من تهرانپارس هستم (مرکز عاطف)نقل قول:
خب هزینه مودم و کابل کشی چقدر میشه جدا؟ ینی در کل چقدر باید ماهی پرداخت کنم.
Printable View
من تهرانپارس هستم (مرکز عاطف)نقل قول:
خب هزینه مودم و کابل کشی چقدر میشه جدا؟ ینی در کل چقدر باید ماهی پرداخت کنم.
خوب پس هم محل نیستیم متاسفانهنقل قول:
والا به من گفتش حدودا 1200 واسه مودم و کابل کشی
فقط مودم رو می تونید از بازار هم تهیه کنید. هر مرکز و پیمانکارش یه قیمتی می ده شما مقایسه کنید اگه مودم زیاد می گفتن از بیرون هم می تونید بگیرید.
تعرفه ها رو هم بچه ها توی صفحات قبل گذاشتن. از مرکز مخابراتی هم می تونید بپرسید. با توجه به سرعت درخواستی.
دوستانی که تانوماشون اوکی شده...
از زمان وضعیت "ارسال به مرکز" چقدر طول کشیده تا بیان کابل کشی؟
کلا بعد از این "ارسال به مرکز" به چی باید تغییر کنه؟
هرکی جواب ایشون رو داد لطفا از اولش بگه از لحظه درخواست چقدر طول میکشه عموماً :biggrin:نقل قول:
متشکر
داغون ترین مخابرات محلاتی هست تجهیزات تانوما رو فقط چند جا که شرکت مجتمع تجاری هست گذاشته جای دیگه ای ارائه نمیده. دقیقا یادمه اون اوایل که مخابرات شروع کرد سرویس adsl رو بده اینجا 512 به بالا باید از صد جا نامه میاوردی براشون
از مخابرات هم شانس نیاوردیم
امروز رفتم درخواست دادم، میگفت قیمت مودم 1 میلیون تومن هست و سیم کشی از متری 6 تومن.نقل قول:
قیمت مودماش چه رنجی هست؟ چه مدلی باید سرچ کنم؟ بهترین مدل چیزی سراغ دارید قیمتش رو ببینم؟
دوست من فیبرش رو 10 روز بعد اومدن کشیدن ولی 30 روز هست سفارش داده روی همون ارسال به مرکز مونده، خیلی پیگیری کرد گفتن بین 35 تا روز تا 55 روز شاید طول بکشه.نقل قول:
محلاتی سمت مینیسیتی و بلوار ارتش؟نقل قول:
چرا همینجا چند صفحه قبل رو نمیخونید ؟ کلی اطلاعت بدست میاریدنقل قول:
منم مرکز عاطف هستم. عاطف فیبر نمیده به کسی. من چند ماه پیش فرم امکان سنجی رو پر کردم . خبری نشد. چند بار هم حضوری رفتم که سری آخر طرف گفت راحتت کنم این فرمه سر کاریه وگرنه فیبر نمیدن به کسی. برای VDSL هم فقط به یک ساختمان نزدیک به 3 راه تهرانپارس دادن. همون ADSL رو استفاده کن بهتره.نقل قول:
من قبلا واسه شهرستان میخواستم واسه سرور تانوما بگیرم اما سرعت گیگابایتی گفتن نداریم. الان میخوام واسه سروری که تو تهران دارم سرعت 1 گیگ بگیرم کجا باید اقدام کنم؟ واسه شرکت و سرور سرعت های گیگابایتی میدن؟
تا جایی که می دونم فقط دو مدل هواوی هستش توی بازار و مخابرات هم به من گفتن حتما هواوی باید باشهنقل قول:
توی صفحات قبل هم دوستان گفتن فکر کنم. توی دیجی کالا الان 650 و 780 هستش حدودا
فکر نکنم همچین سرعتی بدن بهتون... 100 مگ بیشتر ندیدمنقل قول:
اره:biggrin:نقل قول:
کانکتور (وصل به سیم) رو چجوری از پشت مودم یا پریز میشه در آورد؟
سلام
وقت بخیر
دوستان چندتا مودم FTTH مدل hg8245h با فریمور بین الملل با پشتیبانی IPV6 با سوکت سبز موجود هستش
بزگوارانی که نیاز دارن در خدمتشون هستم
قیمت؟نقل قول:
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
770 تومن با گارانتی 1 سالهنقل قول:
یعنی الان سرورهای ایران همه با سرعت 100 مگ دارن کار میکنن؟ مگه میشه؟نقل قول:
دوستان میخواستم برم قرارداد 3 ماهه(سیم کشی رایگان)ببندم اما مخابرات منطقه من(بهشتی) میگه ما قرارداد 3 ماهه نداریم و فقط 3 ساله(مودم و سیم کشی رایگان)داریم
و اصرار کرد که ما فقط 3 ساله داریم.;)
سیم کشی تا منزل رایگان است ولی مودم رایگان شاید قرارداد طولانی تر باشد ولی بگمونم تا یک سال هم قابل ارایه باشد. به اون فرد مسئول بگید قضیه کابل کشی رایگان با مودم رایگان فرق می کند. شاید در این مورد دچار سوء تفاهم شده است و توجیه نیست:نقل قول:
کد:https://www.zoomit.ir/2019/1/21/311931/tci-free-fiber-optic-wiring/
سلامنقل قول:
بله درست میگن سیمکشی و مودم رایگاه فقط برای قرارداد ۳ ساله هستش
