سلام . آقا من هر مودی نصب می کنم بیشتر مواقع وسط بازی بهو میپره بیرون دیگه واقعا خسته کننده شده این مساله . من ریبورن 4 ، 5 رو داشتم این مشکل رو داشت . فقط تو کنترا 007 مشکلی نبود که من خودم هیچ جوره باهاش حال نمی کنم .
Printable View
سلام . آقا من هر مودی نصب می کنم بیشتر مواقع وسط بازی بهو میپره بیرون دیگه واقعا خسته کننده شده این مساله . من ریبورن 4 ، 5 رو داشتم این مشکل رو داشت . فقط تو کنترا 007 مشکلی نبود که من خودم هیچ جوره باهاش حال نمی کنم .
این مد ها متا سفا نه ایر اد دارند بر ای دانلو د مد های خوب بیا اینجا:نقل قول:
کد:http://war-armageddon.mihanblog.com/post/category/1
ثبت نام خرید بازی ارتش ایر ان war armageddon
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولین مد ساخته شد توسط یک تیم ایرانی در ایران برای بازی جنرال:
ساخت شرکت:AFM RAYAN
هر کس از دو ستان که مایل به خرید این بازی هست در قسمت نظر ات اسم و شماره تماس خود را ذکر کند .
این محصول اولین مد ایر انی و حاصل بیش از2160 ساعت کار مفید تیم کاملاایر انی ماست با ثبت نام و خرید این بازی ما را در ار ائه کار های آینده امیدوار کنید ...
این محصول شا مل 18 ما موریت داستان وار بر ای بازی است در سه تیم ایر ان و امر یکا و روسیه هر تیم 6 ما موریت کاملا جدید .
موضوع داستان حمله امر یکا به کوبا و درگیری امر یکا و روسیه.....
جنگ ایر ان و درگیری با امر یکا و اسر ائیل ....
لازم به ذکر است دو ستان تعداد دی و یدی ها فعلا محدو د است و ارائه این دی وی دی ها فقط با هم و در یک مرحله خواهد بو د ....
اضافه شدن گرافیک بی نظیر و هوشمندانه در افکتهای آب و هوا ...بیش از 8 محیط آب و هوایی جدید و تکسچیر محیطی بی نظیر ...
اضافه و ویر اش کاملا جدید هوش مصنوعی بازی شما را در حملاتی بسیار سهمگین و هوشمندانه به چالش خواهد کشید ...
اضا فه شدن 14 تیم کاملا جدید و مجموع 21 تیم ...
تمام تییمها سا ختمانها و بیس جدید دارند ..
اضافه شدن دفاع های کاملا جدید مانند کاتیو شا، توپخانه،سنگر تیر بار، موشکهای سام و....
کل صد ا ها دو بله هستند ....
اضافه شدن موزیک های جدید بر ای همه تیمها...
اضافه شدن قابلیت مدیا پلیر بر ای تنها تیم ایر ان و پخش سر و د های ایر انی ....
تمام صد اهای محیط و انفجارات شلیکها همه به روز و از صد اهای طبیعی استفا ده شده....
گرافیک جدید از حر کت ادو ات نظا می و سر باز ها حتی گرد و خاک حر کت سر باز ها...
ایجاد اثر ات انفجارات و شلیکها بسیار طبیعی ....
اضافه شدن نقشه های بی نظیر مناطق معتدل آمر یکای لاتین....
اضافه شدن بیش از 300 نقشه کاملا جدید ...
بیش از 60 تانک جدید
بیش از 30 سر باز جدید
24 قدر ت جدید
اضا فه شدن نیر وی دریایی
اضافه شدن نیر و ی هو ایی بر ای همه تیمها
اضافه شدن شل مپ کاملا جدید ایر انی ...
اضافه شدن دموی کاملا جدید ...
بیش از 4 ناو جنگی با قدر تهای متفاو ت ، زیر دریا یی ه و...
و صد ها اضافات و تعقییر ات جدید ....
این بازی کاملا جذاب و بی نظیر و خاطره بر انگیز خو اهد بو د ....
***لازم به ذکر است این بازی کاملا مسقل بو ده و نیاز به نصب هیچ چیز دیگری ندارید ....***
قیمت:5000 تو مان
یک DVD
آدرس ثبت خرید بازی :(در قسمت نظر ات ثبت نام کنید )
کد:http://war-armageddon.mihanblog.com
سلام
من نسخه اول جنرال رو ندارم، و فایل هاشم ندارم، (البته نسخه فارسی شو (pardis) دارم ولی وقتی زیرو آور رو نصب می کنم می گه نسخه اول نیاز است، می خاستم بدونم راهی هست که بتونم نصبش کنم.
تنها راهش اینه که بینی اون نسخه جنرال زرو در کدام آدرس نصب میشه اگه آدرسش این باشه که اغلب او رجینال اینجوریه مثلا :نقل قول:
c:/program files/Command & Conquer Generals/Generals zero
اگه مثل آدرس بالا باشه باید شما نسخه پر دیس رو در آدرسی مثل آدرس زیر نصب کنی تا جنرال زرو موقع نصب اونو بشناسه :
c:/program files/Command & Conquer Generals/Generals
آدرس پر دیس اینه:
C:\Program Files\PardisGame\Generals
به خاطر فقط آدرس محل نصب که جنرال زرو موقع نصب ارور میده
می تونی از خود شر کت پردیس هم بر ای این مشکل را هنمایی بخوای بگو چه جوری می تونی روی بازی جنرال او نها جنرال زرو نصب کنی ....
موفق باشی
این error چی هستش؟؟؟؟؟؟
سلام
جناب ثبت نام کنیم تا کی این مد دستمون میرسه ؟
دو ستان من تمام سعی ام رو دارم می کنم ولی متاسفانه قبل از عید به خاطر مشکل تنها یک نامه از ارشاد بر ای ابلا غ مجوز ( وای از دست این ادارات دو لتی و..:41:)افتا د بر ای او نور عید انشا ء الله در ار دیبهشت دیگه حتمی به دست همه میرسه ....نقل قول:
این ارور یعنی اینکه شما یا یکی فایل از مد قبلی رو با زی جا مو نده و یا اینکه پک 1.04 رو بر ای مد ها نصب نکردی خلاصه یک جای کار می لنگه...این معر فتر ین ارور بازیه که به معنای اینه که در پوشه INIیک مشکلی هست .....:41:نقل قول:
---------- Post added at 06:33 PM ---------- Previous post was at 06:30 PM ----------
دو ستان تقصیر من نیست این مد حدو د 5 ماه که آما ده است ولی مشکلات تکثیر و ارشاد و مجوز اینقدر طول داده دارند حمایت می کنند دیگه شاید این هم یک حمایت از صنعت بازی سازس بومی مملکت ماست ما خبر نداریم ....:41::46::2:نقل قول:
با سلام خدمت تمامی دوستان و تشکر از آقای منصوری بابت ساخت مد ایران میخواستم بپرسم خرید بازی به چه صورت است؟؟ پستی یا...
ممنون میشوم جواب بدهید
یکی به داده من بدبخت برسه
من یک هفته است دارم دنبال پچ 1.4 میگردم.تمام 206 صفحه این فروم رو نگاه کردم.هیچ کدوم ادرس های دانلود پچ درست کار نمیکنه.چکار کنم؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
اگه میشه برام پچ رو اپ کنین تا من بتونم از یه جای مطمین دانلود کنم. مرسی
نقل قول:
اينم آدرس :18:مطمۀني:18: همه ي صفحه ها رو گشتي يه 4-5 باري لينكش هستش:13:
:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::4 6::46::46::46:
:21:از اينم ميتوني استفاده كني بجاي پچ وكرك حجم حدودا 2 مگ:5:
آره اما همش نصفه دانلود میشه.تازه هم ADSL دارم و هم از برنامه ی DAP استفاده میکنم.
سلام
جناب اردییییییییییییبهشت خیییییلی زیاده
یه جوری زییییر میزی ردش کن !
بابا ما تو کف این مدیم
اگه تا اون موقع من مردم بابا ننم میاد خون بهامو از شما میگیرن !؟!؟!
یه لطف شدید در یاروی ما کن دیگه ( فک کنم باید میگفتم حق )
دوستان من همين مد ايران رو که ميگن ساختن تبليغشو تو يه سايت خارجي که کارش تحليل اينجور بازياست ديدم.
اونجا ميگفت که اين پروژه معلقه و توليد شو به حال تعليق درآوردن! ظاهراً دليلشم اينطور که عنوان کرده بودن ، کار کردن روي يک پروژه بهتر بوده!
حالا فکر کنم دليل اينکه ارشاد مجوز نميده همين باشه!:27: من تو ارشاد دوست و آشنا دارم و از اونا پرسيدم چطور ميشه فهميد که اين بازيه که اينا ميگن ساختن و يه مد بهش اضافه کردن تو چه مرحله ايه. اونا هم پي قضيه رو گرفتن و کاشف بعمل اومده که اصلاً چنين چيزي وجود خارجي نداره و تو ليست کارهايي که براي مجوز بررسي ميشن اصلاً وجود نداره!:41:
و اين معنيش اينه که همونطور که قبلاً گفتم اينايي که ميگن مد ايران رو ساختن خاليه عظيمي بستن که توش موندن.:39:
طرف با خودش فکر کرده بود خوب اين سايت خارجيه که از اين مدها ميسازه مثل بقيه مدهايي که ساخته مد ايرانم ميزاره واسه دانلود و اينا ميگيرن و ميارن ميزارن اينجا واسه فروش و ميگن ما ساختيم! ولي چون اين پروژه از طرف اون سازنده ها معلق مونده ، حالا هي ميان ميگن تو ارشاد مونده ، مجوز نميدن ، اِل شده و بِل شده.:15:
خوب بابا مگه مجبورين خالي ببندين که توش بمونين.:16:
با سابقه اي که بچه هاي هموطن عزيزمون دارن مطمئناً اگر چنين چيزي رو داشتن (که خاطر جمع باشين ندارن) خيلي سريع هم پيش فروشش ميکردن و هم بعد از توليد تو همين سايتايي مثل اينجا با قيمت ... بفروش ميرسوندن!:15:
خوب يباره بياين بگين اشتباه کرديم ما نساختيم و قضيه اين بود. هم خيال خودتونو راحت کنين هم برو بچه هاي اين سايتو که الاف خودتون کردين خلاص کنين.:42:
اصلاً ميدونيد چيه فعلاً که اين پروژه معلقه و معلوم نيست که راه بيوفته يا نه.
ولي بمحض اينکه تو اون سايتاي ارائه دهنده مد جنرال ديدمش دانلود ميکنم و هر جايي که راحت بتونين دانلودش کنين آپلود ميکنم. يا حتي اگه خواستين روي DVD براتون ارسال ميکنم. دانلودش که رايگانه DVD رو هم فقط پول ارسال و ديسکش رو حساب ميکنيد و بهم ميديد.
هر وقت اومد خبر ميدم. ولي به اين زوديا منتظرش نباشيد.:10:
سلا منقل قول:
اول به همه دو ستان رسیدن سال نو رو تبر یک عرض می کنم .:11:
دوست عزیز در جواب شما فقط می تو نم بگم متاسفم! کافر همه را به کیش خود پندارد :41:
بر ای اینکه مطمئن بشید این قضیه صحت داره به این آدرس یک سر بزنید تا خودتون مجوز انتشار و رده سنی بازی رو ببینید که تا ئید شده من گفتم فقط یک سری کا غذ بازی هاش مو نده او ن هم دست من نیست ادارها ی مملکت ما آنقدر می دو نن تا خسته شی بزنی بی راه .......
این هم آدرسی که مجوز بازی رو تا ئید کرده این بازی همکنو ن در وزارت ارشاد و بنیاد ملی بازیهای رایانهای مو جود هست بنیاد تائید کرده و رده سنی 12 سال به بالا داده فر ستاده ارشاد، ارشاد نامه مجوز رو صادر کنه هر کس شک داره بره این آدرس خودش ببینه...
یک مقدار دو ست گرامی فکر کن بعد شایعه پر اکنی کن شما با یک بچه طرف نیستی که بخوای با این حر فها مجبور به کاری اش کنی من سنم مطمئن باش از شما خیلی بیشتره ولی بر ای خاطر علاقه خودم این کار رو کردم و دو ست دارم تمام کار هاش بدون عیب و نقص و کامل باشه واقعا از شما تعجب می کنم ....فقط سکوت تا زمان انتشار ...کد:http://www.ircg.ir/index.php?sn=foreignerGames&pt=list&&pageNumber=4&sortBy=id&sortType=DESC
سلام
ساعت الان
واحد زمان برحسب GMT +4.5. ساعت هم اکنون 07:29 PM.
(ساعت پاین سایت)
من حدود 1ساعت دیگه میام کسی بود با ShockWave بیاد یه نامه هم بده یا بیاد تو ای دی من
راستی آخر کسی نفهمید چت باکس توی خود بازی با کدوم دگمه میاد؟
سلا منقل قول:
دکمه ENTER
متشکرمنقل قول:
دوست عزیز از طر یق پست می تو نید در این ادرس زیر ثبت نام کنید سپس او لین پارت به شما اختصاص خواهد یافت انشا ئالله در ار دیبهشت ماه...
البته امکان خرید آنلاین و یا تحویل مبلغ خرید به پست نیز تا زمان انتشار فر اهم خو اهد شد ...
کد:http://www.war-armageddon.mihanblog.com
میگم حالا این ارزش داره ما بگیریم؟ ارزش داره که ما افتخار کنیم اینو ایران ساخته؟ ما حالا افتخار کنیم وزارت ارشاد این بازیو مجاز اعلام کرده؟ یعنی شما وا میستی وزارت ارشاد بازی تایید کنه بعد بخری؟ اصلا مگه این بازیو رژیم غاصب آمریکا نساخته؟نقل قول:
در ضمن تبلیغات فروش تو این تاپیک تا جایی که میدونم ممنوعه
با سلام و تبریک سال نو
بابا این ایرانو یه جوری ساختن که ..................
از هر تیم هر که داشته یه چنتا واحد بهش اضافه کردن " ایران شده قول "
آخه اینم کاره که چی چون اونا ایرانو ضعیف ساختن شما ایرانو ابر قدرت کنین ؟!؟!؟!
یه کم برا تجهیزات ایران کار کنین !!
گفتن ارق میهن پرستیو از این جور چیزا نگفتن دروغ گویو از این جور چیزا " قافیه رو بداشته باش "
دو ست گرامی اولا من هیچ وقت نگفتم بازی اصلی رو من سا ختمنقل قول:
دو ما ایر ان نسا خته و یک ایر انی ساخته او نهم مد نه بازی
سو ما ارشاد تمام بازی ها رو باید تائید کنه و گرنه بازی یا هر CD -DVDبدو ن هو لو گرام غیر قا نونی است و هیچ شر کتی حق پخش نداره و باید تمام بازی ها پس از مصوبه مجلس چه ساخت ایر ان چه هر کشوری باید نیاد ملی بازی های را یانه ای رده سنی بده و مجاز اعلا م کنه و ارشاد هم نامه و مجوز رو صادر کنه این قانو نه حالا ما به عنو ان یک فرد متمدن باید تابع قانو ن باشیم چه قانو ن خوب یا به نفع ما باشه یا نه.......
من بار ها اعلا م کردم بازم می گم این مد یکی از بر ترین مد های ساخته شدست من با بیش از 2200 ساعت کار این مد رو سا ختم ویکی دیگه اینکه دوستان عزیز تمام چیز های این بازی نو و جدیدند اکثر شون طر احی شدند از لباس سر باز ها گرفته تا تکسچیر تانکها و بیش از 55 تانک و26 هو اپیما بیش از 20 دفاع جدید ، وو.... به بازی اضافه شدند که در اصل بازی نیست بر تر از همه پس از تلاش بیش از سه ماه ما داستان بازی جدید شده یعنی شما بر ای هر یک از تیمها ی ایر ان و امر یکا و روسیه هر تیم 6 ماموریت جدید با دمو دارید تمام سا ختمانها با نمای جدید ارائه شدند تمام عکسها منو ها شل مپ ها دمو ها صداه(صدای انفجار ها صدای-موزیک -موزیک متن -و...عوض شدند ) بازی دوبله به زبان فارسی شده
اثر ات گردغبار طبیعیتر شدن اثر ات انفجار به بازی اضافه شده اثر ات ناشی از دود آتش و لیزر و اثر ات محیطی عوض و جدید ند ،
گرافیک بازی حداقل 30% تعقیر کرده گرد و غبار هوا در شش فضای بار انی و برفی شب شب بر فی و بار انی صحرا و...اضافه شدند
تکسچیر آبو گرافیک آب عوض شدند آبو جریان آب بسیار هوشمندانه طر احی شده یعنی در بار ان رو د خانه گل آلو د میشه و در زمستان یخ میزنه و در سو احل گرم در یا خزه دارهو در سو احل آب های شیر ین رنگ آب فر ق می کنه و در ....
هوش مصنو عی بازی حداقل 50% ارتقا پید ا کرده به صورتی که اگر حریف دفاع شما رو ببینه قویه عقب نشینی یا فر ار میکنه از جا های که اصلا فکر شو هم نمی کنید بهتو ن حمله میکنه، هر تیمی با یک نقطه قوتش یا تانک یا هو اپیما یا سر باز یا هر تیمی با تا کتیک خودش به شما ضر به می زنه بهتو ن قول می دم بر ترین بازیکن نمی تونه با بیش از دو تیم در حالت هارد بازی کنه من با هوش قبلی بازری با هفت تیم همزمان هارد بازی می کردم ولی الان با یکی اش مشکل دارم ....
حالا ببینم اینقدر تعقیر و تحول در بازی اسمش چیه ...
فکر می کنید این کار کار آسو نیه اگه اینطور فکر میکنی یک سر باز به بازی اضا فه کن تا سختی این کار رو درک کنید ...
یک مطلب دیگه اینکه دوست من من تنها مد ساز نیستم شر کتهای بسیار قول دیگی هم مثل وست وود و...
مد می سازند مد سازی یک صنعت در دنیای ساخت بازی است و بر ای خودش مهره بسیار اثر گزاریست حالا خودتون می دو نید ببینید ارزش داره بازی کنید من خالصانه قصدم در درجه اول فقط و فقط انجام این کار بود که الحمد الله به انجام رسید باقی اش با شما
می تونید حمایت کنید یا .....:41:
من هم قبو ل دارم این باز سا خت شر کت بزر گ EA GAMEمی باشد و من رسما اعلا م میکنم این بازی تنها یک مد است که از موتور این شر کت معظم استفا ده کرده .
درمورد تبلیغ هم دوست من به تیتر این تایپیک و علت درست شدنش دقت کن اگه ق ار بود این کار رو انجام ندیم و تو ضیح در بارش ندیم پس کسی که بالاخره موفق به ساخت آرزوی این تایپیک شد چطور باید اطلاع رسانی کنه؟؟؟
موفق باشید :11::46:
سال نو شما هم مبار ک انشا ئ الله همیشه شاد باشید :11:نقل قول:
دوست من بذار جرم بشه بعد سر ما رو بزن بابا مگه شما بازی رو دیدی
نه دو ست گرامی بازی کاملا منطقی و متعادل طر احی شده ایر ان نقاط مبت و منفی زیادی داره و سعی شده همه اینها رعایت بشه ایر ان به سختی می تونه جلو امر یکا مقا ومت کنه حتما باید تاکتیک داشته باشید تا پیروز بشید و گرنه متاسفم شکست خواهید خورد امر یکا تیم بسیار قوی هستش هر تیمی یک نقاط قوت داره و یک نقاط ضعف بقیش بمونه وقتی بازی رو بازی کردید خودتون متو جه میشید ...
مطمئن باشید دوستان بازی کاملا متعادل طر احی شده
موفق باشید
میگم دوست من خوب وقتی شما ها همچین بازی قوی می تونید بسازید که از بازی EA هم قویتره چرا یه بازیه جدید با نام ایرانی نساختید که ماهم افتخار کنیم.
یعنی شما وا میستی این ارشاد تایید کنه بعد بخری؟ الان چند نفر تو ایران هستن که بازیه تایید شده این وزارت ... رو میخرن؟ اگه ما بخوایم صبر کنیم اینا تایید کنن باید یه 5-6 سالی واستیم.برو بازیای تایید شده رو ببین ماله چن سال پیشن.نقل قول:
سو ما ارشاد تمام بازی ها رو باید تائید کنه و گرنه بازی یا هر CD -DVDبدو ن هو لو گرام غیر قا نونی است و هیچ شر کتی حق پخش نداره و باید تمام بازی ها پس از مصوبه مجلس چه ساخت ایر ان چه هر کشوری باید نیاد ملی بازی های را یانه ای رده سنی بده و مجاز اعلا م کنه و ارشاد هم نامه و مجوز رو صادر کنه این قانو نه حالا ما به عنو ان یک فرد متمدن باید تابع قانو ن باشیم چه قانو ن خوب یا به نفع ما باشه یا نه.......
مشکل موتور بر ای بازی سازی است و گرنه ما تمام کار ها رو می تو ئنیم بکنیم یک مو تور درجه سه الن با زمان چند ماهه چند صد میلیو ن تو مان قیمت داره ... پس تنها راه که می مو نه hak موتور بازی ها ست ....نقل قول:
من هم دوست دارم بازی هر چه زودتر به دست همه می رسید همین بازی 5 ماه پیش تمام شده ولی مملکت ماست دیگه ...
من چون قصد دارم این بازی در تمام ایر ان به راحتی پخش و به دست همه برسه این مرا حل رو اجبارا باید طی کنم انشا ئ الله حتما تا آخر ار دیبهشت ماه قول دادند پخش شه ....تو کل به خدا
کسی هست پایه ShockWave
باشه؟
آقا من پک Rise of the Reds رو دارم ولی هرکاری می کنم اجرا نمیشه حجمش 140 مگ هست وقتی داخل فولدر Zero hour نصبش می کنم روی یه سری فایلهای این فولدر replace میشه ولی اتفاقی نمی افته و بازی مثل قبل بالا میاد و چیزی تغییر نمیکنه مشکل چیه . ممنون .
بر و به منو ی استارت در قسمت اall programs از او نجا اجراش کن به دو صور ت می تونی اجراش کنی یا تمام صفحه یا نیم صفحه ... بر و اینجا که گفتم خودت متو جه میشینقل قول:
موفق باشی
http://www.war-armageddon.mihanblog.com
همون جنرال قدیمیه هست حتما تغییراتی رو درش دادن ولی واسه این زمونه این بازی خیلی دیگه قدیمیه گرافیکش ضایع هست
طرف چه حالی داشته اومده ایرانیش کرده اخه با این همه بازی توپ مگه عقلمونو از دست دادیم که یه همچین بازیهای ضایع رو یازی کنیم
در اشتباهی جانم....:8:نقل قول:
بازی به این قشنگی..:40:
یه نام خدا
سلام یه همه
دوستان بنده همیشه دو تا بازی روی سیستم نصب دارم یکی red alert 2 و yuris reveng هست یکی دیگش Generals هست
ولی خیلی وقته از Genals zero hour استفاده میکنم از بین دوستان کسی هست خبر جدیدی درباره جنرال ها به بنده بده
خیلی وقته خبری ندارم
البته هر وقت خسته میشم میرم سروقت فایلهای ini بازی یکم دست کاریش می کنم یه چیزای اضافه میکنم بعد کلی صفامیکنم باهاش
بعد از ZH تايبرين وارز اومد بعدش يه بسته الحاقي اومد و دو هفته پيشم سري آخر تايبرين وارز اومد
الکی نگو قشنگه چیچیش قشنگه واسه زمونه خودش آره خوب بود ولی واسه حالا نه . فعلا General 4 دارم بازی میکنم خیلی توپهنقل قول:
بله اما هنوز كه هنوز خيلي ها با اين بازي حال ميكنن مثل خوده من،بعضي از بازي ها هر چقدر هم كه ازش بگذره بازم طرفداراي خاص خودشو داره....:10::46:نقل قول:
یک سر به اینجا بزننقل قول:
http://www.war-armageddon.mihanblog.com
من تا 2 بیشتر بازی نکردم و بعدی هاشو فقط عکساشو دیدمنقل قول:
آخه ما باید یه بازی رو انجام بدیم که به این زمونه بخوره...تو نسخه های بعدی یک سری ماشین و توپ وتانک عجیب اومده که تخیلی هست ..
وقتی تو جنگ ها از اون لوازم استفاده کردن اونوقت شما برو بشین اونارو بازی کن....:5:
منم این حرفو قبول دارم که نباید دیگه خیلی تخیلیش کنن ولی منظورم بیشتر در گرافیکش بود البته این جنرال 4 زیاد جالب نیست در ضمن نسخه قدیمیشو من بازی کردم فکر کنم 6 سال پیش بود اونموقع خیلی باحال بود
این شد حرف حساب.....نقل قول:
:40::11:
آقا من بازی رو اجرا کردم ولی نمیدونم چرا هرچی پک نصب میکنم مشکل AI پیدا میکنه بازی . تا حالا Rise of the reds و Contra رو نصب کردم ولی تا میرم تو بازی یا دشمنام ناپدید شدن یا اصلا هیچکاری انجام نمیدن یا اینکه رو درجه Hard هم اینقدر ضعیف بازی میکنن که اصلا در حد حتی easy هم نمیشه . مشکل چیه اعصابمو خورد کرده . تو کفم این پکهارو بازی کنم ولی اینجوری شده . ممنون .
نقل قول:
این یک هوش مصنوعی فوق العاده است بیا اینجا دانلود کن و طبق تو ضیحات عمل کن :
کد:http://www.war-armageddon.mihanblog.com/post/category/3