الان ADsl مخابرات دارم تقاضا بدم چقدر طول میکشه تهران
Printable View
الان ADsl مخابرات دارم تقاضا بدم چقدر طول میکشه تهران
مخابرات اگر پورت داشته باشه یک روزه میتونه بهت سرویس رو تحویل بده چونکه دست خودشه و سریع اینکار رو انجام میده فقط باید بری امور مشترکین و همون لحظه که درخواست میدی اعلام هم کنی فوریه تا اگر ناز نکردن زود برات وصل کنن...نقل قول:
من قبلا درخواست دادم یک ربع وصل کرد.. کلا تا درخواست دادم نوشت تا برگشتم دیدم خط رانژه شده...
آقا من امروز داشتم با پشتیبانی صحبت میکردم میگه باید فاصله 400 متر از مخابرات باشه گفت دارند حالا یک کارایی میکنند. شماها که سرویس دارید فاصله تون چقدر
هرچی نزدیک تر سرعت بیشتر.نقل قول:
من حدود 200 متر فاصله دارم نهایت
- - - Updated - - -
هرچی نزدیک تر سرعت بیشتر.نقل قول:
من حدود 200 متر فاصله دارم نهایت
سلام.
دوستان توی مودم حداکثر دانلود خط من 5 مگ نشون میده برای ADSL.
حالا اگ تغییرش بدم به VDSL تاثیری داره؟ سرعت و کیفیت بهتر میشه؟
از بخش status مودمت عکس بذار ببینمنقل قول:
برای شما adsl جواب نمیده چه برسه به vdslنقل قول:
خیر دوست عزیزنقل قول:
وقتی کافوی Vdsl بزنن نزدیک خانه شما ، سرعت میپره رو 28 (Adsl)
برای vdsl چه مودمی پیشنهاد میکنید؟ ممکنه مودمی که میخریم با مخابرات ناسازگار باشه؟ اون مودم هایی که خود مخابرات میداد هنوز هست و چطورن؟
سلام دوستان وقت بخیر
کسی تجربه استفاده از vdsl مخابرات در تبریز رو داره؟
ممنون میشم تجربشو باهام در میان بزاره که از لحاظ کیفیت و سرعت در چه حدیه
به 2020 زنگ زدم میگه برای خطتت vdsl قابل ارائه هست الان رو خطم adsl شاتل 16 مگابیت دارم مودم 2877 دی لینک هم دارم میخواستم ببنیم ارزششو داره که تخلیه کنم برم vdsl مخابرات یا نه؟
سلام بعد 1سال دوباره میخام برگردم مخابرات،هنوز سرویس کمپین ماندگار فعال هست یا حتما باید سرویس ارمغان پاییزی بخرم
چند تا سوال دیگه هم دارم
1-با شرایط امروز سرویس ارزونتر از کمپین حرفه ای مخابرات برای سرویس یکساله 8 مگ داریم به قیمت300هزار تومان؟
2-مخابرات جشنواره فروش حجم یا بلک فرایدی چیزی نداره برای مشترکها؟
3-شبانه رایگان در مخابرات وجود داره؟
4-اگر بخام سرعت سرویس را ارتقا یا کاهش بدهم در مخابرات امکانش هست؟
5-اگر روش پیش پرداخت مخابرات مثلا480 گیگ 12ماهه را انتخاب کنم،باید دقیقا هرماه40 گیگ مصرف کنم یا میتونم یک ماه60 گیگ هم مصرف کنم و یکماه کمتر از 40 گیگ؟
کسی بلد نبود جواب بده؟
با توجه به تجربه 8 ماهه خودم از ADSL مخابراتنقل قول:
3. شبانه رایگان ندیدم / 5. حجم کامل در اختیارتون قرار میگیره و اینکه چجوری مصرفش کنید دست خودتونه ( مگر اینکه توی طرح نوشته شده باشه که محدودیت حجم برای هر ماه اعمال میشه که من ندیدم )
در کل با توجه به اتفاقی که برام رخ داد مخابرات رو پیشنهاد نمیدم. این شرکت 2 ماه تقریبا از اواسط مهر تا اواخر ابان سرعت اینترنت من رو عمدا از حدود 7 مگ ( که توان خط من بود ) به زیر 1 مگابیت کاهش دادند و با وجود پیگیری های مداوم دوباره عمدا و به دروغ میگفتن که سیم های توی کوچه یا ابونمان بیرون مشکل پیدا کرده و نیاز هست که تعویض بشه در صورتی که من بعدا متوجه شدم همه اش دروغ بوده و خطم مشکلی نداشته و تخلیه کردم از این شرکت.
