من مشکلی ندارم رو اندروید از این لحاظ....نقل قول:
Printable View
من مشکلی ندارم رو اندروید از این لحاظ....نقل قول:
بلاخره پس از 2 روز درگیریه من با گوشی و گوگل سرویس و اینجور چیزا بازی بالا اومد
اپدیت جدید خیلی خوبه دوست دارم محیطش رو:n12:
filter clan chat چیه؟ on و off کردم ولی تغییری حس نکردم!
مشکل ندارهنقل قول:
الان برای منم درسته اون اولش ک آپ شده بود این مشکل داشتم....نقل قول:
دوستان تو این اپدیت جدید کسی تونسته رنج کاپی که برای تاون ۷ مپای مرده زیادی داره رو پیدا کنه؟
قبلا تو سیلور ۱ پر بود که الان نابود شده! چی بشه یکی پیدا بشه!
سیمین خانم این گزینه همون فیلتر افعال رکیک در گلوبال هست که در کلن ها تا قبل از آپدیت نبوده و الان قرار داده شدهنقل قول:
نقل قول:
اولش اینطوره باز درست میشه
آقا من از وقتی اومدم تاون 9 بدبخت شدم
بعد دو ساعت گشتن به زور میتونیم یکی رو پیدا کنم که روی هم 300 هزارتا لوت بگیرم و تا از بازی میام بیرون هم یه لول بالا میاد میزنه نابودم میکنه
کاپم رو تا 1100 هم آوردم پایین ولی باز اوضاع همونه
نمیذارن آدم منابعش جمع شه که بتونه چیزی ارتقا بده و دفاع کنه
نقشه هم 2-3 تست کردم فایده نکرده
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم
ویرایش: همین الان یارو با لول 139 به خاطر 200 هزارتا لوت و 1500 تا دارک بهم حمله کرد و ترکوند!! 3 تا اسپل هم زد ولی آخرش سه نتونست بکنه!! 2 برابر لوتی که گیرش اومده بود رو خرج کرده بود
اینجوری فایده نداره، بهتره بذارم شیلدم فعال بمونه و روزی 2 تا حمله کنم
آپدیت جدید اومد از گوگل پلی استور دانلود کنید
7.165.4
میشه عکس مپتون رو بزارین؟نقل قول:
بذار منم در غمت شریک باشم:n02: نکاه کن بازی الان تازه آپدیت شده همه میان بخاطر همین لوت برای نه فقط شما برای همه افتضاح شده.من ک فعلا دارک برکسمو بوست کردم دارم با هوگ و مینییون اتک میدم !! (30 تا هوگ 4 - 9 تا آرجر و 1 بربر 5 - 25 تا مینیون):n09:اسپیل هم هیل به امید اینکه 6 میلیون جور بشه و جیانت بذارم برای آپ و لابراتوریم از بیکاری در بیاد :n23:نقل قول:
سلام
دوستان میشه کمک کنید......
آقا من بازی رو داده بودم به کسی پسورد جیمیل رو حالا ازش گرفتم بعد 1ماه الان وقتی میرم تو بازی بیشتر وقتا میزنه یه دستگاه دیگه کانکته به کلش شما.....
من پسورد جیمیلمو با تمام بازگردانیاش عوض کردم ولی بازم نمیشه....!!!!!!!!!
امکانش هست از اکانت فیسبوک استفاده کنه برای کانکت شدن؟؟!!چجوری میتونم اکانت فیسبوک اونو پاک کنم بره خودمو بزنم؟>/؟؟؟
چند راه وجود داره برای کانکت شدن به کلش برای سیوها؟؟؟؟؟؟
ممنون:n35::n35:
سلام دوستان
یکی از دوستان اکانت کلشش رو که خیلی براش زحمت کشیده می خواد بفروشه لطفا لینک بدید تا اون جا اکاینت کلشش رو برای فروش بزارم
اصلا همین جا می تونم بزارم؟
ممنون
روی فیسبوک اکانت ذخیره نمیشه .نقل قول:
تنها راه شما اینه که یه تیکت به سوپرسل بفرستید و عنوان کنید : Somebody is connecting to my village . what should I do ?
بعد یک روز براتون یه پیغام میاد که یسری سوالات ازتون میپرسن مثل کی بازی رو ساختید ؟ در کدوم شهر و کشور و .... که باید جواب بدید
اگه درست باشه یه کد براتون میفرستن که با استفاده از اون اکانت رو گوشی یا تبلت شما قفل میشه و دیگه کسی نمیتونه استفاده کنه .
من خودم اینکار رو انجام دادم و نتیجه گرفتم . فقط امیدوارم که با استفاده از سایت های واسطه جم نخریده باشید چون در غیراینصورت ازتون رسید خرید میخوان که ندارید و عملا هیچکاری نمیشه کرد
سلامنقل قول:
برای فروش برنامه ی کلش استور رو از بازار دانلود کنین و اگهی بذارین داخلش،البته هزینه 3 هزار تومن برای هر آگهی میگیره اما مشتریا زیاد تماس میگیرن برای خرید
میتونین تو برنامه ی دیوار هم بذارین اونم خوبه بازدیدش
سایت شیپور هم هست ...
ولی اکثرا میخوان اول رمز رو بگیرن و بعد پول واریز کنن که 99 درصدشون بعدش پولو واریز نمیکنن!
پسرعموم رمزو داد ولی پولو نریختن! منم پسورد رو ریست کردم چون ایمیلو خودم ساخته بودم!
اما کسی که دزدید همه ی جم ها رو مصرف کرده بود و کارگرارو هم بیکار کرده بود
خلاصه مراقب باش ..اگه ممکنه حضوری بفروش ...وگرنه هیچوقت اولش رمزو نده ...99 درصدشون کلاهبردارن که برای حرید زنگ میزنن ...
دوستانی که برای لوت مشکل دارن توی تان هال نه باید بگم که وقتی تان هالتون تازه نه میشه حدود یه هفته برای پیدا کردن لوت به مشکل میخورین
من وقتی هالم نه شده بود همچین وضعیتی داشتم و از بچه های لول بالاتر پرسیدم که رنج کاپ رو پیدا کنم
رنج کاپ برای تان هال نه 1600 تا 1900 عالیه ...هم گلد و اکسیر و هم دارک ...با ارچر بربر راحت میتونین معدنای پر رو بزنین ..
برای تان هال ده هم همین حدود کاپ خوبه ...البته ممکنه هرکی تو یه جا و یه رنج کاپ راحت تر باشه ...اما من تجربیاتم رو گفتم ...موفق باشین
همچین چیزی وجود نداره اگه لوت کم باشه چ تازه تاون اپ کرده باشی چ اخرش بازم مشکلو دارینقل قول:
مثلا الان گه گاهی خوب میشه
من الان گلد دو ام
شاید هیچ دلیل منطقی ای برای اثباتش وجود نداشته باشه ؛ ولی من ، هم بعد از آپگرید TH به 8 و هم به 9 تا 3-4 روز کمبود loot داشتم ولی بعدش درست شد .نقل قول:
نقل قول:
تاييد ميشه برا من هم همين شكلي بود.
من تازه کار نیستم عزیز،جوری حرف میزنید انگار خودتون مشکل نداشتین ینی همچین چیزی امکان نداره:n27:نقل قول:
هم خودم هم همه ی افراد کلن این مشکل براشون پیش اومده و برا همه هم پیش میاد
من تا نزدیک یه هفته مجبور شدم با جاینت ات بدم ،منی که فقط با ارچر بربر ات میدم
دو سه نفر از دوستان هم حرفامو تایید کردن ...پس ینی همپین چیزی هست :n26:
حرف ما هم این نیست که گه گاهی لوت خوبه و گه گاهی نیست ...
حرف ما اینه که وقتی تازه تان هالت نه میشه یه چند روزی اصلا معدن پر پیدا نمیشه ...برای منی که تقریبا همیشه انلاینم وزیاد ات میزنم این غیر طبیعی بود چون ممکنه چند ساعت لوت بد بشه ..اما امکان نداره دو سه روز یا بیشتر لوت نباشه اصن! ولی همچین مشکلی رو داشتم موقع اپگریت تان هال،از بچه ها هم میپرسیدم اونا مشکل لوت نداشتن!
من چند وقته تاون حال 9 رفتم اتفاقا خوب بود اولش با آپدیتی ک اومد گند زده شد بش الانم بگیر نگیر داره ولی اینجوری نیس نباشه دارم پول به دیوارم میدن 1 میلیون 1 میلیون ....نقل قول:
در زمان آپگرید به تان هال 9 و 10 در زیر صفحه ای که باید اخرین گزینه آپگرید برای کسر طلا و شروع آپگرید رو بزنید توضیح داده که لوت به طور دائمی برای تان هال های پایین تر از 8 و برای تان هال 10 پایین تر از 9 کم خواهد شد .
البته موضوع دوم که بی لوت شدن بازی بعد از آپگرید تان هال هم هست کاملا تائید میشه و برای تمامی افراد این موضوع بوده و برای رفع اون نیاز به جابجایی کاپ هست . حال چه بالا یا پایین باید جایگاه خوب رو پیدا کنید.
لووت مثل هميشه خوب و عاليه :n26:
تاون حال ؟ کاپت چنده؟نقل قول:
آقا چرا ایکس مود جدید میندازه بیرون از بازی ؟
تون 9 کاپ 1750نقل قول:
نقل قول:
احتمالا به خاطر آپدیت جدید باشه گرچه من اصلا استفاده نمی کنم.
منم همینقدره کاپم بدک نی لوت بگیر نگیر دارهنقل قول:
مود جدیدش رو نصب کنید.نقل قول:
همین مود جدیده ک مشکل داره من جدیده رو نصب کردم مجبور شدم برگردم از هیزتوری به یکی قبلینقل قول:
همین مود جدیده ک مشکل داره من جدیده رو نصب کردم مجبور شدم برگردم از هیزتوری به یکی قبلینقل قول:
سلام
یه مدته این علامت آزار دهنده وای فای که وسط صفحه می اومد دیگه نمیاد
ظاهرا حل شده برای من
شما هم تایید می کنید حل شده عایا؟
هنوزم هست گاهی اوقاتنقل قول:
کلش رو آپدیت کننقل قول:
یه آپدیت دیگه اومد
سلام dns ها رو قرار بديد روي 8.8.8.8 يا 4.2.2.4 مشكا كاملا حل ميشهنقل قول:
لوت در تاون 9 تو رنج کاپ 2000 تا 2200 عالیه بعد از آپدیت :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید ولی لوت واقعی معدن و کالکتور پر هست ک بتونی بدون خرج زیاد با ارچر بربر بزنی سریع دوباره بسازی نیرو هاتونقل قول:
وگرنه تو هر رنجی میشه حریف پیدا کرد با نیروهای پر خرج و خصوصا زمان بر مثل لاوا و بالون اتک داد!!
نقل قول:
هیچ وقت از این زاویه نگاه نکرده بودم :n02: بله حق با شماست ..
ولی من همیشه با این روش اتک میرم :n26:
موافقمنقل قول:
+
دوستان ظاهرا دیگه علامت آنتن نمی یاد
درسته؟؟؟
واسه من که اینجوره
برای من میاد ولی خیلی کم شدهنقل قول:
والا من با adsl جدیدم وضعم خیلی خوبهنقل قول:
جــِــم زده بودم روی اسپل فکتوری و سربازخانه ها ... بعد رفتم بیرون و اومدم دیدم اینطوری شده ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
( البته چند بار اینطوری شده و دیدم )
موندم چجوری اینطوری میشه ! ( بعد از این همه مدت هنوز اینو نفهمیدم ! )