Atlon X4 635 رو هم تا این فرکانس میشه راحت اور کرد ؟( منظورم تا 3.5 هستش ) اگه نمیشه تا چه فرکانسی به صورت 24 ساعته میشه اور کرد؟
Printable View
Atlon X4 635 رو هم تا این فرکانس میشه راحت اور کرد ؟( منظورم تا 3.5 هستش ) اگه نمیشه تا چه فرکانسی به صورت 24 ساعته میشه اور کرد؟
با فن استوك خيلي نميشه اورش كردنقل قول:
ولي اگر محدوديت فن استوك از بين بره بدون افزايش ولتاژ راحت تا 400-500 مگاهرتز اور ميشه و با خنك كننده متوسط تا 4 گيگاهرتز هم اوركلاك ميشه
بین اتلون 635 و فنوم 945 چه قدر تفاوت در کارایی وجود داره و آیا ارزش داره حدود 40 تومن بیشتر بدم و 945 بگیرم ؟
( یک فن Hyper 212 Pus دارم با اون 635 و 945 هر کدوم راحت تا چند برای استفاده دائم اور میشن؟)
بستگي به كاربرد داره!!نقل قول:
بین اتلون 635 و فنوم 945 چه قدر تفاوت در کارایی وجود داره و آیا ارزش داره حدود 40 تومن بیشتر بدم و 945 بگیرم ؟
( یک فن Hyper 212 Pus دارم با اون 635 و 945 هر کدوم راحت تا چند برای استفاده دائم اور میشن؟)
مثلا در بازي خيلي تفاوت ندارند(ولي 945 كمي قويتر هست) ولي در ساير امور 945 قويتر هست
ضمن اينكه با اين خنك كننده هر دو پردازنده را تا 4 مي تونيد اور كنيد(به شرطي كه محدوديت پاور نداشته باشيد)
می خوام یک پاور 685 گرین بخرم. مادربوردی هم که می خوام بخرم یکی از مدل های زیره .این مدلهه برای اور خوب هستند دیگه؟نقل قول:
MSI 770-G45
GA MA770TA-UD3
مین دومی برای کار شما بهتره و اورکلاک پذیری بالاتری داره
اگه دومی رو گیر نیاوردم , اولی که تو اور محدودیت ایجاد نمی کنه ؟( یعنی تا 1000 -1200 مگاهرتز راحت میشه 945 رو اور کرد دیگه )
بايد ديد براي چه گرافيكي قرار هست استفاده بشه ولي مثلا اين پاور براحتي از پس يك 5870 به همراه اوركلاك پردازنده و رم و كارت گرافيك بر ميادنقل قول:
می خوام یک پاور 685 گرین بخرم. مادربوردی هم که می خوام بخرم یکی از مدل های زیره .این مدلهه برای اور خوب هستند دیگه؟
MSI 770-G45
GA MA770TA-UD3
در مورد مادربرد فرق چنداني ندارند چون هر دو تا اين ميزان اوركلاك محدوديت ايجاد نمي كنند ضمن اينكه اين چند مدل زير را هم مد نظر داشته باشيد :
ASUS M4A77TD 104000
ASUS M4A77TD PRO-USB3 137000
ASUS M4A87TD-EVO 148000
ASUS M4A88TDM 120000
ASUS M4A88TD-V EVO USB3 135000
برام یک لینک از مشخصات مادربورد زیر می زاری؟
ASUS M4A77TD PRO-USB3
نقل قول:
برو سایت اسوس/بعد مشخصات هر مادربوردی رو خواستی در قسمت سرچ سایت بنویس
تو مادربورد اين كه ميگن 8+1 فاز يا 4+1 فاز يعني چي؟
كدوم يكيش بهتره؟
بايد ديد از چه منظري به اين موضوع نگاه مي كنيدنقل قول:
تو مادربورد اين كه ميگن 8+1 فاز يا 4+1 فاز يعني چي؟
كدوم يكيش بهتره؟
براي اوركلاك(مخصوصا سنگين) هر چقدر تعداد فازهاي توان پردازنده بيشتر باشه رسيدن به فركانس بالاتر و پايداري بيشتره
نقل قول:
هر چه قدر تعداد فازهای تامین برق cpu بیشتر بشه قابلیت اور کلاک میره بالا/
گیگابایت در جدیدترین مین خودش ex58a-ud9 از 24 فاز برای تامین برق cpu بهره برده
و با قرار دادن قابلیت جدید unlocked power در این مادربورد میتوان 12 فاز را غیر فعال کرد
و در صورت اورکلاک بالا اون 12 فاز رو دوباره فعال کرد
براي اوركلاك پردازنده خودم كه 945 هست اين 5 فاز هاش جواب مي ده ديگه ( اور تا 4 گيگاهرتز)؟
يك مادربورد 8+2 فاز كه ساتا 6 و usb3 باشه و زير 150 چي پيشنهاد مي كنيد ؟
تعداد فاز به تنهایی برای تعیین توانایی سیستم در تأمین توان مورد نیاز پردازنده کافی نیست . چون انواع اقسام سیستم های آنالوگ ، دیجیتال ، هیبرید برای بخش توان داریم که هر کدومشون انواع مختلفی دارند و در هر نوع ، بسته به نوع قطعات استفاده شده می تونند توان متفاوتی رو به پردازنده تحویل بدن . در کل در دو نوع سیستم توان یکسان ، هر چه قدر که تعداد فاز بیشتر باشه فشار به این بخش برد کمتر می شه .نقل قول:
پس نتیجه می گیریم که با توجه به تعداد فاز های توان ، نمیشه به طور دقیق در مورد کارایی و عملکرد مادربرد تصمیم گرفت .
در مورد این برد به خصوص شما هم بگم که اگه روی برد نوشته شده باشه که قابلیت کار با پردازنده های 140 واتی رو داره ، نباید در اورکلاک مشکل ایجاد کنه . البته مطمئنأ شما نمی تونید از این پردانزده در فرکانس 4 گیگاهرتز به صورت مداوم استفاده کنید!!
یک برد که از سیستم توان دیجیتال استفاده می کنه (مثل برد DFIدر همین سطح که بخش توانش به صورت دیجیتال و 5 فاز برای هسته هست ) کارایی بسیار بهتر و پایدار تری در اورکلاک به ارمغان می اره!! این استفاده کیلویی از خازن ، چوک ، ماسفت کاملأ جنبه ی تبلیغاتی داره! (حالا ممکنه که در رکورد گیری با نیتروژن مایع تفاوت هایی داشته باشه که اون رو هم بعید می دونم!!!)نقل قول:
گیگابایت در جدیدترین مین خودش ex58a-ud9 از 24 فاز برای تامین برق cpu بهره برده
سلام و خسته نباشید به همه ی دوستان
درباره over clock پردازنده های p4 اطلاعاتی می تونید در اختیارم بزارید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام . من سی پی یو 1055t تازه برداشتم. یه کولر خوب با حدود قیمت 50 تومن لطفا معرفی کنین که یکم اورکلاکش بکنم.رم لازم نداره؟
بهترینش در اون محدوده tuniqtower 120 extreme هست که با اون تا 4 گیگاهرتز دما از سطح مجاز بیشتر نمی شه .نقل قول:
سلام. معماری این پردازنده ها طوری هست که با افزایش فرکانس کارایی تغییر زیادی نمی کنه ولی میزان دما به شکل محسوسی بالا می ره . پس کلأ اورکلاک پنتیوم ها چندان معقول نیست و به دردسرش نمی ارزه . نگه این که بخواین باهاش تمرین کنید و تجربه کسب کنید .نقل قول:
سلام
می خواستم بدونم این مادربورد 770T-USB3 چطوره؟( از نظر کیفیت و سطح اور)
به نظر شما کدوم یکی از مادربورد های زیر رو بخرم؟
MSI 770-G45
770T_USB3
از هر دو نظر نسبت به قیمتش انتخاب بسیار خوب و مناسبیه . البته مطمئنأ به پای رقیبان 890fx نمی رسه!!!نقل قول:
من این برد رو به g45 ترجیح می دم .
نظر خودم رو گیگا هستش .به نظر شما بین بردهای زیر کدوم بهتره ؟ (برای اور و قیمتاشونم چنده)
770T-UD3P
770T-USB3
785GT-UD3H
همشون USB 3 و ساتا 3 دارند دیگه؟
کسی جواب ما رو نمی ده؟
تفاوت زیادی با هم ندارند ، ولی 785 کمی بهتر عمل می کنه .نقل قول:
در کل اگه می خواین پردارنده رو تا فرکانس های بالا اورکلاک کنید ، بهتره دنبال مدل های 790,890 fx.gx باشین.
نه.نقل قول:
همشون USB 3 و ساتا 3 دارند دیگه؟
770 USB3 فقط USB 3 داره sata2 هستش.
من همین بردو دارم.
---------
دوستان من میخوام Athlon II 635 رو اور کنم.
حالا چیکار میتونم بکنم ؟
---------- Post added at 02:53 PM ---------- Previous post was at 02:49 PM ----------
بعد یه سوال بی ربط
البته متغیر ها فرضی هستند.
یه CPU ی دو هسته ای 1 گیگاهرتز بهتره
یا یه CPU ی تک هسته ای 1.8 گیگاهرتز ؟
دلیلش هم بگید لطفا.
و یه سوال دیگه اینکه چرا Athlon 240 تو همه ی تست های پرفورمنس از Athlon 635 نتیجه ی بهتر داده ؟
بهتر هست كه يك تاپيك جديد بزنيد و مشخصات سيستم و سه تا شات از تبهاي مموري و پردازنده و SPD برنامه CPU-Z بذاريد و يك تست 30 دقيقه اي هم با PRIME95 از سيستم بگيريد و دماي پردازنده را هم حين تست با HW MONITOR كنترل كنيدنقل قول:
دوستان من میخوام Athlon II 635 رو اور کنم.
حالا چیکار میتونم بکنم ؟
البته اضافه كنم كه 635 با فن استوك توان بالايي در اوركلاك نداره و بهتر هست كه يك خنك كننده متوسط تهيه كنيد
بستگي به كاربرد داره ولي خيلي كلي بگم هر دو پردازنده تفاوت خاصي با هم ندارند و اگر د لپتاپ باشند پردازنده دو هسته اي كمي ارجحيت دارهنقل قول:
بعد یه سوال بی ربط
البته متغیر ها فرضی هستند.
یه CPU ی دو هسته ای 1 گیگاهرتز بهتره
یا یه CPU ی تک هسته ای 1.8 گیگاهرتز ؟
ممكن نيست!!نقل قول:
دلیلش هم بگید لطفا.
و یه سوال دیگه اینکه چرا Athlon 240 تو همه ی تست های پرفورمنس از Athlon 635 نتیجه ی بهتر داده ؟
كدوم تست؟
حتي با در نظر گرفتن فركانس دو پردازنده هم 635 در تمامي كاربردها(تاكيد مي كنم تمامي كاربرد ها) از 240 قويتر هست!!
حتما شما به پارامتر هاي تست توجه نكردين و LOWER را با HIGHER اشتباه گرفتين
این تعبیر درستیه که بگیم اتلون 635 قدرت پردازشش 2.9 گیگاهرتز ضرب در 4 است پس قطعا از یه سی پی یوی 4 گیاهرتزی قویتره ؟( کش مساوی )
شاید.سایته رو نتونستم پیدا کنم.ولی تست بازی Call of Duty World at War بود.تو پایینترین رزولیشن.نقل قول:
حتما شما به پارامتر هاي تست توجه نكردين و LOWER را با HIGHER اشتباه گرفتين
نه غلط هست.نقل قول:
این تعبیر درستیه که بگیم اتلون 635 قدرت پردازشش 2.9 گیگاهرتز ضرب در 4 است پس قطعا از یه سی پی یوی 4 گیاهرتزی قویتره ؟( کش مساوی )
فركانس در 4 ضرب نميشه بلكه اطلاعات در 4 صف پردازش مي شوند كه ميشه نتيجه گرفت كه اگر نرم افزار قابليت ساپورت پردازش بيش از دو رشته را داشته باشه قويتر از يك تك يا دو هسته اي عمل مي كنه (در فركانس مشابه)
دوستان کسی میدونه این تکنولوژی ازراک UCC به چه دردی می خوره؟ خاموش باشه بهتره با روشن ؟؟
براي آنلاك كردن كش L3 و هسته هاي لاك شده پردازنده هاي سمپروم و آتلون و فنومنقل قول:
دوستان کسی میدونه این تکنولوژی ازراک UCC به چه دردی می خوره؟ خاموش باشه بهتره با روشن ؟؟
شما می گین روشنش کنم؟ حرارت پردازنده بالا نمی ره؟ اصلا فرقی می کنه؟نقل قول:
cpu :phenom x6 1090
اگر پردازنده شما 1090 هست خير بذاريد خاموش باشه
اون که ACC بود ucc هم داریم؟نقل قول:
ببین دوست عزیز اینهاش:نقل قول:
من خودم چیزی سر در نیاوردم :31:
ولی تو بایوس بردم دیدم نوشته X4 ---> X6
تو دفترچه بردت توضيح داده كامل
کد:http://www.asrock.com/feature/ucc/index.asp
اون ACC در چيپ هاي SB710 به بالا درون SB قرار داشت.نقل قول:
اون که ACC بود ucc هم داریم؟
ولي از زماني كه اين قابليت توسط AMD حذف يا غير فعال شد سازندگان مادربرد يك چيپ جانبي به مادربرد اضافه كردن كه اين مسئوليت را بر عهده داره و ديگه به پل جنوبي ربطي نداره و مستقل كنترل ميشه
یعنی اگه مین خاصیت ucc داشته باشه دیگه مهم نیست sb710 به بالا باشه برای آنلاک کردن؟نقل قول:
تاپیک جدا زده شد!
در چيپ هاي سري 8 ديگه نوع SB هم نيست و اكثر بردها اين قابليت را يا در باياس يا بصورت كليد مجزا روي برد دارند و البته نام هاشون هم متفاوت هستنقل قول:
یعنی اگه مین خاصیت ucc داشته باشه دیگه مهم نیست sb710 به بالا باشه برای آنلاک کردن؟
اوركلاك تو بايوس رو يواش يواششروع ميكنيم . ولي الان آموزش برنامه ميذازم كه براي پردازنده هاي اينتل و تحت ويندوز ميباشد . كافيه چيپ كلاك جنراتور رو پيدا كنيد كه عموما تو دفترچه برد يا تو نت پيدا ميكنيد .
set fsb
آموزش بصورت تصويري هست اگر سوالي بود در خدمت سروان خودم هستم
راهنما رو بزودي فارسيش ميكنم .زياده روي نكنيد هميشه با احتياط جلو بريد
بزودي فارسيش رو ميذارم cooming soon