لپتاپ من بعد از ظهر دیگه روشن نشد!
نیم ساعت قبلش خاموش کردم و از برق کشیدم و بردم جای دیگه.
بعد هر کاری کرم روشن نشد! گفتم شاید شارژ نداره! ولی شارژر رو هم میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته و حتی چراغ شارژ روی لپتاپ هم روشن نمیشه!
Printable View
لپتاپ من بعد از ظهر دیگه روشن نشد!
نیم ساعت قبلش خاموش کردم و از برق کشیدم و بردم جای دیگه.
بعد هر کاری کرم روشن نشد! گفتم شاید شارژ نداره! ولی شارژر رو هم میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته و حتی چراغ شارژ روی لپتاپ هم روشن نمیشه!
2410000 تومننقل قول:
دوستان یه سوال درایورهای لب تاپ رو (البته به جز درایور گرافیک nvidia که به راحتی پیدا میشه) چه جوری میتونم پیدا و دانلود کنم اونایی که توو سایت لنوو هست گمون نکنم خیلی جدید و به روز باشن...کسی میدونه ویندوزمم 8.1 ـه....منطورمم از درایورها همه ی اوناست از گرافیک اینتل تا بلوتوث و وایرلس و .........
همه رو از همون سایت لنوو تهیه کنین. جلوشون تاریخ هم داره و میتونید ببینید چقدر جدیده.نقل قول:
دردسرهایی که درایور ناسازگار میتونه ایجاد کنه زیاده.
من حدود دو هفته پیش رنگ سفیدشو با گارانتی سازگار از پاساژ ایرانیان طبقه سوم 2.340.000 خریدمنقل قول:
دلت بسوزه...:n02:
من هم با گارانتی رایان سرویس(همش سروته یکی هستن) فولترین کانفیگ2 هفته پیش به قیمت 2.240 گیر آوردم!!!دل تو هم بسوزهنقل قول:
منم حدود صد تومن پایینتر پیدا کردم ولی بدون گارانتی بودنقل قول:
گارانتی سازگار گارانتی خوبیه...
با سلام خدمت دوستان عزیزی که این مدل را دارند اگر کسی از شما عزیزان مینواند نقدی در باره این مدل همانند این تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بنویسد به بنده پیام خصوصی بدهد و اعلام همکاری کند تا ب امید خدا چنین تاپیکی را دوباره راه اندازی کنیم
سلام.نقل قول:
الان آنقدر سایتهای نقد و بررسی در مورد لپ تاپ و ... هست که فکر نمیکنم نیازی به گفتن حرفهای تکراری باشه.
در همین تاپیک هم دوستان بطور کامل صحبت کردند و بیش از 2048 پست ارسال شده.
نقدهای سایتهای مختلف اصولا همه چیز را بیان نمیکنه بیشتر تعریف میکنه مثلا سایت دیجی کالا همه لپتاپ هاشو عالی معرفی میکنه !!!!!
در ضمن کسی که بخواد این مدل را بخرد نمیشه ۲۰۴۸ تا پست را بخونه
یک نقد دقیق و منصفانه میتواند حتی اعتبار سایت را بالاتر از این هم ببرد
سلام. آيا درسته لپتاپهاي z510 ديگه وارد نميشن و اينايي كه الان فروخته ميشه چون در انبار بوده و از باتري استفاده نشده كارايي باتري كم شده و مثلا وقتي كاليبره شه 30 درصد باتري رو ازدست رفته نشون بده؟
سلام. آيا درسته لپتاپهاي z510 ديگه وارد نميشن و اينايي كه الان فروخته ميشه چون در انبار بوده و از باتري استفاده نشده كارايي باتري كم شده و مثلا وقتي كاليبره شه 30 درصد باتري رو از دست رفته نشون بده؟
این دیگه از اون حرفها بوده که بعضی فروشندگان برای فروش مدلهای دیگران و سود بیشتر میزنند.نقل قول:
گرافیکش سوییچ نمی کنه از روی آن برد به اصلی ( جی فورس )
چکار کنم ؟!
آخرین ورژن ویندوز 8.1 رو دانلود کن درایورهارو هم از سایت لنوو بگیر نصب کن، اوکی میشهنقل قول:
با سلام . دوستان جایی رو سراغ ندارید z510 corii5 ram6 با 8gig حافظه ssd داشته باشند؟
سلام من نمیتونم از energy managment روی ویندوز 7 استفاده کنم نصب میشه ولی بالا نمیاد ولی روی ویندوز 8.1 راحت کار میکنه.از سایت خود لنوو هم دانلود کردم
سلام به همگی.
دوستان آیاenergy managment تو سون و اوبونتو کار می کند؟ خواهش می کنم اونهایی که این OS ها رو دارن چک کنن ببینن این قابلیت در اینا جواب می دوه یا نه.
دوتا ارسال شد!
لپتاپ خدا بیامرز من سون نصب بود و انرژی منیجمنت روش کار میکرد.ولی روی لینوکس داریورش رو نداری که نصب کنی پس کار نمیکنه!
در ضمن من همون درایوری که توی سی دی بود رو ریختم روی سون و کار کرد
نقل قول:من مطمئن نیستم دروغ باشه !نقل قول:
وقتی با نرم افزار SiSoftware Sandra Business تو قسمت Hardware => Power Management باتری رو چک میکنم بجای 48Wh مینویسه 40Wh و بجای 3.3Ah مینویسه 2.5Ah !! که از مقدار طراحی شده حدود 8 درصد ضعیفتره. این در حالیه که خوده منیجمنت لنوو مینویسه 48 وات ساعت و تغییری نمیکنه ! در اینصورت پیشنهاد لنوو برای یکبار کالیبره در ماه چه معنی میده ؟؟
اگه درایور گرافیکها رو درست نصب کرده باشین ( یعنی اول اینتل و بعد انویدیا ) باید گزینه کنترل پانل انویدیا رو با کلیک راست در دسکتاپ ببینید. برای اجرای هر نرم افزار که به انویدیا نیاز داره روش راست کلیک کنید و گزینه Run with graphic processor و بعدش change default graphic processor رو بزنید و از منوی انویدیا نرم افزارها رو تنظیم کنید که با کدوم گرافیک اجرا بشن.نقل قول:
در حالت عادی اینتل فعال هست ولی برای تست میتونید از نرم افزار کم حجم GPU-Z استفاده کنید و ببینید گزینه Geforce 740 قابل انتخاب هست یا نه ؛ اگه فقط گزینه اینتل 4600 بود یعنی یه جای کار مشکل داره.
48 وات بايد باشه ولي چون در انبار فروشگاه باتري بدون اسقاده بوده حالا شده 40 وات؟ و اين يعني 16.6 درصد كاهش توان باتري . تاريخ توليد لپتاپ شما چند ماه پيش بوده؟ يعني بعد چند ماه بدون استفاده بودن باتري 17 درصد توانش كم شده؟نقل قول:
با سلام.به کمک فوری شما نیازمندم.:n27::n28::n27:
.من ویندوز ۷ روی لپ تاپ lenovo z510 نصب کردم وenergy manager مخصوص ویندوز ۷ رو دانلود و نصب کردم ولی برای پیدا کردن ایکن روی نوار start دچار مشکل شدم با کلیک راست در نوار start و کلیک روی گزینه customize notification icon , و پیدا شدن ایکن مورد نطر و تنظیم گزینه show icon and notifications اخطاری با این متن امده .this notification icon is not currently active.
چه باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان...یکی میشه بیاد این قضیه ی ثابت موندن ولتاژ cpu روی 0.77GHz رو و روش حل این مشکل رو کامل توضیح بده...یه کم که سرچ کردم فهمیدم مشکل از Bios و باید آپدیت شه ولی بعضیا بعد از آپدیت مشکلات دیگه ای براشون پیش اومده که حالا به آپدین Bios مربوط بوده و یا نه رو دیگه نمیدونم...شنیدمم که آپدیت کردنش کار خیلی راحتی نیست و کل کل داره...اگه کسی آموزشی داره یا در مورد این موضوع تجربه داره لطف کنه در اختیار ما قرار بده تا شاید بتونیم ما هم از دست این مشکلمون خلاص بشیم...خیلی خیلی سپاس
دوستان کیفیت صفحه نمایش این لپ تاپ بدون تعصب چطوریه؟
هر کسی یه نظری میده و آدم گیج میشه ...
افتضاحه بعضی ها میگن.
منم مثل ایشون z510 رو وزن کردم 2.4 کیلو بود نه 2.2. کسی z410 رو تا حالا وزن کرده؟نقل قول:
دوستان وقتی باتری 100 درصد شارژ بشه از مدار خارج میشه و مستقیما از برق استفاده میکنه؟ منظورم بدون استفاده از نرم افزاره
چون energy managment رو روی سون نتونستم اجرا کنم میپرسم.نصب میشه ولی بالا نمیاد
یه نکته ای!
وقتی هدفون میزنم و موس وصل میکنم، با حرکت موس، یه صدای بیچ توی هدفون پخش میشه. یه صدای خیلی کم ولی تقریبا آزاردهنده. تو انجمن های رسمی هم تو مدل های دیگه لنوو سری y و z این مشکل هست. کسی حلش کرده؟
نه ، از اول تقریبا همینطوریه و تاریخ خرید و تست تقریبا دو ماه بعد از تاریخ تولید بوده. من همیشه از conservation استفاده میکنم . درصدش اشتباه شد همون 83 درصد کل میشه ، یعنی 17 درصد کاهش.نقل قول:
اگه کسی میتونه نرم افزار مفید SiSoftware sandra business رو نصب کنه و ببینه نتیجه چی هست .
جالبه که بدونید در حال استفاده از باتری جریان مصرفی رو هم مینویسه مثلا از 400mA تا 1300mA بسته به نرم افزار مشاهده کردم. در حالت عادی حدود 700 میلی آمپر میکشه.
مصرف برق کل با شارژر هم از حدود 15 وات تا 70 وات هست ( 70 وات = های پرفورمنس و بازی سنگین با گرافیک انویدیا )
کلا وقتی شارژر وصله دیگه باتری از تغذیه خارج میشه و فقط شارژ میشه تا به 100 برسه. البته شارژ 100 درصد باعث کاهش عمر باتریهای لیتیوم یون میشه. تقریبا بین 25 تا 75 درصد ظرفیت ، مقدار مناسب هست که conservation در انرژی منیجر اینکارو میکنه. (بین 55 تا 60 )نقل قول:
دوستان وقتی باتری 100 درصد شارژ بشه از مدار خارج میشه و مستقیما از برق استفاده میکنه؟ منظورم بدون استفاده از نرم افزاره
چون energy managment رو روی سون نتونستم اجرا کنم میپرسم.نصب میشه ولی بالا نمیاد
هیچ کس در این مورد نظری نداره؟ :n15:نقل قول:
سلام.من این مدل لب تاب دارم ولی از وقتی درایور کارت گرافیک ابدیت کردم بازی رو high performance اجرا نمیکنه؟ ویندوز 8.1 x64 هست..ویندوز عوض کردم درایور خودش نصب کردم بازی اجرا میکنه ولی وقتی میخوام با windows photo viewer عکس باز کنم حالت ارور com surrogate میده که انگار چیزی فعال نیست؟
سلام.
ذوستان من تازگی ویندوز 8.1 رو نصب کردم اما در قسمت Action Center این مشکل رو میگیره:
Compatibility issue between your power management system and Windows
Your power management system isn't compatible with this version of Windows.
The model name of your power management system is Lenovo ACPI-Compliant Virtual Power Controller.
امتحان کردم مثلا وقتی در Power Plan زمان Sleep رو تغییر میدم تاثیری نداره و همون به صورت Default عمل میکنه. اخرین درایور Energy Managment رو هم نصب کردم اما تاثیری نداره.
کسی راه حلی داره؟
با سلام خدمت دوستان.
یه مشکلی دارم اگه امکانش هست لطف کنید کمکم کنید.
من لپ تاپ z510 دارم و روش ویندوز 8.1 نصب کردم.تمام درایورها رو هم نصب کردم.اما در قسمت action center اروری مختص به مدیریت انرژی به این صورت هست.درایور مختص بهش رو هم نصب کردم اما باز هم این ارور پا بر جا هستش.
ممنون میشم راهنماییم کنید.مرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
z410 رو وزن گرفتم دو کیلو بود و سر انجام بعد سه ماه z410 خریدم.نقل قول:
سلام به همه دوستان و اساتید خودم
من چند روزیه که لپ تاپ مدل 410 رو خریدم...
درایورهاش مال 8 64 بیت بود...من رفتم تمام درایورهای 8.1 64 رو از سایت لنوو دان کردم...
حالا وقتی INTEL CHIPSET DRIVER FOR WINDOWS 8.1 (64-BIT رو که از سایت لنوو گرفتم نصب میکنم و دستگاه ریست میکنه دیگه بالا نمیاد و یعنی در مرحله ای آخر بالا اومدن قفل میکنه....:n28::n28:
ولی در صورتی که 8 64 بیت نصب میکنم همه درایور هاش که توی جعبه بود نصب میشه...و کامل همه چی درست کار میکنه...
اول فکر کردم که من ناقص دانلود کردم ... چند بار این درایور رو دانلود کردم ولی باز همینجوری قفل میکنه....
دوستان خودم کسی هست این مشکل رو داشته باشه...؟؟
آیا لپ تاپم مشکل داره...؟؟؟
دوستان من چند روزی میشه این دستگاه رو خریدم...خیلی نگرانم که ایا مشکلی داره یا نه....
دوستان اگه کسی میتونه کمکی کنه خیلی ممنون میشم
سلام دوستان.سوال داشتم اگه امکانش هست راهنماییم کنید.
من الان یک ماه و اندی میشه ک لپ تاپ z510 دارم.الان چند وقتی هست که هنگام کار کردن با لپ تاپ صداهایی از هارد به گوشم میرسه.باید بگم که به دلایلی تو این مدت نزدیک به 9 یا 10 بار ویندوز عوض کردم.میخواستم بدونم ممکنه این نصب کردن زیاد ویندوز رو هارد تاثیر گذاشته باشه؟؟ و ایا این صدا که از هارد به گوش میرسه نرمال و عادیه؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
خرت خرت میکنه؟بعضی صداها مال هده و تا حدودی طبیعیه،
ولی کلا لنوو هارد خوبی روی لپتاپاش ننداخته!خیلی ها هاردشون مشکل دار شده.
در کل لنوو سیاستش اینه که تا جای ممکن از سر و ته محصولاتش بزنه!حالا میخواد هارد اشغال باشه یا ال سی دی و....توی تبلتهاش هم ببینی همینطوریه!ال سی دی های اشغالی میندازه روشون.
اون هاردی که شما میگید فقط در لپتاپ های لنوو بکار نرفته و خیلی برندهای دیگه دیدم که همین هارد رو استفاده کردن مثل ایسوس، دل و ...نقل قول:
من هم با یکی از درایورهای intel برای ویندوز 8.1 مشکل داشتم. اصلا نصبش هم نکردم. هیچ مشکلی هم پیش نیامده.نقل قول:
شما هم نگران نباش. این اشکال سخت افزاری نیست.
سلام منم شکل صدای هارد z510 رو دارم هاردشم western هستش.از چند نفر پرسیدم گفتند عادیه نظرتون چیه؟
راستی بهترین ویندوز واس این چیه؟ من windows 8.1 enterprise oem نصب کردم روش خوبه این؟