[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوست عزیز بعضی موقع ها خودش درست میشه ولی اگه درست نشه باید ویندوز رو دوباره نصب کنی.نقل قول:
پس بدبخت شدمنقل قول:
تو ويستا 32 بيتي چنين مشكلي بر سرم نيامده بود
اين ويستا 64 بيتي MRT را نصب كردم و بعد از كمي اينجوري شد
اره هر كاري كردم نصب نشد
مجبورم دوباره نصبش كنم.
محمد جان فکر کنم شما از روی Xp نصب رو شروع کردی درسته ؟
سلامنقل قول:
هم از طریق ویندوز امتحان کردم هم بوتیبل همش همین ارور رو میده:19:
حتی دو تا از رم هام رو هم در آوردم ولی بازم نشد !!:41:
هر چند که ترس دارم بن بشم ولی بازم دوست دارم حرف زیر رو بگم:
اقا این p30world هم شورشو داره در میاره.انگار بعضی وقتها میخواد ادمو گول بزنه.توی اون تبلیغی که برای
vista sp1 شده بود هیچ اسمس از Beta یا RTM یا .... نشده بود.خوی اینجوری همه ی ملت به قصد نسخه ی
نهایی میخرن ولی وقتی نصب میکنن ..... .تازه وقتی نسخه ی نهایی 2 هفته ی دیگه میاد دیگه کسی این
نسخه رو نمیخره که.!!!
من التماسانه از مدیر ها خواهش میکنم که یکم هوای این ملت بیچاره رو داشته باشید.
اگه یکم تند حرف زدم یا ربطی به تاپیک نداشت شرمنده.
راستی یه سوالی که همین الان برام پیش اود اینه که اگه یه برنامه رو در حالت Run as administrator اجرا کنیم
چه فرقی با حالت معمولی داره؟
سلام دوستان
دوستان واسه من هم همين خطايي كه براي محمد عزيز داده واسه من هم ميده ؟ !
اين نسخه دانلود شده هست و كاملا دسته نميدونم چه مرگشه اين خطا رو ميده !
از دوستان ديگه كسي هست با اين مشكل برخورد كرده باشه ؟
محمد جان درست نشد ؟! اگه درست كردي يه ندا بده اينجا .
ممنونم
والا چی بگم .نقل قول:
سلام
هم از طریق ویندوز امتحان کردم هم بوتیبل همش همین ارور رو میده
حتی دو تا از رم هام رو هم در آوردم ولی بازم نشد !!
من که یه بار خواستم نصب کنم از روی XP همین مشکل رو داشتم .
عزیزم تا اونجایی که یادمه مدیران وقتی تبلیق رو زدند تویه توضیحات Beta هم جلوش زدند .نقل قول:
هر چند که ترس دارم بن بشم ولی بازم دوست دارم حرف زیر رو بگم:
اقا این p30world هم شورشو داره در میاره.انگار بعضی وقتها میخواد ادمو گول بزنه.توی اون تبلیغی که برای
vista sp1 شده بود هیچ اسمس از Beta یا RTM یا .... نشده بود.خوی اینجوری همه ی ملت به قصد نسخه ی
نهایی میخرن ولی وقتی نصب میکنن ..... .تازه وقتی نسخه ی نهایی 2 هفته ی دیگه میاد دیگه کسی این
نسخه رو نمیخره که.!!!
من التماسانه از مدیر ها خواهش میکنم که یکم هوای این ملت بیچاره رو داشته باشید.
اگه یکم تند حرف زدم یا ربطی به تاپیک نداشت شرمنده.
راستی یه سوالی که همین الان برام پیش اود اینه که اگه یه برنامه رو در حالت Run as administrator اجرا کنیم
چه فرقی با حالت معمولی داره؟
من اون موقع به اون خاطر نخریدم .
نه اقا.من دوباره هم تبلیغ رو خوندم.هیچ اسمی از BETA نیست!:13:نقل قول:
حالت Run as administrator کارش اینه که همش اجازه صاحب کامپیوتر رو برای ادامه کار میگیره که میشه راحت غیر فعالش کرد که دیگه ازت سوال نکنه.نقل قول:
من با اینکه حدس میزنم این نسخه Beta یا RC هست ولی همه جای متنش کلمه کامل ونهایی رو میبینم.نقل قول:
پس این بتا که میگی کجاست؟!
