سلام
تو بازی فردا لوسيانو پريرا هم هست ؟
Printable View
سلام
تو بازی فردا لوسيانو پريرا هم هست ؟
این مسخره بازیها چیه تماشاگرای فولاد اونهمه توهین به کادر فنی کردن سمت علی دایی وسیله پرت کردن فقط جریمه نقدی بعد سر بازی با داماش که 85 دقیقه به سید جلال فحش دادن یک امتیاز از پرسپولیس کم کردن :n29:تا سپاهان بیانیه داد گفت باید با صادقیان برخورد بشه یک جلسه محرومش کردن تا سپاهان به خواستش برسه حالا معلوم نیست در زمین بازی مقابل سپاهان چه بلایی میخوان سر تیم بیارن:n24:
همچین با طعنه میگن قراره در بازی های امروز و یکی دو هفته آینده نتایج جالبی رقم بخوره!!
حالا خیر و شَرش رو نمی دونم! فقط خدا بخیر کنه..
به هر حال تو این فوتبال خیلی چیزا دیدیم دیگه اینم روش!!
دیگه یه مربی باید چکار کنه تا از تیم اخراجش کنن؟با این همه بازیکن خوب به هیچکی نه نمیگیم.
میخوای مربی بره جاشون پنالتی بزنه ؟نقل قول:
خدایا شکرت در تمامی لحظات و فراز و نشیب ها
قسمت نبود وقتی خلعتبری که یکی از بهترین پنالتی زنهاس هم توپ رو گل نمیکنه دیگه مشخصه که قسمت نبود
بازی با فولاد توی خونه حریف رو پایاپای بازی کردن و کشیدن به پنالتی نتیجه بدی نیستنقل قول:
دیگه یه مربی باید چکار کنه تا از تیم اخراجش کنن؟با این همه بازیکن خوب به هیچکی نه نمیگیم.
اونم در روزی که حقیقی به خاطر مصدومیت به بازی نرسید و با دو تا تعویض اجباری 90 درصد نقشه های تیم برای نیمه دوم و وقت اضافه بهم ریخت
پنالتی هم که همیشه 50 50 بوده
امروز فولاد در جریان بازی یک شوت هم به سمت دروازه نزد
چهارتا موقعیت داشتن همشون روی ضربات ایستگاهی و خطاهایی که داور براشون گرفته بود که نصفشون هم خطا نبودن
توقع ندارید که فولاد رو خیلی راحت توی خونه خودش شکست بدیم
یعنی بی ثباتی در مدیریت و کادر فنی حق چنین طرفداراییه
باختیم...تبریک به فولاد بابت بازی خوبش و صعودشون.
فقط خواهش میکنم اسمی از تغییر سرمربی نیارین! تو رو خدا ما کی باید به ثبات برسیم؟ بسمون نبود که با هزار تا نقشه و ماجرا کاری کردن که رویانیان همه کاراش رو نیمه کاره بذاره و بره!.
مقدار زیادی از ناکامی های اخیر این چند هفته به خاطر تصمیمات دایی بوده اما ما نباید پشت تیم رو خالی کنیم باز... انگار واسه ما پرسپولیسا عادت شده تند و تند سرمربی عوض کنیم! اگه سرمربی هم بره تیم فصل بعد یه فاجعه تمام عیار خواهد شد چون خیلی از ستاره های تیم هم خواهند رفت.
دفاع هامون که به هیچ توپی نه نمیگفتن امروز...
ماهینی که از وقتی اومده پرسپولیس این یکی دو سال اون سمتو اتوبان کرده امروزم افتضاحشو با پنالتی احمقانه اش کامل کرد...
تو رو خدا پنالتی زن های مارو ببین...بازیکن های محلات برامون پنالتی میزدن حداقل به 5 تا پنالتی میرسیدن...3-0 تو پنالتی باختیم !!!:n04:
سید صالحی هم جوری هست که انگار یک بازیکن کم داره تیم...دریغ از یک حرکت موثر...! اون شوت اخر بازیش اگه به جهت مخالف زده بود گل بود...اما ...خیلی بعضی از بازیکن هامون داغونن...:n15: ماهینی ممد نوری سید صالحی ...:n15: نور محمدی چیکار میکرد اخه امروز:n15:
شما فقط ضربات پنالتی را دیدی؟چندوقته یک کار گروهی خوب ندیدیم از تیم.دیگه کیو باید به تیم اضافه کنیم؟نقل قول:
کادر فنی یعنی همه یعنی مربی دروازبان ها که کمی هم روی ضربات پنالتی با دروازبان کار کنه.که متاسفانه نه که دروازبانهای خوب پیشکسوتی نداشتیم که بتونه به کادر فنی اضافه بشه آقای غلامپور با اون سابقه درخشانش شده مربی دروازبانها
توقع هم نداریم چندتا بازی پشت هم به فولاد ببازیم.شانس آوردیم بازی به پنالتی کشیدنقل قول:
یعنی آنالیز تو این تیم کشکه
همون دربی که حیدری و بیگ زاده نیمه اول نشون دادن روزشون نیست نباید از همون نقاط ضعف مربی استفاده می کرد؟
چون فولاد هست و تیم قوی هست پس از قبل بازنده ایم؟به سپاهان هم باید ببازیم؟
کلا مدتیه تیم داره بد بازی میکنه ، نمیدونم شاید بخاطر مشکلات مالی باشه!
ولی بنظرم باید به دایی فرصت داد
نیست سرمربی با کیفیت در لیگ ایران خیلی زیاد پیدا میشه تا تیم چند تا بازی نتیجه نمیگیره دوستان زود میرن دنبال تغییر سرمربی جالبه زمانی که تیم صدر جدول هم بود نتیجه هم میگرفت بعضی ها براشون جای سوال بود که علی دایی باعث شده تیم به اینجا برسه یا نه - حالا خوبه 2تا قهرمانی جام حذفی پرسپولیس طی این سالها بعد از رفتن افشین قطبی با سرمربیگری دایی به دست اومده -البته گزینه داخلی خیلی زیاده برای جانشینی مثل همین ابراهیم زاده که اول فصل میخواست بیاد پرسپولیس الان نزدیکه راه اهن بندازه دسته یک یا گل محمدی که فصل قبل با ارنج افتضاحش باعث شکست مقابل سپاهان در فینال جام حذفی شد
سلام
تبریک میگم به تیم فولاد.واقعا حقش برد بود.
هم تیم خوبی دارن و هم مربی خیلی با اخلاقی.که امروزم طبق معمول شاهدش بودیم.
دیگه به نظر من وقت گذاشتن برای دیدن بازی های پرسپولیس ارزش نداره!
