این جواب رو دادن که درست هم هستنقل قول:
مربوط به همان تنظیماتش میشه.نقل قول:
n73 معمولی قطعا بهتره.نقل قول:
میشه دلیلاتونم بنویسین که چرا بهتره ؟نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
بله،میشه دلایلتون رو بنویسید؟
هیچ دلیلی جز تعصب بی مورد نداره .....نقل قول:
سلام دوستان .من یه گوشیه 6600 دارم که سرعت سی پی یوش 104 مگا هرتز هستش(اعصابم خورده از سرعتش) تا اونجایی که میدونم سرعت سی پی یوی 6630 و ان70 ،220 مگاهرتز هست یکی از بچه ها ان73 موزیک ادیشن رو همین چند روز پیش گرفت که سرعت سی پی یوی اون 206 مگاهرتزه !
میخوام بدونم میشه از روی اینا نتیجه گرفت که سرعت ان70 از ان73 بیشتره ؟یا اینکه توی ان73 از یه نوع سی پی یوی قوی تر از مدل ان70 اینا استفاده شده ؟
برای دیدن سرعت سی پی یو از برنامه x-plore استفاده کنید طبق مسیر زیر :
Menu/Tools/Device info/CPU speed
راستش قراره ان73 موزیکشو بگیرم میشه لطف کنین جدیدترین ورژن و تاریخ ساخت رو بهم بدین ؟همونی که وقتی #0000#* رو میزنی نشون میده .....
راستی اینم بگین که موقع خریدش باید به چه چیزایی توجه کنم ؟
قبلا از زحماتی که میکشین ممنونم ...
سلام . ببخشید من حدود 10 برنامه برای ان73 از اینجا دانلود کردم ولی هیچ کدومش روی گوشیم نسب نمیشه . در ضمن من بار اول نبوده که برنامه روی گوشی نسب می کنم .
لطفا کمکم کنید
خوب دوست عزیز چه اروری میده؟مراحل نسب رو درست پیش میروید؟نقل قول:
سلام خدمت شما من یه سوال داشتم شوال من این است که آیا همه ی n73 ها در پوش محافظ لنزشون کمی لق می زنه یا نه مال من کمی لق می زنه اگه میشه حتما امتحان کنید بگین ممنون میشم
لق؟نه البته خیلی محکم هم به گوشی نچسبیده اما خوب لق هم نیستنقل قول:
یه مشکلی که با نوکیا های N70 و N73 دارم اینه که برای ضبط صوت فقط 1 دقیقه ضبط میکنه.یا اینکه تنظیمات برای ذخیره در حالت memory card هست.اگه راهی هست که بشه مدت ضبط رو طولانی کرد رو بیان کنید. ممنون
برنامه ضبط صدای گوشی اجازه بیشتر از 1 دقیقه را نمی دهد،باید با استفاده از برنامه های جانبی این کار را بکنیدنقل قول:
می توانید از تاپیک دانلود استفاده کنید
بعضی از این گوشی ها لق میزنه...ماله بعضی ها هم خیلی خفن چسبیده...مال یکی از دوستام اونقدر محکم بود که دو دستی بازش می کرد.:18:نقل قول:
تا وقتی که متوجه نشی چه اروری میده نمیشه کمکت کرد ..نقل قول:
یه بار دیگه برنامه رو نصب کن اروری رو که بهت میده بنویس
بیشتر گوشیهای N73 معمولی درپوش لنزشون لق میزنه ....نقل قول:
منم وقتی معمولی داشتم همین جوری بود اما موزیک اصلا لق نیست ...
دوستان من دل خوشی از میکروفن n73 ندارم ظبطش قوی نیست با برنامه های جانبی بهتر میشه یا مشکل اساسیه؟
برنامه extended recorder را نصب كني مشكلت حل ميشهنقل قول:
سلام
من برنامه های مخصوص n73 را از کجا میتونم دانلود کنم؟
سلام اگه میشه بگین در لنز گوشی یا همون در پشتیشو میشه گیر آورد یا نه؟؟
یکی دیگه سوال میشه زبان عربی رو به گوشی اضافه کرد یا نه اگه میشه حتما بگین ممنون
ممنوننقل قول:
فکر میکنید این مشکل محدودیت صدای ضبط شده رو برطرف میکنه منظورم اون یه دقیقه نیست مثلا من در حالت فعلی نمیتونم صدای استاد رو توی کلاس ضبط کنم در حالیکه مثلا k750 میتونه من در اون حد میخوام امکانش هست؟
کلا قاب این گوشی دو تکه می باشد که در پشت آن یک قسمت آن می باشدنقل قول:
بله،قاب N73 در بازار موجود است
منم ميخواستم :31:نقل قول:
از سایت gsm.ir میتونین دانلود کنید
بله با اپدیت کردن گوشی زبان عربی بهش اضافه میشه ....نقل قول:
دوستان من تعدادی برنامه N73 میخوام تو سایت هرچی میگردم نیست میشه ادرس تاپیک یا سایتی بدید که باشه ؟
سلام به همگی
یه سوال دارم راجع به n73me
سرعت cpu این گوشی چنده ؟
راستی وقتی دارم میخرمش باید به چه چیزایی توجه کنم تا فنلاند اصل گیرم بیاد ؟
نقل قول:کد:www.series60v3.com
سلام
ممنونم ولی اکثر اینا کرک نشده هستند
من چند برنامه را از سایت پی سی دانلود هم گرفتم ولی هیچکدام رجیستر نشده هستند
206 تا 220 مگا هرتزنقل قول:
آخرش ما نفهمیدیم صدای N73 معمولی بیشتره یا N73 Me ؟؟؟؟؟؟؟
لطفا زود جواب بدید
یعنی همون سرعت N70 ؟نقل قول:
نقل قول:
Mhz 213 ---- سرعت Cpu بقیه گوشیها رو هم از اینجا میتونید ببینید ..
کد:http://www.jbenchmark.com/phonedetails.jsp?benchmark=ace&D=Nokia%20N73
سرعت cpu این گوشی ها که از نوع ARM هستن متغیرن. و برای N73 حدود 206 تا 220 مگاهرتزه که معمولا وسطش رو میگیرن یعنی همون 213 مگاهرتزی که سامان جون فرمودن.
نقل قول:
به به عمو محمد عزیز
کجایی بابا نیستی ؟:11:
معمولا یکی سوال میکنه من یه جواب میدم
بعدا بزگترها میان کامل میکنن جوابمو !!!
حسرت موند دلم یه بار جواب کامل بدم :31:
سلام
من یه سوال دارم و اینکه چطوری فایلهای فلش swf را روی گوشی اجرا کنم من فایلها را میریزم رو گوشی وقتی باز میکنم میگه نمیتونم بخونم و اجرا نمیکنه لطفا کمکم کنید
یه مشکلی برام پیش اومده. کل هاردم پریده و همه چیز پاک شده. درگیر ریکاوری کردنش هستم. چون حجمش هم بالاست 400 گیگابایت واسه همین سرم شلوغه فعلا. ردیف که شد بازم هستم در خدمتتون.نقل قول:
شما خودت بزرگ مایی عزیز... جوابایی هم که میدی کامل و درست هستن.