راستش منم فعلا به نتيجهاي نرسيدمنقل قول:
نوشته شده توسط mehdi_7070
Printable View
راستش منم فعلا به نتيجهاي نرسيدمنقل قول:
برنامه اي برا تبديل فايلاي برناكمه Virtualcd5به ساير پسوندها مثل Ccdداريد
كسي قفل كليپ ساز نسل جوان رو شكونده ؟
با تشکر از تمامی عزیزان و بزرگان و کسانی که به هر نحوی زحمت میکشند و به دیگران نیز کمک میکنند
با مسئله عجیبی برخورد کردم که خواستم آنرا به شما عزیزان بگویم
برایم جالب است که دوستان بعد از بیش از دو هزار پست هنوز کسی درمورد مباحث اولیه و مراحلی که باید برای رسیدن به مراحل علمی و دقیق در مورد سی دی و نحوه کارکرد آن صحبتی نکرده و جالبتر از آن اینکه با اینکه این درخواست را من بصورت پیغام خصوصی برای دوست عزیزمان persiankitty فرستادم هیچ جوابی به آن ندادند
من اینجا از تمامی عزیزان کمک خواسته و خواهش میکنم در صورت امکان مطالبی که باید خواند به صورت کاملا علمی بفرمایند
شاگرد کوچک همگیتان
مسعود نعمت اللهی
این هم پیغام ارسالی من
"
با سلام
احتراما با عرض خسته نباشید و تشکر و قدر دانی از زحمات حضرتعالی و اینکه جای بسیار خوشحالی است که در کشورمان افراد با استعدادی مثل شما هستند از حضرتعالی خواهشمندم در صورت امکان با توجه به علاقه اینجانب به یادگیری راهنمایی فرمایید که چه کتابها یا مطالبی را به صورت از ابتدا تا انتها مطالعه کنم و در کل چه مراحلی را طی کنم
یاد دادن و معلمی شغل انبیا است
امیدوارم من را به شگردی خویش قبول فرمایید
شاگرد کوچک شما
مسعود نعمت اللهی"
سلام به همگي ...
basterzt جان !
آقاي Zitanix خيلي وقت هست كه ban تشريف دارند ...
در مورد بازگشت ايشون هم فكر نكنم برگردند !
hasa جان !
شايد شما نتونستيد اون قفل را بشكنيد ... در ضمن دقت كنيد كه بايد از ورژن هاي قديمي clone استفاده كنيد . blind write هم گزينه مناسبي هست .
من هم اصلا اون سي دي را نديدم ... نمي دونم چه طوري هست .
ميشه ورژن clone را كه استفاده مي كنيد بنويسيد .
در مورد FreeLock هم كار پسنديده اي انجام مي دهيد . اميدوارم موفق باشيد .
IRANI118 جان !
پسوندش چي هست ؟ ( من الان برنامه اش را ندارم و يادم نيست )
با UltraISO نشد تبديلش كرد ؟
نسل جوان را كه غير از مورد كه يكي از دوستان داشتند ، موردي نداشتيم . با همون clone 2.5.6.2 ترتيبش را بده . اون گزينه هاي بدسكتور را فعال كن و با سرعت 32 ازش image بگير !!
آموزش mehdidll هم بگير !
masood5019 جان !
من ديروز كه با ايشون صحبت كردم ، به نظر مي رسيد كه به شدت مشغله كاري دارند . متاسفانه فكر نمي كنم درخواست شما را موافقت كنه !
بيشتر منابعي كه هست ، انگليسي هستند . سايتش را persiankitty معرفي كرده . مي توني توي همين تاپيك بگردي . بعد به سايتش مراجعه كن و اون منابع را بخوني ...
با تشكر ـ مهدي :)
شرمنده !
دوباره پست شده بود ...
اين را پاك كردم :biggrin:
نقل قول:
نوشته شده توسط masood5019
دوست عزيز!
I answer to what I like to answer. So STFU with dumb questions
براي پيمودن اين راه قبل از هر چيز انگليسي ياد بگيريد. در حد خواندن و درك مطلب ...
ُجا داره از همه دوستاني كه تو اين تاپيك فعاليت ميكنن تشكر كنم
موفق باشيد
سلام دوستان
Irani118 جان مگه قفلش فرق كرده ؟ با همون كلون كه ايميج ميگيره در من آيا اتوران ارا ميشه يانه ؟
مهدي جان بعد كنكور بنده در خدمت شما هستم
كسي پرو فايل كلون رو براي رايت قفل نگهبان داره
كسي سي دي ويرانگر رو رايت كرده انگار وقتي سي دي رو مي زاري تو يه فايل مي زاره تو كامپيوترت اگه كلون يا هر نرمافزار رايت رو فعال كني ويروس جيفو رو ميندازه روي كامپيوترت يكي از دوستا مي گفت اگه ويندوزت رو عوض نكني مادر بردت هم ويروسي ميشه !!!!!!!!!!!
هاها
سلام به همگی..این تاپیک درخواست نرم افزارم به درد دره پیت میخوره.!! هیشکی هیچی نمیدونه
بچه ها نرم افزاری رو سراغ دارین که معادل هکز حروف رو بده
مثلآ من میخوام بدونم کلمه novinمعادلش به ارقام هگز چی میشه. البته میدونم میشه که اسمو تو یه ایمیج ایزو گنجاند و با برنامه های هگز ادیتور دیدیش. ولی این روش وقت گیر است .یه برنامه ساده میخواهم اگه کسی میدونه راهنمایی کنه
دوستان نرم افزاری هست که به طور خیلی خفن فایل ها رو روی سی دی مخفی کنی؟
از یولترا خفن تر میخوام
هست؟
ultraiso
سلام
کسی تونسته قفل المائده2 رو بشکونه؟
با سلام ...
ahmad_tarfand جان !
از شما تشكر مي كنم ... اميدوارم موفق باشيد .
mehdidll جان !
خيلي خوشحال هستم كه شما هم قصد همكاري داريد . پيمان هم گفته كه هست ! انشاالله هر چه زودتر بتونيم دانلود سنتر را براي بچه ها راه بيندازيم .
akmfad1 جان !
پروفايل clone كه براي نگهبان بود ، قديمي هست . به همين خاطر الان ديگه جواب نميده . شما توي صفحات پيشين يك نگاهي بكن ، من اونجا روش ها را توضيح دادم .
متاسفانه اين گونه قفل ها نشان از ضعف و زبوني توليد كننده قفل هست . نمونه هايي ديده شده كه حتي بعضي وقتها موجب ايراد سخت افزاري مي شود . واقعا نمي دونم به اينها چي ميشه گفت . اگه نمي تونند قفل بذارند ، نبايد به مصرف كننده ضرر زد .
SILWESTER جان !
لطفا اين جوري به يك انجمن توهين نكنيد . اين يك انجمن متمايز با ساير انجمن هاست . در ضمن قرار هم نيست درخواست همه اجابت بشه !
اون نرم افزار را من سراغ ندارم . البته نيازي هم نيست . چون ما اين كد hex را بايد با يك برنامه HexEditor جايگزين كنيم . همون جا مي توني بفهمي كدش چي هست ؟ در ضمن نيازي به كد هم نداري . چون به صورت text هم ميشه سرچ كرد !
basterzt جان !
در حال حاضر ، UltraISO فايلها را به خوبي مخفي مي كنه . جوري كه IsoBuster هم نمي تونه نشونش بده !!
فقط ايرادش اين هست كه با خود UltraISO ميشه از حالت مخفي درش بياري . براي اين كار هم بايد كاري كنيم كه image به وسيله اديتورها باز نشه . براي اين مورد يك سري كارهايي كرده ام ، اما به نتيجه قطعي نرسيده ام .
khoram جان !
براي كپي اون كه راهي ارائه نشده .
اما كركش هست . soda اون را آپلود كرده . بگرد توي همين تاپيك !
