سلام . داداشام این
ART-light چیه
Printable View
سلام . داداشام این
ART-light چیه
نظراتو خوندم پشیمون شدم همه دارن میگن قطعی سرویسنقل قول:
دانلودمم حدود ۸۰ تا ۱۰۰گیگه اینجوری هفته اول محدودم میکنن
صد رحمت به مخابرات سرعتش کاملا ثابته تو این دو سه ساله هم کلا ۵بار قطعی داشتم تا ۱۸۰گیگ هم دانلود میشه کرد ماهی
پ چند روز پیش که بهترین سرویس دهنده شاتل شد مثل هرسال!! اینجوری سرویس میده!
سلامنقل قول:
بابت 180 گیگ چه قد میدادین در ماه یه سال؟
من خودم شاتل دارم راضیم
دوستان نت من کند شده و همش تایم اوته ..واسه شما هم همینطوریه؟ یه پیجم به زور میشه باز کرد :n15:سرعت انقدر پایین بود نتونستم اسپید تست رو باز کنم
الان یک هفته ای هست که اینترنت شاتل خیلی کند شده و سایت ها رو به زور باز میکنه
مال بقیه هم همینطوره ؟ (شاتل مشهد)
لطفا یکی این جواب بده ایا این نوسان سرعت دانلود روش محدودیت جدید شاتله ؟نقل قول:
نام سرویس: ECO128-NFG* سرعت تا: 128/128کیلو بیت بر ثانیه مدت سرویس یک ماهه سه ماهه شش ماهه یک ساله میزان ترافیک/ گیگا بایت ۴ ۸ ۱۴ ۲۲
* سرویسهای NFG از امکان ترافیک تشویقی شبانه برخوردار نیستند.
دوستان این یعنی چی ؟! یعنی این دیگه شبانه رایگان نداره ؟!
یا شاتل یه تیم برای بقیه سرویس ها داره، شبا دعوتشون میکنه، وقتی کسی شروع به دانلود میکنه، اینا دور هم وا میستن به افتخارشون حی دَست میزنن:n13:
نام سرویس: ECO128 سرعت تا: 128/128کیلو بیت بر ثانیه مدت سرویس یک ماهه سه ماهه شش ماهه یک ساله میزان ترافیک/ گیگا بایت ۴ ۸ ۱۴
شاتل حداقل ترافیک ماهانه اش 4 گیگ است ، درسته ؟
من نفهمیدم، منظورت چی هست،نقل قول:
ولی با توجه به گرافی که برات گذاشتم، سرعت پردازش بسته چیزی حدود 25-183 = 158ms هست،
ببین توان پرداشتی اطلاعات ثابت هست،حجم کل اینترنت کشور ثابت هست، ترافیک عبوری بر اساس ساعت شلوغی مصرف متغییر است => پس در نتیجه ما پینگ تایم های متفاوتی در طول روز میبینیم.
اصطلاح گلوگاه اینجا کاربردی ندارد، چون اگر پیش بیاید اینترنت شما سرعت صفر میشود. چرا ؟
چون شما باید 5 ثانیه صبر کنی تا یک بسته اینترنتت از سامانه فی لت رینگ عبور کند. پس عملا سرعتت در آن موقعه صفر شده. ( توجه کن بسته بسیار بسیار واحد کوچکیست )
در ماه ۲۱ یا ۲۴ تومننقل قول:
۱۸۰ گیگ دانلود نکردم ولی طرح بینهایتش تا ۱۸۰ گیگ میذاره دانلود کنین بدون محدود شدنو این قرطی بازیا، ماهی ۸۰ تا ۱۰۰ گیگ دانلودمه سرعت دانلودمم هم همیشه ثابته، اصن جا خوردم وقتی دیدم ۲۲گیگ رو شاتل نامحدود میگه
منظور اکو 128؟نقل قول:
سلام دوستان :n40:
شاتل شبانه داره؟
:/
سلام و درود
شاتل به من ایمیل زده "
باسلام
مشترک گرامی (**********): همان گونه که اطلاع دارید در پایان هفته گذشته، به دلیل وجود یک رخداد غیر قابل پیش بینی و نامعلوم در زیرساخت های مخابراتی شاتل، شاهد ساعتی اختلال در سرویس اینترنت پرسرعت برخی از کاربران بوده ایم.
بی گمان، همکاران فنی ما تلاش های فراوانی را به کار بستند تا مشکل در سریع ترین زمان ممکن برطرف گردد و هرچند مدت زمان اين اختلال در چارچوب SLA استاندارد ارایه سرویس است، اما مغایر با استانداردهاي داخلي شاتل و بی سابقه در همه ی سال های فعالیت این مجموعه بوده است که موجبات شرمساری این خانواده نسبت به کاربران گردید.
تلاش و پی گیری و برنامه ریزی دقیق برای دست یابی به راهکارهایی که دیگر بار شاهد این مشکل نباشیم همچنان توسط همکاران فنی ما ادامه دارد، اما به هر روی، ضمن عذرخواهی از مشکل پیش آمده و قدردانی از صبوری شما مشترک گرامی، معادل یک گیگ ترافیک رایگان در تاریخ 3 تیر ماه به سرویس فعلی شما تخصیص خواهد یافت.
امیدواریم در آینده شاهد مشكلاتی از این دست نباشیم و همچنان ارایهی سرویس با بالاترین كیفیت ممكن به مشتریان یكی از افتخارات همیشگی ما محسوب شود و كیفیت خدمات ارایه شده در آینده جبران مشكلات پیش آمده باشد.
در پایان، یک بار دیگر از حسن همكاری و صبوری شما سپاسگزاریم.
گروه شرکت های شاتل
....
نت من مشکلی نداشته :n02: اما این یه گیگ رو بهم ندادن هنوز ؛ چیکار کنم ؟؟
مخابراته سرویس دهنده مننقل قول:
بله سرویس های اکونقل قول:
سلام .دو ستان من توی این 5 ماه اخیر یه مقدار مصرفم ترافیکم به نسبت ماه های قبل زیاد تر شده با اینکه هیچ کاربرد اضافی نسبت به 5 ماه پیش از اینترنت ندارم .
قبلا هر ماه 1 گیگ ترافیک اضافی میخریدم اما الان هر ماه تا 9 گیگ هم شده که ترافیک اضافی میخرم!!!!!!
کسی این مشکل رو نداره؟
سرویسم اکو 512 هستش .
و سوال دوم اینکه دانلود شبانه همچنان مثل قبل پا بر جا هست یا نه؟ ساعت 1 تا 8 صبح؟؟؟!!!
دوستان من سرویس اکو 1 مگ داشتم تغییر دادم به آرت2.الان آرت 2 سرعت دانلودش کمتر از سرویس 1 مگ نیست روی 160 هست ولی صفحات رو به سختی باز می کنه.مشکل چیه؟
سلام
دوستان من میخوام بیام شاتل الان از مخابرات سرویس 2 مگ دارم لامصب هر بار که مودم رو روشن میکنم یه سرعتی میده از یک مگ گرفته تا 3 مگ!!
الان انتظاری که از شاتل دارم اینه:
مصرفم روزانه هست و بطور متوسط ماهی 10 گیگ مصرف دارم و سرعت دانلودم هم بین 300-500 باشه راضیم . از کدوم سرویس شاتل استفاده کنم که هم اقتصادی باشه هم نیازهای من رو که گفتم برآورده کنه؟
دوست عزیز دیگه شاتل طرح شبانه رایگان نداره فقط 25 درصد تخفیف در بازه زمانی 1 تا 8 صبح به کاربر اختصاص میدهنقل قول:
این چیزیه که تو سایت خودش گفته.
شاتل، جشنوارهی تابستانی گذاشته که جالب به نظر میرسه:
یکسال اینترنت با سرعت 12 مگابیت در ثانیه، به حجم 60 گیگابایت و قیمت 132 هزار تومان (ماهیانه 11 هزار تومان)
علاوه بر این، بستهی ترافیک 20 گیگابایتی که قیمتش 56 هزار تومان هست رو به قیمت 33600 تومان میده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه آقا ؛ شما بابت شبانه 5250 تومن میدی و سرویست دارای شبانه رایگان از ساعت 1 تا 8 میشه...نقل قول:
به نظرم اگه نیاز به شبانه رایگان نداری، این طرح جشنوارهی تابستانه واست مناسبه، با توجه به اینکه ماهی 10 گیگ مصرف میکنی سالانه به حداقل 120 گیگ حجم نیاز داری، این جشنواره خودش 60 گیگ داره، پس 60 گیگ باید حجم اضافه بخری (یعنی سه تا از این بسته های 20 گیگابایتی که تخفیف خورده) و هزینه ات هم جمعاً میشه:نقل قول:
(132,000)+(3*33,600) = 232,800
که با 9 درصد مالیات میشه 253,752 تومان.
در مورد شبانه این جشنواره پرسیدم ازشون که گفتن در صورتی که شبانه بخواین، با احتساب مالیات و غیره میشه حدود 220-230 تومن و نکته جالب اینکه گفت سرعت 12مگابیت مختص روزانه هست و شبانه سرعتو روی 1مگابیت میبندن!!!!نقل قول:
خسته نباشن!نقل قول:
این شاتل کی ادم میشه و انقدر بی اهمیت جلوه نده شبانه رو؟
همش به فکر پوله
1- میخوام اینترنت شاتل آرت 1 بگیرم . حدودا ماهی 70 گیگ یا بیشتر دانلود دارم . به نظرتون جوابگوی کار من هست ؟ 2- شنیدم که محدودیتی که بعد از دانلود زیاد ایجاد میشه یکی دو روزه و بعد مرتفع میشه.آیا این صحت داره ؟ یا محدودیت تا آخر ماه باقی هست و سر ماه سرویس ریست میشه به سرعت اولیه ی خودش ؟ 3- نظرتون چیه که من یه اینترنت نامحدود 512 مخابرات بگیرم ، شاتل آرت یک هم بگیرم ، اون 512 رو بذارم صب تا شب دانلود کنه ، با شاتلم کارای روزمره و معمولی و وبگردی و این کارا رو انجام بدم با سرعت بالا ؟ 4-بودجه ام هم نهایتا 70 تومنه . که این حالت آخری 55 تومن هزینه ش میشه حدوده که برام مناسبه. **** اگه شرکت دیگه ای با این شرایط بهتر از شاتله هم بگین لطفا.
سلام دوستان -میخواستم بدونم کسی شاتل در مشهد داره؟من سرویس 8مگ و 6 مگ در نظرمه و میخوام بدونم سرعت روزانه و شبانه و مخصوصا تایم اوت و پینگ چطوری هست چون اصل مصرف من بازی انلاین هست
اگر دوستان مشهدی هم نبودن در هر صورت ممنون میشم جواب بدید
اقا چرا اینجا کسی نمیاد از وضعیت اینترنتش حرف بزنه ؟
دو هفته هست که مدام قطع میشه اینترنت
الان هم دانلود شبانه سرعتش خیلی اومده پایین
بقیه هم اعلام وضعیت کنن
شما خودتون از طرح شبانه استفاده میکنید؟ احتمالا قرارداد شما یک سالس.نقل قول:
من که یک ماه یک ماه تمدید میکنم شبانه با پرداخت همون هزینه ای که شما گفتید فقط 25% تخفیف میده و رایگان نمیشه دانلود. برای همین هم شاتل سایت شاتل لند رو برای کاربراش راه انداخته چون دیگه شبانه رایگان نداره
اینم لینکش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من سرعت دانلودم محدود شد، میخواستم بدونم معمولا چه مدت طول میکشه تا از محدودیت دربیاد؟ :n37:
دوستان یه توضیح درباره شبانه شاتِل میدین؟ :n40:
اصلا میارزه پارس رو ول کنم بیام شاتل؟
شما 5250 تومان بابت ترافیک شبانه هزینه میکنید و از ساعت 1 الی 8 صبح می توانید از این سرویس بهره مند شوید.نقل قول:
اما اما...
اگر شما هرشب اقدام به دانلود نمایید باتوجه به قانون Fair Policy شاتل، شامل محدودیت سرعت شبانه خواهید شد و سرعت دانلود شما به حدود 5 الی 6 kB/s کاهش پیدا خواهد کرد.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
چند گیگ بگیر تا دم محدود شروع شد؟نقل قول:
2 تا 3 هفته طول میکشه که از محدودیت در بیای و همچنین سیستم بهت حساس شده و از این به بعد سریع تر از قبل محدودت میکنه...نقل قول:
ولی اگه سرویستو ارتقا بدی ، در همون لحظه از محدودیت در میای و مشکلی نخواهی داشت؛ سرویست چیه؟!
اینم ضمن پستت بگم که همه ی سرویسا سرعتشون روی 5-6 کیلوبایت محدود نمیشه ها!!!!نقل قول:
به عنوان مثال : سرویس 8 مگ ، سرعت شبانه،نهایت تا 128 کیلوبایت محدود میشه و سرویس 4 مگ ، نهایت تا 64 کیلوبایت محدود میشه و الی آخر...
جدی 2 تا 3 هفته؟! خیلی زیاده که...نقل قول:
سرویسم ART 3 نامحدود هست، اگه به فرض ART 2 بگیرم حل میشه؟ یا حتما باید ART4 باشه
واسه شما که نامحدود داری ، واقعاااااا عذاب آوره، چون در تمام طول روز سرعتت کمه!!!نقل قول:
باید به آرت 4 ارتقا بدی؛ چرا که اگه بخوای به آرت 2 تبدیل کنی ، پولتو پس نمیدن و باید هزینه آرت 2 رو کامل پرداخت کنی ولی اگه به آرت 4 ارتقا بدی ، فقط باید ما به تفاوت آرت 3 و 4 رو بدی...
:n16::n01:نقل قول:
سلام
من تازه از شاتل سرویس گرفتم و برای شروع سرویس ECO-256/256 یک ماهه گرفتم
خیلی سرعت پایینه
با این سرویس حداکثر سرعتی که در Transfer Rate در IDM میده چند باید باشه؟خیلی برای من سرعت میره بالا 80 هست.
اما یکی از دوستان سرویس ECO 128 را داره سرعت دانلودش دیدم تا بالای 200 کیلوبایت هم میرسه
نمی دونم خطم مشکل داره.تلفن که خش خش داره اگه خط نویز داشته باشه تاثیر رو سرعت داره؟نیاز هست که اسپلیتر استفاده کنم؟
راحت با 3G ایرانسل و رایتل از طریق اسکایپ تماس تصویری بدون قطعی داشتم اما الآن با این سرویس اصلاً نمی تونم تماس داشته باشم
این هم نتایج تست
برای داشتن یه سرعت دانلود بین 300 تا 400 کیلو چه سرویسی بهتره؟مصرف هم بالاست 2 روز 600 مگ مصرف داشتم.بهتر نیست برم سراغ ART
من سرویسمو ارتقا دادم به art 4 محدودیت سرعتم برداشته شد، اما حالا پینگم رفته بالا عجیبه :n29:
اگه مسیرتون یکی باشه با قبل از محدودیت عجیبهنقل قول:
ولی در غیر اینصورت عجیب نیست چون مسیر های مختلف از لحاظ پینگ تفاوت دارن
چند گیگ روی ارت یک مصرف میشه کرد ؟ دانلود مداوم نه فقط مصرف . من روزی 500 مگ اینا مصرفمه شاید بعضی روزا بیشتر