اینجا که حذف شدیم !
و تو جام خلیج هم هر بار فرصت های بیشتری داره از دست میره.
ولی با این حال امیدوارم سرمربی تغییر نکنه!
این ها همون تیمی اند که بهترین خط دفاعی رو داشتن تا همین چند هفته پیش!؟؟:n15:
به نظرم روحیه ندارن!
با وجود اینکه علی دایی مدام میگه بچه هامون فردا با انرژی میان برای برد و ازین حرفا ولی دیگه روحیه ای نمونده!
والا ما تو اوایل فصل تو یه مسابقه یه ناداوری میشه در حقمون کلا ورزشو میبوسیم میذاریم کنار!!
دیگه این بندگان خدا هر قدر هم قوی باشن روحیه شون با هر بازی داره خراب تر میشه
در صورتی که مشکلات مالی به تنهایی میتونه یه تیمو از هم بپاشونه!
نمیدونم چرا دایی به فیفا شکایت نمیکنه؟!
دیگه چیزی نمونده که از دست بده!
یعنی شرایط ازین بدتر میشه!؟
به نظر من تغییر سرمربی یعنی دوباره از صفر شروع کردن
دایی ایرادات زیادی داره اما مهمترین کاری که کرد این بود که تیم پوسیده شده پرسپولیس رو زنده کرد
جرات خرید امثال صادقیان عالیشاه کفشگری و عباسزاده رو داشت
ببینید ابراهیم زاده از وقتی که از ذوب در اومد چقدر بد نتیجه گرفته
نشون میده که ثبات چقدر میتونه به یه مربی کمک کنه استعداد واقعی خودش رو نشون بده
ابراهیم زاده با ثباتش در ذوب بود که اون عملکرد خوب رو داشت
دایی اگر امسال نمره 50 بگیره سال دیگه 80 میگیره
............................
من از ترکیب ابتدایی دایی به شدت دفاع میکنم
بیرون گذاشتن سید صالحی و بازی دادن عباسزاده بهترین تصمیم بود
که خیلی زود هم نتیجه داد
بیرون گذاشتن خلعتبری هم تصمیم درستی بود برای اینکه با ورودش در نیمه دوم و وقت اضافه میتونست تعوبض طلایی این بازی باشه
اما دو تعویض اجباری عملا نقشه هاشو بهم ریخت
از اینجا به بعد چنتا نکته وجود داره
1- به نظر من علی دایی اشتباه کرد که به جای عالیشاه پولادی رو فرستاد توی زمین
علی عسگر بهترین انتخاب بعد از خروج عالیشاه بود
2- دومین اشتباه دایی این بود که به جای پولادی سید صالحی رو وارد کرد اینجا هم علی عسگر بهترین انتخاب بود
3- ایرادی که به پولادی وارده اینه که خیلی به دایی فشار آورد تا بره توی لیست و ترکیب برادر من وقتی آماده نیستی راست و حسینی به مربی بگو نه اینکه وقتی میبینی توی لیست نیستی ناراحت بشی
این یه جور خیانت به تیمه قرار نیست وقتی برای نشون دادن خودت به کی روش عجله داری پرسپولیس قربانی بشه
..............................
روی پنالتیها هیچ حرفی ندارم
با احترام برای همه کسایی که فکر میکنن انتخاب پنالتی زنها اشتباه بود یا ...
فکر میکنم بحث روی پنالتی غیر منطقی ترین بحث در فوتبال هستش
اگر پنالتیها گل میشدن الان همه میگفتن دایی چقدر خوب انتخاب کرد
بهترین بازیکنای دنیا هم پنالتی خراب کردن و همچنان هم خراب میکنن
..........................
وقتی دو سه روز قبل از بازی از بالاترین جا و راس امور تیم رو وارد حاشیه میکنن
وقتی بدون هیچ دلیلی مدیرعامل عوض میکنن
وقتی هزار و یک ترفند برای زمین زدن این تیم پیاده میکنن
به خدا ی انصافیه از کادر فنی و بازیکنا انتقاد غیر منطقی کرد
میشه انتقاد کرد اما با دیدن همه جوانب
این مدیر عامل هم عوض شد درست مثل مدیرعاملای قبلی و این داستان همچنان ادامه خواهد داشت
پرسپولیس تنهای تنهاست و یکی از مقصرینش هم طرفداراش هستن که باعث شدن دشمنا این تیم رو دوره کنن
اولین و بدیهی ترین اصل در فوتبال ثبات در مدیریت هست
وقتی این اتفاق در پرسپولیس افتاد اون موقع بییاید سر فلان تاکتیک و بهمان تعویض بحث کنید
یا باید مردم وارد بشن و این خیمه شب بازی زشت رو تموم کنن
یا تا جایی که جا داریم میزنن توی سرمون و میفرستنمون پایین
در جریان استعفای خودم نیستم
دایی: اگر باهوش بودیم در ۱۲۰ دقیقه پیروز میشدیم/پنالتیزنها خودشان گفتند آمادهایم
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: اگر باهوش بودیم در ۱۲۰ دقیقه پیروز میشدیم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، علی دایی پس از شکست مقابل فولاد در ضربات پنالتی در جام حذفی در جمع خبرنگاران گفت: بازی خیلی خوبی بود یکی از بهترین بازیهایی بود که هر دو تیم انجام دادند به هر دو تیم تبریک میگویم، مردانه بازی کردند ما هم تلاش خود را کردیم. فوتبال همین است به نظرم اگر باهوش بودیم در 120 دقیقه میتوانستیم کار را تمام کنیم به خصوص در 15 دقیقه دوم. بازیکنان ما خوب کار کردند در دقیقه 120 هم موقعیت گلزنیمان را از دست دادیم.
سرمربی پرسپولیس تصریح کرد: روی پنالتیها هم در تمرینات کار کرده بودیم اما این مسابقات جام حذفی است و ما باختیم. هرچند شایسته باخت نبودیم میتوانستیم برنده شویم این برد را به فولاد تبریک میگویم و امیدوارم در ادامه راه موفق باشد.
سرمربی پرسپولیس در مورد بحث استعفایش گفت: در جریان این مسائل نیستم، من سرمربی پرسپولیس هستم و کارم را ادامه میدهم و به شایعات توجهی ندارم محکم کار خودم را میکنم و هرچه خدا بخواهد همان خواهد شد.
دایی افزود: من تصمیمگیرنده در مورد مسائل باشگاه نیستم من سرمربی هستم و کار خودم را انجام میدهم و به شایعات هم بیتوجه هستم.
سرمربی پرسپولیس در مورد حمایت علی پروین از او گفت: پروین به من لطف دارد دستش درد نکند.
دایی در مورد اینکه جام حذفی و لیگ برتر را پرسپولیس از دست داده گفت: تمام سعیمان را میکنیم تا در ادامه لیگ خوب نتیجه بگیریم. همین نتایج این هفته لیگ را نگاه کنید که نشان میدهد هیچ تیمی نمیتواند بگوید ما قهرمان یا نایب قهرمان هستیم. فاصله تیمها بسیار نزدیک است و شش بازی مانده و 18 امتیاز. ما در 6 بازی باقیمانده حق اشتباه نداریم، تلاشمان را میکنیم و هرچه خدا بخواهد همان میشود.
وی افزود: علی پروین هم به من لطف دارد ما در بازی مقابل فولاد مستحق باخت نبودیم با این حال به مردم دین داریم و مدیون آنها هستیم و باید با تمام انرژیمان کار کنیم تا بتوانیم در آینده نتیجه بگیریم.
سرمربی پرسپولیس در مورد اینکه بعد از بازی با گسترش فولاد اتفاقات زیادی در باشگاه افتاد و آن مسائل و مشکلات بر روی تیم تاثیر گذاشت، گفت: مشکلات خیلی وقت است که وجود دارد، تنها همین یک هفته نبود ما از مدتها پیش مشکلاتمان شروع شد لزومی هم ندارد که بعد از این مسابقه بگویم که مشکلاتمان چیست اما مشکلات بر روی روند تیم تاثیرگذار بود.
دایی در مورد اینکه پرسپولیس مشکل فنی داشت، گفت: فولاد تیم بسیار خوبی است و یکی از بهترین تیمهای ایران است. هر دو تیم هم خیلی خوب بازی کردند و فولاد هم تلاش خودش را انجام داد. حسین فرکی هم مربی و استاد من بوده و امیدوارم همیشه موفق باشد اما ببخشید شما در مورد چه مشکل فنیای صحبت میکنید؟ من مسئول فنی تیم هستم، پنالتیزنان ما مشخص بود همه آنهایی که پنالتی زدند در تمرینات ما جزو بهترینها بودند و خودشان گفتند که از نظر روحی و روانی آماده پنالتی زدن هم هستیم. هر سه بازیکن خودشان اعلام آمادگی کرده بودند این چه ربطی به مسائل فنی دارد؟ چطور در مورد 120 دقیقه صحبت نمیکنید؟ اگر من هر فرد دیگری را انتخاب میکردم و پنالتی میزد و پنالتی گل نمیشد باز هم همین صحبتها را میکردید، پنالتی دست علی دایی نیست و من نمیتوانم خودم لخت شوم و به زمین بروم و پنالتی بزنم با این حال من حق را به مردم و هواداران میدهم که ناراحت باشند اما هر 3 بازیکن خودشان گفتند که میتوانیم پنالتی بزنیم و در تمرینات ما جزو پنالتیزنهای خوب بودند.
نفت تهران در سه هفته آینده باید با ملوان در انزلی بعد با تراکتور و فولاد بازی کنه بعدش هم با استقلال و سپاهان
پتانسیل امتیاز از دست دادن خیلی داره نیم فصل اول هم سر همین بازیها بیشترین امتیازات از دست داد :n02:
تیم های بالای جدول بازیهای سختشون هنوز مونده
امیدوارم با یک بازی خوب در ازادی 3امتیاز از سپاهان بگیریم تیم باز هم در مسیر پیروزی قرار بگیره :n16:
برنامه بازیهای باقیمانده 5 تیم اول لیگ برتر
استقلال....مسی
استقلال....سایپا
استقلال....ملوان
استقلال....نفت
استقلال....فولاد
استقلال....تراکتور
...................
فولاد....سایپا
فولاد....ملوان
فولاد....نفت
فولاد....تراکتور
فولاد....استقلال
فولاد....گسترش
...................
نفت....ملوان
نفت....تراکتور
نفت....فولاد
نفت....استقلال
نفت....گسترش
نفت....سپاهان
..................
سپاهان....پرسپولیس
سپاهان....ذوب آهن
سپاهان....مس
سپاهان....سایپا
سپاهان....ملوان
سپاهان....نفت
...................
پرسپولیس....سپاهان
پرسپولیس....فجر
پرسپولیس....صبا
پرسپولیس....داماش
پرسپولیس....راه آهن
پرسپولیس....استقلال خوزستان
........................
روی کاغذ پرسپولیس بازیهای ساده تری نسبت به بقیه داره
نفت استقلال و فولاد بازیهاشون خیلی سخته و اکثرا با بالای جدولیها
اما هممون میدونیم که هیچ بازیی آسون نیست و بر اساس جای تیمها در جدول نمیشه نتیجه رو مشخص کرد
اما چیزی که مشخصه این هستش که از بین تیمهای بالای جدول به غیر از پرسپولیس عیار باقی تیمها از این به بعد باید سنجیده بشه
خدا اگر بخواد هیچ چیز دور از دسترس نیست حتی قهرمانی
ویرایش: نمیخوام نمک رو زخم دوستان بپاشم
ولی با دیدن این برنامه تنها نکته ای که دل هر پرسپولیسی رو به درد میاره این هستش که
اگر در بازیهای معروفمون با سپاهان تراکتور و فولاد داورها اون اشتباهات ظاهر سهوی رو نمیکردن الان فقط با داشتن حداقل 3 امتیاز بیشتر از سه مساوی با این تیمها
با خیال راحت میتونستیم از قهرمانی حرف بزنیم
بازی امروز میتونست توی 120 دقیقه هر نتیجه ای داشته باشه
هر دوتا تیم خیلی خوب بازی کردن
ولی خب نشد دیگه
سوشا مکانی توی بازی لیگ هم مانع شکست تیمش شد
امروزم که تیم رو برنده بیرون آورد
دروازه بان خوب و تاثیر گذاریه
من دوست دارم چه قهرمان بشیم چه نشیم بازیهای باقی مونده لیگمون رو همه رو ببریم
باید این کار رو بکنیم
و میتونیم که این کارو بکنیم
دروازه بان خوبی نیست ، پنالتی های جوری نبودن که مکانی به زحمت بیفتهنقل قول:
پنالتی زنای پرسپولیس انگار ماست خورده بودن جون نداشتن
این همه پول واسه خلعتبری حیف و میل شده ، یه پنالتی درست درمون نمیتونه بزنه!
===================
ناگفته نماند تعویض های دایی تو این بازی اصلا خوب نبود ، با اینکه میدونست پولادی مصدومه ولی بازی داد بهش
خلعتبری و سیدصالحی باید فیکس بازی کنن تا تاثیرگذار باشن نه اینکه به عنوان بازیکن تعویضی وارد بشن
خب من از بی انصافی خیلی بدم میادنقل قول:
خلعتبری کم امتیاز واسه ما گرفته توی این لیگ؟؟؟
کم موقعیت گل ساخته؟؟؟
کم گل زده؟؟؟
یه سوال پولادی باز مصدوم شد؟
اینبار چقدر دوره از میادین؟:|
ماستش پر چرب هم بوده انگار! :n02:نقل قول:
ما قهرمانیم و بازنده میشیم
مثل عصر پاییزیه رنگ و رومون..
مثل عصر پاییزیه ، عصر پاییزیه ، عصر پاییزیه .. . . :whistle:
پ.ن! : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :38:
رئيس هيئت مديره باشگاه فرهنگي ورزشي پرسپوليس گفت: از امروز آقاي پروين به عنوان مديرعامل در باشگاه فعاليت رسمي خود را آغاز کردند و با اقتدار و قوت تلاش خواهند کرد تا انتظارات هواداران را برآورده سازند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش ورزش سه،محمدصادق اکبري در گفتگو با سايت رسمي باشگاه پرسپوليس افزود: نشست بسيار خوبي به اتفاق آقاي نامي و منتقمي با علي پروين داشتيم و آقاي پروين از امروز در باشگاه مستقر شده و فعاليت خود به عنوان مديرعامل را آغاز کردند. البته آقاي پروين طي دو سه روز گذشته نيز در باشگاه حضور يافته بودند اما از امروز فعاليت رسمي ايشان به عنوان مديرعامل آغاز شد و انشاالله همه اعضاي خانواده بزرگ پرسپوليس از کادر مديريتي گرفته تا هواداران ، کادر فني ، بازيکنان و پيشکسوتان دست به دست هم خواهند داد تا در شش بازي پيش رو و با جديت و کسب نتايج مطلوب موجب سربلندي و شادي هواداران شوند.
اکبري تصريح کرد: در نشستي که با آقاي دکتر گودرزي داشتم موضوعات باشگاه پرسپوليس با ايشان در ميان گذاشته شد و آقاي وزير که معتقد بر رعايت ساختار باشگاه هستند تاکيد کردند تصميمات هيئت مديره باشگاه نافذ و مورد تاييد وزارت ورزش و جوانان است و بر همين اساس نيز آقاي پروين که از سوي هيئت مديره انتخاب شده بودند فعاليت رسمي خود به عنوان مديرعامل را آغاز کرده و با اقتدار و قدرت براي سربلندي پرسپوليس تلاش خواهند کرد. نظر هيئت مديره مورد تاييد وزارت ورزش بوده و هيئت مديره نيز برخلاف گمانه زني هاي مطرح شده هيچ گزينه ديگري نداشته و همه مباحث تمام شده تلقي مي شود و آقاي پروين به مديرعامل باشگاه فعاليت خود را آغاز کردند.
/varzesh3/
امسالم درو تخته رو خوب جور كردن براي زمين زدن پرسپوليس بازم داستان سالهاي قبل داره تكرار ميشه و يك سال پر حاشيه و بدون جام. من قبلا گفته بودم عده اي كه دستشونم خوب ميره تو اين ورزش وفوتبال روز خوب پرسپوليسو نميخوان قصدشون زمين زدن تيمه حالا من به ديد مثبت! به قضيه نگاه كردم كه اينا ميخوان تماشاگرا بين تيم هاي مختلف پخش بشن مثل فوتبال انگليس كه هر تيمي هوادار خاص خودشو داره!ديدن بيشتر ايران هوادار پرسپوليسن گفتن بريم بزنيم به ريشه اين تيم تا نسل هاي جديد تر حد اقل برن سراغ تيمهاي ديگه تا تنور رقابت ها گرم بشه همون ديدي كه تيم با ريشه پاس تهرانو به فنا كشوند!
هر بار كه اين حرفا گفته ميشذ عده اي كه با ديد مثبت به فوتبال ما نگاه ميكردن ميومدن ميگفتن كه مثلا تيم پرسپوليس خوب بسته نشده مديريتش مشكل داشته مربي دير اومده و ... حالا چي؟ تيم از همه تيمها زود تر بسته شد تكليف مربيشم خيلي زود مشخص شد نفرات خوبي هم كه باب ميل مربي بودن جذب شدن از مدير عامل همه راضي بودن چي شد؟ چرا امسالم اوضاع اينجوري شد؟
زياد نميشه تو اين انجمن بحصو ادامه داد ولي مطمئن باشيد پرسپوليس بازم به روزهاي اوج برميگرده من روز هاي اوج پرسپوليسو ديدم روزهايي كه هواداران تيمهاي رقيب خجالت ميكشيدت تو جمع بگن طرفدار تيمي عير از پرسپوليسن. اون روز ها بازم خواهند اومد اين فوتبال كه نميتونه تا ابد در فسادو تباهي غرق باشه!
الان يك بچه 5 ساله هم ميدونه كه تو فوتبال ما مسائلي وجود داره. از اين نظر خوشحالم كه پرسپوليس دوران افولش موقعي بوده كه فوتبال ما در اوج فسادو تباهي قرار داره!
چون اگه در اوج بود ميشد به نتايجش شك وترديد كرد!
سلام .بیایید از آقای پروین در خواست بدیم یه تیم والیبال تشکیل بده یه مدت بزنیم تو خط والیبال :n02:
آدم دیگه حالش به هم میخوره پرسپولیسی که تازه داشت جون میگرفتو به راحتی آب خوردن همه چیشو ریختن به هم :n21:
دوباره روز از نو .روزی از نو .حالا تا آقای پروین بیاد بفهمه کی به کیه دو فصل میگذره .بعد عوضش میکنن .بعدشم که همینو ادامه میدن.واقعا هم خنده داره هم گریه دار که دارن با پرطرفدارترین تیم آسیا اینطوری رفتار میکنن
به احتمال زیاد به زودی سر و کله محمدپروین،خوردبین،ابراهیم ی،کماسی،تپه های داوودیه پیدا میشه
وقتی رویانیان میگه وزیر ورزش حاضر نشده بامن صحبت کنه باید منتظر خیلی چیزا باشیم! فقط امیدوارم کادرفنی تیم حفظ بشهنقل قول:
من حس میکنم وزارت ورزش و شخص وزیر ورزش اصلا تو باغ نیست
امروز ورزش 3 دوتا خبر پشت هم زده:
پروین مدیر عامل شد
پروین فقط سرپرست است و وزارت به او حکم سرپرستی داده نه مدیر عاملی!
خب این چه وضعشه؟؟
بعد یکی بیاد منو توجیه کنه که این آقای پروین به کدوم اعتبار خوبش، به کدوم تجربه موفقش، به کدوم دلیل باید بیاد بشه مدیرعامل؟؟؟
عادل نسخه تیموریان را هم پیچید!
پرسپولیسیها: به نظر میرسد محرومیت سختی در انتظار آندو باشد؛ به خصوص که تصاویر مربوط به کبودی چشم عشوری هم بارها در این برنامه به نمایش درآمد
همان بلایی که سه هفته پیش در برنامه نود بر سر پیام صادقیان آمده بود، این بار بر سر آندرانیک تیموریان آمد. عادل فردوسیپور بعد از بخش داوری بازی ذوبآهن و استقلال در جام حذفی، به مناسبت ضربه آرنج آندرانیک تیموریان به صورت عشوری که منجر به کبودی پای چشم او شد، برخی تصاویر مشابه از فوتبال اروپا را استخراج کرد و روی آنتن برد که در تمام آنها بازیکنان خاطی بین دو تا هشت جلسه محروم شده بودند. به این ترتیب به نظر میرسد محرومیت سختی در انتظار آندو باشد؛ به خصوص که تصاویر مربوط به کبودی چشم عشوری هم بارها در این برنامه به نمایش درآمد. جلسه رسیدگی به پرونده آندو شنبه هفته آینده تشکیل خواهد شد.
عقاب رو تو نود دیدم جیگرم حال اومد. ماشالا به این آمادگی جسمانی ماشالا
صادقیان: علیپور روی چه حسابی نام مرا برده است؟!
رویانیان: دوسال آزارم دادند دیگر به فوتبال بر نمی گردم، تجربه تلخی بود!
دو تا بازیکن فولاد باید اخراج میشدن! یکی با لقد اومد تو زانو و یک ام با آرنج زد! اشتباه داوری جزوی از داوری است!! :n09:
همسترينگ عاليشاه پاره شد
پزشک تيم فوتبال پرسپوليس گفت: MRI انجام شده روي پاي عاليشاه نشان از پارگي همسترينگ دارد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نقل از سايت باشگاه پرسپوليس، پزشک تيم فوتبال پرسپوليس گفت: MRI انجام شده روي پاي عاليشاه نشان از پارهگي همسترينگ دارد. اين پارگي در همان عضله ولي در بخش ديگري از آن روي داده و ارتباطي به آسيبديدگي قبلي وي ندارد. البته از نظر پزشکي يک قانون است که احتمال بروز اين آسيبديدگي در عضلهاي که قبلا دچار آن بوده تا مدتي بالا خواهد بود.
البته پارگي عضله همسترينگ عاليشاه تفاوت ديگري هم با آسيب ديدگي قبلي وي دارد. دفعات قبل پارهگي کامل بود اما اينبار اتصال در بخشهايي وجود دارد و پارهگي بريده بريده است و خفيفتر محسوب ميشود.کادر پزشکي پرسپوليس با اعلام اينکه عاليشاه در بازي با سپاهان حضور ندارد، عنوان کرد که اين بازيکن بايد چند هفتهاي برنامههاي درماني از جمله فيزيوتراپي را دنبال کند.
* با پيش بيني کادر پزشکي پرسپوليس مبني بر اينکه مهرداد پولادي امروز از نظر تنفس مشکل نخواهد داشت، اعلام کرد؛ وي از امروز با وجود دردي که خواهد داشت، تمرينات را از سر ميگيرد.
بنابر اعلام کادر پزشکي تيم، درد ناشي از ضربه وارده ممکن است تا چند روز ديگر همراه بازيکن باشد اما با توجه به روند طي شده به نظر ميرسد که عوارض ديگر مانند مشکل تنفس تا امروز برطرف شده باشد. پولادي قبل از تمرين معاينه ميشود و بسته به شرايطي که دارد، تمرينات را به صورت اختصاصي يا با تيم آغاز ميکند تا براي بازي با سپاهان آماده شود. کادر پزشکي پرسپوليس همچنين درباره آخرين وضعيت مهرداد کفشگري اعلام کرد: او تمرينات خود را با آتل و به شکل دويدن آغاز کرده است و طبق برنامه قرار است از هفته بعد اندک اندک به جريان تمرينات گروهي باز گردد.
* بازيکنان پرسپوليس براي تمرين امروز بايد تا ساعت 14:30 در درفشيفر حاضر شوند و تمرين از ساعت 15 آغاز خواهد شد. بنابر اعلام مسئولان تيم فوتبال پرسپوليس، درهاي تمرين امروز باز خواهد بود و تمرين پشت درهاي بسته، طبق برنامه هميشگي از دو روز قبل از بازي و طي روزهاي چهارشنبه و پنجشنبه انجام خواهد شد.
گفتني است؛ تيم فوتبال پرسپوليس از هفته بيست و پنجم مسابقات ليگ برتر فوتبال (جام خليج فارس) روز جمعه از ساعت 17 در ورزشگاه آزادي به مصاف سپاهان ميرود.
دایی: تاوان حرفهایم را پس میدهم
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: بعد از حرف حقی که ما زدیم هجمههای زیادی علیه ما به راه افتاد و من تاوان آن را میدهم.
به گزارش فارس، علی دایی بعد از تمرین امروز تیمش در جمع خبرنگاران درخصوص بازی پرسپولیس مقابل فولاد خوزستان و مسائل داوری این بازی گفت: قبل از اینکه بخواهم صحبتهایم را شروع کنم باید مسائلی را عنوان کنم؛ مسائلی مثل مشکلات داوری. مشکلات داوری در همهجای دنیا وجود دارد و نمونه بارز آن میتوانم کشور آلمان را مثال بزنم اما آیا در آلمان کمیته داوران و دپارتمان داوریشان جبهه میگیرند؟! این مسائل از روز روشنتر بود و اتفاقاتی که افتاد به همه خیلی چیزها را ثابت کرد. اینکه جو سنگینی علیه ما به راه انداختند و چطور در خیلی از بازیها مثل آب خوردن حق ما پایمال میشود. آنوقت میخواهند حرف هم نزنیم.
وی ادامه داد: در بازی با فولاد در لیگ برتر بازیکن فولاد در دقیقه 89 توپ را با دست نگه میدارد و همان توپ را گل میکند و هیچ اتفاقیهم نمیافتد و یا در جام حذفی در بازی مقابل همین تیم که بازی حساسی است به راحتی حق ما را پایمال میکند. پرسپولیس 30، 40 میلیون هوادار دارد و به راحتی حق آنها ضایع میشود اگر نگاه کنید در دو صحنه داور بازی بازیکنان فولاد را اخراج نکرد در این بازی به این مهمی تصمیات نادرست همهچیز را خراب کرد. همه دیدند که در دو صحنه داور میتوانست بازیکنان فولاد را اخراج کند. من خودم یک صحنه دارم که در آن عبدالله کرمی در پشت 18 قدم توپ را با دست میگیرد و داور میتوانست او را هم اخراج کند. این تصمیمات به ما ضرر میزند. خودم را کاری ندارم اما هواداران ما چه گناهی دارند که با یک سوت اشتباه همهچیز به ضررشان تمام میشود؟! زحمات ما با این تصمیمات داوری به هدر میرود. چنین مسائلی که به ضرر ما باشد تحمل کردنش سخت است.
سرمربی پرسپولیس افزود: تا کی این وضعیت قرار است ادامه داشته باشد؟ حرف حق زدن آیا این همه تبعات دارد؟! فکر نمیکنم در دین ما چنین چیزی وجود داشته باشد. شما ببینید بعد از صحبتهای حق ما چه هجمههایی علیه ما به راه افتاد. من در بازی با فولاد هم هیچ حرفی نزدم اما 2 میلیون تومان من را جریمه کردند. چرا؟! آن وقت کمیته انضباطی میگوید اگر جریمه کمتر از فلان مقدار باشد حق اعتراض نداریم.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس درباره اینکه شاید از او اعتراض دارند در حین برگزاری بازیهای تیمش از روی نیمکت بلند نشود و اعتراض نکند اظهار داشت: مگر میشود اعتراض نکرد و فقط روی نیمکت نشست؟! شما بازی یوونتوس و لاتزیو را ببینید. سرمربی یوونتوس چقدر اعتراض کرد؟! در فوتبال گاهی اتفاقاتی میافتد که نابودکننده است. مگر ما آدمآهنی هستیم. داور وسط بازی با فولاد پزشک ما را تهدید به اخراج میکند. من کاری به این حرفها ندارم اما شما به چند صحنه حساس نگاه کنید که نه آوانتاژ میدادند و نه نمیدادند. صحنههای 50-50 را که کنار هم قرار میدهیم تصمیمات داور برای ما عجیب است من کاری به داور بازی ندارم چراکه ما خودمان موقعیت داشتیم و میتوانستیم ببریم اما در بازی حساس اخراج یک بازیکن خیلی تاثیر دارد. اینها پدر من را درآوردند! این فوتبال بود؟! در صحنههایی که داور اخراج نمیکند و یا در صحنههای دیگر چطور میشود حق را گرفت؟
وی تأکید: متاسفانه هیچکس با این چیزها برخورد نمیکند. اگر قانون هست باید برای همه یکسان باشد. در بازی با فولاد خوزستان به من بطری میزنند علی دایی 2 میلیون تومان جریمه می شود، چون یدالله سلیمانی ناظر آن مسابقه است! او چون با من مشکل دارد این میشود. از موقعی که بحث محسن قهرمانی را مطرح کردم عده ای علیه من جبهه گرفتند. باید بدانیم که عملکرد یک داور به خودش مربوط است و این بحث در مورد همه نیست.
دایی افزود: ما چیزی که دیدیم و فکر کردیم به فوتبال کمک می کند بیان کنیم. ذات فوتبال و انسانهایی که در آن کار می کنند اکثرا سالم هستند اگر می خواهیم در جامعه خراب کار کنیم چیز دیگری است. من نمی توانم به تنهایی چیزی را تغییر دهم.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در مورد صحبتهای امروز کاظم امانی خاطرنشان کرد: این مصاحبه را نخواندم. تنها دلخوشی ما سال قبل حضور امثال آقای امانی بود که فوتبال را می فهمید. او جزو معدود افرادی بود که فوتبالی بود و می توانستیم با او حرف بزنیم جز امانی و فلاح سرپرست ابتدای فصل ما کسی دیگر فوتبالی نبود. خیلی از مسائل را به امانی می گفتم و او خیلی لطف داشت. سال قبل ما با یک نفر می توانستیم حرف بزنیم که فوتبال حالیش بود.
وی در مورد حضور هواداران خاطرنشان کرد: مطمئنا باید بیایند. تمام بازیهای ما حساس است اگر هوادار باشد می تواند خیلی کمک کند. با کمک هواداران می توانیم این 6 بازی را موفق شویم. کار نشد ندارد. مشکلات زیادی داریم که از ماه قبل شروع شده است. چند روز است تمرین می کنیم یک مسئول اینجا نیست. نمی دانم چه خبر است؟ خیلی وقت است که تنها هستیم. تنها نمی توانیم کار کنیم امیدواریم مدیریت کمک کند و همچنین هواداران تا بتوانیم موفق شویم.
سرمربی پرسپولیس در مورد حمایتهای علی پروین اظهارداشت: من دنبال چه حمایتی هستم. همیشه کارم را کردم. علی پروین لطف دارد. کسی می تواند بیاید که یک چیز داده باشد و چیزی بخواهد ببخشید تا الان چیزی گرفتهایم و دریافت کردهایم؟ ایشان هم دوست دارد تیم آرامش داشته باشد و موفق باشد. جا دارد از زحمات سردار رویانیان تشکر کنم. باید ممنون کسی بود که یک روز در این تیم زحمت کشیده است چه برسد به افرادی که آبروی خود را گذاشتند. مسئولان باید وارد گود شوند با حرف نمی شود. متاسفانه چند سال است که اسم را یدک می کشیم مثل آب خوردن حق هوادار را میخورند اما خبری نیست. خیلی از تیم ها در فدراسیون آدم دارند بعضی اوقات شک می کنم کارمند فدراسیون هستند برخی آقایان همیشه در فدراسیون هستند اما ما این افراد را نداریم. در همین بازی می شده خیلی چیزها فهمید. متاسفانه فقط اسم پرسپولیس را یدک می کشیم. باید با 30 میلیون هوادار در زمین و بیرون آنقدر بزرگ و قوی باشیم و آدم داشته باشیم تا کسی نتواند مشکل درست کند.
مهدویکیا: قهرمانی که هیچ؛ سهمیه آسیایی گرفتن هم برای پرسپولیس سخت شده!
ورزش > لیگ برتر - مهدی مهدوی کیا نگران شرایط پرسپولیس در جدول رده بندی لیگ برتر است.
در حالی که همه طرفداران تیم قرمزپوش در این فصل امید زیادی به کسب قهرمانی در یک جام داشتند این مهم تاکنون در پرسپولیس دیده نشده. مهدویکیا در گفتوگویی اختصاصی با خبرورشی با افسوس از حذف پرسپولیس در جامحذفی، جدیدترین حرفهایش را به خبرآنلاین میزند.
*بازی پرسپولیس و فولاد را دیدید، درخصوص حذف پرسپولیس در اهواز چه نظری دارید؟
بالاخره جامحذفی جامی بود که پرسپولیسیها امید زیادی به قهرمانی در آن داشتند که متأسفانه این اتفاق نیفتاد اما صرف نظر از این مسائل امسال فولاد مستحق قهرمانی در هر دو جام ایران است و به دلیل سبک بازی و زیبایی و طراوت خاصی که در بازی فولاد وجود دارد من باید به حسین فرکی تبریک بگویم.
*فکر میکنید فولاد برابر پرسپولیس در جامحذفی مستحق برد بود؟
به نظرم فولاد بهتر و روانتر از پرسپولیس بازی کرد و به هدفش هم رسید.
*ضعف پرسپولیس در عدم نتیجهگیری در لیگ و جامحذفی را در چه موضوعی میدانید؟
من از پرسپولیس دور هستم به همین دلیل نمیتوانم راجع به مسائل درونی این تیم حرف بزنم اما اعتقاد دارم پرسپولیس در این فصل و خصوصاً در چهار دیدار قبلیاش در لیگ به یکباره امتیازات حساسی را از دست داد و با صدر فاصله گرفت. این در حالی بود که بسیاری از هواداران پرسپولیس امید بسیاری داشتند (و دارند) که تیمشان امسال یک جام کسب کند.
*شما شانس چه تیمی را بیشتر میدانید؟
من شانس فولاد را برای قهرمانی بیشتر میدانم چون این تیم هم شایستهتر و هم نوع فوتبالش از نگاه من تحسینبرانگیزتر است و اتفاقی در مکان دوم آن هم با تفاضل گل کمتر قرار نگرفته است.
*شانس قهرمانی پرسپولیس را چقدر میدانید؟
اگر پرسپولیس 6 بازی پایانیاش را ببرد قهرمان میشود. در واقع پرسپولیس اگر قهرمانی میخواهد راهی جز این برایش باقی نمانده است.
*در مورد دربی حساس ایران که بین پرسپولیس و سپاهان برگزار میشود چه نظری دارید؟
سپاهان تیم خیلی خوبی است که ماهرانه در حال چسباندن و نزدیک کردن خودش به صدر است.
*مسائل بازی رفت چه تأثیری در بازی برگشت خواهد گذاشت و آیا بازی را از روال منطقی و عادیاش خارج نخواهد کرد؟
مسائل بازی رفت تمام شد و به نظرم آن اتفاقات در بازی برگشت هیچ تأثیری بر کار دو تیم نخواهد گذاشت چون دو تیم حرفهای هستند.
*به نظر شما بازی خوبی از مهرههای پرسپولیس گرفته میشود؟
این وظیفه من نیست که در مورد آن حرف بزنم اما معتقدم پرسپولیس در همه پستها پتانسیل خوبی دارد و هیچ کمبود و کم و کسری برای شکست سپاهان ندارد.
*پرسپولیس واقعاً میتواند 6 بازی باقی ماندهاش را ببرد؟
این کار سخت است اما نشدنی هم نیست. پرسپولیس بعد از، از دست دادن جامحذفی حالا همه امیدش به لیگ است الان هم اوضاع به گونهای است که قهرمانی و سهمیه پرسپولیس در لیگ به خطر افتاده پس باید پرسپولیس برنده شود و سپاهان و 5 دیدار دیگرش را ببرد.
*در مورد استقلال چه نظری دارید و چقدر شانس برای قهرمانی این تیم قائل هستید؟
استقلال در نیمفصل دوم مشکلات زیادی داشته و چند مهره شاخص خودش را از دست داده است اما قلعهنویی نشان داده مربی کاربلدی است به همین دلیل من استقلال را مدعی هر دو جام میبینم اما همانطور که گفتم معتقدم فولاد از همه تیمها برای قهرمانی شایستهتر است. من براساس فوتبالی که از فولاد دیدم حرف میزنم و میگویم شایسته قهرمانی است.
*بعضی از بازیکنان پرسپولیس معتقدند مشکل آنها فنی نیست و مشکلات مالی و برخی از مسائل حاشیهای را در نتایج اخیرشان دخیل میدانند!
اگر مسائل و مشکلات صرفاً مالی باشد که این امر در فوتبال ایران طبیعی است و اصلاً اگر آنها جای بازیکنان داماش بودند چه میشد. من فکر میکنم پرسپولیس در چهار هفته سرنوشتساز لیگ در حساسترین مقطع امتیازات بدی را از دست داد که این تیم را از صدر به پایین آورد.
*در مورد رفتن رویانیان چه نظری دارید؟
این هم از مسائل خاص فوتبال ایران است که تا مدیری بعد از دو سال و اندی راه و چاه کار در فوتبال دستش میآید او را کنار میگذارند. آقای رویانیان در ابتدا که وارد فوتبال شد چیز زیادی از فوتبال نمیدانست اما بعد از دو سال و اندی کار که به بسیاری از مسائل اشراف کامل پیدا کرد او را کنار گذاشتند. من اعتقاد دارم نباید این اتفاق میافتاد و کنار گذاشتن رویانیان نشان از ضعف مدیریتی است.
*در مورد حضور علی پروین به عنوان مدیرعامل پرسپولیس چه نظری دارید؟
به هر حال من در این خصوص تصمیمگیرنده نیستم هرچند امیدوارم تغییر و تحولات اخیر بتواند هواداران پرسپولیس را از نگرانی خارج کند چون آنها روی قهرمانی در یک جام حساب کرده بودند، موضوعی که امیدوارم امسال هواداران پرسپولیس به آن برسند.
جدول لیگ هفتم در هفته بیست و هفتم. پرسپولیس 4-1 در اهواز مغلوب استقلال اهواز شد و کسر 6امتیاز به دلیل شکایت بازیکن خارجی به فیفا باعث شد تمامی هواداران نا امید از کسب جام شوند. اما حمایت ها و همدلی ها باعث قهرمانی سرخ ها شد. حالا دوباره سپاهان و شاید تکرار تاریخ برای پرسپولیس...
خیلـــــــــــــی دلگیرم ازش:n27:
علی کریمی درباره دایی:یک آقایی بود که دوست داشت همه توپها به او ختم بشود / شاید ارزوی خداحافظی با پیراهن پرسپولیس را به گور ببرمیادی از آقای هاشمی نسب کنیم که وقتی من بی اسم و رسم و بی سر و صدا از لیگ دو به پرسپولیس آمدم چپ و راست ما را در تمرینات می زد
سایت گل - علی کریمی ستاره سابق پرسپولیس ، در مصاحبه ای با برنامه ورزش از نگاه دو ابراز امیدواری کرد آروزی خداحافظی با پیراهن پرسپولیس را به گور نبرد .
به گزارش گل ، در ابتدای صحبت های خود گفت: همیشه دوست داشتم با پیراهن پرسپولیس خداحافظی کنم و امیدوارم این آرزو را با خود به گور نبرم!
هافبک سابق پرسپولیس ادامه داد: خدارا شکر می کنم که در جایگاهی هستم که مردم به من لطف دارند.این موضوع هم به خاطر دعاهای پدر و مادرم و مردم بوده است اما این روزها متاسفانه کسانی وارد فوتبال شده اند که ساده ترین اطلاعات را درباره این رشته ندارند.اتفاقی که برای مهدوی کیا افتاد برای من و امثال من هم می افتد.به خاطر این بود که همان شب بعد از خداحافظی مهدوی کیا تصمیم احساسی گرفتم و بعد از مشورت با مشاورانم دوباره به میادین برگشتم.
کریمی در صحبت های خود تاکید کرد: کسانی که حتی 10 بازی فوتبال را هم ندیده اند پا به این ورزش گذاشته و به نظر من با این کار جنایت می کنند.همانطور که وقتی می بازند پاسخگوی مردم نیستند.اینگونه آدمها هنگامی که می روند تازه قیافه حق به جانب می گیرند و بر سر مردم منت می گذارند.
او در خصوص اختلافاتش با باشگاه پرسپولیس گفت:پارسال در حالی که من در لیست 18 نفره بازی با سپاهان نبودم وقتی تیم باخت من را اخراج کردند! بعدا عنوان کردند که من در دیدار با داماش داد و بیداد کردم؛ اما برای خود من هم سوال بود که اگر من در بازی با داماش داد و بیداد کردم چرا بعد از همان بازی من را اخراج نکردند؟ ما بعد از بازی با داماش با استقلال بازی داشتیم و بعد از آن با نفت تهران و بعد با سپاهان، آقایان گذاشتند بازی با استقلال تمام شود و یک هفته بعد هم با نفت بازی کردیم تازه یادشان افتاد که من به خاطر بازی با داماش باید اخراج شوم!
کریمی در خصوص اینکه اگر روزی مربی شود و یک بازیکن مثل کریمی داشته باشد با او چه برخوردی می کند گفت:از او به بهترین شکل استفاده می کنم.شاید اختلاف سلیقه وجود داشته باشد اما انصافا در زمین تاثیری ندارد چون بازیکنان در زمین برای کمک به یکدیگر تلاش می کنند.اینکه می گویند بازیکنان کم کاری می کنند تا یک مربی یا مدیر را زمین بزنند اصلا صحت ندارد.
وی در خصوص شایعاتی که پیرامون پاس ندادن وی به علی دایی مطرح شده بود گفت: خیلی ها از این حرف ها زدند ولی به هرحال بعضی ها روی پاس و ها و پنالتی های ما آقای گل جهان شدند. از سال 2001 تمام کار هجومی روی دوش این آقا بود ولی انسان باید انصاف داشته باشد و گذشته را فراموش نکند. من با کسی مشکلی نداشتم .
او همچنین گفت : من آن موقع جوان بودم. سال 98 که به تیم ملی دعوت شدم ، یک آقایی بود که دوست داشت همه توپها در تیم ملی به او ختم شود. همین آقا در بازی با اردن که مسابقه حساسی هم بود ( مقدماتی جام جهانی 2002) به خاطر یک پاس از الفاظ کاملا نامناسبی استفاده کرد . البته اگر بازیکنی هست که در سه بازی به او پاس نمی رسد باید این اشکال را در شکل بازی خودش پیدا کند!
کریمی سپس درباره جو بدی که برای بازیکنان جدید در تیم ملی ایجاد می شود اشاره کرد و گفت:وقتی بازیکن جدیدی به تیم ملی می آید ، شرایط خوب نیست و آن بازیکن تک می افتد. البته باید به پیشکسوت احترام گذاشت ولی نه اینکه اینگونه شود، خدا را شکر که من از این کارها انجام نمی دهم.حالا که این حرف ها را زدم یادی از آقای هاشمی نسب کنیم که وقتی من بی اسم و رسم و بی سر و صدا از لیگ دو به پرسپولیس آمدم بالا و پایین و چپ و راست ما را در تمرینات می زد!
کریمی در اواخر مصاحبه درباره پیکان گوجه ای رنگ استیشنش هم گفت : من یک پیکان استیشن گوجه ای داشتم که با آن اصلا به تمرین نمی رفتم چون خجالت می کشیدم . یک روز خیلی دیر شده بود و من برای آنکه زودتر برسم با ماشین به تمرین رفتم. من و اسماعیل حلالی با هم به تمرین رسیدیم و اسی بعد از تمرین در رختکن برایم دست گرفت و گفت این چه ماشینی است که سوار می شوی در همان لحطه گل محمدی در رختکن گفت اتفاقا برنده علی است . الان می رود آزادی و برای کرج مسافر می زند و یک کاسبی هم می کند..
او در نهایت تک جمله ای تلخ به زبان آورد . کریمی درباره اینکه به چه کسی کارت قرمز می دهد گفت: من به خودم کارت قرمز می دهم چون آنطور که باید و شاید از محبت و حمایت مردم استفاده نکردم.شاید زمان این اجازه را به من ندهد ولی دوست دارم محبت مردم را جبران کنم. مردم شماره هشتی را می خواهند که دریبل بزند و خوب بازی کند.اگر زمانی این فرصت نصیبم شد مطمئن باشید برای شاد کردن دل مرد بازی می کنم.
علی کریمی یکی از اسطوره های بزرگ و فراموش نشدنی باشگاهه
همیشه حرفاشو قبول دارم و براش احترام قائلم نمیگم همه حرفاش درسته ولی خوب خیلی هم بیراه نگفته
در کل هشت فقط کریمی:n12:
عباسزاده بازم گلزنی کرد و حیف که از اول فصل بهش بازی نداد دایی، حیف!! :n15:
وای چه حالی کردم تا اینجای کار 2-0 جلوییم اونا هم 10 نفر شدن چه ضربه سری زد عباس زاده و چه اشتباهی کرد این خلیل زاده که خودشو با مالدینی اشتباه گرفته بود تو برنامه 90
بردن سپاهان خیلی میچسبه تو ازادی