با سلام به دوستان. لطفاً می خواستم درباره ی چگونگی نصب و راه اندازی ویندوز ویستا اطلاعات کسب کنم.
سلام عزیز دلنقل قول:
ا سلام به دوستان. لطفاً می خواستم درباره ی چگونگی نصب و راه اندازی ویندوز ویستا اطلاعات کسب کنم.
ولی اینجا جاش نیست ، باید به بخش مربوطه بری ، فکر میکنم بخش نرا افزار برای این سوال مناسب باشه.
راستی ، مهدی جون ، اومدم جوابتونو بدم ، پی سی ورلد میگه تعداد پیغام های خصوصی شما به حد اکثر رسیده ، بهتره چند تاشو پاک کنی تا بتونم جوابتونو بدم.
موفق باشید
با سلام به همه دوستان
لطفا طرز شكستن قفل سي دي شبيه ساز پرواز رو بفرماييد
البته اين سي دي با الكل ايميج گرفته ميشه اما در هنگام اجرا ميگه سي دي اورجينال رو قرار بديد
ممنونم
قفلش هم نگهبان طلايي هستش
negahban cd-lock golden edition plus version 3.0
my friend جان !
سلام ...
تا نيم ساعت ديگه درستش مي كنم ...
mohsengrisly جان !
شما به صفحات قبل مراجعه كنيد . من لينك دانلود فايل تصويري آموزشش را كه كاري از كيوان هست را براتون گذاشتم .
البته ممكن هست جواب نده . چون ما مواردي را داشتيم كه آموزش ايشون جواب نداده بود . اميدوارم براي شما جواب بده .
behvom جان !
پست شما يادم رفت !
شما توي همين انجمن يك جستجو بكنيد . حتما چيزي كه مي خواهيد هست .
اين تاپيك هم به شما كمك مي كنه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ديگه هم از اين درخواست ها اينجا ندهيد ... قبل از سوال پرسيدن جستجو كنيد !
سلام نوید جان
از اینکه میبینم هنوزم داری مینویسی خوشحالم
من بعد از مدتها اومدم تو سایت
امیدوارم که بتونم مفیدم باشم
با تشکر از همه دوستان سایت
سیناا
از توجه شما ممنونم اما اصلا نميتونم اون رو دانلود كنمنقل قول:
البته گفتم با الكل رايت ميزنم اما خطاي سي دي اورجينال ميده
با يكي از پروفايلهاي موجود توي همين تاپيك هم تونستم با كلون رايتش كنم
خطاي سي دي اورجينال هم نميده
اما توي اين قسمتي كه برنامه بايد لود بشه مي مونه
براتون يه نمونه عكس هم مي ذارم
البته من نمي خوام قفلش رو براي تكثير بشكونم
فقط مي خوام به چند تن از دوستان كه خيلي به اين فقل مي نازند ثابت كنم كه هنوز هيچ
گام موثري براي محافظت از سي دي ها بر داشته نشده است
ممنونم .
پسوندش vs4هستش با اولترا ايزو نميشه اون آمزش مهدي هم كه همون مقاله خودته ديگهنقل قول:
باتشكر
قديمي رو ميشه شكوند ولي قفط ايميجش كار ميكنه البته رايتيش تو سيدي رام هم كار ميكنهنقل قول:
نوشته شده توسط 7918+khoram
قفل كليپ ساز از مال كارگاه ميكس قويتره خوب اگه اوتورن بالا ميومد كه مشكلي نبود راستي قفل ش با كدومش فرق كردهنقل قول:
نوشته شده توسط mehdidll
سلام عزيز! من قصد توهين به اون تاپيكو نداشتم و نميخوام بگم تاپيك جالب و مفيدي نيست ولي چيزي كه ايان است چه حاجت.....بگذريم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 1نقل قول:
مهدي جان ميدوني ميخواهم چي كار كنم. يه سيدي دارم كه شامل 480 فولدر است كه الزاما بايد قابل كپي روي هارد باشند.ميخواهم نام فولدر ها را به صورت كد هكز بنيويسم كه كسي نفهمه محتويات آن چيه تا مجبور بشه تك تك فولدر ها را باز كنه و فايل اجرايي رو اجرا كنه. كه اينم كلي از وقتشو ميگيره. ميتونم يه اسم قرار دادي به هر فولدر بدم ولي اينكار چندان جالب نيست چون بايد معادل هر اسمو روي كاغذ بنويسم و هر بار كه بخواهم سي دي را
آپديت كنم كاغذو بزارم جلوم و ..... كه كار سختي است و درصد خطاي زيادي هم داره چون فولدر ها ار طريق اتو ران باز ميشن. لطفا اگه راهي به نظرت ميرسه بگو. ممنون ميشم
قربانت:سيلوستر
سلام ...
mohsengrisly جان !
با کدوم ورژنش . سعی کن از ورژن پایین استفاده کنی ، شاید به نتیجه برسی ...
در ضمن اون روش هم این هست که با blind write ازش ایمیج بگیری . البته باید bad sector را انتخاب کنی . بعد با UltraISO اون را تبدیل به ccd کنی . فایل ccd را با clone رایت کنی .
SILWESTER جان !
(( درخواست نرم افزار p30world ، یک انجمن هست ! نه یک تاپیک !
عیان : ایان ! ))
اما هیچ جا نوشته نشده که اگر درخواست یک کاربر ، جواب داده نشد ، اون انجمن یا تاپیک در پیت هست ! ... ما هم بگذریم ...
به نظر من که کار جالبی نیست ! نرم افزارش هم سراغ ندارم .
ساده ترين راه تبديلش ميتونه اين باشه كه ايميج رو توي VCD4 يعني برنامه سازنده اش Mount كنيد و بعد با يك برنامه ديگه ازش ( از درايو مجازي ) Image بگيريد.نقل قول:
نوشته شده توسط IRANI118
نقل قول:
نوشته شده توسط persiankitty
من امتحان کردم نمیشه نمیدونم واسه چی
جيگر دست شما درد نكنه اما اين راه ها رو رفتم قبلانقل قول:
من از اون دسته افراد نيستم كه تا مشكلي توي كار ديدن زود يه تاپيك باز كنن و همه رو مشغول خودشون
راههاي زيادي رو تست كردم كه هر يك مشكل خودش رو داشت
با بليند رايت هم رفتم توي قسمتي كه بد سكتور و فايل قفل وجود داره ميمونه حدود 4 ساعت هم شد
اما بيشتر نرفت .
اصلا كسي اين نوع مدل قفل رو تونسته باز كنه تا حالا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در مورد يكي ديگه از دوستان هم كه از استوديو ميكس صحبت كرده بود .قفل اين محصول خيلي هم خفن نيست و با كلون به راحتي رايت شد (البته با يه پروفايل خاص)
سلام
من بيست صفحه اول رو خوندم و خوندن بقيش برام مقدور نيست لطفا راهنمايي كنيد چه برنامه اي براي قفلگذاري روي سي دي آتوران استفاده كنم كه براحتي نتونن كپي كنن/ممنون
با سلام ...
mohsengrisly جان !
اگر روش هاي گفته شده جواب نداد ، من نمي تونم ديگه به شما كمك كنم .
بايد سي دي را داشته باشم تا كمكتون كنم .
شرمنده ... خودتون مي فهميد كه وقتي من سي دي را ندارم ، نمي تونم كمكي به شما بكنم .
mahtabesfahan جان !
سلام !
خوب اگه منظورتون از كپي ، كپي سي دي هست كه من توضيحش را دادم . ( توي صفحات قبلي )
براي قفل گذاري هم اين پيشنهاد را بهت مي كنم ( همشهري ! هوات را دارم ! ) :
اول فايل exe اتوران را با TZ Executable Protector قفل گذاري كن .
بعد به وسيله TZCP ، از step هاي 1 و 2 و 3 و 4 استفاده كن . البته بايد بلد باشي از TZ Executable Protector و TZCP استفاده كني .
بعدش فايلها را به وسيله UltraISO و پوشه ها را به وسيله CD Secure مخفي كن .
حتما كليه فايل هايي را كه TZ Executable Protector بهت ميده را به جز exe مخفي كن .
الان يك قفل داري كه از اتورانش محافظت شده و يك سري از پارامترهاي يك قفل را داراست .
نرم افزارهاي TZ را از سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگير .
يه مطلبي رو هم من اضافه كنم ؟(البته با اجازه دوستان)نقل قول:
بعدش هم خودت به راحتي با كلون يا ايزو بوستر و اولترا ايزو اولين نفري باش كه قفلش رو باز مي كني در 8 دقيقه
دوستان بفرماييد از كجا ميشه عكس زمينه كرد تا يه چند تا يي روش بهتر توضيح بدم (بازم با اجازه از بزرگان)
در مورد نگهبان 3 پلاس هم جدي جدي هيچكسي كاري نكرده باهاش . بابا رو كم كنيه . هيچي كه هيچي!!!!!!
دوستان من سه سی دی زدم و روش قفل تلفنی گذاشتم
حالا میخوام کاری کنم که کسی نتونه بره توی سی دی و به برنامه ها دسترسی پیدا کنه
به نظر شما چی کار کنم؟
mohsengrisly جان !
البته در مورد كپي شدنش كه حرفي نيست . همون خط اول خودم گفتم ديگه !
نكته بعدي اينكه اگر دوستان فايل را به وسيله UltraISO مخفي كنند ، شما فايل را نمي تونيد با IsoBuster استخراج كنيد . اما پوشه را ميشه ...
نكته آخر اينكه استخراج اتوران واقعي و درست هم كار هر كسي نيست ... چون تاكيد كردم كه فايلهاي جانبي را مخفي كنه .
البته اين ترفند در برابر بچه ها مفيد هست ...
براي گذاشتن عكس هم كه بعد از آپلود آدرسش را به اين صورت بنويس :[img]value[/img] => به جاي value آدرس را بذار .
basterzt جان !
فعلا راهي كه پيشنهاد مي كنم ، مخفي كردن هست ...
چون پيشنهادهاي ديگه را بايد به صورت دستي انجام بدهيد و با مشكل برخورد مي كنيد .
mehdi_7070جان از راهنماييت ممنونم رفتم تو كار دانلودش
من چيز خاصي نگفتم .
اون مورد محافظت اتوران هم سعي مي كنم برات بنويسم .
فعلا كار باهاش را ياد بگير ، تا بعدا !!
سلام
حال شما؟
اقا اين سي دي هاي گاردين(90 درصد) سه سوت با ايزو بوستر مي شكست اما الان به جاي سه سوت با دو سوت فايلاش كه اصلي است استخراج مي كنم اما من اون پوشه سر كاري را كپي نمي كنم و اون پي اف ار با پسوند دت
اما وقتي برنامه را اجرا مي كنم كامپيوتر را رستارت ميكنه. اين ريستارت از كجا مياد؟
فايلاي اصلي فلش است ايا تو فلش ام ايكس(يا برنامه ديگه) ميشه اونارو باز كرد و رو كامپيوتر سيو كرد؟
h_radnoosh جان !
براي ريستارت كردن ، احتمالا از يك فايل ديگه استفاده مي كنند .
مشكل شما چي هست ؟ دقيقا بگيد كه مشكل چي هست ؟
mehdi_7070جان منتظر مقالت هستم
راستي بعضي از مقاله هات كه در راپيدشر گذاشتي لينكشان كار نميده
نقل قول:
نوشته شده توسط persiankitty
تو نصفه ريستارت ميشه با كلون ايميج گرفتم
بنده بودم قربان ولي كليپ ساز بود نه كارگاه ميكس اگه بلدي بسم اللهنقل قول:
نوشته شده توسط mohsengrisly