تازه مودمی هم که بهتون میده جدیدا تک پورت هستش که اصلا به درد نمیخوره
پیشنهاد میکنم ۴۵۰ پول سیم کشی و ۸۰۰ تومن پول مودم رو خودتون بدید که هر طرحی دوست داشتید و هر زمان که خواستید بگیرید و یا جابجا کنید
با طرح ۳ ساله مجبورید تا ۳ سال فقط یک طرح خاص رو داشته باشید که منطقی نیست
دوستان کسی اینجا تانوما توی کرج داره؟
میشه خواهش کنم اگر کسی اینجا داره و یا کسی رو میشناسید یه ریپلای بزنه
ممنون
از نظر مودم خودم گرفتم مدل Hنقل قول:
قرارداد 3 ماهه هست یا حذف شده؟چون 2020 میگه ما قرارداد 3ماهه(سیم کشی رایگان داریم)و مخابرات بهشتی میگه فقط قزارداد 1 ماه و 3 ساله به من گقت
شما از طریق 2020 سه ماهه ثبت نام کنید. برای مثال طرح های تانوما خراسان رضوی را ببینید:نقل قول:
کد:http://adsl.tckh.ir/allservice.aspx
من الان یک هفته هست برام نصب شده نارمک تهران هستم واقعا سرعتش خوبه بالای ۵۰ مگ میده ولی یه چیزی بد تو ذوقم زد پینگش بالای ۱۲۰ هست که از adsl که داشتم هم بالاتر رفته هر چیم زنگ میزنم پشتیبانی میگن همینه که هست پینگش افتضاحه
پینگش بالاس من نارمک هستم و یک هفتس نصب کردم
شما تست پینگ رو بزار اینجا تا ببینیمنقل قول:
اگه pc داری برو cmd تست بگیر
ping asiadl.ir
ping 8.8.8.8
ping 4.2.2.4
ping 35.156.63.252
ping [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من واقعا کلافه شدم این فیبر چرا ایجوری اول اینکه خط تلفون ما روی همین فیبر و کلا چند روز قطع شده بخاطر پرداخت نکردن درصورتی که فقط 12 روز سرویس وصل شده !
بعد من سرویس 8 مگ 90 گیگ بین ملل گرفتن که 378 گیگ داخلی الان کلا حجم خارجی تمام شده و حجم داخلی یه رقم کم نشده درصورتی که بیشتر حجم که من مصرف کردم داخلی بود !؟ و اینکه چرا اینقدر حجم کم شده ؟!
الان تو سامانه موندم چیکار کنم تمدید سرویس نمیشه کرد پشتیبانی پاسخ نمیده ؟!
با 2020 تماس بگیرید. بعد هم اینترنت بین الملل از اینترنت داخلی مجزا نیست. شما یا همه را اینترنت بین الملل استفاده می کنید که در این صورت کلا 90 گیگ دارید. اگر از اینترنت داخلی استفاده کنید 90 گیگ شما می شود 378 گیگ. یعنی این طور نیست که مثلا 90 گیگ بین الملل + 378 گیگ داخلی.نقل قول:
بله درست کل حجم کم شده بود و کل طرح 360 گیگ در اصل ، یعنی در اصل وقتی از سرویس داخل استفاده میکنی حجم چند برابر میشه ؟!نقل قول:
الان طرح تغییر دادم به 700 گیگ
دوست عزیر مخابرات ضریب 1 به 4 داره. 1 گیگ بین الملل استفاده کنی در اصل 4 گیگ از حجم داخل کم میشه.نقل قول:
90 گیگ میشه 89 گیگ و 360 میشه 356 گیگ. اگر این 1 گیگ داخلی باشه از 90 گیگ 250 مگ کم میشه.
پدربزرگ من به تازگی توی غرب تهران توی یک برج نوساز ساکن شده. کل برج رو مخابرات فیبر کشیده و سیم مسی من ندیدم جایی. توی کابینت راهرو رو دیدم یک باکس مخابرات بود که ازش جندین رشته فیبر درومده بود. نصاب اومد نصب کنه دید که پیمانکار پریز رو نزده! ارجاع داد به پیمانکار. هزینه مودم هم گفت 650 میشه.نقل قول:
Optical RX power برای شماها رو چه مقداری هست؟
خب به سلامتی بعد اظهار نظر وزیر در مورد پینگ بازیها پینگم با سرور آلمان 2 برابر شده.یعنی منی که تو بتل با سرور آلمان 65 بودم و تازگیا 85 شده بودم الان 2 روزه شدم 150.
یه تبلیغی بود قدیما میگفت صا ایران هر روز بهتر از دیروز،من الان دارم منظورشو متوجه میشم :)
سلام دوستان اینترنت من از adsl شده vdsl سرعت اینترنت چقدر باید باشه / سرعت من الان روی 14 مگ هست . بیشتر هم میشه؟
دقیقا بعد لاف زدن وزیر پینگ من هم 50 میلی ثانیه بیشتر شدهنقل قول:
دقیقا درست من کمی رفته بالا ولی برای بعضیا کمتر شده شاید روی فیبر تفاوت داره چون اکثر کسیانی که ADSL دارن بهبود داشته !نقل قول:
واسه من که بهبود نداشته پینگ 90 شده 140 !!! ولی وی پی N میزنم ( آلمان ) پینگ میاد رو 105 :worried:نقل قول:
از امروز پینگ من درست شده(البته نه کامل) و با آلمان 80 شده و با این آی پی که وزیر داده بود 60