-
سرمربي تيم پرسپوليس تهران : حق استقلال پيروزي نبود
------------
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس معتقد است كه حق تيمش در ديدار با استقلال شكست نبود و حريف نبايد با پيروزي ميدان را ترك ميكرد.
علي پروين كه عصر روز شنبه پس از شكست تيمش برابر استقلال با خبرنگاران رسانههاي گفت وگو ميكرد، اظهار داشت: پرسپوليس ميتوانست در اين ديدار به برتري دست يابد اما اشتباهات فردي برخي از بازيكنان مانع تحقق اين امر شد.
وي افزود: تيم استقلال تهران در اين بازي تنها يك موقعيت گلزني بدست آورد كه اين فرصت را به گل پيروزي بخش خود تبديل كرد.
سرمربي تيم پرسپوليس اظهار داشت : بازيكنان پرسپوليس در اين بازي عملكرد خوبي داشتند اما مهاجمان آن نتوانستند از موقعيتهاي بدست آمده استفاده كنند.
پروين در خصوص عملكرد مهرزاد معدنچي در اين بازي گفت: او بازيكن خوبي است و در طول هفته گذشته بسيار آماده بود. به همين خاطر از ابتداي بازي در تركيب اصلي تيم قرار گرفت امااشتباه اين بازيكن حداقل يك امتياز را از پرسپوليس گرفت.
وي ادامه داد : اگر معدنچي دچار اشتباه نميشد بازي بزرگ پايتخت با نتيجه تساوي به پايان ميرسيد.
سرمربي تيم پرسپوليس درخصوص تغييرات احتمالي دراين تيم گفت : تا زماني كه وضع مديريت باشگاه مشخص نشود، نميتوان تغييراتي را در تيم ايجاد كرد.
-
بازيكنان پرسپوليس پس از داربي 59 چه گفتند
-------------
كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس پس از شكست اين تيم برابر استقلال تهران گفت: تيم پيروزي خوب بازي كرد اما به خاطر اين كه نتوانستيم اشتباهات را جبران كنيم شكست خورديم.
بهروز رهبري فر ضمن بيان اين مطلب به خبرنگار ايسنا گفت: تيم ما بازي خوبي را در نيمهي دوم به نمايش گذاشت، استقلال يك حمله بيشتر نداشت و توانست بر اثر اشتباه بازيكنان ما به گل برسد.
وي افزود: ما ميتوانستيم برندهي اين ديدار باشيم، استقلال نود دقيقه اسير پرسپوليس بود ولي متاسفانه آنها در نهايت توانستند سه امتياز اين ديدار را كسب كنند.
رهبري فرد تاكيد كرد: پرسپوليس اگر ميتوانست اشتباهاتش را جبران كند قطعا پيروز ميدان ميبود.
وي با انتقاد از برخي بازيكنان كه باعث شكست امروز پرسپوليس شدند گفت: هواداران با عشق و علاقه به استاديوم آزادي آمده بودند و مدام تيم را تشويق كردند اما نتوانستيم جوابگوي محبت آنان باشيم.
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس تهران هم گفت: نميدانم چه بگويم اما شكست ناباورانهاي را متحمل شديم.
علي عليزاده پس از شكست يك بر صفر تيمش مقابل استقلال در داربي 59 به خبرنگار ايسنا اظهار داشت: استقلال در تمام طول بازي نتوانست همانند پرسپوليس هماهنگ بازي كند، برتري كامل با ما بود اما نميدانم چگونه شد كه نتوانستيم پيروز ميدان باشيم.
وي افزود: نميدانم چه بايد گفت، دفاع خوبي نداشتيم، ضد حملههاي ما ناكارآمد بود و پاسهاي اشتباهي داديم تا در نهايت استقلال پيروز شود.
عليزاده كه در طول جريان بازي بيشتر از تمام بازيكنان پرسپوليس مورد تشويق هواداران قرار ميگرفت خاطر نشان كرد: شرمندهي تمام پرسپوليسيها هستيم.
مدافع تيم فوتبال پيروزي نيز گفت: پرسپوليس بازي خوبي را انجام داد و حقش شكست نبود.
علي انصاريان در گفتوگو با خبرنگار ايسنا خاطر نشان كرد: استقلال در تمام بازي نتوانسته بود موقعيت خطرناكي بر روي دروازهي پرسپوليس داشته باشد آنها يك موقعيت به دست آوردند و به گل رسيدند. ما نتوانستيم از موقعيتهاي خود به خوبي استفاده كنيم.
وي كه پس از پايان بازي همچنان بر روي نيمكت تيم پرسپوليس حضور داشت و حاضر نبود به رختكن بازگردد خاطرنشان كرد: تماشاچيان امروز سنگ تمام گذاشتند. ما شرمندهي آنها هستيم.
انصاريان تاكيد كرد: انشاالله بتوانيم جبران كنيم. ما به اين پيروزي نياز داشتيم اما نتوانستيم آن را به دست آوريم.
هافبك تيم فوتبال پرسپوليس تهران با بيان اين كه استقلال مستحق پيروزي نبود گفت: ميتوانستيم پيروز اين بازي باشيم.
مهرزاد معدنچي در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) گفت: بازي را واگذار كرديم؛ اما، بايد حداكثر امتياز را ميگرفتيم. پرسپوليس خوب بازي كرد و تمام بازيكنان تمام تلاش خود را براي انجام بازي خوب به كار گرفتند. ولي استقلال در اثر يك اشتباه، كاملا تصادفي به پيروزي دست يافت.
وي خاطر نشان كرد: بازي خوبي بود؛ اما، نتوانستيم آنچه كه خواستهي هواداران و كادر فني بود را به نمايش بگذاريم. از تمامي هواداران براي شكست عذرخواهي ميكنم.
معدنچي كه تيم پرسپوليس در اثر اشتباه مستقيم او تن به شكست داد افزود: استقلال نسبت به پرسپوليس موقعيت كمتري داشت؛ اما، فوتبال همين است و برد و باخت دارد. امروز در كمال ناباوري، نتيجه را به حريف واگذار كرديم.
وي افزود: در بازيهاي آينده بايد اين نتيجه را جبران كنيم تا هواداران ما را ببخشند.
-
شب پاياني هفته دوازدهم بوندس ليگا
هامبورگ و سه امتياز آسان
---------
شب دوم از هفته دوازدهم بوندس ليگا با انجام دو ديدار ديگر به پايان مي رسد.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ يك شنبه شب و در ادامه بازي ها هامبورگ تيم سوم ليگ به مصاف تيم ته جدولي نورنبورگ مي رود تا 3 امتياز ديگر را كسب كند و همچنان در كورس قهرماني باقي بماند.
برنامه دو ديدار باقيمانده بوندس ليگا به شرح زير است:
نورنبرگ- اشتوتگارت
مونشن گلادباخ- هامبورگ
-
حق پخش دو جام جهاني فروخته شد
-------------------------
شبكه هاي خبري Abcو Espn موفق شدند حق پخش تلويزيوني دو جام جهاني 2010 و 2014 به زبان انگليسي رل بخرند.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ اين دو شبكه روي هم مبلغ صدميليون دلار به فيفا، پرداخت كرده اند تا تحت پروژه اي هماهنگ شده از هم اكنون براي اين دو جام جهاني برنامه ريزي كنند. كمپاني والت ديسني نيز در اين بين حامي مالي اصلي و اول اين دو شبكه بزرگ خبري خواهد بود و براي جام جهاني زنان در سال هاي 2007 و 2011 و همچنين جام كنفدراسيون هاي 2009 و 2013، حق پخش جداگانه خريداري كرده است. جام جهاني 2010 كه در آفريقاي جنوبي برگزار خواهد شد، سوژه مناسبي براي والت ديسني جهت فعاليت هاي خبري، تبليغاتي و فروش كارتون ها و فيلم هايش محسوب مي شود. Abc بخاطر پرداخت 65 درصد از كل مبلغ حق پخش انحصاري فينال اين دو جام جهاني را نيز خريداري نموده و Espn از آن محروم است. از طرفي چند كمپاني اتومبيل در جهان، قصد دارند، هر كدام با پرداخت مبلغ 40 ميليون دلار در اين پروژه هميار اين شبكه هاي خبري و تصويري باشند.
-
حميد استيلي:
پرسپوليس ثبات ندارد
------------------
پرسپوليس در مقابل استقلال بازي بدي را ارائه نكرد اما نهايتاً بار ديگر بازي را به حريف خود واگذار نمود.
حميد استيلي مربي جوان پرسپوليس در گفت و گو با گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)به سؤالات ما پاسخ داد.
بعد از خرداد سال 80 پرسپوليس تاكنون مقابل استقلال به پيروزي نرسيده است؟
آن چيزي كه مسلم است اين بازي از قبل قابل پيشبيني نبود. تيم ما در اين بازي، بازي را خوب آغاز كرد اما در نيمه دوم پس از خوردن گل بيانضباط بازي كرد.
چقدر اين بيانضباطي به كادر فني بازميگردد؟
مطمئناً در اين مورد قادر نيستم صحبت كنم چون خود من نيز داخل اين مجموعه هستم.
نظرتان در مورد استقلال چيست؟
استقلال تيم بدي نيست. مجموعه بازيكنان استقلال با هماهنگي بهتري در مقابل ما حضور يافتند و از تمام توانايي خود در نقاط مختلف بهره بردند.
پيش از اين گفته ميشد پرسپوليس در دو فصل قبل به دليل وجود مربيان خارجي روي نيمكتش برابر استقلال ناكام ماند اما اين اتفاق با حضور مربي داخلي هم تكرار شد...
تيم ما در چند سال گذشته با مشكلات بسياري مواجه بود. امسال هم آن مشكلات وجود دارد. منتهي با ابعادي بيشتر و گستردهتر. البته اين مسأله را هم قبول دارم كه شايد مسائل مطرح شده بيشتر توجيه باشد و دليل قانع كنندهاي براي باخت به حساب نيايد.
اما به هر حال نتيجه را به رقيب خود واگذار كرديد؟
اينجا دو بحث پيش ميآيد؛ بحث بازي و بحث نتيجه. ما از حيث بازي، خوب توپ را به چرخش درآورديم و نسبت به بازيهاي قبليمان بد بازي نكرديم اما «نتيجه» را به حريف واگذار كرديم. مسألهاي كه مهمترين فاكتور در فوتبال به شمار ميآيد اما باز هم ميگويم پرسپوليس مستحق باخت مقابل استقلال نبود.
مشكلات زيادي داشتيم. در هر بازي تيم ما با بحراني خاص مواجه شد و همواره حاشيههاي زيادي پيرامون پرسپوليس وجود داشت و روي سيستم خاصي حركت نميكرد.
هيات مديره نمي تواند اين مشکلات را حل کند؟
در پرسپوليس سيستماتيك عمل نميشود مثلاً هيأت مديره استقلال چندين سال است كه تقريباً با حضور نفراتي ثابت و قدرتمند اداره ميشود. اما در تيم ما ثبات آنچناني وجود ندارد. وقتي در بالاترين رده تغييرات زيادي به وجود ميآيد اين مسائل به طور مستقيم تأثير خود را روي كادر فني و بازيكنان ميگذارد و وقتي اين تغييرات زياد ميشود، به شكل ملموستر و گستردهاي روي تيم تأثيرگذار ميشود.
اين مسائل چه تأثيري در داربي داشت؟
همه چيز لازم و ملزوم يكديگر هستند. در يك گروه اركستر تمامي سازها براي رسيدن به هدف بايد هماهنگ عمل نمايند اما وقتي هر كس ساز خودش را بزند، تيم به هدف خود كه همان پيروزي باشد، نخواهد رسيد.
عمده مشكل پرسپوليس چه بود؟
مشكل ما فقط مختص به بازي استقلال نبود. پرسپوليس در اول فصل دير بسته شد. نفراتي كه جذب كرديم، دير تمريناتشان را شروع كردند. در ادامه پرسپوليس به بحران مالي شديدي برخورد كرد و هزاران مسائل ديگر كه به نوع خود اثر مخربي بر تيم ما گذاشت.
چرا از برخي بازيكنان نظير شيث رضايي در پست غيرتخصصيشان (پيستون راست) استفاده شد؟
شيث در خط دفاعي بازيكني موفق است اما به دلايلي صلاح دانستيم از شيث در پست پيستون راست استفاده كنيم كه اتفاقاً چند مورد سانتر خوب را هم از او ديديم.
و در خصوص استفاده مجدد از مهرزاد معدنچي به رغم اشتباهات فراوان در سه بازي آخر...
بازيكن همواره مرتكب اشتباه ميشود و در اين بين وظيفه كادر فني اين است كه قبل از بازي و بعد از بازي با بازيكن صحبت كند و او را نسبت به اشتباهاتش توجيه نمايد. مطمئناً بيرون نشاندن آن بازيكن در شرايط روحي-رواني خاص او را از وضعيت معمول خارج ميسازد. ضمن اينكه نبايد اين مسأله را از نظر دور كرد كه اشتباه معدنچي ممكن است براي همه اتفاق بيفتد.
-
مهرزاد معدنچي:
جواب منتقدان را در زمين مي دهم
-----------------
خوشحال شدم که به اردوي تيم ملي دعوت شدم، اميدوارم در تمرينات نيز خوب ظاهر شوم تا نظر برانکو را جلب کنم.
مهرزاد معدنچي هافبک تيم پرسپوليس در گفتگو با گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، ضمن بيان مطلب فوق گفت:
برانکو 3 – 4 سال است که در تيم ملي ايران مربيگري مي کند، او تمام بازيکنان ليگ را مي شناسد و بدون دليل کسي را دعوت نمي کند.
وي ادامه داد: سرمربي تيم ملي صلاح دانسته اند در اين مقطع من را به اردوي تيم ملي دعوت کنند، من نيز در تمرينات تمام تلاش خود را به کار مي بندم تا به اعتماد ايشان پاسخ مثبت بدهم.
معدنچي در پايان تاکيد کرد: اگر در مسابقات جام Lg به ميدان بروم سعي مي کنم با ارائه بازي قابل قبول جواب منتقدان را بدهم.
در حال حاضر تمام فکر و ذهنم را معطوف به انجام دقيق تمرينات مي کنم تا بتوانم به شرايط ايده آل بازگردم.
-
عليرضا واحدي نيكبخت:
نمي دانم چرا خط خوردم
---------
در مورد عدم دعوتم به تيم ملي نظري ندارم، چرا از من مي پرسيد؟ شايد از لحاظ فني ضعيف بودم.
عليرضا نيكبخت واحدي در گفتگو با گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ ضمن بيان مطلب فوق گفت: نظر و عقيده من در اين مورد فرقي نمي كند، برويد از برانكو بپرسيد شايد دليل او براي عدم دعوت من قانع كننده باشد.
وي ادامه داد: اولين بار است كه پس از 4، 5 سال از تيم ملي خط مي خورم، قبلا به علت مصدوميت در جمع نفرات اصلي نبودم ولي حالا نمي دانم دليل آن چه بوده است.
هافبك شماره 22 استقلال تاكيد كرد: براي خودم هم جاي سوال دارد كه چرا خط خورده ام، واقعا نمي دانم چه بگويم.
نيكبخت در پايان افزود: البته خط خوردنم از تيم ملي تاثيري در روحيه من نخواهد گذاشت.
با قدرت در مسابقات آينده استقلال به ميدان مي روم تا باز هم شايستگي هاي خود را به اثبات برسانم.
-
براي حل مشكلات مالي؛
اعضاء هيات باشگاه شهيد قندي با استاندارد يزد ديدار مي کنند
----------
تيم شهيد قندي يزد مدت هاست با مشكلات عديده مالي مواجه شده است.
؛ در اين زمينه قرار است مسئولين باشگاه شهيد قندي براي حل اين مشكلات با استاندار جديد يزد ديدار كنند.
از اين رو بابايي عضو هيات مديره باشگاه قرار است صبح فردا به ديدار دكتر ابوالقاسم عاصي استاندار جديد يزد برود تا با ارائه گزارشات فعاليت تيم در ماههاي گذشته براي رفع مشكلات مالي تيم اقدام كند.
لازم به ذكر است پس از ديدار با استاندار يزد قرار است مسئولين شهيد قندي با نمايندگان مردم يزد در مجلس شوراي اسلامي ديدار خواهند كرد.
-
پاداش پيروزي در داربي و قهرماني؛
سفر به مکه مکرمه و پاريس
----------
بازيکنان استقلال پس از برد مقابل رقيب خود با پاداش ويژه روبرو خواهند شد.
اسپانسر استقلال به بازيکنان استقلال قول داد پس از پيروزي مقابل پرسپوليس آنها را در سفر توريستي به سفر پاريس ببرد.
همچنين در اقدامي ديگر مسوولين حمايت کننده مالي استقلال به بازيکنان اين تيم قول داده است در صورت قهرماني، به زيارت خانه خدا مشرف خواهد شد .
مساله اي که بدون شک موجبات بالا رفتن روحي بازيکنان و کادر فني اين تيم را پس از دو سال ناکامي در کسب عنوان قهرماني را فراهم سازد.
-
ادموند بزيک:
پرسپوليس هماهنگ نبود
براي قهرماني تلاش مي کنيم
--------
در ده هفته گذشته نتايج خوبي را در ليگ به دست آورديم ولي در پنج هفته پاياني ليگ کار بسيار سختي را پيش رو خواهيم داشت.
ادموند بزيک کاپيان تيم سپاهان اصفهان ضمن بيان مطلب فوق گفت: مسابقات امسال ليگ بسيار سخت است زيرا تيم ها نزديک به هم هستند ولي ما براي کسب قهرماني مجدد در ليگ برتر تمام تلاش خود را به کار مي بنديم.
وي ادامه داد: نظر مربيان اين بوده است که در مسابقات امسال کمتر از من استفاده کنند اما آمار يک گل زده در سه مسابقه زياد بد نيست.
ضمن اينکه مربي تيم ايده خود را دارد و مخصوصا تغيير سيستم ها، باعث مي شود به صورت گردشي و با توجه به شرايط از مهاجمان تيم استفاده کند.
کاپيتان سپاهان در مورد بازي استقلال ـ پرسپوليس تصريح کرد: بازي را ديدم به نظرم پرسپوليس بازي خوبي را از خود به نمايش نگذاشت، آن ها در طول مسابقه هماهنگ نبودند.
البته شايد از صحبت هاي من ناراحت شوند ولي اين مساله در مسابقه قابل لمس بود.
بزيک در پايان تاکيد کرد: ديروز در تهران بودم و پس از باخت پرسپوليس مسائل زيادي را در خيابان شنيدم.
من پنج سال است بازيکن سپاهان هستم و از اتفاقات داخلي و مشکلات تيم خبر ندارم.
-
پزشک تيم پرسپوليس:
مينيسک پاي باقري آسيب ديده است
-----------
دقيقه 70 بازي پرسپوليس و استقلال، کريم باقري در مرکز زمين و بدون برخورد با هيچ بازيکني از ناحيه زانوي پا دچار مصدوميت شد و همان موقع هم جاي خود را به ابوالفضل حاجي زاده داد.
دکتر فريد زرينه پزشک تيم فوتبال پرسپوليس ؛ در مورد مصدوميت باقري گفت: به نظرم مينيسک پاي باقري آسيب ديده، در واقع من اين طور تشخيص دادم اما براي اطمينان خاطر از او خواستيم که مورد معاينه دکتر ابراهيميان هم قرار بگيرد تا به نتيجه کلي برسيم.
وي افزود: در واقع پس از تشخيص ايشان و در صورت لزوم تهيه عکس Mri شدت مصدوميت، نحوه درمان و مدت آن مشخص خواهد شد. البته باقري سابقه اين طور مصدوم شدن را دارد. به هرحال ظرف امروز فردا معلوم مي شود که پاي او نياز به عمل جراحي دارد و يا با چند جلسه فيزتراپي مصدوميتش برطرف خواهد شد.
دکتر زرينه در پايان گفت: در حال حاضر نمي توان در خصوص بازي کردن يا نکردن او مقابل ملوان به طور دقيق صحبت کرد.
-
بروس: از تيلور نااميد شدم
-------------
استيو بروس، سرمربي تيم بيرمنگام از عملكرد مايك تيلور، دروازه بان خودابراز نارضايتي كرد.
= در ديدار روز گذشته، زاغهاي سياه توانستند تيم بيرمنگام سيتي را با نتيجه يك بر صفر مغلوب خود سازند.
بروس اظهار داشت: زماني كه امره باشوت خود توپ را وارد دروازه ما كرد، فكر نمي كردم تيلور نتواند توپ را مهار سازد، زيرا ضربه خيلي هم با قدرت نبود.
وي افزود: با توجه به سابقه درخشان مايك، انتظار بيشتري از او داشتم اما يك اشتباه و غفلت باعث شكست تيم ما شد.
-
هشدار فرگوسن در مورد انتقادات طرفداران
-------------
سرالكس فرگوسن، سرمربي شياطين سرخ انگلستان تأكيد كرد كه انتقادات پشت سر هم هواداران منچستر مي تواند بر روي ستارگان جوان او تأثير منفي بگذارد.
فرگوسن مي گويد: اجازه نمي دهم بازيكنان جوان تيم تحت تأثير انتقادات و توهين هاي هواداران عصباني قرار بگيرند. هر طرفداري در فوتبال، يك برآورد خاص از بازيكنان تيم محبوبش دارد. اين ما هستيم كه بايد مراقب اوضاع حساس كنوني باشيم. اين مسأله بخصوص در مورد بازيكنان جوان بسيار حائز اهميت است. در طول سالهاي گذشته نيز، طرفداران اولترافورد به دنبال نقاط ضعف و قوت تيم بوده اند. شايد از ديد بسياري از اين هواداران برايان كلر، يك ستاره نباشد. اما از ديدگاه من او يك مهره تأثيرگذار در تيم است. اين ما هستيم كه بايد با محاسبات درست جلوي اين تأثير نامطلوب را بگيريم.
-
سونس: اميدوارم مشكل شيرر هر چه زودتر برطرف شود
------------------------
گريم سونس، سرمربي تيم نيوكاسل يونايتد اظهار داشت كه الن شيرر بزودي تحت عمل جراحي قرار خواهد گرفت.
بازيكن 35 ساله زاغهاي سياه روز دوشنبه به مونيخ سفر خواهد كرد تا در تيمملي آلمان حضور داشته باشد و پس از اتمام بازي در همان روز تحت عمل جراحي قرار خواهد گرفت.
سونس طي مصاحبه اي گفت:پيروزي روز گذشته برابر بيرمنگام چهارمين پيروزي پي در پي ما بود و شيرر در اين بين نقش مهمي ايفا كرد.
وي در ادامه افزود: اميدوارم عمل جراحي الن با موفقيت انجام شود و بتواند تا دو هفته ديگردر بازي برابر چلسي حضور داشته باشد.
-
هفته دوازدهم بوندس ليگا
بايرن فاصله گرفت
--------------
شب نخست از هفته دوازدهم بوندس ليگا با انجام 7 ديدار آغاز شد.
در جدال بايرن مونيخ و وردربرمن، مردان باواريا موفق شدند به برتري 3 بر يك دست يابند تا با اقتدار در صدر جدول باقي بمانند. نتايج كامل بازي ها به شرح زير است:
بايرن مونيخ 3 وردربرمن يك
گلها: شواين اشتينگر (3) پيزارو (34) ماكاي (44) براي بايرن- كلوزه (يك) براي برمن
بايرن لوركوزن 2 بوروسيا دورتموند يك
گلها: خوان (33) كرينگ (86) گل به خودي براي لوركوزن - رين (69) برادورتموند
انيتراخت فرانكفورت 3 آرمينيا بيلفلد صفر
گل ها: كوپادو (35) مه ير (55-49)
هانوفر 2 ماينتس 2
گلها: فردريش (3) آير (65) براي ماينتس – برداريچ پنالتي (86) تارنات (90) براي هانوفر
هرتابرلين 3 كايزرسلاترن صفر
گلها: مارسيلنهو (7) پانتليك (48) رافايل (52)
شالكه 3 دويسبورگ صفر
گلها: كوراني (13) مه ير (67 گل بخودي) رودريگوئز (86)
ولفسبورگ يك كلن يك
گلها: كليمو وزيچ (41) براي ولفسبورگ- استين (88) براي كلن
-
كوزه مي: شكست برابر برمن تقصير شاگردانم بود
---------------
سرسه كوزه مي، سرمربي اودنيزه هنوز هم نتوانسته شكست اواسط هفته برابر وردربرمن را در رقابت هاي ليگ قهرمانان براي خود هضم كند.
در ابتدا كوزه مي بي تجربگي شاگردانش را عامل اصلي اين شكست در عرصه اروپا ميداند و در اين خصوص مي گويد: شرح آنچه كه اتفاق افتاده، دشوار است. با ترس و لرز ميدان را ترك كرديم، بدون اينكه رقمي برايمان باقي مانده باشد. در نمايش مهارت هايمان ناموفق بوديم.
بينكونري ها از سه ديدار اخير ليگ ايتاليا تنها 2 امتياز كسب كرده اند و در مصاف امشب با ميلان، حريف قدرتمند و سرسختي كه در سراسر اروپا آوازده اي براي خود دارد، با مشكل مواجه خواهند شد.
كوزه مي ادامه داد: اوقات خويش را سپري نمي كنيم. تنها بايد با اميدواري منتظر آينده باشيم و در انتظار بازگشت به روزهاي شيرين گذشته به ميدان برويم.
-
بازگشت مورينتس به تيمملي اسپانيا
--------------------
درآستانه برگزاري ديدار تيمهاي ملي اسپانيا و اسلوواكي از آخرين مرحله از رقابتهاي مقدماتي جام جهاني قاره اروپا، لوئيس آراگونيس سرمربي تيمملي اسپانيا آخرين فهرست بازيكنان تيمش را اعلام كرد.
در فهرست اعلام شده توسط سرمربي تيمملي اسپانيا نام فرناندو مورينتس مهاجم اسپانيايي تيم ليورپول انگلستان نيز به چشم مي خورد. مورينتس كه به دليل آسيب ديدگي شركت در سه بازي تيمش را از دست داده بود از اين پس به جاي خواكين سانچز بازيكن تيم فوتبال رئال بتيس را در تيمش خواهد گرفت.
اين بازيكن هنوز جايگاه خودش را در تركيب ليورپول تثبيت نكرده اما يك بار ديگر فرصت حضور در تيم ملي را به دست آورده است.
-
آنچلوتي: ميلان را ترك نمي كنم
-----------------
كارلو آنچلوتي، سرمربي ميلان اظهار داشت در حالي كه ماركوفان باستن سرمربي تيمملي هلند مدنظر هدايت روسونري هاست، كارلو سن سيرو را ترك نخواهد كرد.
آنچلوتي قصد دارد تا پايان سال 2007 و زمان اتمام قراردادش در كنار قرمز و مشكي پوشان بماند.
آنچلوتي در اين باره گفت: زندگي در قالب يك مربي هميشگي و جاودان نيست. فكر نمي كنم تا آخر عمر در ميلان بمانم با اينكه خودم دوست دارم تا آخربا اين تيم باشم.
در اوايل تابستان جاري شايع شده بود كه فرانك رايكارد، سرمربي بارسلونا قرار است پست سرمربيگري ميلاني ها را در اختيار گيرد.
آنچلوتي ادامه داد: فكر كردن در مورد آينده طبيعي است. فان باستن در ميلان حكم يك انسان موفق را دارد و در واقع يك الگوي تمام عيار مي باشد، اما تنها او نيست كه چنين شخصيتي دارد. ميلان گزينه هاي زيادي براي سرمربيگري زير نظر دارد، اما بايد مدتي ديگر صبر كند زيرا من سن سيرو را ترك نمي كنم.
-
هفته چهاردهم لوشامپيونه
--مارسي در هم شكست
---------
هفته چهاردهم لگ لوشامپيونه فرانسه شنبه شب با انجام 6 ديدار آغاز شد كه طي اين ديدارها ---- قهرمان با تك گل خود تولوز رامغلوب كرد. نتايج اين ديدارها به شرح ذيل است؛
---- يك- تولوز صفر
گل: گروه (9)
لومان 3- مارسي صفر
گلها: كيومي نيتو (9) فانكن (60) و بانگورا (75)
متز 2- آژاكسيو صفر
گلها: گويه (58) و جيبا (86)
نانت 3 نانسي صفر
گلها: روكا (27)، سينيورينو (62) و باموگو (68)
نيس صفر- بوردو يك
گل: سن اتين يك- اوسر يك
گلها: هونيون (34) براي سن اتين- مينيو (80) براي اوسر
-
حمايت بازيكنان پارما از سرمربي
---------------
جوزپه كاردون، كاپيتان پارما در حال متقاعد كردن لورنزو سانز، مالك جديد باشگاه براي حفظ ماريو برتا، سرمربي در حال اخراج اين تيم است.
بازيكنان پارما كاملاً پذيرفته اند كه همكاري هاي لازم را با برتا انجام نداده اند تا او به عنوان يك سرمربي موفق از آغاز فصل سري آ خودش را به مقامات باشگاه نشان دهد و حالا از سانز مي خواهند كه برتا را اخراج نكند.
كاردون در اين باره گفت: ما به مالك باشگاه گفته ايم كه اعتماد كامل به سرمربي و هيأت اجرايي داريم و از او خواستيم سرمربي را اخراج نكند.
-
پس از دعوت به تيم ملي
وودگيت: از هواداران رئال متشكرم
-------------
جاناتان وودگيت مدافع متعصب رئال مادريد كه پس از مصدوميتي طولاني بازگشت دراماتيكي داشته و 2 گل بخودي به مادريد زده بود، حالا به لطف حمايت روحي هواداران، اعتماد به نفس خود را باز يافته است.
جاناتان وودگيت مدافع ارزشمند رئال مادريد از تمام هوادران رئال مادريد تشكر كرد و گفت: هوادارن رئال مادريد با تشويق هاي خود به من زندگي دوبارهدادندو از اين طريق از همه آنها متشكرم. آنها هميشه به من روحيه داده اند و باعث شده اند كه بتوانم هميشه با انگيزه و قدرتمند ظاهر شوم. من حتي به تيمملي انگلستان هم دعوت شده ام و اين براي من يك افتخار بزرگ و توصيف نشدني است. من همه اين موفقيت ها را مديون هواداران و مقامات و هم تيمي هايم در رئال مادريد هستم.
-
تقابل دو مرد خودخواه
حوصله جزيره سر آمده
--------------
سوژه خوبي شده اند براي رسانه هاي خبري جهان اما ديگر دعواي آنها از حد معقول گذشته و بچگانه به نظر مي رسد.
هر دو مغرور هستند و پرمدعي اما مورينيو زيرك تر به نظر مي رسد و البته فعلا او برنده بازي بوده است. خوب مي داند كه چطور همه چيز را به نفع خودش تمام كند.
ديگر حوصله جزيره هم به خاطر جنگ هاي لفظي و رواني دو مربي بزرگ يعني مورينيو و ونگر به سرآمده و تني چند از سرمربي هاي ليگ برتر در اظهارات خود خواستار پايان اين سريال تكراري شده اند.
مربيان سرشناس ليگ برتر به نكات جالبي در اين خصوص اشاره كرده اند.
آلن كربيشلي، سرمربي چارلتون اتلتيك از يك سو مي گويد: فكر نمي كنم اين همه حرف و حديث و تهديدهاي نابجا مفيد واقع شوند. مورينيو و ونگر دو قطب برتر ليگ جزيره هستند. طبيعي است رقابت و جنگ شعار آنها عليه هم باشد. تا ده بشمارند و قائله را ختم كنند. هر روز يكي از آنها حرف جديدي سر مي دهند و نفت روي آتش مي ريزد. خواه ناخواه روزي فرا مي رسد كه هر دو خسته مي شوند و روي فوتبال تيمي شان متمركز ميشوند. البته اين نكته را از خاطر محو نكنيم كه اين دو به خاطر فوتبال زيبايي كه ارائه مي دهند قابل تحسين هستند.
مارتين يول، سرمربي تاتنهام اسپرز كه سال گذشته خود درگيري لفظي با اين دووي سرمربي كريستال پالاس داشت، گفت: به نظر من زماني كه در برنامه اي تلويزيوني حضور داريد، حرف زدن كار دشواري مي نمايد و نمي توان سرمربي هاي ديگر را زير بار انتقاد برد. فكر نمي كردم اين دو چنين برخوردي با هم داشته باشند. داستان از آنجا آغاز مي شود كه يكي، مي گويد و ديگري جواب ميدهد و همه چيز زنجيره وار ادامه پيدا مي كند. درست مثل تجربه اي كه من سال گذشته با اين دووي، دوست عزيزم داشتم. بعد ازآن همه جنگ لفظي با هم صحبت كرديم و مشكلات مرتفع شد.
شايد مورينيو در حال حاضر بهترين باشد نه به خاطر اينكه در چلسي است بلكه پيش از ايندر باشگاهي كم اهميت تر به نام پورتو همين موفقيت ها را تجربه كرده بودم و آنچه كه ونگر در تيم انجام داد، نظير نداشت.
مورينيو سعي داشت با رفع اتهام از خود ثابت كند هدفي در ناراحت كردن سرمربي فرانسوي آرسنال نداشته و سعي در آرام كردن جدال هاي رواني داشت.
مورينيو با متهم كردن ونگر و لقب دادن الفاط زشت به او و سپس عذرخواهي و دعوت به مصالحه، جنگ رواني زيركانه اي را حتي در داخل باشگاه آرسنال برپا كرد.
از مورينيو سؤال شد كه آيا او حاضر است به خطار اتهاماتي كه به ونگر فرانسوي نسبت داده، از او معذرت خواهي كند و مورينيو پرتغالي در پاسخ گفته بو: اگر ونگر هم آماده باشد تا بابت حرف هايي كه عليه من و تيم من بر زبان رانده، عذرخواهي كند، من نيز اين كار را مي كنم. البته كه مسأله اي مشخص در ميان نيست. هدف من مورد آزار قراردادن و رنجاندن ونگر نبود. او نيز انسان است و احساس دارد. من براي او احترام زيادي قائلم، زيرا مردي موفق است. هيچكس در رسيدن به اين جايگاه او را ياري نكرد و مردي تنها بود. بايد به او احترام گذاشت. عملكرد او فوق العاده بود، اما سخناني كه ضد چلسي به كار مي برد، اشتباه است.
مورينيو متكبر و مغرور افزود: معلوم است كه او هم آسيب رواني مي بيند اما بايد ذهن و عقل خود را قاضي كند. همان منطق جواب همه چيز را مي دهد. من هم در باشگاه خودم مشكلاتي دارم كه مرا درگير مي كنند، نظير شكست هايي كه اخيراً داشته ايم. آنها نيز مثل ما هستند، اما نظر من اين است كه در بهترين وضعيت ممكن عمل نمي كنند. براي هر دوي ما بهتر است كه گذشته را به خاك بسپاريم و متمركز فوتبال باشگاه هايمان شويم. نيازي به معذرت خواهي نمي بينم. من قصد رنجاندن او را ندارم اين دليل كافيست.
اين سخنان را مورينيو پس از تلاش هاي پيتركنيونمدير اجرايي شيرهاي لندن در برقراري ارتباط با پيتر هيل وود و كيث ادلمن رياست و مدير اجرايي هايبري براي ختم اين مشكلات بر زبان راند.
اما مشكلات در همين جا به پايان نمي رسند و جزيره همچنان منتظر حرفه هاي اين دو مربي موفق و نامدار خواهد بود.
-
مورينيو:
پول آبرامويچ ما را صدرنشين نكرد
------------------
خوزه مورينيو، سرمربي تيم چلسي اظهار داشت كه موفقيت تيم او تنها به علت حمايت مالي آبرامويچ نبوده است و اگر پول مي توانست عامل موفقيت باشد باشگاههايي همچون اينتر ميلان هم با هزينه هايي كه انجام داده اند بايد موفق مي شدند .
مورينيو طي مصاحبه اي در روز يكشنبه گفت: "آبراموويچ تاكنون كمك زيادي به تقويت بازيكنان و ايجاد انگيزه براي آنها كرده است و اسپانسر خوبي براي تيم ما محسوب مي شود با اين وجود بايد بگويم پول همه چيز نيست و تيم هايي مانند پورتو و ليورپول اين را ثابت كردند زيرا اگر نگاهي به تيم اينتر ميلان بيندازيد، متوجه مي شويد كه آنها به نسبت سرمايه هنگفتي كه به تيم اختصاص داده اند موفقيتي نداشته اند."
سرمربي آبي پوشان استامفوردبريج در خاتمه گفت: " اگر تيم ما را با تيم هايي مانند منچستريونايتد و آرسنال مقايسه كنيد، مي بينيد كه آنها پس از چند سال بستن قرارداد با بازيكنان مختلف توانستند به بازيكنان با ارزش دست يابند و تيم خود را قوت بخشند اما تيم چلسي از همان ابتدا با هر بازيكني كه قرارداد مي بست تا چند وقت ديگر آن بازيكن يك مهره توانمند براي تيم مي شد و نياز به آزمودن بازيكنان مختلف و صرف هزينه براي آنها نداشت زيرا قدرت يك تيم بيشتر از پول به روش و تكنيكي كه مربي در پيش مي گيرد بستگي دارد."
-
تمايل فرگوسن براي خريد بازيكن جديد
---------------
سرالكس فرگوسن، سرمربي محبوب تيم منچستريونايتد قصد دارد تا در فصل نقل و انتقالات ژانويه، مهره هاي جديدي را به اولترافورد دعوت كند.
وي در مصاحبه با شبكه اختصاصي منچستر يونايتد گفت: "وضعيت ما در ليگ برتر چندان جالب نيست. از اين رو اولترافورد قصد دارد تا بازيكنان جديدي را در فصل ژانويه بخرد. با وجود اينكه آوردن مهره هاي موثر در اين فصل نقل و انتقالات چندان كار آساني نيست.و اما اولترافورد تمايلش را براي خريد ستارگان در دسترس ابراز داشته است. حال تنها بايد منتظر گذشت زمان بود."
-
سرمربي وستهام:
در ژانويه موفق تر از تابستان عمل خواهيم كرد
-------------
الن پاردي، سرمربي تيم وستهام براي موفقيت در خريد بازيكنان در فصل جديد ابراز اميدواري كرد.
، فصل جديد نقل و انتقالات كه از هفته دوم ژانويه آغاز خواهد شد، فرصتي است تا تيم وستهام در جذب بازيكنان توانمند تلاش كند.
پاردي اظهار داشت: "مشكلي كه در تابستان با آن مواجه بودم قانع كردن بازيكنان خوب براي پيوستن به وستهام بود كه تا حدودي نيز موفق شدم."
وي افزود: "براي فصل جديد نقل و انتقالات سرمايه اي در نظر گرفته ايم كه در صدد استفاده از آن براي خريد بازيكنان خوب هستيم."
سرمربي وستهام در پايان گفت: "درست است كه بودجه ما به پاي بودجه چلسي يا منچستر يونايتد نمي رسد، اما نهايت سعي خود را براي راضي نگه داشتن بازيكنان بكار خواهيم برد."
-
توني آدامز:ويه را زود فروخته شد
------------------
توني آدامز، كاپيتان اسبق توپچي هاي آرسنال معتقد است كه آرسن ونگر نبايد به اين زودي ها پاتريك ويه را به معرض فروش مي گذاشت.
پاتريك ويه را، هافبك طلايي توپچي ها در فصل تابستان و با دريافت مبلغي 7/13 ميليون پوندي به باشگاه يوونتوس ايتاليا پيوست.
كاپيتان اسبق هايبري با اشاره به تصميم اشتباه ونگر در مورد ويه را مي گويد: "به عقيده من پاتريك يك سال زودتر از موعد فروخته شد. حضور او در جمع توپچي ها مي توانست باعث آمدن ستارگان جوان به آرسنال شود. فروش او كار اشتباهي بود. تيم در حال حاضر تركيب جوان و بي تجربه اي دارد؛ در عوض چلسي از ارتشي ساخته شده و آماده بهره مي برد. به عقيده من امسال مي تواند فصل تغيير در جمع توپچي ها باشد. در حال حاضر، آرسنال از كيفيت بالايي در تيم خود بهره مند نيست و فروش زودهنگام ويه را در اين ميان تاز اهميت بالايي برخورداراست."
-
اولري: وحدت خود را حفظ خواهيم كرد
----------------------
ديويد اولري، سرمربي تيم استون ويلا معتقد است كه اتحاد بين بازيكنان از تضعيف روحيه آنها در مواقع شكست جلوگيري مي كند.
در ديدار روز گذشته بين تيمهاي استون ويلا و ليورپول، سرخپوشان آنفيلد توانستند حريف را با نتيجه 2 بر صفر مغلوب سازند.
اولري پس از پايان بازي طي مصاحبه اي اظهار داشت: "به هيچ وجه از اين شكست ناراحت نيستم زيرا مطمئن هستم كه باز هم مي توانيم مانند قبل ظاهر شويم."
وي افزود: "دو سال پيش تيم ما توانست با اتحاد و همدلي كه بين بازيكنان وجود داشت توانست به رده ششمي دست يابد و وحدت تيم رمز موفقيت آن بود."
اولري در خاتمه گفت: "اكنون نيز هشتاد درصد تيم ما هنوز به شكل سابق خود باقي است و بازيكنان بايد مانند دو سال پيش اتحاد خود را به همه نشان دهند."
-
آرسن ونگر:بايد جلوي اين مرد گستاخ را گرفت
-------------------------
آرسن ونگر، سرمربي توپچي هاي آرسنال همچنان از جدال لفظي با همتاي آبي پوشش، خوزه مورينيو، در عذاب است.
مربي پرتغالي چلسي هفته گذشته ونگر را مخاطب اولين اهانت هاي خود قرارداد وي اظهار داشت كه ونگر فرانسوي به دنبال جايگاه او در استمفوردبريج است.
به دنبال اهانت ها، جنگ لفظي ميان اين دو رقيب شروع شد. ونگر اخيرا و در واكنش به صحبت هاي مربي آبي پوشان اظهار داشت: "اگر بخواهيم باز هم در مورد چلسي اظهار نظر خواهم كرد و هيچ چيز هم نمي تواند مانع اين كار شود.و جو استبداد نبايد در فوتبال انگلستان رايج شود.و مربيان حق دارند تا در مورد رقباي خود اظهار نظر كنند. صحبت هاي روز دوشنبه مورينيو جنبه شخصي داشت و به نظر من روي صحبت او من بودم نه تيم آرسنال."
ونگر در ادامه صحبت هايش به پرونده 120 صفحه اي مسوولان چلسي در مورد ليگ برتر انگلستان اشاره كرد و گفت: "واقعا در حيرت هستم. مسولان ليگ بايد جلوي اين مربي گستاخ را بگيرند.
-
خسارت 35 ميليون توماني داربي
انجام مصاحبه مديرعامل شرکت واحد و گله از تماشاگران داربي قابل پيش بيني بود.
مصطفي نوريان در آخرين صحبت هاي خود از وارد آمدن خسارت به 194 اتوبوس خبر مي دهد. نوريان مي گويد: 431 دستگاه اتوبوس و 500 دستگاه ميني بوس براي بازي روز جمعه در نظر گرفته شده بود که تماشاگران در پايان مسابقه به 194 دستگاه اتوبوس خسارت وارد کردند. مجموعه خسارت هاي جزيي و کلان تماشاگران به 194 اتوبوس ، چيزي حدود 35 ميليون تومان خرج روي دست شرکت واحد گذاشت.
-
اسدي به بازي ملوان مي رسد
-------------------
هافبك پرسپوليس براي بازي مقابل ملوان مهيا خواهد شد.
ناصر ابراهيمي در گفت و گو با گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا) گفت: ابراهيم اسدي به احتمال فراوان براي بازي مقابل ملوان مهيا خواهد شد, اسدي پيش از اين نيز قصد داشت با تزريق آمپول مقابل استقلال بازي كند اما ترجيح داديم براي حفظ سلامتي وي در مقابل استقلال بازي نكند اما نگراني خاصي در مورد وي وجود ندارد چون اين بازيكن تمريناتش را با پرسپوليس براي بازي ملوان از سر خواهد گرفت.
لازم به ذكر است كه امروز بازيكنان شهرستاني پرسپوليس نيز در تمرينات حضور خواهند يافت تا رأس ساعت 30/14 به همراه ساير بازيكنان تمرين نمايند.
-
براي رسيدگي به درگيري مربيان استقلال
جلسه شوراي انضباطي اين باشگاه برگزار شد
------------------
شوراي انضباطي استقلال جهت رسيدگي به وضعيت بدنساز و مربي دروازه بانهاي اين تيم برگزار شد.
به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ دكتر بهمني بدنساز استقلال در اين جلسه حضور يافت و توضيحات لازم را به اعضاي شوراي عالي اين تيم ارايه داد در اين بين مقرر شد حميد بابا زاده نيز ظرف چند روز آينده با حضور در اين كميته توضيحات لازم را در خصوص درگيري با مربي بدنساز استقلال ارايه دهد.
پس از استماع صحبتهاي طرفين كميته انضباطي استقلال رأي نهايي را در خصوص اين دو مربي صادر خواهد كرد.
لازم به ذكر است كه پس از تشكيل جلسه شوراي انضباطي، شوراي معاونين با حضور مدير عامل اين باشگاه تشكيل جلسه داد عمده بحث طرفين مربوط به مسائل اقتصادي باشگاه و راهكارهاي لازم در خصوص بر طرف كردن مشكلات مالي اين باشگاه بود. پرداخت باقي پيش قسط اول بازيكنان استقلال مهمترين دغدغه فعلي مسولان اين تيم محسوب مي شود.
-
مصدومان سپاهان به بازي راه آهن مي رسند
-------------------
دو بازيكن مصدوم سپاهان براي بازي مقابل راه آهن استارت زدند.
به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ آرش رمضاني و سيد صالحي دو تن از بازيكنان تيم سپاهان كه با مصدوميت مواجه بودند از روز گذشته با شروع تمرينات تيم خود استارت زدند تا براي بازي مقابل راه آهن آمادگي مطلوب را بدست آورند.
اين دو روز گذشته پا به توپ شدند تا خيال ادسون تاواس از بابت اين دو بازيكن تا حدودي آسوده شود.
-
سرپرست برق شيراز:
فولاد را متوقف مي كنيم
--------------------
برق شيراز روند رو به رشد خود را آغاز كرده و بازيكنان از لحاظ روحي و آمادگي بدني در شرايط بسيار خوبي قرار دارند.
عباس زارع سرپرست برق شيراز ضمن بيان مطالب فوق اظهار داشت: در بازي مقابل شهيد قندي و شموشك از لحاظ تاكتيك تيمي رشد قابل توجهي داشته ايم، اگر بازيكنان در ديدار هفته آينده مقابل فولاد مثل اين دوبازي ظاهر شوند قهرمان فصل گذشته را در اهوازمتوقف خواهيم كرد.
وي گفت: فولاد دو بازي گذشته خود را باخته و در آبادان با انگيزه زيادي روبروي ما قرار خواهد گرفت. برق شيراز بازي سختي را پيش رو خواهد داشت ولي بازيكنان ما توانايي اين را دارند كه با ارائه يك بازي منطقي از فولاد امتياز بگيرند.
-
در خصوص امامي فر , گل محمدي و سيد عباسي
جلسه هيات منصفه فدراسيون فوتبال برگزار شد
----------------------
عصر روز گذشته جلسه هيات منصفه ليگ برگزار شد.
به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران ايپنا، جلسه هيات منصفه با حضور بهروان, شاه حسيني، دهمياني، ساكت و محمدي برگزار گرديد در اين جلسه در خصوص عليرضا امامي فر، يحيي گل محمدي، داود سيد عباسي بحث و تبادل نظر شد.
در وهله اول موضوع شكايت عليرضا امامي فر از باشگاه پرسپوليس بار ديگر مطرح شد كه در اين بين وكيل امامي فر لايحه اي را تقديم هيات منصفه نمودو وكيل باشگاه پرسپوليس دو هفته فرصت خواست تا در اين مدت تصميماتي از جانب باشگاه پرسپوليس اتخاذ گردد.
همچنين يحيي گل محمدي نيز با وجود شكايت پرسپوليس از وي به دليل حضور در اردوي تيم ملي غايب بود نماينده گل محمدي مدعي بود كه دو فقره چك (طلب) از باشگاه پرسپوليس مربوط به دوره مديريت غمخوار در دست اوست و 20 درصد طلب پرسپوليس با اين دو چك قابل تمكين است در اين خصوص هيات منصفه به طرفين فرصت داد تا مشكل شان را با يكديگر برطرف سازند. در غير اين صورت هيات منصفه وارد عمل مي شود.
بحث آخر جلسه هيات منصفه ديروز به موضوع شكايت باشگاه سپاهان از سيد عباسي باز مي گشت باشگاه سپاهان مدعي است طبق قانون نقل و انتقالات سيد عباسي مي بايستي پس از جدايي 20 درصد از قرارداد جديد خود را به حساب اين باشگاه واريز نمايد اما در طرف مقابل سيد عباسي نيز مدعي است كه دو فقره چك از اين باشگاه را در اختيار دارد كه هنوز نقد نشده است علي ايحال تصميم گيري در اين مورد به جلسه بعدي هيات منصفه موكول شد.
-
محمد نصرتي:
خود را در زمين ثابت مي كنم
--------------------
بازي هاي دشواري را در جام جهاني پيش رو داريم و بايد با انجام ديدارهاي تداركاتي مناسب براي شركت در آن مسابقات آماده شويم.
محمد نصرتي مدافع ملي پوش تيم پاس ضمن بيان مطلب فوق گفت: از تيم مقدونيه شناختي ندارم ولي آنها مي توانند يك حريف تداركاتي خوب براي تيم ايران به حساب آيند.
وي در مورد انتقاداتي كه از دعوت مجدد او مطرح شده است اظهار داشت: سرمربي تيم ملي در مسابقات متعدد ملي عملكرد من را ديده است و به خاطر بازي با كره جنوبي اسم را از ليست حذف نكرده است.
مدافع تيم ملي تاکيد کرد : با توجه به حضور سه تيم (پاراگوئه، توگو و ايران) که جواز حضور در جام جهاني را بدست آورده اند در تورنمنت تهران ، اين مسابقات مي تواند براي تيم ملي مفيد باشد و کادر فني شناخت بيشتري از ملي پوشان به دست آورد.
نصرتي همچنين تاكيد كرد: در اين مدت بارها از من انتقاد شده است ولي مي خواهم با ارائه بازي هاي خوب، شايستگي هايم را در زمين ثابت مي كنم.
-
مهرزاد معدنچي:
مي خواهم عملكرد خوبي داشته باشم
-------
تمرين خوبي بود و بازيكنان با انگيزه و شادابي خاصي در تمرينات شركت كردند.
مهرزاد معدنچي هافبك تيم پرسپوليس كه حضورش در جمع مدعوين به تيم ملي با انتقادات زيادي همراه بود ضمن بيان مطلب فوق گفت: من هم مثل تمام بازيكنان سعي كردم نكات مد نظر مربيان را در زمين پياده كنم و عملكرد خوبي را از خود به نمايش بگذارم.
وي ادامه داد: در تورنمنت تهران، تيم ما مي تواند با حريفان خوبي ديدار كند و خود را براي شركت در جام جهاني 2006 بيش از پيش آماده كند.
حضور دو تيم صعود كننده به جام جهاني از قاره هاي آفريقا و آمريكاي جنوبي مي تواند اعتبار اين مسابقات را افزايش دهد.
معدنچي در پايان افزود: قصد دارم در تمرينات چهره قابل قبولي را از خود ارائه دهم تا فرصت حضور در تركيب اصلي را بدست آورم.
در آن شرايط به اميد خدا مي خواهم با ارائه يك بازي قابل قبول نشان دهم كه شايسته حضور در اردوي تيم ملي بوده ام.
-
وحيد طالب لو:
قانع نيستم
----------
مثل همه بازيكنان از دعوت شدنم به تيم ملي خوشحال هستم ولي قانع نيستم.
وحيد طالب لو دروازه بان استقلال كه به اردوي تيم ملي دعوت شده است، در پايان اولين روز تمرين ملي پوشان ضمن بيان مطلب فوق گفت: اول راه هستم و جوان، مي خواهم به اميد خدا در پايان ليگ جزو بيست و سه بازيكني باشم كه با تيم ملي به آلمان سفر مي كنند.
وي ادامه داد: براي رسيدن به اين هدف بايد با انگيزه زياد در تمرينات شركت كنم و با ممارست و صبوري به خواسته خود دست پيدا كنم.
البته در اين راه رحمتي مي تواند به عنوان يك دوست و رقيب خوب به پيشرفتم كمك شاياني كند.
دروازه بان جوان استقلال تصريح كرد: تورنمنت تهران، رقابتي خوب است كه مي تواند اثرات مثبتي براي تيم ملي در پيش داشته باشد.
در تورنمنت تهران، تيم ايران دو بازي تداركاتي مناسب را برگزار خواهد كرد و اين موضوع باعث هماهنگي و شناخت نقاط ضعف و قوت خواهد شد.
طالب لو در پايان تاكيد كرد: براي حضور در تركيب اصلي تيم ملي تلاش خواهم كرد و سعي مي كنم با انجام تمرينات مستمر بتوانم نظر مربيان تيم ملي را براي حضور در درون دروازه ايران جلب نمايم.
-
ابراهيمي: به کارمان ادامه مي دهيم
استعفا نمي دهم
-----------
کادر فني پرسپوليس پس از باخت مقابل رقيب سنتي زير بار شديدترين انتقادات قرار گرفته است.
جديدترين اخبار در مورد پرسپوليس حاکي از آن است که هيات مديره جديد درصدد حذف پروين و ساير اعضاي کادر فني است اتفاقي که ممکن است هر لحظه نيمکت پرسپوليس را به يکي از جنجالي ترين تيم ها تبديل سازد.
ناصر ابراهيمي يکي از مربيان پرسپوليس اظهار داشت: شايد برخي ها با مطرح کردن چنين مسائلي قصد دارند روحيه ما را تضعيف کنند و عرصه را براي ما سخت سازند اما تا چيزي به ما ابلاغ نشود همچنان به کار خود ادامه خواهيم داد در غير اين صورت خيال منتقدان را راحت کنم اهل استعفا نيستيم و تا زماني که ابلاغ کتبي به ما ارايه ندهند به کار خود ادامه خواهيم داد.
ابراهيمي افزود: به جاي پرداختن به چنين مسائلي و متهم کردن کادر فني منتقدان بهتر است به اين مسئله هم بپردازند که پرسپوليس از شش سال پيش بيشترين تغييرات را داشته است.
عابديني، غمخوار، انصاري فرد و چندين مدير ديگر نفراتي بودند که هر کدام سيستم مديريتي خاص خود را به تيم القا کردند البته انتقادي به اين موضوع وارد نيست اما قدر مسلم بايد به اين نکته نيز توجه کرد که تغييرات پياپي در کادر مديريتي بدون شک تاثير منفي بر کل تيم خواهد گذاشت.
مربي پرسپوليس در ادامه درخصوص علل باخت مقابل رقيب سنتي خاطرنشان کرد: نبايد واقعيات را از نظر دور کرد پرسپوليس تيمي است که اکثر بازيکنانش فقط چند ماه است دور هم جمع است اما در طرف مقابل استقلالي قرار دارد که سه سال است بازيکنانش در کنار يکديگر بوده اند و فقط مجتبي جباري و يکي دو بازيکن ديگر به اين تيم اضافه شده اند اما با اين اوصاف حريف فقط سه چهار صحنه خطرناک روي دروازه ما خلق کرد و تنها بر روي هوش و ذکاوت مهاجم خود نتيجه بازي را به نفع خود تغيير داد.
-
هشدار دولت انگلستان به مورينيو و ونگر
--------------------------
ريچارد كابورن، وزير ورزش انگلستان از دو مربي جنجالي اين كشور خواست تا به جنگ لفظي خود پايان دهند.
طي هفته هاي گذشته خوزه مورينيو مربي آبي پوشان چلسي و آرسن ونگر، مربي تيم آرسنال بارها با يكديگر به جنگ لفظي پرداختند.
مورينيو مدعي بود كه ونگر فرانسوي به دنبال جايگاه او در استمفوردبريج است. آرسن ونگر نيز با جبهه گيري در برابر توهيه هاي اين مربي پرتغالي به وي هشدار داد تا دست از اتهامات بي پايه و اساس برضد ديگر مربيان فوتبال انگلستان بردارد.
كابورن با اشاره به سابقه مربيان ليگ برتر در ايجاد بحث و جنجال مي گويد: "فصل گذشته ونگر و سرآلكس فرگوسن با هم اختلاف داشتند و حال نوبت به مورينيو و ونگر رسيده است و اين دو مربي بايد بدانند كه در قبال باشگاه مطبوعشان مسئول هستند و نبايد اجازه دهند فوتبال از روند معمولش خارج شود."
-
گوديانسن:هيچ چيز در چلسي تغيير نكرده
-------------------
ايگور گوديانسن، مهاجم خوش تكنيك تيم چلسي تاكيد كرد كه مردان آبي پوش استمفوربريج تنها با دو شكست ميدان را خالي نخواهند كرد.
گوديانسن مي گويد: "آخرين باري كه چلسي دو ديدار بزرگ را از دست داد به ماه فوريه سال پيش باز مي گردد. چلسي پس از آن دو شكست سعي كرد تا راه خود را پيش گرفته و نهايتا به مقام قهرماني ليگ برسد. پس تعجب نكنيد اگر چلسي بار ديگر نيز اين رويه را تكرار كند.
طبيعي است كه هر تيمي پس از شكست اندكي نااميد و متاسف شود، اما در استمفوربريج هيچ كس از انتهاي فصل ترسي ندارد. روحيه بالا يك اصل اساسي در ميان آبي پوشان است و مطمئن باشيد كه چلسي باز هم به روي نوار موفقيت هاي خود خواهد افتاد."