اقا شرمنده چی شدبابا ما با این ارور چکار کنیم بابا نصب نمیشه
سلامنقل قول:
نه مهدی جان درست نشد !!:19:
محمد جان این ارور دقیقا تو کدوم مرحله از نصب ظاهر شد ؟
اقایکی نیست جواب ما رو بده بابا یا بگید دی و ی دی مون اشکال داره لااقل بدونیم چکار باید بکنیم خوب بابا از سایت خودتون گرفتیم اینجوری میخائید مشتری جلب کنید
golmohammadi جان اين پيغام خطا بعد از اينكه درايو مورد نظر را براي نصب ويستا انتخاب ميكني و سپس next
رو ميزني بعد از اينكه 10 درصد ميره اين پيغام مياد !
salam khahesh mikonam behem begiid chejoori mitonam barnamee ro ke
ro vista nasb kardam pak konam lotfan marhale be marhale begiid
mmanoonam
سلام.
یه سوال مهم:
ویندوز ویستا سرویس پک 1 نسخه ی نهایش امده یا نه ؟ اگه نیمده کی میاد؟
و اینکه بعضی از سایت ها تبلیغ فروش ویستا Sp1 رو میکنند از کجا بفهمیم که نسخه ی نهایی هست یا بتا؟
dvd سرويس پك 1 مشكل داره تماس بگيرين يكي ديگه با هزينه خودشون براتون ميفرستان من اين كارو كاردام
با سلام.
من یک لپ تاپ از کشور روسیه خریدم ولی ویندوز ویستا اورجینالش که روی درایو c هستش به زبان روسیه .
راهی هستش که به انگلیسی تبدیل بشه؟
با تغییر زبان هم همش به انگلیسی تبدیل نمیشه.
لطفا یکی کمک کنه!!
نقل قول:بعد از انتخاب درایو نصب !!نقل قول:
اقا بالاخره Vista SP1 نسخه ی نهایی امده یا نه؟
اقا.چرا هیچ کس جواب نمیده؟دیگه خسته شدم.
هنوز نیومدههههههههههه.
پس اون چيه توي همه سايتها تبليغ شده براي فروشنقل قول:
شما از control panel (حالا نمیدونم به روسی چی میشه) برید به regional and language options بعد به تب سوم از سمت چپ که Keyboard and languages هست برید . کلید پایین install/uninstall languages هست که با زدنش از شما میپرسه که زبان رو حذف میکنید یا اضافه که اضافه رو میزنید. به احتمال زیاد از شما dvd ویستا رو میخواد که باید داشته باشید.نقل قول:
اگر نتونستی پیداش کنی بگو تا با عکس برات توضیح بدم.
نسخه رسمی هنوز نیومده ولی معمولا مایکروسافت قبل از ارائه نسخه نهایی اون رو به شرکتها و تولیدکنندگان میده و بعد چند ماه رسما معرفی میکنه.نقل قول:
اینی که تو بعضی سایتها اومده همون نسخه نهاییه ولی هنوز به طور رسمی توسط مایکروسافت ارائه نشده.
همین روزا میاد.
Sp1 اومده حدود یک هفته هست ولی در اختیار شرکت ها قرار داده شده مثل شرکت های سازنده لپ تاپ و برای عموم حدود دو ماه طول میکشه تا بیاد پس بیخود نگرد مگر اینکه یه لپ تاپ جدید بگیری که روی اون داشته باشه
یعنی الان از سایت ها بخریم بهتره یا صبر کنیم نسخه ی نهایی بیاد؟
یا اینکه اصلا فرقی نمیکنه؟
من سرویس پک 1 ویستا را یک ماهه نصب کردم و به نظرم فرقی با نسخه بدون سرویس پک نداره
من ابدیت هم میکنم.به نظرم فقط از لحاظ امنیتی بهتر شده.و یک مورد دیگه برای همیشه از دست کراش
راحت شدم.الان یکساله رنگ کراش را ندیدم و ویستا از این نظر خوبه و البته عالی نیست.
عقل حکم میکنه که صبر کنی تا رسما نسخه نهایی معرفی بشه.نقل قول:
همین ویستا یکی دو ماه قبل به نام نسخه نهایی منتشر شد ولی بعدا گفتن که این نسخه RTM هست و نسخه نهایی یه چیز دیگست.
تو سایتها معمولا ویستای کامل رو میفروشن و فقط سرویس پک رو جایی ندیدم برا دانلود.
من خودم که صبر میکنم تا بیاد و از خود سایت مایکروسافت دانلود میکنم.
سلام دوستان
یه لپ تاپ اچ پی دارم
نمی دانم چرا یکدفعه همه تنظیمات بهم ریخته!!
مثلا هر وقت میخوام به اینترنت وصل بشم میگن Diagnose Problem!!! چندبار میزنم درست میشه
IE(اینترنت اکسپلور) اصلا کار نمی کنه بعد از وصل شدن به اینترنت!!!
راهنمایی بفرمائید
راستی
میخوام ویندوز ویستا از اول نصب بشه چه جوری
ضمنا با System Restore و Repair Windows هم کردم هیچی نشده!!
لطفا زودتر جواب بدهید دارم ازش دیونه میشم
ممنون
سلام
من هر وقت با ويستا وارد فايرفاكس ميشم، نوشته هاي صفحات اينترنت به حالت لرزان نمايش داده ميشن. كسي مي دونه علت چيه؟
با ویستا وارد اپرا شو تا هم صفحات نلرزه و هم زودتر باز شوند و هم کراش ندهندددددددد.
با اوپرا حال نمي كنم. چون كليد Enter كاركرد خودش رو توي تمام فرم ها از دست ميده. كلليدهاي Home, End و Ctrl+Home و Ctrl+End هم توي تكست اديتورهاي فارسي مثل همين فروم، كاراييشون رو از دست ميدن.نقل قول:
حالا براي فايرفاكس راهي نيست؟
از آخرین ورژنش استفاده میکنی یا نه ولی عجیبه که این مشکل برات پیش اومده ویندوز هم عوض کردی باز فرقی نکرده.نقل قول:
از آخرين ورژني كه گيرم اومده استفاده مي كنم. تا حالا هم پيغامي مبني بر موجود بودن آپديت جديدتر نداشتم. ممكنه آپديت جديدتري باشه و من ندونم؟نقل قول:
ويندوز عوض نكردم. ولي چند تا پلاگين روي FF نصب كردم. به اونها مشكوكم. ميرم امتحان مي كنم خبر ميدم (چون الآن تو ويستا نيستم).
سلام دوستان همون طور که میدونید یکی از ویژگیهای ویندوز ویستا نشون دادن محتوای یک فایل بر روی ایکون اون فایل قبل از وارد شدن به فایله که نمیدونم چرا چند وقته این ویژگی رو ویندوز من از دست داده اگر میشه یکی من رو راهنمای کنه
ممنون میشم
با سلامنقل قول:
از این نرم افزارر استفاده کن
Acronis Disk Director Suite 10.x
کار باهاش بسیار راحته و بسیار هم عالی کارشو انجام می ده
سلام دوستان
من به تازگی ویندوز ویستا نصب کردم و یک مشکل اساسی باهاش دارم.
شبها توی اینترنت میزارم که دانلود کنه ولی وقتی بیدار میشم میبینم سیستم خاموش شده.در حقیقت Switch User شده.
حالا سوال من این هست که ویستا کلا" همین طور هست که وقتی مثلا" 1 ساعت باهاش کار نکنی خودش خاموش میشه؟
به نظر شما مشکل از کجاست؟
آقا بالاخره این ارور
رو چی کار کنیم ؟؟؟!!!؟؟؟
کسی نبود اینو جواب بدین :(
یه لپ تاپ اچ پی دارم
نمی دانم چرا یکدفعه همه تنظیمات بهم ریخته!!
مثلا هر وقت میخوام به اینترنت وصل بشم میگن Diagnose Problem!!! چندبار میزنم درست میشه
IE(اینترنت اکسپلور) اصلا کار نمی کنه بعد از وصل شدن به اینترنت!!!
راهنمایی بفرمائید
راستی
میخوام ویندوز ویستا از اول نصب بشه چه جوری
ضمنا با System Restore و Repair Windows هم کردم هیچی نشده!!
لطفا بگو چه جوری ویندوز از هارد خودش از اول نصب بشه!!
ممنون