نسخه بالاتر بزن به احتمال زیاد درست میشهنقل قول:
Printable View
نسخه بالاتر بزن به احتمال زیاد درست میشهنقل قول:
بار اولم نبود فلش میزدم لذا بعید میدونم اتصال کوتاه باعث این ممشکل شده مجدد هم فلش زدم باز سیم کارت رو نمیخونه imie و سریال مودم پاک نشده راه حلی بنظر دوستان میرسهنقل قول:
از ورژن سوم استفاده کنید با اسکریپت آنلاک جدید و نتیجه رو بگید . در ضمن مطمئن هستید nvram پاک نشده ؟نقل قول:
دوستانی که امکان تهیه nvram از هر دو مدل ایرانسل و مبین نت این مودم رو دارن لطفا در انجمن جهت استفاده عمومی قرار بدن . جایه دوری نمیره کمک بزرگی هست برا حل مشکلات پاک شدن nvram موقع فلش کردن مودم . برای رعایت نکات ایمنی میتونن شماره سریال و imei داخل فایل nvram رو پاک کرده و اینجا قرار بدن تا دوستان مشکل دار با مشخصات مودم خودشون جایگذاری و داخل مودم بارگزاری کنن .
از کجا مشخصه nvram پاک نشده ؟فریمور ایران سل هم زدم حل نشد.ویرایش سوم زدم البته اسکریپت رو استفاده نکردم بازم حل نشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
http://uupload.ir/files/gad4_captureddd.jpg
سلام
از دوستانی که بلند از nvram بکاپ بگیرند لطف کنن ی آموزش بزارن
ورژن 197 رو هم تست کنید . nvram شما طبق عکس پاک نشده در صورت پاک شدن imei و سریال نامبر مودم میپره . قسمت webui هم کلا اعداد صفر نشون داده میشه انتن هم از بین میره و بعضی مواقع دو خط میاد و میره و اسم وای فای هم هم عوض میشه . حتی اسم مودم هم تغییر پیدا میکنه .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان، مودم من ایرانسله، آنلاکش کرده بودم، دیشب آپدیت شد ولی لاک نشد!!! من با سیمکارت رایتل تونستم کانکت بشم. کسی میدونه جریان چیه؟ :n13::n13::n13::n13::n13:
دوستان با این فریمور هم مشکل حل نشد و همچنان با فلش زدن چندین فریمور علیرغم داشتن شماره ime و سریال همچنان سیم کارت رو شناسایی نمیکنه راهی دیگر بنظرتون نمیرسه/ میتونه سخت افزار اسیب دیده باشه/تعمیرات این مودم رو کجا انجام میدننقل قول:
سلام دوستان
کسی ورژن 196 ایرانسل رو داره؟
دوستانی که نیاز به فایل دارن به خصوصی بنده پیام بدن بهشون بدم
دوستان تست کردند و مثل شما دوباره مودم لاک نشده . فقط ورژن 192 ایرانسل لاک هستش .نقل قول:
با این اوصاف فقط میمونه تعویض nvram اونم اگر پیدا کنید و بتونید ویرایش کنید و انتقال بدید . با این هم جواب نداد مشکل سخت افزاری دارید و خود ایرانسل هیچ پشتیبانی تعمیری ندارد و فقط تعویض دارد اونم پلمپ دستگاه باز نشده باشه . میتونید بفرستید تهران تعمیرگاهای مجاز و تخصصی مودم های همراه .نقل قول:
فایل چی ؟ ورژن 196 ایرانسل یا فایل های آنلاک یا nvram ؟نقل قول:
داداش من درخواست NVRAM مودم m60 رو دادم تو فروم خودش ولی کسی جواب نداد شما که خودتم m60 (e5785) داری nvram اون رو آپلود کن که قدم اولو برداشته باشی کار یه نفرم راه میندازینقل قول:
داداش دست ازین کارات بکش این فایل ها همه بصورت رایگان توی فروم ما هست پاک هم بشه تو 4pda هست سعی نکنید از یه عده که اطلاعاتشون کمتره با شارژ اخاذی کنی چند بار دوستان بهت تذکر دادن بازم داری ادامه میدینقل قول:
در صورتی که Adb مودمتون فعاله به Adb وصل بشید و این کامند رو بزنیدنقل قول:
با اجرای این دستورمحتویات mnvm2:0 که فایل nv.bin هست روی فولدر جاری کپی میشهکد:adb pull mnvm2:0
برای ریستور هم از کامند زیر استفاده کنید
برای ویرایش NVRam هم از balong-nvtool استفاده کنیدکد:adb push nv.bin mnvm2:0
نقل قول:
منونم
میشه ی خورده بیشتر توضیح بدین که منظور از پوشه جاری کجا هست و اینکه چطوری باید به مودم وصل بشی(با کابل شبکه یا usb) و دستو اتصال چیه؟
مودمتون اگر adb فعال باشه مثل نسخه 3 حسین رو پورت 5555 داره لیستن میکنه به این پورت وصل میشید و دستوراتتون رو میفرستید میتونی با وای فای یا کابل به مودم وصل بشیدنقل قول:
دستور اتصال به این صورت هست
که اگر ایپی مودمتون چیز دیگه ای هست آیپی 192.168.8.1 رو که به عنوان مثال بود عوض میکنیدکد:adb connect 192.168.8.1:5555
فولدر جاری هم همون جایی که کامند لاین با فلش نشون میده مثلا
داره به درایو سی اشاره میکنه که اگر کامند رو اینجا بزنید فایل nv.bin همونجا ریخته میشهکد:c:\>
فایل های adb هم باید تو فولدرتون باشه یا اینکه تو یه فولدر مستقل بریزید و مسیرش رو تو Path ویندوز بدید که همه جا بتونید استفاده کنید
منون که جواب دادیننقل قول:
امکان داره فایل های adb رو ی جای برای دانلود بزارین
خدمت شمانقل قول:
موقع اتصال این خطا رو میده
C:\Users\hamed va mahshid\Desktop\New folder (3)>adb.exe adb connect 192.168.0.1
:5555
Android Debug Bridge version 1.0.26
-d - directs command to the only connected USB devic
e
returns an error if more than one USB device is
present.
-e - directs command to the only running emulator.
returns an error if more than one emulator is r
unning.
-s <serial number> - directs command to the USB device or emulator w
ith
the given serial number. Overrides ANDROID_SERI
AL
environment variable.
-p <product name or path> - simple product name like 'sooner', or
a relative/absolute path to a product
out directory like 'out/target/product/sooner'.
دوبار adb نوشتی adb.exe اول رو بردار درست میشهنقل قول:
سلام . امکان داره این قسمت رو کمی باز کنید و با تصویر یا یه راهنمایی بگید بعد از استراخ فایل nvram که به صورت nv.bin هستش حالا توسط این برنامه چگونه شروع به ادیت اون کنیم . با تشکر . دوستان یاد بدند اونوقت ماله هر دو تا مودم b612 , fd-m60 رو استخراج و ادیت و اینجا میزارم .نقل قول:
چشم بزار اموزش رو بدن ببینم میتونم استخراج و ادیت کنم . حتما اونوقت اینجا اپلود میکنم .نقل قول:
کامند هاش رو حفظ نیستم، منم خودم هر موقغ کار میکنم میرم help رو ترجمه و استفاده میکنم ولی سعی میکنم امشب رسیدم کامند هایی که بیشتر مورد احتیاجه رو اینجا بزارم که استفاده کنیدنقل قول:
دوست عزیز زمانی که imei مودم سرجاش هست پس تعویض nvram چه تاثیری داره؟الان مودم روشن میشه وارد پنل میشم و تمام قسمتها از جمله وایفای و لن و غیره سالمه فقط سیم کارت نمیخونه میشه سخت افزار اسیب دیده باشه؟میتونه زمان اتصال کوتاه برای انلاک باعث این مشکل و خرابی سخت افزار شده باشه؟نقل قول:
- - - Updated - - -
بعید میدونم سخت افزاری باشهنقل قول:
اگر ورژن اخری ایرانسل رو تونستی پیدا کنی بزنی احتمال زیاد درست میشه احتمالا تو این نسخه کاری کردن که بخش مودم روتر قابلیت دانگرید نداشته باشه
خودم من هم خیلی بعید میدونم سخت افزاری باشه چرا که تا قبل از انلاک مودم سیم کارت رو میخوند و مشکلی نداشت و ما کاری با سخت افزار نکردیم فقط اتصال کوتاه برقرار و مودم رو انلاک کردم بعد از انلاک هر سیمکارتی وار کردم نخوند!البته فریمور ورژن 192 ایرانسل رو زدم ولی درست نشد و فریمور 196 ایرانسل رو ندارم البته یکی از دوستان فروم فریمور 197 گلوبال رو اپلود کردن که زدم با اون هم سیم کارت رو نخوند!اگر دوستان فروم فریمور 196 ایرانسل رو دارن لطفا اپلود کنندنقل قول:
دوستان فروم دقت کنند تا مشخص شدن علت این مشکل از انلاک کردن مودم فریمور 196 ایرانسل خودداری کنند تا احتمالا دچار چنین مشکلی نشوند!
مطمعن هستید از فریمور 196 هست؟؟
بنده نصب کردم اما مشکلی نداشت و باز برگشتم به فریمور 195 بنظر بنده فریمور 195 که آخرین نسخه ویرایش شده اش توی انجمن هست بهترین نسخه هست
نوشتن Imeiنقل قول:
نوشتن سریالکد:balong-nvtool -i 102031510006016 nv.bin
برای خوندن Imei و سریال هم از دستور پایین استفاده کنید سلول 0 برای Imei و سلول 6 برای سریال هست که با اجرای دستور با x به عنوان فایل تو مسیر جاریتون کپی میشه و با d تو همون کنسول پرینت میکنهکد:balong-nvtool -s 10203151000601612345 nv.bin
بقیه دستورات رو استفاده نکردم که پایین میزارم دوستان هر کدوم رو استفاده کردن با یه مثال بنویسن که همه کامنداش رو با توضیح بچه ها داشته باشنکد:balong-nvtool -x 0 nv.bin
balong-nvtool -d 0 nv.bin
هر کی بدردش خورد یه دعا منو بکنهکد:Command line format: % s [keys] <NVRAM image file name>
The following keys are valid:
-l - output the NVRAM image map
-u - print unique identifiers and settings
-e - extract all cells
-x item - extract item into the file
-d item - dump cell cells item (d * - all cells)
-r item: file - replace the item cell with the file
-m item [+ off]: nn [: nn ...] - replace the bytes in item with the bytes specified in the command
-a item [+ off]: text - write a text string in item
* if + off is not specified - the replacement starts with a zero byte. The offset is given in hex
-i imei write new IMEI
-s serial- write new serial number
-c - extract all component files
-k n - extract all cells related to component n to the COMPn directory
-w dir — import cell contents from files in the dir directory
-b oem | simlock | all — select OEM, SIMLOCK or both codes"
-f - reload the modified nvram to the modem memory
همیشه تو کار عیب یابی اول میریم سراغ نرم افزار و میان افزار و بعدا میرسیم به سخت افزار . در ضمن یکی از علت شایع شناسایی نشدن سیم کارت و شبکه و انتن دهی در موبایل و مودم همین nvram هستش .نقل قول:
متسفانه هنوز ایرانسل به صورت افلاین ورژن 196 خودش رو منتشر نکرده .نقل قول:
از وقتی همراه اول نت شبانه رایگانشو برداشت دیگه آنلاک کردن این مودم ارزشی نداره نمیدونم اینهمه زور زدن برای آنلاک کردنش از کجا میاد.ایرانسلم که هم سرعتش از سیمکارتای دیگه بالاتره هم پینگش پایینتره هم سیم تی دی ش طرحاش خیلی به صرفه تره.
واقعا دستتون درد نکنه . من nvram بکاپ گرفتم از مودم fd-m60 و ویرایش هم کردم و داخل تاپیک خودش برا استفاده عمومی قرار دادم . فقط یک مشکل دارم اونم اینکه بکاپ مودم tfi-60 رو نمیتونم ویرایش کنم یعنی با دستور :نقل قول:
balong-nvtool -i 102031510006016 nv.bin
balong-nvtool -s 10203151000601612345 nv.bin
هیچ تغییری در فایل nvram صورت نمیپذیره ! در حالی که ماله مودم fd-m60 راحت با این دستورها ویرایش شد .
قرار نیست همیشه اپراتورها نت رایگان بدن . یه دوره میدن و بعد جمع میکنن و طرح های دیگه ای میدن . الانم بسته های نامحدود شبانه همراه اول از نظر حجم و قیمت خیلی عالی هستن و به صرفه . در ضمن زور زدن لازم نیست . بغیر از ورژن 196 مبین نت الباقی راحت و بدون دردسر انلاک میشه و دست کسی که روش انلاک رو عمومی کرده درد نکنه .نقل قول:
منم همین مشکلو دارم کسی راهشو بلـــــــده؟نقل قول:
بله نمیشه کسی بلده راهنمایی کنه ؟نقل قول: