سلام به همه دوستان
دیروز رفتم و AKG K340 رو خریدم. بد ندیدم تجربه مختصری رو که باهاش داشتم بنویسم شاید به درد کسی بخوره
مثبتها
- تفکیک صدای عالیه. به خصوص در فرکانسهای میانی و بالا. اگر اهل گوش دادن به بلوز، کلاسیک یا سنتی هستید کاملا توصیه میشه. من بهترین تجربه رو در مورد وکالها داشتم. محشره:12:.
- کابلها مقاوم و با دوام به نظر میرسن
- طراحی جمع جوری داره و توی خیابون خیلی تابلو نیست
- گارانتی معتبر و قیمت جهانی (من 113 خریدم. قیمت آمازون بدون حمل و مالیات 99 دلاره)
- کیف مناسب که برای حمل هدفون و یک پلیر کوچیک جا داره
- رنگ مشکی داره (در مقایسه با K330 که فقط سفید و زرد داره)
منفی ها
- بیس خیلی ضعیف. اگر بیس براتون مهمه جدا توصیه می کنم از این هدفون صرفنظر کنید :41:. من قبل از این سونی ex85 و کریتیو ep635 داشتم که هر دو به مراتب بیس بهتری داشتند. به خصوص سونی. البته از حق نباید گذشت که این بیس ضعیف رو با تفکیک خوبی تولید می کنه.
- پلاستیکهای سر هدفون خیلی سفت هستند و راحت توی گوش فیت نمیشن. به نظر میرسه خیلی سخت میشه بهش عادت کرد. ایزولیشن خوبی هم ندارن به همین دلیل
- به دلیل ضخامت کابلها، اگر دستتسون به کابلها بخوره صدای خیلی نا هنجاری به گوش منتقل میشه
- ولوم کنترل به نظر خیلی با دوام نمی رسه و ضمنا نمی تونه صدا رو کاملا میوت کنه
شخصا از خریدم راضی هستم. جزو معدود انتخابهای معقولی هست که در این محدوده قیمتی در ایران دارم.
مدل K321 رو هم تست کردم. هم از نظر تفکیک و بیس تفاوت فاحش داشت و هم اینکه طراحیش طوریه که گوش رو آزار میده.
امیدوارم انتخابهای خوبی داشته باشید ;)