دوستان راهی هست بشه فهمید VDSL میدن ؟ یا حرکتی زد ؟
مرکز مخابراتی فرد اسدی ام
دستورات cli مودم VMG-5301-T20A رو کسی داره؟
سلام
امروز رفتم سایت اسیاتک دیدم رو خطم امکان نصب VDSL داره قبلا تست کرده بود روش فعال نمیشد
سوال الان میتونم از مخابرات سرویس VDSL بگیرم و اینکه هزینه اضافی داره VDSL
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
احتمالا باگ خورده خط من رو هم نشون میده که vdsl داره
خط من که vdsl دارمنقل قول:
vdsl روش غیر فعاله:laughing:
برا من که اصلا نمیزاره گزینه vdsl رو انتخاب کنمنقل قول:
مراکزی که قبلا توشون DSLAM داشته رو اون بالا نشون میده اسم مرکز هم میارهنقل قول:
ولی مراکزی که توشون نداره DSLAM خودش میذاره ثبت نام کنی بیت استریم پشتیبانی میکنه احتمالا
اما مطمعنا بعد از ثبت اطلاعات زنگ میزنن که پشتیبانی نمیکنیم! VDSL رو شرمنده
حدود ۲ماه هستش VDSL گرفتم از مرکز پیروزی
سرعت برام رو۶۰ هستش اما متاسفانه به شدت قطعی دارم با وجود اینکه خطم نویز نداره. دیگه کلافم کردن . مودم یوتل ۳۰۱ استفاده میکنم. پشتیبانی هم که جواب درست نمیده
از صفحه تنظیمات یه عکس بذار شاید بشه کمک کردنقل قول:
از اطلاعات مودم مثل snr اینا هم یه عکس بگیر
رفیق شما یه بار اون گزینه آخر special vectoring رو فعال کن(اینکار باعث میشه یکم مودمت دیر آی پی بگیره و دیر چراغ dsl ثابت بشه نگران نشو)نقل قول:
اگر حل نشد G.inp رو تست کن
اگر حل نشد بیا پروفایل های پایین تر به ترتیب رو تست کن،یه بار بذار اول رو 12a نشد بذار رو 8a
در نهایت نشد هم اون تیک annex M رو بردار،بذار روی annex a
اون SRA هم غیر فعال باشه بهتره
خلاصه که انقد باید چک کنی که به ایده آل برسی
سلام کسی اپدیت جدید مودم V301 Utel رو داره تو اینترنت هر چی میگردم قدیمی هاش میاد
منم همین مشکل رو دارم (قطع و وصلی خیلی خیلی زیاد)
واقعا دیگه نمیشه تحمل کرد. سرعت بد نیست ولی روزی دهها بار قطع و وصل میشه با اینکه کیفیت خط خوبه
وقتی به پشتیبانی تیکت میزنم راهکارشون اینه سرعت منو از 40 میکنن 16 مگابیت ولی قطعی و وصلی مشکلش حل نمیشه و هیچ اقدامی نمیکنن. میگن نویز کمه و اوکیه.
پشتیبانی صفره. من فکر میکنم نیروی ماهر ندارن و سر در نمیارن وگرنه درستش میکردن.
البته من به مودم هم شک کردم مودم تی پی لینک 9960 همه کانفیگ های مختلف هم تست کردم. فرمور هم آپدیت کردم. ریست هم کردم. درست نمیشه که نمیشه.
Upstream Downstream
Current Rate (kbps) 4094 32762
Max Rate (kbps) 43003 74431
SNR Margin (dB) 30 17.1
Line Attenuation (dB) 22.5 12.3
Errors (pkts) 7 201
VDSL2/ANNEX A/Bitswap enabled/SRA disabled
فعلا سرعت دانلود روی 32 مگابیت و آپلود 4 مگابیته
نسبت نویز دانلود هم معمولا بین 17 تا 20 و نسبت نویز آپلود هم همیشه 30
نقل قول:
کلا تیم بی سوادی دارند. بسیار بی سواد.
شما SRA رو Enable کنید.
سرعتتون هم هردو جا داره ببریدش بالا.
خط تلفنتون یه جا مشکل داره که ارور پکت میگیرید... 201 عدد پکت ارور گرفتید... بدون شک یکجا یه اتصالی داره.... توی 24 ساعت نهایت باید 10-20 دونه پکت ارور بگیرید... ممکنه پریز تلفن سولفاته کرده باشه و هر علتی دیگه...
دوستان وضعیت خط من در ۲ حالت Adsl و VDSL
وقتی مود مودم رو میزارم روی Adsl مقادیر line attenuation خیلی کم میشه در صورتی که سرعت رو تقریبا همون قدری نشون میده که توی VDSL واسم بستند ، کابل کشی از جعبه توی خیابون انجام دادم ، فاصله ام تا مرکز مخابراتی حدود ۵۵۰ متر و تا کافو ۳۵۰ متره ، کشش خط رو توی مودم ADSL قبل گرفتن VDSL میزد ۲۲.۵ مگ و روی ۱۶ مگ آسیا تک واسم snr رو عدد ۱۰ میداد کسی نظری داره ؟ آیا این قدر تفاوت line attenuation در ۲ مود adsl و vdsl طبیعی هست؟ چون باعث شده خطم رو نشه بالا ببندم با اینکه کشش خط رو توی مودم زده ۵۵ مگابیت،کسی تجربه داره بگه چکار کنم، ممکنه از پورت کافو باشه؟
اینم کشش خط روی مود VDSL پروفایل 12a
VDSL اصفهان مرکز بهارستان
خط روی حالت Fast نیست واسه همینه که پینگ بالاست
اینم تست تک کانکشن :
اینم وضعیت خط:
نقل قول:
فاصله ات تا کافو زیاده. شما میتونید دانلود رو تا 35 مگ بگید ببرند بالا و آپلود رو بکنند 5 مگ. SNR هم احتمالا میاد بین 6 تا 8 و اگه نوسان نداشته باشید بیشتر نمیتونید استفاده کنید.
نقل قول:
شما آپلودتون خوبه بیشتر نکنید، ولی دانلود رو تا 65 میتونید بالا ببرید بهتون جواب میده
دوستان با مخابرات مشهدی مهدی جنوب شرق تهران چیکار کنیم که پاسخگو باشن
نه ADSL درست درمون میده نهایت سرعت 4تا 6 میده اونم با نوسان
نهVDSL میده
نه فیبر نوری
الان چندین ماه هست اینترنتی درخواستاشتراک ADSL دادم هیچ ترتیب اثری ندادن
بسته های شبانه هم که حذف شدن فقط همراه اول هست که الکی دوستان میگن و تست کردن
لطفا راهنمایی بدین
با سپاس
نقل قول:
سایت 195 شکایت کنید برای کیفیت و همین هارو بنویسید ضرر نداره
دانلود رو واسم آورد روی 40 مگ خداروشکر SNR روی 10 هستنقل قول:
حالا یه کافوی فیبر نوری توی فاصله 100 متری هست میخوام خط درخواست بدم
آپلودت تا 4 مگ جا داره بیادنقل قول:
سلام، من خیلی دوست داشتم(و دارم) که VDSL بگیرم ولی ظاهرا مخابرات منطقه ما (شهید کاظمیان تهران) پورت نداره ارائه بده. :sad:
مودمم جدیدا شروع کرده به هنگ کردن رندوم WiFi ش که حسابی رو مخه و بر آن شدم که یه مودم دیگه بگیرم ولی نمیدونم چه مودمی مناسب هست؟ طبیعتا اینکه 5.0Ghz رو پشتیبانی کنه خیلی مهمه چون همه دیوایس هام پشتیبانی می کنندش
خواستم بپرسم شما پیشنهادی ندارید؟ و اینکه امیدی هست ظرفیت VDSL رو بیشتر بکنن به ما هم برسه؟:mellow:
تعرفه های VDSL تهران رو از کجا باید ببینم؟
تعرفه جدید VDSL مخابراتنقل قول:
الان سرعت ها رو محدود میکنن یا مثل قبل باز میذارن؟نقل قول:
فکر نمیکنم بخوان محدود کنند و همچنان به روال قبل هستشنقل قول: