کارتریج لیزری یا جوهرافشان؟نقل قول:
راه خاصی نیست.
وقتی که کارتریج دیگه پرینت نگرفت و تمام اقدامات احیا ناموفق بود:41: خودبخود به این نتیجه میرسیم که باید کارتریج را عوض کنیم.:27:
Printable View
کارتریج لیزری یا جوهرافشان؟نقل قول:
راه خاصی نیست.
وقتی که کارتریج دیگه پرینت نگرفت و تمام اقدامات احیا ناموفق بود:41: خودبخود به این نتیجه میرسیم که باید کارتریج را عوض کنیم.:27:
می خوام یه پرینتر چند کاره hp مدل 1319 بخرم نظرتون چیه ؟
مشکلی نداری این مدل ؟
کارم هم بیشتر متن هست اونم به مقدار کم مثلا هفته ای 10 صفحه .
مدتي است پرينترم ( اچ پي جوهر افشان 2460 ) اخطار كارتريج ميده . البته من طبق معمول داشتم پرينت مي گرفتم كه با اين مشكل روبرو شدم. قبلاً اون رو شارژ كردم ولي هواگيري نكردم .به يك مركز تعمير پرينتر مراجعه كردم . علتش رو سوختن كارتريج اعلام كرده . كسي مي تونه اطلاعاتي در زمينه سوختن كارتريج بده ؟ و اينكه چه تمهيداتي براي جلوگيري از اين امر مي شه انجام داد ؟ظاهراً كارتريج مشكلي نداره و حتي جوهر هم به صورت معمولي از آن خارج مي شه ولي وقتي داخل پرينتر مي ذارم مرتب چشمك مي زنه و اخطار مي ده ، واقعاًديگه به درد نمي خوره و بايد اونو دور انداخت ؟ ممكنه با هواگيري دوباره فعال بشه ؟ لطفاً راهنمايي كنيد .
من یه پرینتر cx5900 اپسون دارم
الان هم میخوام روش یه تانک رنگ نصب کنم و هیچ اطلاعی هم از طریقه نصب اون ندارم
از کسایی که در موردش اطلاعی دارن خواهش میکنم که جواب منو بدن
ممنون
سلام و پوزش بابت غیبت طولانینقل قول:
کلا سعی کن خودت شارژ کنی ولی اگر مجبور شدی بدی بیرون یه جایی به که دارای سابقه باشه نزنه کارتریج داغون کنه فکر کنم 8 الی 10 تومان بیرون شارژ کنن.
ولی خودت شارژ کنی 2 تومن برات در میاد.
چه کارتریجی جوهر افشان یا لیزری؟نقل قول:
نوع کارتریج رو قید کنید. و مدل
دوستان یه پرینتر i455 canon جوهر افشان دارم که مدتی حدود 5 6 ماه ازش استفاده نکردم...رنگای روی هد خشک شده و پرینت خوب نمیگیره...از چه ماده ای میشه واسه تمیز کردنش استفاده کرد...الکل سفید چطوره؟
در مورد سوال اولی یه پرینت بگیر و اون رو اسکن کن و تو سایت قرار بده.نقل قول:
در مورد سوال دومی از قسمت properties وقتی که می خواهی پرینت بگیری وضعیت کاغذ رو انخاب کن مثلا A4 و یا چاپ در طول و یا چاپ در عرض
این هم طریقه آموزش شارژ 12Aنقل قول:
برو حالش رو ببر.
کد:http://rapidshare.com/files/277265783/hp1012.pdf.html
توصیه من به شما این هست که چند کاره نخرید.نقل قول:
از قدمی گقتن همه کار هیچ کاره هست!
شما 260 تومن می دید واسه این 1319 کیفیت چاپ و سرعت اون به اندازه پرینتر تک کاره 1006 هست که قیمت اون 108 تومن هست. خلاصه کنم از لحاظ کیفیت پرینت مثل اینکه داری با 1006 پرینت میگیری در صورتی که 1.5 برابر اون پول پرینتر رو دادی:13:
قول این ظاهرش رو نخورید اگه فکس می خواهید خوب از طرقی کامپیوتر و با مودم معمولی می تونید این کار رو انجام بدید. واین رو بگم فکس روی پرینتر به خوبی یک دستگاه فکس که شما می خرید نیست.
اسکنرش هم والا چه عرض کنم کاغذ معمولی اون هم تو ابعاد مشخص می شه اسکن کرد مثلا یه دفترجه رو نمی تونی شما اسکن کنی.
در ضمن اسکنرش هم همچین چنگی به دل نمی زنه (کیفیتش رو می گم) و الا تیپ خیلی خوب و با کلاسی هم داره!
و اما توصیه بنده به شما:
فکس رو که کلا رو پرینتر بی خیال شو.
اگه فتوکپی زیاد نداری هم من یه مدل تک کاره خفن تو مایه های 260 تومن بهت می گم برو استفاده کن و حالش رو ببر هم از لحاظر کیفیت و هم از لحاظ شارژ و هم اینکه به صورت اتوماتیک پشت و رو چاپ می کنه
P2055d اچ پی که 290 تومن یا اگه هم نخواستی پشت رو بزنه 2014 که 220 تومن هست رو بخر.
اگه پرینتر کار می کنه و پرینت میگیره ، این اخطار کاملا طبیعی هستنقل قول:
کاری نداشته باش و به کارتریج هم اصلا دست نزن.
به هواگیری این چیز ها هم ربط نداره اگه تو هواگیری مشکل داشته باشه درست و حسابی پیرینت نمی گیره و هیچ اخطاری هم از این بابت نمیده.
این اخطار به خاطر این هست که چون جوهر شما تمام شده و پرینتر که نمی دونه شما اون رو شارژ کردید ( چون اساس بر تعویض کارتریج است نه بر شارژ اونها) به خاطر همین هی اخطار می ده تا شما کارتریج رو عوض کنید.
به اخطار توجه نکنید و کارتون رو بکنید.
اگه اخطار جلوی پرینت گرفتن رو میگیره کارتریج رو دربیار چسب روی اون که از اونجا کارتریج رو شارز می کنی رو دربایر یه کم هواگیری کن و یه کم از جوهر رو بکش بیرون اگه جوهر نیاز شد باز به مارتریج تزریق کن بعد توجه کن چسب رو روی کارتریج نچسبون و همونجوری بزار توی پرینتر و بعد امتحان کن. فکر کنم درست بشه.
احتمال برگشت کارتریج در حدود 1 درصد هست ولی خوب سعیت رو بکن چون نازل ها منفذ های خیلی کوچکی دارن که اگه اونها پر بشن دیگه نمی شه کاری کرد.نقل قول:
می تونی توی آب جوش یه 5 الی 10 دقیقه بزاری. شاید برشگت.
مال یکی از دوستام اینجوری شده بود هدو کرد تو یه لیوان پر الکل سفید 2 روز موند و بعد مثل روز اول کار کرد...اما من میترسم همچین کاری کنم....نقل قول:
راستی میگن یه موادی هست مشابه الکل واسه همین کار...درسته؟
من خودم دو تا 1319 دارم و انصافا خوب هم كار ميكنه، روزي 30 - 40 برگ پرينت و فكس ميكنه و مشكلي هم نداره. كارتريجش رو هم به راحتي و با كيفيت فابريك شارژ ميكنم. كيفيت اسكنرش هم خوبه، براي اسكن كردن و جعل مدرك بدرد نميخوره، ولي كيفيتش به نظر من كاملا قابل قبوله.
با اين صحبت اقا موشه اصلا موافق نيستم، هيچ وقت فكس كامپيوتر نميتونه جاي دستگاه فكس رو بگيره؛ شايد اگه براي خونه بخواي و خودت بالا سر كامپيوتر باشي، بشه يه چند صباحي باهاش طي كرد، ولي در دراز مدت براي يه جايي كه چند نفر ميخوان با فكس كار كنن، فكس كامپيوتر انتخاب خوبي نيست.
Scaner اين دستگاه ADF است، يه حسن داره، يه مشكل. حسنش اينه كه اگه كار شما اسكن كردن مداوم و يه جورايي بايگاني باشه، اين دستگاه خيلي به كار شما مياد، ميتوني 10 - 20 برگ رو بزاري توي دستگاه و پشت سر هم خودش Scan يا كپي ميكنه؛ كاري كه اسكنر اي معمولي نميتونن انجام بدن و بايد به طور دستي هي صفحات رو تعويض كني. ارزون ترين اسكنر HP كه ADF داره، 360 تومنه.
مشكلش رو آقا موشه درست گفته، شناسنامه يا دفترچه نميتوني كپي يا اسكن كن؛ البته مدل HP 1522 است كه هم اسكنر شيشه اي داره و هم ADF؛ ولي خوب گوشي تلفن براي Telefax نداره و خريدش براي شما چندان منطقي نيست.
به نظر من هم الان بهترين انتخاب، 2055 است، با سرعت 33 برگ در دقيقه و كارتريج 3200 برگي؛ كارتريج چند كاره كه صحبتش رو كردم، 2000 برگي است. ميتوني يه اسكنر 50 - 60 تومني هم بخري و در كنارش فتوكپي هم بگيري؛ يا با كامپيوتر فكس كني. در هر حال ديگه دستگاه فكس نداري.
خريدن 2014 اشتباه محض است، چون اين پرينتر 190 تومني، چون كم شده و پورت LPT داره، شده 410 - 420 تومن! 2015 هم چون كم شده، شده 390
معلومه آقا موشه دستش زياد تو قيمت نيست :31:
خوب اين خيلي طبيعيه كه پرينتر Stop كنه و ديگه پرينت نكنه، چيك كارتريج 0 شده و سوخته، يا بايد چيپ رو Reset كني، يا بايد يه چيپ نو بخري بندازي روش كه دوباره 100% بشه.نقل قول:
سلام...
میخوام با ip 4600 کنن رو سی دی چاپ بزنم...
در جلوش کامل باز نمیشه....!
چیکار کنم...
کسی کار کرده..؟!
الکل رو نمی دونم می تونی امتحان کنی به هر حال چیزی واسه از دست دادن نداری چون در حال حاضر هم کارتریجت کار نمی کنه!نقل قول:
تا تعریف شما از کیفیت خوب وب بد چی باشه؟نقل قول:
شما هیچوقت نمی تونه منکر این بشی که کیفیت پرینتر 2014 بهتر از 1319 است. در ضمن من هم گفتم که اگه کارت با فکس زیاد نیست می تونی از کامپیوتر استفاده کنی!
بعد شما خودت پیشنهاد 2055 رو دادی اگه پرینتر 1319 بهتر از 2055 بود هیچوقت این پیشنهاد رو نمی دادید.
این که من از قیمت ها خبر ندارم بنده مغازه فروش پرینتر ندارم بنده هم از اینترنت قیمت ها رو سرچ کردم و نوشتم این هم لینک هاش:
کد:http://www.iranhp.ir/shp/search/result.aspx?w=_u0022_%D9%84%D9%8A%D8%B2%D8%B1%D9%8A%20%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%8A%20_u0022_&p=Fa_3_1_1_7&lang=Fa
یه چیزی رو هم در پایان بگم آدم وقتی با یکی حرف می زنه رعایت ادب و احترام رو میکنه!کد:http://www.iranhp.ir/shp/search/result.aspx?w=_u0022_%DA%86%D9%86%D8%AF%20%D9%83%D8%A7%D8%B1%D9%87%20%D9%84%D9%8A%D8%B2%D8%B1%D9%8A_u0022_&p=Fa_3_1_1_7&lang=Fa
مگه هرکسی خواست با کیفیت خوب اسکن کنه کارش جعل هست شما با این حرفتون به من تهمت جعل رو میزنید. شما اگه بخوی یه عکس رو که خیلی دوست داری اسکن کنی هرچه قدر کیفیتش بیشتر باشه بهتر نیست؟
در ضمن اگه یه کم خوب نگاه کنید اسم بنده رو همون نام کاربری هست تو پستهایی که می دم می تونید ببنید. پس بکار بردن کلمه آقا موش فکر نکنم چندان مودبانه باشه!
مقايسه 2055 با 1319 زياد منطقي نيست، انگار كه بگي ماشين بهتره يا موتور؟ 1319 چند كاره است، ولي 2055 يه پرينتر قوي. پس هر كسي بر اساس نيازش، دستگاه مورد نظرش رو انتخاب ميكنه. برسي مشخصات اين دو تا دستگاه دليل نميشه كه من نظر خودم رو رد كنم!
قيمتت رو از چند تا سايت معتبر نگاه كن كه وقتي به عنوان يه صاحب نظر قيمت ميدي اينجا و دوستان با پيش ضمينه فرمايش شما ميرن دم مغازه و انتظار پرينتر 250 تومني رو دارن و فروشنده ميگه 400 تومن، با فروشنده گلاويز نشن.
جعل كار بسيار جالب و در واقع يه هنر است، بنده خودم كمي به اين كار تسلط دارم و فهش نميدونمش؛ بنده همين جا اقرار ميكنم شما هيچي از جعل نميدوني كه به شما تهمتي نزده باشم.
هيچ كس با پرينتر ليزر مشكي عكس نميخواد پرينت كنه كه شما خيلي در قيد و بند كيفيتش هستي، همه ميخوان متن بزنن و نهايتا 4 تا لوگو كه وقتي با زره بين بيفتي به جون لوگو ها، كمي تفاوت كيفيت رو احساس ميكني؛ اختلاف كيفيت اينا اينقدر نيست كه 1319 لوگو ها رو كنگره كنگره بزنه، ولي 2055 كاملا يكنواخت.
نه، هرچه قدر كيفيت عكسي كه دوست داري بيشتر باشه، بهتر نيست، شما فكر ميكني عكسي با Resolution حدود 4000 * 5000 پيكسل، با يه عكس با Resolution حدود 1800* 2200 ، توي مانيتور فرقي ميكنن؟ فرقشون اينه كه اولي حجمش 20 - 30 مگ است و بايد براي ديدن عكس 6 بار Scroll كني. Resolution خيلي بالا فقط به درد چاپ روي اندازه هاي بزرگ ميخوره.
اسمت رو هم ديدم، اگه از عكست خوشت نمياد؛ چرا انتخابش كردي؟!
دو تا سيستم ميخواهم كه يكي در حدود700تا750باشه ويكي ديگه هم در حدود 1ميليون تومان در بياد چي ببندم بهتره البته يكي با گرافيك 4870x2وهارد هر دو سيستم يك ترا باشد بغير از مانيتور ودرايور.
دو تا سيستم ميخواهم كه يكي در حدود700تا750باشه ويكي ديگه هم در حدود 1ميليون تومان در بياد چي ببندم بهتره البته يكي با گرافيك 4870x2وهارد هر دو سيستم يك ترا باشد بغير از مانيتور ودرايور.
آدم جالبی هستی!نقل قول:
اولا مقایسه ماشین و موتور هیچ ربطی به این موضوع ندارن این مقایسه شما مصداق این موضوع هست که بنده کارتریج رو با پرینتر مقایسه کنم.
این دو تا پرینتر هر دو وظیفه اصلی شون پرینت هست امکانات دیگر وظیفه فرعی است.
این رو خوب گفتید که هر کس بر ساس نیازش اتخاب می کنه خوب ممکنه نیاز شما پرینت کردن باشه هر از گاهی هم اسکن آیا به خاطر یه چند تا اسکن در ماه باید یه پرینتر ی رو انخاب کنیم که کار اصلی ما که همون پرینت گرفتن هست رو تحت الشاع قرار بده!
هنرمند عزیز خوبه الان یه چیز ناجور بهت بگم بعد بگم که این موضوع از نظر من هنر است.
تشخیص اینکه این کار هنر است یا فهش در صلاحیت شما و بنده نیست. این کار در عرف جامعه ما کار بدی محسوب می شود. پس باید نظر جامعه را در نظر بگیریم نه نظر خودمان را.
اولا بنده صاحب نظر نیستم و سایت ایران اچ پی فعلا تو صدر سایت های معتبر برای فروش پرینتر هست!
درثانی شما زیاد حرص گلاویز شدن با فروشنده رو نخور اعضای این سایت این قدر فهم و شعور دارن که به خاطر نواسانات قیمت با کسی گلاویز نشن!
بله درست هست کسی با پرینتر لیزری سیاه و سفید عکس پرینت نمی کنه ولی پس شرکت اچ پی حتماً مخش ایراد داشته که پرینتر های حرفه ای تر مثل 3005d رو عرضه کرده؟
درثانی کی گفته کیفیت فقط تو چاپ هست؟ منظور کیفیت خود پرینتر است از لحاظ طول عمر تعداد صفحات قابل چاپ در طول عمر مفید اون قابل تعمیر بودن پرینتر. که آیا اگه پرینتر یه قطعه اش خراب شد بعدا قطعاتش پیدا می شن یا اصلا قابل تعمیر هست یا باید پرینتر رو یک راست حواله کنیم به سطل زباله.
رزولوشن 5000*4000 رو نخواستیم شما اگه می تونی همون رزولوشن 1800*2200 رو با این پرینتر که خیلی هواش رو داری بزنی باید بگم شق القمر کردی! زیاد به نوشته های روی پرینتر اعتماد نکن یه بار خودت امتحان بکن بعد! این رو که گفتم بنده امتحان کردم با یه پرینتر سه کاره 5283 بیش تر از 1200 رو نمی تونه اسکن کنه.
در ضمن من خودم روی پرینتر خاصی تعصب ندارم که بگم این حتماً ایراد داره و اون یکی حتما بهترین هست! هر پرینتر معایب و محاسنی داره که بهتره تو انخاب دقت کنیم تا معایب از محاسنش بیشتر نباشه.
در آخر هم این رو بگم اگه علاقه شما به این پرینتر زیاده و تعصب خاصی روش دارید خوب من همین جا اعلام می کنم که آقا این پیرنتر بهتیرن هست اصلاً لنگه نداره حتی از All-in-Ones CM1312nfiهم بهتره!
و ام در مورد عکس آواتار هم بگم این عکس از نظر من ایرادی نداره حتی خطاب کردن من به (آقا موشه) توسط شما هم ایرادی نداره!
فقط طریقه صحبت کردن هرکس نشان از شخصیت اوست.
یه ضرب المثل هست که میگه: تا مرد سخن نگفته باشد عیب و هنرش نهفته باشد.
پاسخت جاي فني و قابل بحثي نداشت كه بخوام پاسخي بهش بدم، بيشتر شبيه سفسطه بود تا پاسخ.
آیا واسه پرینتر حتما باید نرم افزار مربوطه رو نصب کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
قیمت کارتریج مشکی پرینتر EPSON Stylus C79 چنده ؟
جای فنی زیاد داشت!نقل قول:
و نکات آداب و معاشرتی!
در ثانی این مطلب رو جهت آگاهی نوشتم نیازی به پاسخ نیست.
شما بگو سفسطه یا هرچیز دیگه این حرف حق هست که جواب نداره دوست عزیز!
راستی این 2055d که من گرفتم از نظر کارایی و کیفیت چطوریاس ؟؟ من هنوز اونقدر باهاش کار نکردم ولی سرعتش فوق العاده هست
چون میخوام واسه یه جایی حدود 20 تا بگیرم نمیخوام بعدا پشیمون شم
مرسی از کمکتون
حدود دو ماهی میشه دارم ازش استفاده میکنم. مشکلی نداشته. به قول شما سرعتش بالاست.دورو اتوماتیک میزنه.نقل قول:
در کل پرینتر خوبیه:31:
هر كسي خودش رو حق ميدونه و ديگران رو نا حق، حتي شمر هم خودش رو حق ميدونست و امام حسين رو نا حق! البته اين كلي بود، قصد تشبيه نداشتم.نقل قول:
بی خیال داداش قضیه رو جنجالی نکن!نقل قول:
اصلا شما حق!:46::10:
دوستان اگر کسی راهنمایی برای شارژ کارتریج پرینترهای HP 6L داره ممنون میشم لطف کنه
مدل کارتریج هم C3906 هست
ممنون
سلام. من یه پرینتر hp laser jet 1300 دارم که مدتیه هر چی پرینت میکنه کاغذ هاش مچاله میاد بیرون. یه گوشه اش مچاله میشه وقتی بیرون میاد.
مشکل از کجاست؟
ممنون
سلام
من یه پرینتر Epson C79 دارم حدود دو سال هست که از اون استفاده نکردم و جوهر مشکیش هم تموم شده. اگه الان براش جوهر بخرم کار میکنه؟ یا هد و نازلهاش کیپ شده؟ (دو سال پیش باهاش 10-15 برگ پرینت گرفتم و دیگه ازش استفاده نکردم تا به امروز)
سلام
من یه پرینتر Epson C79 دارم حدود دو سال هست که از اون استفاده نکردم و جوهر مشکیش هم تموم شده. اگه الان براش جوهر بخرم کار میکنه؟ یا هد و نازلهاش کیپ شده؟ (دو سال پیش باهاش 10-15 برگ پرینت گرفتم و دیگه ازش استفاده نکردم تا به امروز)
باید نازل چک رو بزنید.....اگه تمام خطوط کامل بود مشکلی نیست....اگرهم نبود..کافیه فقط 1بار هد کلین رو بزنید....معمولا بعد از 2سال استفاده...حتما هدش گرفته...اما نباید مشکلش جدی باشه...نقل قول:
سلام دوستان یک سوال داشتم.
یک چند وقتی هست میخوام یک پرینتر چهار کاره بگیرم .
اول همه گفتن بیا اچ پی بگیر چون شارژ میشه .
اپسون نگیر چون شارژ نمیشه.
ولی دیروز بازار ایران بودم و با گزینه تانک آشنا شدم و از اون جالب تر یک سری کارترج بود که مغازه دار میگفت "کارتریج قابل شارژ اپسون" هست.
و خیلی راحت میشه هر دفعه فقط با یک سرنگ پرش کنید.
قیمتش هم هر کارتریج 4 تومن بود.
حالا سوالم اینه که آیا واقعا این کارترج ها بی دردسرن و راحت به دفعات زیاد شارژ میشن؟
دیگه گیج شدم چون هر کی هر چی داره میگه این بهترینه!!!!
لطفا در مورد این کارتریج و عمر مفیدش و اینکه با هر بار شارژ چند بار میشه پرینت گرفت یک توضیح بدهید
و اگه این مطلب قبلا مطرح شده آدرس دهید .چون من پیدا نکردم.
با تشکر پیشاپیش.
کسی نمیخواد کمک کنه؟
چون خیلی عجله دارم.میخوام بدونم واقعا این کارتریج های قابل شارژ اپسون جواب میده و همون جور که مغازه دارها میگن راحت شارژ میشه و اصلا خرابی نداره و خیلی هم به صرفه هست (حتی از اچ پی میگن بهتر شده)
کمک لطفا
سلام.......من پیغامتون رو خونده بودم....چون مطمئن نبودم جواب ندادم...ولی چون pm...دادید..نظرمو میگم...نقل قول:
کسی نمیخواد کمک کنه؟
من خودم...اپسون دارم.....اون موقع که گرفتم هرکارتریج 10-12 تومان بود...و ارزش شارژ داشت...تازه یادمه اون موقع میگفتم هرکارتریج رو بیشتر از 3-4 بار بیشتر نمیشه شارژ کرد.....اما الان که 4تومان بیشتر نیست ارزش شارژکردن نداره...چون فکرنکنم به همین راحتی با یه سرنگ پر بشه......یادمه اون موقع که خودم دنبالش بودم میگفتن خودتون نمیتونید شارژکنید باید بدید بیرون ..درهرصورت...این اطلاعات من بود فکرکنم صبر کنید بقیه ی بچه هابیان میتونن کمکتون کنن...
مرسی از نظرت .منتظر جواب بقیه هم میمونم.
سلام
من میخوام یه پرینتر لیزری سیاه و سفید برای مغازه بگیرم که ارزون و به صرفه باشه (قیمت زیر 120 تومان)
همچنین یه پرینترلیزری رنگی ارزون و به صرفه برای چاپ عکس
البته اگه چند کاره از لحاظ قیمت وسود دهی به صرفه تره یه مدل معرفی کنید
از راهنماییتون خیلی ممنون میشم :40: