سلام آقا سعيد برج ميلاد را ميشه بزاريد dff باشه مرسي
سلام آقا سعيد برج ميلاد را ميشه بزاريد dff باشه مرسي
ببخشید ها ولی اون dff برج میلاد رو باچی عوض کنیم؟؟؟؟؟؟؟
عجب آدم هایی پیدا میشن من میگم می تونم به dffتبدیلش کنم که شما بزارین تو بازینقل قول:
شما می گی با چی عوضش کنی تازه شما اگه بهاون برج نگاه کنی شبیح برج می لاد نیست من چون عکس هاش رو ندیده بودم اونجوری درست کردم الان عکس هاش رو پیدا کردم شما اگر پایه برج رو نگاه کنی اصلا شبیح برج نیست:31::41:
سلام آقا مجید من فکر کنم بتونم به دی اف اف تبدیلشون کنم
چطوری؟نقل قول:
لطفا بگو
آقا مجید دستت درد نکنه خیلی زحمت کشیدی انتظار نداشتم کسی این کار رو بکنه.
یادمه توی یکی اضافه کننده حرکت مکس پین به بازی رو گذاشته بود اگه میشه یه دفعه دیگه بزاریدش.ممنون.
من توی img tool می خوام ماشین greenwood (همون ماشین sweetکه باحاش در مراحل اول کلی کار انجام می دادیم) رو پیدا کنم ولی وقتی greenwood.txd و greenwood.dff رو find می کنم(در gta3.img)پیدا نمی شه چیکار کنم.
لباس مکس پین یکی گذاشت ولی حرکتش نه!!!نقل قول:
یادمه توی یکی اضافه کننده حرکت مکس پین به بازی رو گذاشته بود اگه میشه یه دفعه دیگه بزاریدش.ممنون.
من توی img tool می خوام ماشین greenwood (همون ماشین sweetکه باحاش در مراحل اول کلی کار انجام می دادیم) رو پیدا کنم ولی وقتی greenwood.txd و greenwood.dff رو find می کنم(در gta3.img)پیدا نمی شه چیکار کنم.
ماشین GreenWood داخل فایل IMG اسمش Greenwoo هست. بعضی ماشینها اینطورین. وقتی به همچین مشکلی برخوردی برو به فایل Vehicles.IDE و اسم ماشین رو پیدا کن تا اسمش تو فایل IMG رو ببینی. حدود ده تا ماشین و قایق همینطورین.
دارم درست میکنم.نقل قول:
کسی یه پک باحال از مردم نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حدود 15 تا آدم جدید به شهر اضافه میشه و بیشترش قشنگه. به زودی...
چقدر تو زود جوش میاری!!!نقل قول:
عجب آدم هایی پیدا میشن من میگم می تونم به dffتبدیلش کنم که شما بزارین تو بازی
منظور این دوستمون اینه که بعدا و زمانیکه کار برج تمام شد. به جای چه چیزی وارد بازی بشه؟؟؟ بالاخره باید یه چیزی حذف بشه که این برج به جاش بیاد.
به هر حال شما باید پایه ی برج رو انقدر پر قطر بسازی که به جای اون هرم تو شهر LasVentras یا به جای اون ساختمون بلند که بالاش چند گوشس تو شهر Los Santos بیاری.
به نظرم بهتره فایلهای این دو برج رو اول Export کنی و تو 3D Max بیاری و بعدش اونها رو تبدیل بکنی تا بعدا مشکلی پیش نیاد.
موفق باشی
خیلــــــــــی جالبه !!
یعنی هنوز هیچ کدومتون خلاقیت ندارین ؟!!!
هنوز از اسکلت ها و مدل هایی که من و میر محمد و رضا ساختیم دارید استفاده می کنید !؟؟؟
ما این کار رو 100 سال پیش تمومش کردیــــــــم !!
هرکی خواست من پکیج ماشین های ایرانی ساخت خودم و میری و رضا رو کامل بهش میدم + 1 وبسایت اختصاصی با دامنه Com با 100 MB فضا : 10000 تومن !
وایــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــی خدا !!!نقل قول:
بیا من درست کردم اما نمی تونم تبدیل به dffکنم
حتما می پرسید پس چطوری ایمپورت کردیش ؟
من اول این رو با zmodeler تبدیل به 3dsکردم
بعد با 3dmaxبازش کردم ولی وقتی این رو ساختم و وارد zmodeler کردم تا تبدیل به dffکنم
یک مشکل پیش اومد فایل dff صفر بایت بود
اینم عکس هاش
شما دارید از چه zmodeler استفاده می کنید ؟!
این کارا چیه !؟
اینم کارای ما تو دوران جاهلیت !!! :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم کارای دراگونه !
...... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ......................... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این منوی بازی بود که به زور فارسی کردم :
فکر کردی به همین راحتیه ؟!!نقل قول:
سلام بچه ها من چند تا چیز با 3dmaxساختم ولی بلد نیستم به dffتعقییر بدم
برج میلاد رو من تا حالا از نزدیک ندیدم فقط توی فیلمها اونم برای چند سانیه دیدم هیچ عکسی هم ازش نداشتم
شد این دیگه ببخشید
اگه شما اینو به DFF اکسپورت کنی بازی وسط لود شدن ارور dontsend میده !
این اشیا Low Defendce معمولا توی این بازی حتما باید Collision داشته باشن ...
کول همون چیزیه که هیشکی توی ایران رازشو نمیدونه !!
اگه کسیم بدونه نمیگه ! (مثل خودم!)
اگه میشه این موتورتو با اون تاکسی رو بزار جای دوری نمیرهنقل قول:
من هم منوها مو فارسی کردم اما قشنگ نشده
اگه میشه فایل فونت و آمریکن رو بزار
میدونم این کار رو نمی کنی چون اگه می خواستی بزای دانلود بزاری
با همین عکس ها میزاشتی اومدی فقط دل مارو آب بندازی و بری!
این رو چطوری این قدر تمیز در آوردی:18: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
همچین زور زدنی نمی خواد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مال من به این قشنگی نشده
لطف کن بزار دیگه اگر نمیزاری برو بزار به درد خودمون بمیریم
عجب آدم های پیدا می شن!!!!!!!!1
حالا اگر بزاری چی از تو کم میشه؟
اون گوشی 6600 رو هم تو نساختی رفتی از سایت دیگه گرفتی و جایگزین دوربین کردی به همین دلیل میشه باهاش عکس گرفت
اینم از منو ی من نگی اینا چیزی بارشون نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عالين . چه عجب شما يه سري زدي . من كار هاتون رو توي تاپيك جي تي اي تهران ديدم . خيلي عاليه . لطف كنين ماشين پژو آر.دي رو اگه دارين برام بزاريننقل قول:
خب بابا مي خواي 10 هزار تومن بدي همين جا واسه دانلود بزار تمومش كن ديگه . كسي كه سايت نمي خواد . فقط ماشينا ايراني باشه حله .
البته نظر شخصيه ...
================================================== ==============
_ چند تا سوال . هركي مي دونه يه راهنمايي كنه . آيا راهي براي تغيير رنگ قسمت جون و زره هست ؟
_ با چه نرم افزاري مي شه آدم ساخت ؟
_ آيا مودي براي تعويض مراحل بازي هست ؟
ممنون مي شم به سوالاتم اگه جوابي داريد بديد .
با همون ZModeler میتونی بسازی.نقل قول:
_ چند تا سوال . هركي مي دونه يه راهنمايي كنه . آيا راهي براي تغيير رنگ قسمت جون و زره هست ؟
_ با چه نرم افزاري مي شه آدم ساخت ؟
_ آيا مودي براي تعويض مراحل بازي هست ؟
ممنون مي شم به سوالاتم اگه جوابي داريد بديد .
مود برای تعویض مراحل خیلی زیاده ولی همش مشکل داره و تعداد مرحله هاش کمه.
در مورد سوال اولت هم باید بگم کار نشد نداره و فقط باید اسم فایلشو بدونی!!!!؟؟؟؟
سلام به همگي.........ايا ميشه gta رو چند نفره بازي كرد لطفا كمي توضيح دهيد ...چون من شنيدم كه با يه برنامه كم حجم ميشه اين كارو كرد...............
بابااااااااااا کسی اینجا لینک دانلود هات کافی رو داره؟؟؟:angry:
ممنون . من ZModeler رو كرك شده دارم يعني كركش كردم . اما اصلا نمي تونم باهاش چيزي بسازم . اگه كسي آموزش داره بزاره . در مورد سوال اولمم والا من موندم . gta3.img يه عالمه فايل داره بايد تكتكشو بگردم .نقل قول:
اگه میشه zdmodelerتو بزار باکرکش ممنون می شماینم من ساختمنقل قول:
چون کار های اولم هست اینطوری شده دیگه تازه هنوز هیچی ازش رو نساختم همینطوری
دارم اینارو می سازم دستم روون بشه
به هیـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــچ عنوان !!نقل قول:
اون گوشی 6600 رو هم تو نساختی رفتی از سایت دیگه گرفتی و جایگزین دوربین کردی به همین دلیل میشه باهاش عکس گرفت
به خدا من خودم اصلا خبر نداشتم که اینو قبلا ساختن !!
لطفا از چیزی که نمیدونید صحبت نکنید !!
من اون مدل رو دیدم ... شما اینو با اون مقایسه کنید هیچ شباهتی نمی بینید ...
عجیبه شما یعنی نمیدونین که Dummy هر مدل فرق داره !! یعنی این 6600 که اون خارجیه ساخته که من دانلود کردم دیدم روی DFF قفل گذاشته من چجوری تونستم Dummy ها رو برای دوربین تغییر بدم ؟!!
اون فایل Lock بود من نمی تونستم جای دومی رو عوض کنم ... امیدوارم منظورمو متوجه شده باشین ...
بله !!!!!!نقل قول:
آيا راهي براي تغيير رنگ قسمت جون و زره هست ؟
مدل 3 بعدی ... اونم کار Col رو باید بلد باشی که بازم میگم هیچ کسی بلد نیست !!نقل قول:
با چه نرم افزاري مي شه آدم ساخت ؟
باید برنامه نویسی Engine راکستار گیمز رو بلد باشی ... اگه یاد گرفتی ما رو هم خبر کن !نقل قول:
آيا مودي براي تعويض مراحل بازي هست ؟
100 % !!!نقل قول:
میدونم این کار رو نمی کنی چون اگه می خواستی بزای دانلود بزاری با همین عکس ها میزاشتی اومدی فقط دل مارو آب بندازی و بری!
چون من برای این کارها خودمو کشتم !! حدود 8 ماه وقت گذاشتم تا یاد بگیرم ...
3 ماه طول کشید تمرین کردم و ساختم !!
___
راستی یه چیز دیگه ... فکر کنم تقریبا همتون پراید که من ساختم رو دیدید ! حتما می دونید چرخاش اندازه تریلیه !! این کار به عمد بود چون می خواستم مردم چشم به راه GTA Tehran بمونن !
رمزش دست خودمه !!
اقا این رمزارو میشه تو نسخه ps2 زد ؟ یا نه ؟
خیلی نامردی آدم 14سال سن داشته باشه اینقدر نامرد باشهنقل قول:
خوب بگو دیگه اگه میخوای سی دی تو بفروشی بدون ما پول به این چیزا نمی دیم
شده بمیریم سی دی تو نمیخریم
جی تی ای ای وی که اومدهیچ کس دیگه محل هم به سن آندریس نمی کنه
حالا می خوای ماشینت تاکسی ایرانی باشه که چی اونم پیکان من پژو 405 تاکسی دارم از اون بهتره:31:
این نظر شخصی من بود ها.
اینم تندر 90 ورژن 2
که اگه خواستید بگید براتون بزارم
آفرین خسته نباشی ... خیلی زخمت کشیدی از سایت GTAGAMIGO رنو لوگان رو دانلود کردی با یه TXD Workshop پلاک رو عوضش کردی ...نقل قول:
اینم تندر 90 ورژن 2
که اگه خواستید بگید براتون بزارم
کسی شما رو زور نکرده چیزی بخری ... شما برو اول یه ذره در مورد کاری می کنی تحقیق کن ... نامرد هم خودتی و ...نقل قول:
خیلی نامردی آدم 14سال سن داشته باشه اینقدر نامرد باشه
خوب بگو دیگه اگه میخوای سی دی تو بفروشی بدون ما پول به این چیزا نمی دیم
شده بمیریم سی دی تو نمیخریم
جی تی ای ای وی که اومدهیچ کس دیگه محل هم به سن آندریس نمی کنه
حالا می خوای ماشینت تاکسی ایرانی باشه که چی اونم پیکان من پژو 405 تاکسی دارم از اون بهتره
این نظر شخصی من بود ها.
من فشردش كردم 6 مگابايت شد . منم اينترنت ذغاليم نتونستم برات آپلود كنم . تصوير زير رو ببين . اون كد رو بايد توي منوي Help\About تايپ كني . ورژنش هم فكر كنم بايد همين باشه تا بشه .
خوب چرا نمي گي . خيلي خسيسي خدايي . حالا به ما ياد بدي مگه مي كشنت ؟نقل قول:
آيا راهي براي تغيير رنگ قسمت جون و زره هست ؟
بله !!!!!!
اگه ميشه بزار . ماشاالله به اين استعداد . اين نشون ميده كه توي ايران امكانات باشه هر كسي مي تونه خودشو نشون بده . بگذريم . ساختي تنهايي واسه خودت نگيري ها .نقل قول:
من پژو 405 تاکسی دارم از اون بهتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من col editor دارم . هر كي خواست بگه . البته نمي دونم به چه دردي مي خوره . اين آقا محمد هم كه عمرا چيزي به ما بروز بده .نقل قول:
مدل 3 بعدی ... اونم کار Col رو باید بلد باشی که بازم میگم هیچ کسی بلد نیست
رمز هاش هست . توي گوگل سرچ كن پيدا مي شه :27:نقل قول:
آقا مجيد اين تري دي مكس چند مگابايته ؟
شما خريدي يا دانلود كردي ؟
اگه دانلود كردي و لينكشو داري لطف كن بزار . در ضمن بگو اين تندر نود كه گذاشتي جاي چه ماشيني قرار مي گيره ؟
من خریدم شماره 3dmax9خریدم اگه می خری مواظب باش کرک داشته باشهنقل قول:
از شرکت بارسا سافت بخری بهتره
تندر رو جای هر ماشینی میشه گذاشت
فقط کافیه اسمش رو عوض کنی وتعقیرات ردمی رو روی اون ماشین تعقییر بدی
راستی حرم رو دیدی اگه این یارو بگه چطوری بیارم تو بازی همشو درست می کنم
کسی نگفت من ساختمش اگه چشماتو باز کنی می بینی که نوشتم ورژن 2نقل قول:
فقط پلاک نبوده چشماتو باز کن می بینی که آرمش هم تعقییر کرده
بعدشم از تو که بهتره رفتی پراید رو از همین سایت ها دانلود کردی یکم تعقیر تو عقبش دادی
بعدشم گفتی خودت ساختی:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
بابا این حرف ها رو ول کنید بچسبید به بازی اقا محمد اگه تونستی اون پلیس و ملا رو بزار البته بقیه چیز های که ساختی خیلی خوبن تونستی اوناروهم بزار
اینو خودم میدونم :21:نقل قول:
ولی بعضی رمزا که اینجا هست من جایی ندیدم مثل :206:27: