سلام هومن جان خیلی خوش اومدینقل قول:
میخواستم تو قرار ملاقاتاتون منم بیام
انشاالله جمعه دیگه قرار رو ردیف میکنیم تو هم با خوشحال میشیم
Printable View
سلام هومن جان خیلی خوش اومدینقل قول:
میخواستم تو قرار ملاقاتاتون منم بیام
انشاالله جمعه دیگه قرار رو ردیف میکنیم تو هم با خوشحال میشیم
تاييد ميشه:31::40:اقا مهدي دستو دل واز هستن:31::11:نقل قول:
منظورت چيه؟ :4:مگه مشهدي ها چشونه؟ دوستاني كه اين پست رو ديدن چرا بهش جواب ندادن؟نقل قول:
سلام
خوشحال می شیمنقل قول:
خوب موندبن ها
خیال نمی کنید یکم خطر ناکه
سلام.نقل قول:
من هم حاج مهدي 15 سال دارم شمارت رنده چند گرفتي خططتو ؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام مجيد جان .....نقل قول:
به شرطيكه باز با اين مهدي بي جي و بابابزرگ و محمود (دف ) همش درمورد نت حرف نزنيد يك كم هم در مورد نت حرف بزنيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بود تموم شد الان خرج سيگارش هم درنمياد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
عيبي نداره طرف خوديه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چي خطرناكه مهدي جان ؟؟؟؟ :27: نه ببخشيد كي؟؟؟ بابابزرگ ؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
به دلیل اخلاقی این پست به دست لیلون پاک شد.
نقل قول:
آره بابا من خودیم
غریبه کجا بودی اون قدیما
هه هه هه
نه ، مگه فرقم داره:31:نقل قول:
مرسی حاجی مگر اینکه شما حمایت کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مثل اینکه هیچ کدوم از دخترا نمیان نه
چی میگی!!!!!!!نقل قول:
منم مشهدیما......
لطف کردینقل قول:
ولی ازت دلخورم
می دونی که چرا...
نه فرقي نداره ....من هميشه از بانوان دلير كشور حمايت هاي بيژه وبي دريغ داشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چرا من دو يا سه نفرشون رو بگم پايه اند بيان :10:
منم از دست شيردل دلخورم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
منم اتفاقا 75 سالمه ...... ناقلا سال 75 كه هنوز گراهام بل بدنيا نيومده بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
وای عجب سوتیی بودش ها
ولی قربون حاجی برم که خیلی... خوبه
مشهدی ها هم خوب دارن
:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
(فقط 1 نفر )
نقل قول:
No smoking:41:
آقا این چه وضعیه اینجا راه افتاده ؟؟؟
دوستان تنها کسانی اینجا حق دادن پست و شرکت در بحث ها رو دارند که متعلق به مشهد باشند ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جو اینجا باید برگرده مثل قبلش ؛ زمانی که بابا بزرگ ، پیشی و خیلی های دیگه بیانو تو بحثا شرکت کنند ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن ببینم کسی مشهدی نیست و اینجاست میده ؛ بدونه که باهاش برخورد میکنم ... (تاپیک شهرای دیگه هول میکنند یکی توشون پست بده ؛ اینجا قرار نیست اسپم بازار شهرای دیگه بشه ...)
نقل قول:
سلام دوستان چند مورد رو باید گوشزد کنم
اینجا اتاق چت نیست این اولین نکته
دومین نکته اینکه چیه باز صدای ضعیفه میاد گفته باشم ضعیفه ای که میاد توی این تاپیک اگه قراره بیاد توی قرارها باید جنبه اش رو دشاته باشه مثل یه پسر برخورد میشه باهاش میگی نه امتحانش مجانیه
سوما اینکه دوستان جدید مثل لیلون دماغ و این زمرد قلابی و یکی دو تا دیگه که یادم نمیاد کی بودن لطف کنن و کمتر اسپم بدن
حاج مهدی رو هم یادم رفت جزو جدید الوردود ها بگم البته حاج مهدی رو باید براش اصطلاحی رو استفاده کنیم که برای جدبد الورود های دانشگاه استفاده می کنند :دی
این لیلون دماغ که که پستش رو نقل قول کردم حوایش باشه بابابزرگ منم نه هیچ کس دیگه
مجید جون مهدی بی مهدی بی کی ام بهنام امیر پیشی نوید و امرالد جون دوستتو دارم مخصویا این امرالد رو که خدا بگم چکارش کنه
امرالد بیا بذارمت زیر میکروشکوپ آزمایشت کنم :دی
تو پند گير از عاقبت جک 1300.........نبينم تاپيکو تو اين احوالات..............ميگم همه زدن تو خط بدبختياشون کمتر ميان.........از جمله خودم
من 3 سال پیش تصادف کردم و مجبور شدم سه سال تو خونه بمونم. از وقتی هم که حالم خوب شده حتی یه بارم موبایلم زنگ نخورده. کسی رو دیگه ندارم. خدا جون من گدای در خونه خودتم هر شب. خدایا تلسمو بشکن.
خدایا ای خدای مهربون به حرمت این امام رضای غریب یه دوست مهربون بفرست. واسه تو که کاری نداره. به خدا خسته شدم از بس تنها رفتم بیرون . تو خونه هم بمونم میپوسم.
خدایا تا کی باید تنها برم پروما و اشگ بریزم از تنهایی. خدا جون منم بنده خودتم یه نگاه کوچولو تمومه. خدایا من تا حالا با کسی بلوتوث بازی نکردم. مردم رو میبینم دلم میگیره دور هم نشستن دارن بلوتوس بازی میکنن. خدایا کمکم کن. خدایا خودت میدونی کسی رو ندارم . نه فامیلی نه همدمی نه کسی.
آخ خدایا من که تو این تایپک شماره موبایلمم دادم دوباره هم میدم 09151116645 و گفتم چند سالمه 24 سالمه و سال 84 فارغالتحصیل رشته مهندس معدن هستم. فقط مدرک رو گرفتم قاب کردم دادم به بابام. یه چن تا دوست برسون خدا جون .که با هم بریم بیرون و بریم پروما بریم خیابون بریم الماس شرق . بخندیم بلوتوس بازی کنیم و کلی رفیق پیدا کنیم.
خدایا من توزندگی کسی رو ندارم.
فردام روز خداست. خدایا خدایا صدام رو بشنو . با خلوص نیت دارم راز و نیاز میکنم. دارم ازت گدایی دوست می کنم
فقط تو رو دارم. کمکم کن. موندم
الهی به امید تو
مطمئن باش همه کسانی که اینجا هستن دوستای تو هستن کافیه یه بار بچه ها رو ببینی تا متوجه بشی
شماره ات رو هم بچه ها دارن اینجا هم سر بزن قرار گذاشتیم متوجه میشی میای دوستای خوبی پیدا میکنی مطمئن باش
قبلا هم گفتم که برای اینکه بگی بابا بزرگی باید یه خورده تحقیق کنی بعد بگی بابا بزرگی ----- آخه 24 سال هم شد سن : دی
در آخر هم عرض کنم خدمت همه دوستان که امرالد جون دوستت دارم :دی بعلاوه همه دوستان گل مشهدی رو
محمود رو هم که خیلی دوست دارم :دی
یه قرار بذارین این هفته همدیگه رو ببینیم حالی و حولی
نقل قول:
سلام .
من به اين امير گفتم چند تا ضعيفه قلابي گير بياريم واسه اين بابابزرگ تا اينقدر لاوتركوندنش در معرض عموم و تابلو بازار نباشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جهت اطلاع دوستان پيرو رد كردن حرف دوستان قبلي :
خانم ها هم ميتوانند در قرار ملاقات شركت كنند و من حامي بزرگ آنها هستم كسي هم جيگر نداره فك بزنه .نهايتش اينه كه قرارملاقات را به دودسته تقسيم ميكنيم ........
بابازرگ و ساير آقايون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من و ساير خانم ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امير با نگهباني پارك [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[خدا به امام رضا رحم کنه
تا ببینیم خدا چی میخواد.نقل قول:
توکل به خدا. تشکر می کنم از محبتت.
باز این المراد نه ببخشید خل مراد نه همون گل مراد پیداش شد ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بابا رو اودری یک لطفی کن اون یکی خواهرت رو هم بیار ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوما اگه بیام مشهد حتما باهاتون قرار می زارم فقط بابام هم هست:دی
بچه ها میخواد باباشونو بیاره یکی اون هومن رو صدا کنه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تعداد (:دی) که گذاشتی نشون میده تو خط موادی ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چهارما اگه مواد خواستی به یکی دیگه بگو ما تو این خط ها نیستیم :دی:دی :دی
نوید کارشناس (:دی) بیا نظر کارشناسیتو در این مورد بگو :دي ...
خب امرلاد مثله اينکه خوشش اومده..........
اونيکي خواهر که جاي خود داره من سبد گذاشتم :دي
دوما بابات که سهله.......باباي شما به طرقه سپرده ميشه و بقيشو ندونين بهتره :دي
مسئله اعتياد با اسپم بي مورد و سرخوردگي رابطه مستقيم داره :دي
بقيه دوستان نظر بدين
بچه مثبت ها رو هم اینجا راه میدن؟
اینو موافقمنقل قول:
ولی امرالد جون سعی کن در مورد بچه های مشهد یه تحقیقی انجام بدی بعد با اطمینان بگی با بابام میام
تو بابات بیا
من هم با بابام میام
چی میشه !!! بابا بزرگ و باباش دیگه کسانی که منو میشناسن نمیان غیر از امرالد جونم
امرالد فکر نکن گفتم دوستت دارم راست گفتم
بچه ها شاد باشین
این هفته هم قرار ملاقات برای جمعه ساعت 5 عصر چطوره ؟
حماس جون جیگر جون بله که بچه مثبت راه میدیم البته فکر نمی کنم دوام بیاری و بزودی از بجه مثبت بودن انصراف بدی ( بعد از اینکه اومدی توی جمع برو بجز)
دوستان بدون مقدمه بگم تولد پيشي عزيز ميباشد ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بياين اينجا بهش تبريک بگوييد :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=173388
دوستان شهرهاي ديگه که زياد تبريک گفتن ، بهتره شما مشهدي ها هم يک سري بزنيد ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همگی
آقا شرمنده یک مشکلی برام پیش اومده این هفته من مشهد نیستم ...
ُسلام دوستان پس چی شد با قرار فردا موافقین یا نه ؟
فردا جمعه ساعت 5 عصر جای همیشگی یعنی درب سجاد پارک ملت
آقا یه تماسی هم یکی با ما بگیره
منم میخوام با شما ها دوست بشم
من هیچی دوست به خاطر این مسله ای که با لا توضیح دادم ندارم ندارم جدا
یکی محبت کنه یه تماس با من بگیره.
قرار رو کيا ميان ؟نقل قول:
اگه ترقه خودت مياي بگو که من احتمالا مهدي ب ک ام رو هم بتونم بيارم ... اما پيشي رو نميدونم ... نويد هم بهش ميگم ؛ اگه کاري نداشته باشه احتمالا ميادش ... راستي از محمود کسي خبري نداره ؟
سلام
من اومدم ...
با سلام به تمامي دوستان
ببخشيد من به دليل اينترنت ذغالي نتونستم كل صفحات رو بخونم
شايد ذكر شده باشه ولي اگه نشده دوستان لطف كنن سن خودشون و بگن كه چه طرفايي زندگي
ميكنن(حدود محل سكونت) شايد ديدين بچه محل در اومديم
اگه رشته هاتون رو هم بگين ممنون ميشم
ارادتمندشما